let op geld lenen kost geld
Verzekeren

Particulier verzekeren

Werkzaam met nagenoeg alle verzekeraars

Verzekeren

Aanvullend verzekerd

Bij een lening of een hypotheek kan het verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten om bijv. verlies van inkomen tegen te gaan wanneer jij arbeidsongeschikt raakt.

Schadeverzekeringen

Naast inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen kun je bij ons ook terecht voor je schadeverzekeringen. Werkzaam met vele verzekeraars met scherpe premies en goede voorwaarden.

Extra korting

Wanneer je meerdere verzekeringen onderbrengt in een pakket kun je een extra korting bedingen tot 12%. Dit wordt een pakketkorting genoemd. Dus naast een afzonderlijke scherpe premie voor een autoverzekering rekenen wij graag de maximale te behalen korting voor je uit.

Belangrijk
Een scherpe verzekeringspremie is belangrijk maar wij combineren dit wel met zeer goede verzekeringsvoorwaarden.

Een verzekering dekt niet alles, ook een Allrisk dekking niet maar wij bieden je standaard een scherpe premie met een uitgebreide dekking. Een offerte is altijd gratis en vrijblijvend. Wij leren jou graag kennen!

Interesse in een hypotheek of lening?

Naast verzekeren bemiddelen wij ook in hypotheken en leningen. Werkzaam met vele hypotheek- en kredietverstrekkers. Heb je een lopende hypotheek of lening?

Verbouwingsplannen, aanschaf van een andere auto, jouw lopende hypotheek of lening goedkoper oversluiten? Wij informeren je hierover  graag vrijblijvend verder. Klik hier voor meer informatie.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 73 reviews

  • Avatar Kitty Kikkert ★★★★★ in de afgelopen week
    Prettige ervaring! Fijn contact, goede informatie, snelle persoonlijke service.
  • Avatar Kirsten Orsel ★★★★★ een week geleden
    Goede dienstverlening! Ben erg snel en duidelijk geholpen met een financiering, Roland heeft geduldig gezorgd voor een snel akkoord bij de bank.
  • Avatar mies Jor ★★★★★ 3 weken geleden
    Vriendelijke mensen en zeer goede service.