let op geld lenen kost geld
Kredietbescherming

Particulier lenen

Voorkom betalingsproblemen

Kredietbescherming

Wanneer je bij geen advies wel een aanvullende dekking wilt voor het overlijdensrisico, arbeidsongeschiktheid en/of werkeloosheid ontvang je van ons hiervoor een vrijblijvende aanvullende verzekeringsofferte.

Jij wilt graag een kredietadvies van ons? In dat geval bepalen wij aan de hand van je kredietaanvraag, lopende verzekeringen en pensioengegevens of er sprake is van inkomstenderving wanneer je komt te overlijden, arbeidsongeschikt en/of werkeloos raakt.

Het verschil, de inkomensderving kan dan d.m.v. een aanvullende dekking worden meeverzekerd. Je hoeft dit niet bij ons af te sluiten. Dit mag ook bij bijv. je eigen tussenpersoon of elders.

Van belang is in ieder geval dat jij je bewust bent van (eventuele) risico’s van inkomensderving tijdens de looptijd van het krediet. Het kan ook zijn dat je helemaal geen aanvullende dekking nodig hebt. Het weten of een aanvullende dekking wel of niet verstandig is geeft je een prettig gevoel, toch?

Heb je al een lening lopen en door omstandigheden moeite om aan je betalingsverplichtingen te voldoen? Informeer je dan eens bij ons over de Perspectieflening. Klik hier voor meer informatie over dit kredietproduct.

Voor een aanvullende dekking vragen wij een eenmalige bemiddelingsvergoeding. Een aanvullende dekking valt niet onder het provisiestelsel. Voor het afsluiten van de lening hoef je ons niet te betalen. Wij ontvangen een vergoeding van de kredietverstrekker zelf. Onze vergoeding wordt betaald uit het jaarkostenpercentage. Dit kun je op de overeenkomst terugvinden.

Voor een aanvullende dekking rekenen wij eenmalig €99,-. Wij ontvangen hiervoor geen vergoeding van de verzekeraar zelf. Dit mag ook niet en is bij wet vanaf 2013 verboden. Indien je een aanvullende dekking bij ons wilt afnemen factureren wij jou dit pas nadat de kredietsom is uitbetaald.

Een eventueel aanvullende dekking mag je ook altijd elders afsluiten.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering