let op geld lenen kost geld
Eigendommen

Ondernemer verzekeren

De continuïteit borgen

Eigendommen

Een bedrijfspand is een kostbaar bezit en daarom verstandig om zakelijk verzekerd te hebben. Jouw bedrijfspand vormt het hart van je bedrijfsactiviteiten of is een belangrijke inkomstenbron omdat je het verhuurt.

Schade aan jouw bedrijfspand door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, ontploffing of vandalisme kan grote financiële gevolgen hebben en misschien zelfs het voortbestaan van de onderneming in gevaar brengen.

Je kunt een standaard gebouwenverzekering afsluiten waarbij je het bedrijfspand verzekert tegen brand, blikseminslag en ontploffing. Je kunt ook een aanvullende uitgebreide gebouwenverzekering afsluiten. Je vult dan de standaard dekking aan met bijv. dekking voor glas, inbraak, diefstal, water, aanrijding of aanvaring, inductie enz. Voor een passende dekking afgestemd op jouw bedrijfsvoering en wensen gaan wij graag met je in gesprek.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne