let op geld lenen kost geld
Lening zelfstandige

Lening Zelfstandige

Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice- Rente vanaf 4,7%

Lening zelfstandige

Als zelfstandige een privélening afsluiten?

Lening zelfstandige? Wij hebben hiervoor  het Zelfstandigen krediet. Deze lening is een consumptieve geldlening ook geschikt gemaakt voor zelfstandig ondernemers. Het doel van de lening dient privé te zijn. Voorbeelden zijn: een auto, boot, woningverbetering, motor of  bijvoorbeeld een restschuldfinanciering.

Welke kredietvormen kent het Zelfstandigen krediet?

Een lening Zelfstandige kun je aanvragen als Doorlopend krediet of op basis van  een Persoonlijke lening.

Doorlopend Krediet (variabele rente)
Bij deze kredietvorm met een variabele rente kun je boetevrij aflossen en is het afgeloste gedeelte ook weer op te nemen. Deze lening heeft als voordeel flexibiliteit. Omdat de rente variabel is en je afgeloste bedragen weer kunt opnemen heb je vooraf geen zekerheid over de einddatum en hoeveel de lening jou uiteindelijk kost.

Persoonlijke lening (vaste rente) 
Als je kiest voor zekerheid ga je voor een vaste rente en looptijd zodat je vooraf de einddatum weet. Je mag boetevrij aflossen. Het verschil met een doorlopend krediet is dat je vooraf  de looptijd kent en weet hoe veel de lening je maximaal kost.

Besparen met een Persoonlijke lening
De laatste jaren kent een persoonlijke lening een lager rentetarief dan een doorlopend krediet.  Met het oversluiten van een doorlopend krediet naar een persoonlijke lening bespaar je meestal op de rente en dan ben je eerder van je lening af.

Speciale vormen Persoonlijke lening
Hieronder uitleg over 2 nieuwe vormen van lening zelfstandige gebaseerd op een persoonlijke lening. Het Woning Voordeelkrediet en het Restschuldkrediet

Het Woning Voordeel krediet
Een Persoonlijke lening met een scherp rentetarief en boetevrij af te lossen. Wanneer je de gelden gebruikt voor woningverbetering heb je recht op fiscale renteaftrek. Informeer hierover bij jouw belastingadviseur.

Restschuldkrediet
Een Persoonlijke lening met een looptijd  t/m 120 maanden en géén kosten bij vervroegd aflossen. Tot 01 januari 2018 was de rente op deze kredietvorm ook fiscaal aftrekbaar .

Herfinancieringskrediet
Een Persoonlijke lening met als doel lopende leningen over te sluiten waardoor je goedkoper uit bent. Heb ij naast jouw huidige kredietvraag nog elders lopende privéleningen?  Wij kunnen vrijblijvend voor je nazien of 1 lening niet voordeliger is. Laat het ons gerust weten. Wij doen het graag voor je.

Goed om te weten

Je merkt dat deze kredietvormen precies afgestemd kunnen worden op jouw persoonlijke wensen. Bij het Zelfstandigen krediet wordt géén onderpand verlangd!

De beste keuze?

Welke soort lening het beste bij jou past kun je te weten komen door de verschillen te toetsen aan het doel van jouw lening. Wanneer je hierover advies van ons wilt hebben vernemen wij dit graag van jou. Wij luisteren graag! Wij laten de keuze hierin aan jou.

Lening zelfstandige? Kom ik hiervoor in aanmerking?

Voorwaarden voor de kredietaanvraag:

 • 3 jaar zelfstandig*
 • Geen negatief BKR
 • Bestedingsdoel is privé

*Bij 2 volledige boekjaren kun je met ons in overleg. Misschien kunnen wij jou dan toch een kredietaanbieding doen

Meer info over lening zelfstandige?
Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Hoe bereik je ons?
Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Ik wil geen privé maar een zakelijk krediet?
Je bent op zoek naar een zakelijk krediet? Klik dan hier voor onze zakelijke kredietmogelijkheden.

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne