let op geld lenen kost geld
Bedrijfsmiddelen

Ondernemer lenen

Zakelijk krediet nodig? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease - Gratis advies

Bedrijfsmiddelen

Zakelijk krediet

Je wilt nieuwe machines aanschaffen of een zakelijke lening voor een auto, bestelbus of vrachtwagen afsluiten? Wij bieden hebben hiervoor diverse leaseopties en zakelijke kredietvormen. Ook kredieten voor speciale bedrijfsmiddelen zoals  tractoren, een mobiele kraan of een bulldozer zijn bij ons aan te vragen.

Tijdens de aanvraagprocedure kan er gevraagd worden om jaarcijfers en/of IB-aangiftes, tussentijdse cijfers, offerte(s) van het bedrijfsmiddel etc. Een aanvraag wordt altijd vrijblijvend en kosteloos in behandeling genomen. Ook kan er sprake zijn van een financiering zonder aanvullende cijfers. Kredietaanvragen voor bedrijfsmiddelen zijn altijd maatwerk.

Werkzaam met banken en Crowdfunding platforms

Een zakelijke kredietaanvraag voor bedrijfsmiddelen wordt door ons aangevraagd bij een reguliere bank zoals bijv. ABNAMRO maar ook via samenwerkende Crowdfunding platforms.

Wanneer wij de zakelijke kredietaanvraag succesvol kunnen afronden ben je ons eenmalig een bemiddelingsvergoeding verschuldigd. Dit in tegenstelling tot een privékrediet. De hoogte v an de afsluitkosten verschillen per kredietverstrekker en worden tijdens de aanvraagprocedure met jou besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je dit wilt zijn de kosten mee te financieren.

Je betaalt normaal gesproken alléén wanneer het project succesvol wordt afgerond. De kredietaanvraag is akkoord? Dan ontvang je van ons een vrijblijvende kredietofferte. Na ontvangst bepaal jij of je de kredietofferte accepteert dan wel annuleert. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Nádat het krediet is uitbetaald vindt dus pas de facturatie plaats.

Opmerking: De samenstelling van de kredietverstrekkers waarmee wij samenwerkzijn wijzigt nog wel eens. Als  een kredietverstrekker wel in een eerder stadium van het aanvraagproces kosten in rekening brengt dan hebben wij jou hierover vooraf geïnformeerd.

Zakelijk krediet aanvragen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 42 reviews

  • Avatar Victor Rosa Valdez ★★★★★ 3 weken geleden
    Mijn ervaring met Goedlenen was heel positief. De dienstverlening was heel klantvriendelijk en professioneel. Ik kreeg het gevoel dat het persoonlijk was en niet zomaar een klant. Uiteindelijk binnen een korte tijd heb ik een goed product … More aangeboden gekregen.
  • Avatar Dirk - ★★★★★ een maand geleden
    Prima snel en soepel verlopen.
  • Avatar Milovan De Buck ★★★★★ 2 maanden geleden
    Uitzonderlijk goede dienstverlening