let op geld lenen kost geld
Kredietbescherming

Particulier lenen

Voorkom betalingsproblemen

Kredietbescherming

Wanneer je bij geen advies wel een aanvullende dekking wilt voor het overlijdensrisico, arbeidsongeschiktheid + werkeloosheid ontvang je van ons hiervoor een vrijblijvende aanvullende verzekeringsofferte.

Jij wilt graag een kredietadvies van ons? In dat geval bepalen wij aan de hand van jouw kredietaanvraag, lopende verzekeringen en pensioengegevens of er sprake is van inkomstenderving wanneer je komt te overlijden, arbeidsongeschikt en/of werkeloos raakt. Het verschil, de inkomensderving kan dan d.m.v. een aanvullende dekking worden meeverzekerd.

Van belang is in ieder geval dat jij je bewust bent van (eventuele) risico’s van inkomensderving tijdens de looptijd van het krediet. Het kan ook zijn dat je helemaal geen aanvullende dekking nodig hebt. Duidelijkheid of een aanvullende dekking wel of niet verstandig is geeft je een prettig gevoel, toch?

In loondienst of Zelfstandig ondernemer?  Bij loondienstverband maar ook als je zelfstandig ondernemer en een Zelfstandig krediet hebt wilt afsluiten bent kun je bij ons aanvullende kredietbescherming aanvragen.

Voor een aanvullende dekking vragen wij een eenmalige bemiddelingsvergoeding. Een aanvullende dekking valt niet onder het provisiestelsel. Voor het afsluiten van de lening hoef je ons niet te betalen. Wij ontvangen een vergoeding van de kredietverstrekker zelf. Onze vergoeding wordt betaald uit het jaarkostenpercentage. Dit kun je op de kredietovereenkomst terugvinden.

Voor een aanvullende dekking rekenen wij geen aanvullende kosten wanneer deze tezamen met de kredietovereenkomst via onze bemiddeling wordt afgesloten. Als je achteraf een losstaande kredietverzekering wilt afsluiten vragen wij hiervoor eenmalig €99,-. Wij ontvangen hiervoor geen vergoeding van de verzekeraar zelf.

Je hoeft dit niet bij ons af te sluiten. Dit mag ook bij bijv. je eigen tussenpersoon of elders. Als je een aanvullende verzekering wilt afsluiten geef je dit aan  in het keuze-contactformulier op deze pagina.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 65 reviews

  • Avatar Sylvia Leijs ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar Herman Wennink ★★★★★ een week geleden
    Prima geholpen, ze hebben zelfs nog contact opgenomen om het een en ander uit te leggen.
  • Avatar Ab De Man ★★★★★ 2 weken geleden
    Voor de tweede keer een kortlopende lening hier afgesloten.Puur omdat de eerste keer ook al zo goed beviel.Ga zo door!