let op geld lenen kost geld
Een lening of hypotheek?

Particulier

Geld lenen - Hypotheken - Lease -Verzekeringen. Altijd een scherpe rente of premie.

Een lening of hypotheek?

Direct een offerte

Direct een scherpe vrijblijvende kredietofferte? Klik dan hier  en  ontvang dezelfde werkdag een vrijblijvende kredietofferte of lees eerst verder op deze pagina welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Geld lenen
Geld lenen voor bijv. een nieuwe auto of caravan? Wij werken samen met meerdere banken waardoor wij je scherpe rentetarieven hanteren met goede voorwaarden zoals bijv. boetevrij kunnen aflossen.

Ook wanneer je al elders lopende leningen hebt toetsen wij gratis voor jou of het samenvoegen of omzetten niet veel voordeliger is.  Natuurlijk gratis & vrijblijvend. Jij bepaalt uiteindelijk wat je wel en niet wilt.

Speciale kredieten
Speciale kredietvormen met extra lange looptijden wanneer je de gelden gaat gebruiken voor woningverbetering of voor de restschuld van je woning. Hiervoor hebben wij het Woning Voordeel Krediet of het Restschuldkrediet.

Ook kennen wij het Herfinancieringskrediet. Een krediet waarbij  naast elkaar lopende leningen samengevoegd worden tot 1 voordelig nieuw krediet.

Blanco leningen zonder onderpandverplichting, scherpe rentetarieven en boetevrij af te lossen maken de mogelijkheden compleet.

Met of zonder advies

Wanneer je al vaker een lening hebt afgesloten en hierdoor over voldoende kennis en ervaring beschikt, kun je bij ons kiezen om het krediet af te sluiten zonder advies.

Bij geen advies beoordelen wij de kredietaanvraag en indien deze akkoord is brengen wij een kredietofferte uit op basis van de hoofdsom, kredietvorm en looptijd zoals door jou op het aanvraagformulier is opgegeven.

Hypotheek

Naast een consumptieve lening kun je bij ons ook terecht voor het afsluiten van je hypotheek. Doordat wij  een aantal rechtstreekse aansluitingen hebben bij hypotheekaanbieders en werken met een inkoopcombinatie kunnen wij jou nagenoeg hypotheekaanbieders aanbieden. Een passend hypotheekaanbod tegen een messcherpe rente is hierdoor mogelijk.

Privé hypotheken, Beleggingshypotheken  t.b.v. verhuur, Zakelijke hypotheken, Recreatiehypotheek.

Verzekering

Bij een lening of een hypotheek kan het verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten om bijv. verlies van inkomen tegen te gaan wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Naast inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen kun je bij ons ook terecht voor je schadeverzekeringen. Werkzaam met vele verzekeraars met scherpe premies en goede voorwaarden.
LenenHypotheken