let op geld lenen kost geld
Inkomen

Particulier verzekeren

Bescherm jezelf en jouw naasten

Inkomen

Arbeidsongeschikt

Ook wanneer je een werkgeversregeling hebt is het raadzaam te checken of jij inkomensverlies zult hebben wanneer je arbeidsongeschikt raakt en zo ja, hoe groot het inkomensverlies dan zal zijn.

Een passende oplossing waarbij jij kunt bepalen hoeveel risico jezelf kunt en wilt dragen en voor welke risicodeel je graag bijverzekerd wilt worden. Wanneer wij van jou de benodigde informatie ontvangen rekenen wij dit graag voor je uit.

Nabestaanden

Ook wanner jij of je partner wegvalt zijn er verzekeringen die een van tevoren afgesproken bedrag uitkeren aan de nabestaanden. Dit kan een standaard overlijdensrisicoverzekering zijn maar ook een verzekeringspolis waaruit maandelijks over een afgesproken periode een uitkering volgt.

Alimentatie

Ook wanneer je nog gelukkig samen bent met je partner kunnen jullie je verzekeren voor een minder leuke levensfase. Wanneer een relatie strandt en er is een alimentatieplicht kan er een alimentatieverzekering worden afgesloten.

Wanneer je tijdens de alimentatieperiode komt te overlijden zorgt deze verzekering ervoor dat het afgesproken maandelijkse alimentatiebedrag blijvend wordt uitgekeerd tot aan de einddatum zoals dit tussen jou en je ex-partner in de echtscheidingsconvenant is besproken. Deze verzekering kent een lage premie en geeft blijvend financiële rust en zekerheid voor je ex-partner en/of kinderen die de alimentatie ontvangen.

Natuurlijk zijn er ook nog andere verzekeringsmogelijkheden. Voor een maatwerk verzekeringsadvies maken wij graag een vrijblijvende afspraak.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 54 reviews

  • Avatar John Ganpat ★★★★★ 3 weken geleden
    Ik ben goed geholpen door Goedlenen.Dankjewel.
  • Avatar Richard Dijkstra ★★★★★ 3 weken geleden
    Was top het en supersnel geregeld super goed advies van Roland
  • Avatar Ilse Ten Hagen ★★★★★ 3 weken geleden