let op geld lenen kost geld
In 3 stappen naar jouw krediet

Jouw privé of zakelijke lening in 3 stappen

Maak je kredietkeuze, vul het aanvraagformulier in en druk op verzenden, klaar! Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice.

Kies jouw lening

 • 1
 • 2
 • 3

Ondernemer privé

Meer informatie over een privélening voor ondernemers

 • Auto
 • Woningverbetering
 • Restschuldkrediet
 • Dure lening oversluiten
 • Woninginrichting
 • Overige

Je bent op zoek naar een nieuwe auto? Hiervoor hebben wij diverse leenvormen. De beste leenvorm voor een autofinanciering is een persoonlijke lening.

Een lening met een vaste rente en looptijd. De looptijd stem je af op de levensduur van de auto zodat de lening is afbetaald wanneer je in de toekomst een andere auto wilt aanschaffen. De persoonlijke lening is boetevrij af te lossen. Je kunt dus altijd wanneer jij dit wilt van je lening af. Een prettige gedachte.

Lening aanvragen

Wij hebben diverse leenvormen voor het verbouwen en/of verbeteren van jouw woning. Wanneer de woning jouw eigendom en hoofdverblijf is kun je de betaalde rente fiscaal aftrekken. Om voor renteaftrek in aanmerking te kunnen komen dien je altijd een persoonlijke lening af te sluiten.

Een doorlopend krediet kan ook wanneer je de renteaftrek niet of minder belangrijk vindt. Bijv. omdat je binnen afzienbare tijd de beschikking krijgt over middelen waarmee je de lening versneld kunt aflossen. Tezamen met een scherp rentetarief een goed alternatief voor een 2e hypotheek. Anders dan bij een hypothecaire lening ben je gevrijwaard van afsluit-, notariële- en eventuele taxatiekosten. Wanneer je de rente wilt aftrekken in BOX 1 dien je te kiezen voor een Persoonlijke lening.

Lening aanvragen

Helaas komt het nogal eens voor dat bij verkoop van een eigen woning er een restschuld ontstaat. Gedwongen verkoop i.v.m. een scheiding en moeten verhuizen vanwege ander werk zijn voorbeelden waardoor er een situatie kan ontstaan waarbij de verkoopprijs lager is dan de openstaande hypotheeksom. Wachten is geen optie en het resultaat is dan een restschuld.

Onze restschuldkredieten hebben scherpe rentetarieven, (eventueel) extra lange looptijden en zijn altijd boetevrij af te lossen. Sinds 2013 is de betaalde rente op een (hypothecaire) lening gebruikt voor de aanschaf en/of verbetering van de woning alleen nog maar aftrekbaar indien er de hypothecaire lening lineair of op volgens  een annuïteit wordt afgelost. Tot 01/01/2018 kwam hiervoor ook een Restschuldkrediet in aanmerking. Helaas is dit niet meer mogelijk. Een lage rentevoet en de mogelijkheid van een extra lange looptijd zijn nog wel van toepassing.

Lening aanvragen

Heb je 1 of meer lopende lening(en)? Wij kunnen dan geheel kosteloos je huidige leningen vergelijken op rente en voorwaarden met de kredietproducten die wij jou kunnen aanbieden. Het loont heel vaak om je huidige lening(en) over te sluiten.

Het samenvoegen van leningen brengt je overzicht en levert je meestal een fors rentevoordeel op. Een lagere rente betekent ook een kortere looptijd. Je bent eerder van je lening af. Wij kijken dit graag voor je na. Bij geen voordeel verneem je dit natuurlijk óók van ons.

Lening aanvragen

Toe aan nieuwe meubels, uitgekeken op je huidige interieur? Dit zijn grote uitgaven en komen nogal eens op een ongewenst moment. Wij hebben voor het bekostigen van een woninginrichting diverse kredietproducten met korte en langere looptijden e.a. afgestemd op de levensduur van het product dat je wenst aan te schaffen.

Indien je voor flexibiliteit kiest en meerdere opname momenten wenst kun je kiezen uit verschillende vormend van een doorlopend krediet. Kies je voor een eenmalige uitgave waarbij duidelijkheid en zekerheid voor jou belangrijk zijn zal een persoonlijke lening je voorkeur genieten.  Wij hebben altijd een passende kredietoplossing voor jou.

Lening aanvragen

Natuurlijk kun je een ander leendoel hebben dan de onderwerpen die wij al hebben toegelicht. Je kunt tijdens het aanvraagproces dan jouw leendoel op het aanvraagformulier vermelden.

Wanneer je  twijfelt of je een kredietaanvraag wel bij ons kunt indienen, het verzoek om ons dan even te bellen. Wij luisteren graag.

Lening aanvragen

Zakelijk

Meer informatie over zakelijke leningen

 • Auto
 • Bestelbus
 • Duurzaamheid
 • Bedrijfsmiddelen
 • Opstart onderneming
 • Overige

Je bent ondernemer en wilt geld lenen voor een bedrijfsauto? Dan is een Financial Lease misschien iets voor jou. Een financial lease is een zakelijke lening.

We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat je wilt financieren tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf. Wij kunnen een financial lease aan bieden voor personenauto’s standaard tot €125.000,- Hogere bedragen kun je als maatwerk voorleggen.

Tijdens de looptijd van de financial leaseovereenkomst bent je economisch eigenaar van het voertuig. De autokosten zoals bijv. het onderhoud, de verzekering en het leasetermijn  kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt ook juridisch eigenaar wanneer de leasetermijnen door je zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen bij aankoop van een andere auto.

Wij kennen scherpe lease tarieven en soepele acceptatierichtlijnen. Informeer vrijblijvend naar jouw financial lease mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Lening aanvragen

Ook voor een bestelbus hebben wij goede scherpe financieringsmogelijkheden in de vorm van een financial lease.  Wij verstrekken een financial lease voor bestelbussen tot een gewicht van 3500 kg.

Een financial lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat je wilt financieren tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf. Wij kunnen een financial lease aan bieden voor personenauto’s. Standaard tot €125.000,- Hogere bedragen is altijd maatwerk.

Tijdens de looptijd van de financial leaseovereenkomst ben je economisch eigenaar van het voertuig. Kosten zoals het leasetermijn, de verzekering en onderhoud van de bestelbus kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt ook juridisch eigenaar wanneer de leasetermijnen door jou zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen wanneer je een andere bestelbus koopt.

Lening aanvragen

De energiekosten van een bedrijfspand kunnen hoog oplopen. In de deze tijd van verduurzamen zien wij dat veel bedrijven hierop juist nu willen besparen.

Een combinatie van investeren, subsidie en kostenbesparing zorgt ervoor dat er veel vraag is naar financieringsmogelijkheden voor zonnepanelen, warmtepompen e.d.

Dit type aanvragen is echt maatwerk. Je zult eerst zelf moeten uitzoeken of je wel of geen subsidie kunt krijgen en of het afgeven van een eventuele vergunning geen problemen zal opleveren. Wanneer je dit weet en aan ons een investeringsbegroting kunt overleggen, denken wij graag met je mee.

Lening aanvragen

Je wilt nieuwe machines aanschaffen of bijv. een zakelijke lening voor een auto, bestelbus of vrachtwagen afsluiten waarbij je direct economisch en juridisch eigenaar bent? Je kunt voor diverse bedrijfsmiddelen bij ons een zakelijk aanvragen. Kredietaanvragen voor bedrijfsmiddelen zijn altijd maatwerk.

Jaarcijfers en/of IB-aangiftes, tussentijdse cijfers, offerte(s) van het bedrijfsmiddel enz. zult u tijdens de aanvraagprocedure moeten kunnen aanleveren. Een aanvraag wordt altijd vrijblijvend en kosteloos in behandeling genomen.

Lening aanvragen

Ook voor startende ondernemers hebben wij financieringsmogelijkheden. Indien je beschikt over een goed uitgewerkt ondernemersplan, een financiële onderbouwing met prognose opgesteld door een accountant kun je bij ons een krediet aanvragen.

Opmerking
Het heeft op voorhand géén zin om een krediet aan te vragen indien je voorkomt in het faillissements- en/of incassoregister alsmede wanneer je negatief geregistreerd staat bij het BKR in Tiel.

Lening aanvragen

Natuurlijk kun je een ander leendoel hebben dan de onderwerpen die wij al hebben toegelicht. Je kunt tijdens het aanvraagproces dan jouw leendoel op het aanvraagformulier vermelden.

Wanneer je  twijfelt of je een kredietaanvraag wel bij ons kunt indienen, het verzoek om ons dan even te bellen. Wij luisteren graag.

Lening aanvragen
terug naar stappenplan
terug naar stappenplan

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 66 reviews

 • Avatar Johan Snijder ★★★★★ 2 maanden geleden
  Erg prettig in de samenwerking en contact.Ronald heeft zijn uiterste best gedaan voor ons en met een geweldig resultaat.
 • Avatar Sylvia Leijs ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Avatar Herman Wennink ★★★★★ 3 maanden geleden
  Prima geholpen, ze hebben zelfs nog contact opgenomen om het een en ander uit te leggen.