let op geld lenen kost geld
Ondernemer

Ondernemer

Zakelijk & Privé geld lenen - (Verhuur)hypotheken - Leasen - Verzekeren

Ondernemer

Privé of zakelijke kredietmogelijkheden

Zelfstandig Krediet

Je bent als ondernemer op zoek naar een geldlening voor bijvoorbeeld het verduurzamen van jouw woning, je wilt graag een nieuwe keuken of een andere auto? Je kunt hiervoor als ondernemer  bij ons het Zelfstandig Krediet aanvragen.

Zakelijk krediet

Investeren in jouw zaak voor bijv. voorraadfinanciering, handels- financiering, seizoensfinanciering, eigen inbreng lease, voorfinanciering BTW, vastgoedfinanciering enz.  Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt?

De acceptatievoorwaarden verschillen per kredietverstrekker. Om een aanvraag in behandeling te kunnen nemen zijn in ieder geval de navolgende gegevens van belang:

 • Meest recente jaarcijfers,
 • Bij- en afschrijvingen over 15 maanden (In MT940 of Camt.053 bestandsformaat),
 • Een offerte bij aankoop van machines, auto e.d.,
 • Rekeningafschrift afgelopen maand in PDF,
 • Organogram (indien niet alle aandeelhouders te herleiden zijn in Kamer van Koophandel).

Klik hier voor een vrijblijvende offerte. Natuurlijk mag je ons ook bellen op (0545) 221 299, ons contactformulier invullen of een email sturen naar: [email protected]

Ondernemer & Hypotheek

Naast privé en zakelijke kredietverstrekking kun je bij ons ook een hypotheek aanvragen. Je kunt zowel voor een privé als zakelijke hypotheekvraag bij ons terecht. Wij hebben een breed aanbod in hypotheekverstrekkers waardoor wij jou een passende hypotheek kunnen aanbieden. Ook met het oversluiten van jouw hypotheek kunnen wij van dienst zijn.

Verhuurhypotheek

Wij hebben ook speciale hypotheekproducten geijkt voor aankoop van  zakelijk onroerend goed en ook voor een beleggingspand kun je bij ons terecht. Zowel in privé als zakelijk.

Verbouwingshypotheek

Je wilt als ondernemer je huidige woning verduurzamen en/of verbouwen?  Wij kunnen je hiervoor een Verbouwingslening aanbieden of wanneer er sprake is van overwaarde  in je woning ook een 2e hypotheek. Een hypotheek bij de bank waar nu ook jouw huidige hypotheek loopt of wanneer dit niet kan of niet de beste oplossing is,  bij een andere hypotheekverstrekker.

Zowel bij een Verbouwingslening als Verbouwingshypotheek kun je de betaalde rente fiscaal aftrekken. Voor meer informatie bel of mail je ons, stel de vraag aan jouw belastingadviseur of kijk eens op de site van de Belastingdienst.

Ondernemer & Verzekeringen

Inkomens- en overlijdensverzekeringen
Naast (hypothecaire) kredietverstrekking bieden wij ook voor ondernemers  inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen aan. Indien je bijvoorbeeld tijdelijk arbeidsongeschikt raakt is het belangrijk dat je het inkomensverlies hiermee (deels) kunt opvangen met een goede inkomensverzekering.

Schadeverzekeringen
Wij bieden ook voor ondernemers een breed pakket aan privé- en zakelijke verzekeringen aan.  Door rechtstreekse aansluitingen met diverse verzekeraars werken wij ook samen met een inkoopcombinatie waardoor wij voor elke beroepsgroep specifieke verzekeringsproducten kunnen aanbieden.

Natuurlijk tegen zéér scherpe premies.  Een kosteloze vergelijking met een bestaand pakket levert vaak een verrassend premievoordeel op tegen gelijke of betere verzekeringsvoorwaarden.

 

Direct een lening aanvragen?

Zakelijke lening aanvragen Zelfstandig Krediet aanvragen

 

Meer kredietinformatie als ondernemer?

Lenen Hypotheken

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 75 reviews

 • Avatar Tim Eeftink ★★★★★ in de afgelopen week
  Goed contact. Snel alles afgerond. Top
 • Avatar Hillie Van der Veen ★★★★★ 3 weken geleden
 • Avatar Kitty Kikkert ★★★★★ een maand geleden
  Prettige ervaring! Fijn contact, goede informatie, snelle persoonlijke service.