let op geld lenen kost geld
Bedrijfsmiddelen

Ondernemer lenen

Zakelijk krediet nodig? Investeringskrediet - Zakelijke Lening - Zakelijk Krediet - Debiteuren Krediet - Zakelijke Hypotheek

Bedrijfsmiddelen

Bedrijfsmiddelen met een kredietvorm op maat

Je wilt nieuwe machines aanschaffen of een zakelijke lening voor een auto, bestelbus of vrachtwagen afsluiten? Wij bieden hebben hiervoor diverse leaseopties en zakelijke kredietvormen. Ook kredieten voor speciale bedrijfsmiddelen zoals  tractoren, een mobiele kraan of een bulldozer zijn bij ons aan te vragen.

Werkwijze

Tijdens de aanvraagprocedure kan er gevraagd worden om jaarcijfers en/of IB-aangiftes, tussentijdse cijfers, offerte(s) van het bedrijfsmiddel etc. Een aanvraag wordt altijd vrijblijvend en kosteloos in behandeling genomen. Ook kan er sprake zijn van een financiering zonder aanvullende cijfers. Kredietaanvragen voor bedrijfsmiddelen zijn altijd maatwerk.

Zakelijk krediet

Bedrijfsmiddelen kun je ook financieren met en zakelijk krediet, bijvoorbeeld voor je dagelijkse uitgaven zoals werkkapitaal. Een beschikbaar limiet waar je als kant  flexibel uit kan opnemen  en aflossen. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Een zakelijk krediet is vergelijkbaar met een rekening courant krediet waarbij je als ondernemer rood staat de zakelijke rekening.

Zakelijke lening

Een zakelijke lening sluit je af bij voor een langlopende investering in jouw bedrijf. Je ontvangt het geldbedrag in één keer op de  rekening. De looptijd, de rente en aflossing staan vast. Aan het einde  van de looptijd heb jij de lening volledig afbetaald.

Debiteuren krediet

Het overbruggen van betalingstermijnen  blijkt voor veel ondernemers in de praktijk lastig te zijn. Met een Debiteuren krediet  als bedrijfsmiddel zorg je voor voldoende werkkapitaal om te groeien. Met een Debiteuren krediet  zorg je voor tijdsbesparing voor je klant en daardoor worden de facturen vaak sneller betaald. De limiet wordt vastgesteld aan de wensen van jouw klant en het gemiddelde van de uitstaande facturen.

Zakelijk krediet aanvragen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 60 reviews

  • Avatar netomota Mota ★★★★★ een week geleden
  • Avatar Lisa Rabeling ★★★★★ 3 weken geleden
    Wij zijn heel goed geholpen met de aankoop van een koopwoning. Dirk legde alles goed & rustig uit. Nam alle zorgen van ons weg en dat was heel fijn. Bij vragen konden we hem prima bereiken. Goedlenen is zeker een aanrader !!!
  • Avatar esmee dolphijn ★★★★★ een maand geleden
    Zeer tevreden met de dienstverlening, fijn laagdrempelig contact. Dirk stond altijd voor al onze vragen klaar. Met dank aan het advies wat wij gekregen hebben, hebben we uiteindelijk onze droom woning kunnen kopen!