let op geld lenen kost geld
Bedrijfsmiddelen

Ondernemer lenen

Zakelijk krediet nodig? Investeringskrediet - Zakelijke Lening - Zakelijk Krediet - Debiteuren Krediet - Zakelijke Hypotheek

Bedrijfsmiddelen

Bedrijfsmiddelen met een kredietvorm op maat

Je wilt nieuwe machines aanschaffen of een zakelijke lening voor een auto, bestelbus of vrachtwagen afsluiten? Wij bieden hebben hiervoor diverse leaseopties en zakelijke kredietvormen. Ook kredieten voor speciale bedrijfsmiddelen zoals  tractoren, een mobiele kraan of een bulldozer zijn bij ons aan te vragen.

Werkwijze

Tijdens de aanvraagprocedure kan er gevraagd worden om jaarcijfers en/of IB-aangiftes, tussentijdse cijfers, offerte(s) van het bedrijfsmiddel etc. Een aanvraag wordt altijd vrijblijvend en kosteloos in behandeling genomen. Ook kan er sprake zijn van een financiering zonder aanvullende cijfers. Kredietaanvragen voor bedrijfsmiddelen zijn altijd maatwerk.

Zakelijk krediet

Bedrijfsmiddelen kun je ook financieren met en zakelijk krediet, bijvoorbeeld voor je dagelijkse uitgaven zoals werkkapitaal. Een beschikbaar limiet waar je als kant  flexibel uit kan opnemen  en aflossen. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Een zakelijk krediet is vergelijkbaar met een rekening courant krediet waarbij je als ondernemer rood staat de zakelijke rekening.

Zakelijke lening

Een zakelijke lening sluit je af bij voor een langlopende investering in jouw bedrijf. Je ontvangt het geldbedrag in één keer op de  rekening. De looptijd, de rente en aflossing staan vast. Aan het einde  van de looptijd heb jij de lening volledig afbetaald.

Debiteuren krediet

Het overbruggen van betalingstermijnen  blijkt voor veel ondernemers in de praktijk lastig te zijn. Met een Debiteuren krediet  als bedrijfsmiddel zorg je voor voldoende werkkapitaal om te groeien. Met een Debiteuren krediet  zorg je voor tijdsbesparing voor je klant en daardoor worden de facturen vaak sneller betaald. De limiet wordt vastgesteld aan de wensen van jouw klant en het gemiddelde van de uitstaande facturen.

Zakelijk krediet aanvragen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!