Ondernemer

Ondernemer

Persoonlijk, zakelijk of hypothecair krediet en meer...

Ondernemer

(Hypothecaire)  privé of zakelijke kredietmogelijkheden  voor jou als ondernemer

Je bent op zoek naar een geldlening voor je nieuwe oldtimer of je wilt graag een nieuwe keuken? Je kunt hiervoor als ondernemer in privé bij ons een lening aanvragen.

Naast lenen voor privé uitgaven bieden wij je ook kredietmogelijkheden om zakelijk te investeren, een tijdelijk liquiditeitsprobleem door een (te) sterke groei voor te financieren en/of bedrijfsmiddelen aan te schaffen.

Naast privé en zakelijke kredietverstrekking kun je bij ons ook een hypotheek aanvragen. Je kunt zowel voor een privé als zakelijke hypotheekvraag bij ons terecht. Wij hebben een breed aanbod in hypotheekverstrekkers waardoor wij jouw hypotheekvraag meestal goed kunnen beantwoorden.

Wij hebben ook speciale Duitse hypotheekproducten geijkt voor aankoop zakelijk onroerend goed.  en ook voor een beleggingspand kun je bij ons terecht. Zowel in privé als zakelijk.

Naast (hypothecaire) kredietverstrekking bieden wij ook inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen aan. Indien je bijvoorbeeld tijdelijk arbeidsongeschikt raakt is het belangrijk dat je het inkomensverlies hiermee (deels) kunt opvangen door een goede inkomensverzekering.

Wanneer je besluit om bij ons bijvoorbeeld een hypotheek af te sluiten is een goede verzekeringsdekking van het onderpand natuurlijk belangrijk. Dit kun je zelf elders regelen of wij helpen je ook hier graag mee. Door contacten met nagenoeg alle verzekeraars via rechtstreekse aansluitingen en een goede inkoopcombinatie kunnen wij jou passende en messcherpe privé en zakelijke verzekeringen aanbieden.

Lenen Hypotheken