let op geld lenen kost geld
Verzekeren

Particulier verzekeren

Werkzaam met nagenoeg alle verzekeraars

Verzekeren

Aanvullend verzekerd

Bij een lening of een hypotheek kan het verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten om bijv. verlies van inkomen tegen te gaan wanneer jij arbeidsongeschikt raakt.

Schadeverzekeringen

Naast inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen kun je bij ons ook terecht voor je schadeverzekeringen. Werkzaam met vele verzekeraars met scherpe premies en goede voorwaarden.

Extra korting

Wanneer je meerdere verzekeringen onderbrengt in een pakket kun je een extra korting bedingen tot 12%. Dit wordt een pakketkorting genoemd. Dus naast een afzonderlijke scherpe premie voor een autoverzekering rekenen wij graag de maximale te behalen korting voor je uit.

Belangrijk
Een scherpe verzekeringspremie is belangrijk maar wij combineren dit wel met zeer goede verzekeringsvoorwaarden.

Een verzekering dekt niet alles, ook een Allrisk dekking niet maar wij bieden je standaard een scherpe premie met een uitgebreide dekking. Een offerte is altijd gratis en vrijblijvend. Wij leren jou graag kennen!

Interesse in een hypotheek of lening?

Naast verzekeren bemiddelen wij ook in hypotheken en leningen. Werkzaam met vele hypotheek- en kredietverstrekkers. Heb je een lopende hypotheek of lening?

Verbouwingsplannen, aanschaf van een andere auto, jouw lopende hypotheek of lening goedkoper oversluiten? Wij informeren je hierover  graag vrijblijvend verder. Klik hier voor meer informatie.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne