let op geld lenen kost geld
Inkomen

Particulier verzekeren

Bescherm jezelf en jouw naasten

Inkomen

Arbeidsongeschikt

Ook wanneer je een werkgeversregeling hebt is het raadzaam te checken of jij inkomensverlies zult hebben wanneer je arbeidsongeschikt raakt en zo ja, hoe groot het inkomensverlies dan zal zijn.

Een passende oplossing waarbij jij kunt bepalen hoeveel risico jezelf kunt en wilt dragen en voor welke risicodeel je graag bijverzekerd wilt worden. Wanneer wij van jou de benodigde informatie ontvangen rekenen wij dit graag voor je uit.

Nabestaanden

Ook wanner jij of je partner wegvalt zijn er verzekeringen die een van tevoren afgesproken bedrag uitkeren aan de nabestaanden. Dit kan een standaard overlijdensrisicoverzekering zijn maar ook een verzekeringspolis waaruit maandelijks over een afgesproken periode een uitkering volgt.

Alimentatie

Ook wanneer je nog gelukkig samen bent met je partner kunnen jullie je verzekeren voor een minder leuke levensfase. Wanneer een relatie strandt en er is een alimentatieplicht kan er een alimentatieverzekering worden afgesloten.

Wanneer je tijdens de alimentatieperiode komt te overlijden zorgt deze verzekering ervoor dat het afgesproken maandelijkse alimentatiebedrag blijvend wordt uitgekeerd tot aan de einddatum zoals dit tussen jou en je ex-partner in de echtscheidingsconvenant is besproken. Deze verzekering kent een lage premie en geeft blijvend financiële rust en zekerheid voor je ex-partner en/of kinderen die de alimentatie ontvangen.

Natuurlijk zijn er ook nog andere verzekeringsmogelijkheden. Voor een maatwerk verzekeringsadvies maken wij graag een vrijblijvende afspraak.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!