let op geld lenen kost geld
Verbouwen woning

Ondernemer hypotheek

Voor jouw privé- of zakelijke hypotheek - Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers - Ook Verhuurhypotheken - Het 1e (telefonische) hypotheekgesprek is vrijblijvend

Verbouwen woning

Je hebt een privéwoning of zakelijk pand en je wilt gaan verbouwen? Omdat wij met vele hypotheekverstrekkers werkzaam zijn kunnen wij jou ook optimaal van een 1e of 2e hypotheek voorzien.

Liever een Verbouwingslening?

In sommige situaties past een Verbouwingslening beter bij een kredietvraag. Er is geen sprake van aanvullende afsluit-, notaris- en/of taxatiekosten en ook niet van een bouwdepot. Wanneer de juiste kredietvorm wordt gekozen en het volledige bedrag wordt voor woningverbetering gebruikt is óók de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.

Een bijkomend voordeel van deze leenvorm is dat een kredietdossier meestal binnen een paar werkdagen afgerond is. Klik hier voor meer informatie over de Verbouwingslening. Belangrijk! Dit product kan alleen aangevraagd worden als het leendoel privé is.

Wij beginnen met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Tijdens het vrijblijvende oriënterende hypotheekgesprek informeren wij je over jouw hypotheekmogelijkheden. Ook informeren wij je hoeveel jij aan ons moet betalen wanneer wij jouw hypotheek mogen verzorgen.

Na dit te hebben doorgenomen maak je een keuze of wij jouw hypotheekvraag verder mogen uitwerken tot een passend hypotheekvoorstel. Ga je hiermee akkoord dan vragen wij jouw maatwerk hypotheekofferte aan. Wij denken graag met je mee.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne