let op geld lenen kost geld
Eigendommen

Ondernemer verzekeren

De continuïteit borgen

Eigendommen

Een bedrijfspand is een kostbaar bezit en daarom verstandig om zakelijk verzekerd te hebben. Jouw bedrijfspand vormt het hart van je bedrijfsactiviteiten of is een belangrijke inkomstenbron omdat je het verhuurt.

Schade aan jouw bedrijfspand door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, ontploffing of vandalisme kan grote financiële gevolgen hebben en misschien zelfs het voortbestaan van de onderneming in gevaar brengen.

Je kunt een standaard gebouwenverzekering afsluiten waarbij je het bedrijfspand verzekert tegen brand, blikseminslag en ontploffing. Je kunt ook een aanvullende uitgebreide gebouwenverzekering afsluiten. Je vult dan de standaard dekking aan met bijv. dekking voor glas, inbraak, diefstal, water, aanrijding of aanvaring, inductie enz. Voor een passende dekking afgestemd op jouw bedrijfsvoering en wensen gaan wij graag met je in gesprek.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 42 reviews

  • Avatar Victor Rosa Valdez ★★★★★ 3 weken geleden
    Mijn ervaring met Goedlenen was heel positief. De dienstverlening was heel klantvriendelijk en professioneel. Ik kreeg het gevoel dat het persoonlijk was en niet zomaar een klant. Uiteindelijk binnen een korte tijd heb ik een goed product … More aangeboden gekregen.
  • Avatar Dirk - ★★★★★ een maand geleden
    Prima snel en soepel verlopen.
  • Avatar Milovan De Buck ★★★★★ 2 maanden geleden
    Uitzonderlijk goede dienstverlening