let op geld lenen kost geld
Ondernemer

Ondernemer

Zakelijk & Privé geld lenen - (Verhuur)hypotheken - Leasen - Verzekeren

Ondernemer

Privé of zakelijke kredietmogelijkheden  voor jou als ondernemer

Privé geld lenen

Je bent op zoek naar een geldlening voor bijv. het verduurzamen van jouw woning, je wilt graag een nieuwe keuken of een andere auto? Je kunt hiervoor als ondernemer in privé bij ons een lening aanvragen.

Zakelijk lenen

Naast lenen voor privé uitgaven bieden wij je ook kredietmogelijkheden om zakelijk te investeren om bedrijfsmiddelen aan te schaffen. Klik hier om direct een zakelijk krediet aan te vragen.

Hypotheek

Naast privé en zakelijke kredietverstrekking kun je bij ons ook een hypotheek aanvragen. Je kunt zowel voor een privé als zakelijke hypotheekvraag bij ons terecht. Wij hebben een breed aanbod in hypotheekverstrekkers waardoor wij jou een passende hypotheek kunnen aanbieden.

Verhuurhypotheek

Wij hebben ook speciale hypotheekproducten geijkt voor aankoop van  zakelijk onroerend goed en ook voor een beleggingspand kun je bij ons terecht. Zowel in privé als zakelijk.

Verbouwingshypotheek

Je wilt als ondernemer je huidige woning verduurzamen en/of verbouwen?  Wij kunnen je hiervoor een persoonlijke lening aanbieden of wanneer er sprake is van overwaarde  in je woning ook een 2e hypotheek. Een hypotheek bij de bank waar nu ook jouw huidige hypotheek loopt of wanneer dit niet kan of niet de beste oplossing is,  bij een andere hypotheekverstrekker. Wij denken graag met je mee.

Verzekeringen

Inkomens- en overlijdensverzekeringen
Naast (hypothecaire) kredietverstrekking bieden wij ook voor ondernemers  inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen aan. Indien je bijvoorbeeld tijdelijk arbeidsongeschikt raakt is het belangrijk dat je het inkomensverlies hiermee (deels) kunt opvangen met een goede inkomensverzekering.

Schadeverzekeringen
Wij bieden ook voor ondernemers een breed pakket aan privé- en zakelijke verzekeringen aan.  Door rechtstreekse aansluitingen met diverse verzekeraars werken wij ook samen met een inkoopcombinatie waardoor wij voor elke beroepsgroep specifieke verzekeringsproducten kunnen aanbieden.

Natuurlijk tegen zéér scherpe premies.  Een gratis vergelijking met een bestaand pakket levert vaak een verrassend premievoordeel op tegen gelijke of betere verzekeringsvoorwaarden.

Jouw kredietmogelijkheden als ondernemer?
Klik dan hieronder op 1 van beide knoppen. Voor verzekeringen en overige onderwerpen klik dan op 1 van de menuknoppen  bovenaan deze pagina.

Lenen Hypotheken

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering