Lening zelfstandige

Lening zelfstandige

Als zelfstandige een lening afsluiten voor een privé besteding?

Wij hebben: het zelfstandigen krediet. Dit is een consumptieve geldlening ook geschikt gemaakt voor zelfstandig ondernemers.  Of het nu een lening voor een auto, een boot, woningverbetering, een motor, of een camper is, het bestedingsdoel dient niet zakelijk te zijn.

Welke kredietvormen kent een lening Zelfstandige?

Een lening zelfstandige kent een nette rente. Daarnaast kunt u kiezen uit een kredietvorm met een variabele rente of een vaste rente.

Doorlopend Krediet (variabele rente)
Bij de kredietvorm met een variabele rente kunt u boetevrij aflossen en het afgeloste gedeelte indien gewenst ook weer opnemen.

Persoonlijke lening (vaste rente) 
Als u kiest voor zekerheid gaat u voor een vaste rente en looptijd zodat u vooraf precies weet hoe het verloop van uw lening zal zijn.

Speciale vormen Persoonlijke lening
Hieronder uitleg over 2 nieuwe vormen gebaseerd op een Persoonlijke lening met extra voordelen. Het Woning Voordeelkrediet en de Restschuldkrediet

Het Woning Voordeel krediet
Een Persoonlijke lening waarop u boetevrij kunt aflossen, een extra scherpe rente en afgestemd op het fiscale regime (BOX1).

Restschuldkrediet
Een Persoonlijke lening speciaal afgestemd op het fiscale regime, looptijd 120 maanden en geen kosten bij vervroegd aflossen.

Algemeen
U merkt dat  deze kredietvormen precies afgestemd kunnen worden op uw persoonlijke wensen. Uniek: bij het zelfstandigen krediet wordt geen onderpand verlangd!

De beste keuze?
Welke soort lening voor zelfstandige het beste bij u past, bespreken wij graag samen met u. Uiteindelijk is zelfstandigen krediet 100% maatwerk.

Lening zelfstandige? Kom ik hiervoor in aanmerking?

Voorwaarden voor kredietaanvraag:: :

  • 3 jaar zelfstandig
  • Geen negatief BKR
  • Bestedingsdoel Iis privé

Ik wl geen privé maar een zakelijk krediet?
U bent op zoek naar een zakelijk krediet? u Wilt in uw zaak investeren? Klik dan hier

Ja, ik wil een lening aanvragen