let op geld lenen kost geld
Verbouwen woning

Ondernemer hypotheek

Voor jouw privé- of zakelijke hypotheek - Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers - Ook Verhuurhypotheken - Het 1e (telefonische) hypotheekgesprek is vrijblijvend

Verbouwen woning

Je hebt een privéwoning of zakelijk pand en je wilt gaan verbouwen? Omdat wij met vele hypotheekverstrekkers werkzaam zijn kunnen wij jou ook optimaal van een 1e of 2e hypotheek voorzien.

Liever een Verbouwingslening?

In sommige situaties past een Verbouwingslening beter bij de kredietvraag. Er is geen sprake van aanvullende afsluit-, notaris- en/of taxatiekosten en ook niet van een bouwdepot. Wanneer de juiste kredietvorm wordt gekozen en het volledige bedrag wordt voor woningverbetering gebruikt is óók de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.

Een bijkomend voordeel van deze leenvorm is dat een kredietdossier meestal binnen een paar werkdagen afgerond is. Klik hier voor meer informatie over de Verbouwingslening. Belangrijk! Dit product kan alleen aangevraagd worden als het leendoel privé is.

Wij beginnen met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Tijdens het vrijblijvende oriënterende hypotheekgesprek informeren wij je over jouw hypotheekmogelijkheden. Ook informeren wij je hoeveel jij aan ons moet betalen wanneer wij jouw hypotheek mogen verzorgen.

Na dit te hebben doorgenomen maak je een keuze of wij jouw hypotheekvraag verder mogen uitwerken tot een passend hypotheekvoorstel. Ga je hiermee akkoord dan vragen wij jouw maatwerk hypotheekofferte aan. Wij denken graag met je mee.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 60 reviews

  • Avatar netomota Mota ★★★★★ een week geleden
  • Avatar Lisa Rabeling ★★★★★ 3 weken geleden
    Wij zijn heel goed geholpen met de aankoop van een koopwoning. Dirk legde alles goed & rustig uit. Nam alle zorgen van ons weg en dat was heel fijn. Bij vragen konden we hem prima bereiken. Goedlenen is zeker een aanrader !!!
  • Avatar esmee dolphijn ★★★★★ een maand geleden
    Zeer tevreden met de dienstverlening, fijn laagdrempelig contact. Dirk stond altijd voor al onze vragen klaar. Met dank aan het advies wat wij gekregen hebben, hebben we uiteindelijk onze droom woning kunnen kopen!