let op geld lenen kost geld
Verbouwen woning

Ondernemer hypotheek

Voor jouw privé- of zakelijke hypotheek - Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers - Ook Verhuurhypotheken - Het 1e (telefonische) hypotheekgesprek is vrijblijvend

Verbouwen woning

Je hebt een privéwoning of zakelijk pand en je wilt gaan verbouwen of verduurzamen? Omdat wij met vele hypotheekverstrekkers werkzaam zijn kunnen wij jou ook optimaal van een 1e of 2e hypotheek voorzien.

Liever een Verbouwingslening?

In sommige situaties past een Verbouwingslening beter bij de kredietvraag. Er is geen sprake van aanvullende afsluit-, notaris- en/of taxatiekosten en ook niet van een bouwdepot. Wanneer de juiste kredietvorm wordt gekozen en het volledige bedrag wordt voor woningverbetering gebruikt is óók de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.

Een bijkomend voordeel van deze leenvorm is dat een kredietdossier meestal binnen een paar werkdagen afgerond is. Klik hier voor meer informatie over de Verbouwingslening. Belangrijk! Dit product kan alleen aangevraagd worden als het leendoel privé is.

Wij beginnen met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Tijdens het vrijblijvende oriënterende hypotheekgesprek informeren wij je over jouw hypotheekmogelijkheden. Ook informeren wij je hoeveel jij aan ons moet betalen wanneer wij jouw hypotheek mogen verzorgen.

Na dit te hebben doorgenomen maak je een keuze of wij jouw hypotheekvraag verder mogen uitwerken tot een passend hypotheekvoorstel. Ga je hiermee akkoord dan vragen wij jouw maatwerk hypotheekofferte aan. Wij denken graag met je mee.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 83 reviews

  • Avatar Sil Wouters ★★★★★ in de afgelopen week
    Denken mee in het hele traject en geven goed en persoonlijk advies. Alles was snel geregeld, echt top!
  • Avatar R Spijker ★★★★★ 3 weken geleden
    Zeer behulpzaam, fijn contact!
  • Avatar Edward Buijs ★★★★★ 4 weken geleden
    Roland heeft alles tot in de puntjes begeleid. Snel, adequaat en betrouwbaar. Aanrader!