let op geld lenen kost geld
Een lening of hypotheek?

Particulier

Geld lenen - Hypotheken - Lease -Verzekeringen. Altijd een scherpe rente of premie.

Een lening of hypotheek?

Woonsituatie

  Ook voor iedere woonsituatie bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u starter, doorstromer of wilt u juist uw huis verduurzamen? Goedlenen helpt u graag de lening te vinden die bij uw situatie past. Kijk op een van onderstaande pagina’s voor meer informatie:

 • Starter
 • Doorstromer
 • Mijn huis verbouwen
 • Mijn huis verduurzamen

Direct een offerte

Direct een scherpe vrijblijvende kredietofferte? Klik dan hier  en  ontvang dezelfde werkdag een vrijblijvende kredietofferte of lees eerst verder op deze pagina welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Geld lenen

Geld lenen voor bijv. een nieuwe auto of caravan of verbouwen van je woning? Wij werken samen met meerdere banken waardoor wij je scherpe rentetarieven hanteren met goede voorwaarden zoals bijv. boetevrij kunnen aflossen.

Ook wanneer je al elders lopende leningen hebt toetsen wij gratis voor jou of het oversluiten van deze lening(en) niet veel voordeliger is.  Natuurlijk gratis & vrijblijvend. Jij bepaalt uiteindelijk wat je wel en niet wilt.

Speciale kredieten

Speciale kredietvormen met extra lange looptijden wanneer je de gelden gaat gebruiken voor woningverbetering of voor de restschuld van je woning. Hiervoor hebben wij het Woning Voordeel Krediet of het Restschuldkrediet.

Ook kennen wij het Herfinancieringskrediet. Een krediet waarbij  naast elkaar lopende leningen samengevoegd worden tot 1 voordelig nieuw krediet. Klik dan hier voor meer informatie om jouw lening(en) over te sluiten.

De Perspectief lening

In het verleden een betalingsprobleem gehad? De achterstand al ingelopen maar hierdoor wel een herstelde BKR-achterstandsregistratie? Een lopende betalingsregeling bij de Belastingdienst, incassobureau?

Met de Perspectief lening kunnen wij je misschien toch van dienst zijn! Belangrijk is dat je géén lopende achterstanden of afgeloste leningen hebt welke bij de BKR vermeld staan! Alléén een herstelde BKR-registratie (= A van achterstand met de H van hersteld- AH) wordt geaccepteerd.  Het heeft dus geen zin een aanvraag in te dienen als je hieraan niet voldoet.

Als je géén negatieve BKR-registraties hebt of een registratie zoals hierboven gemeld en/of  een lopende  betalingsregeling(en) dan kun je een kredietaanvraag indienen voor de Perspectief lening. Zoals je zult begrijpen moet jouw aanvraag verder aan de reguliere acceptatievoorwaarden voldoen.

Zoals de naam van het product al aangeeft, het doel is perspectief te bieden. Is het gevraagde bedrag volgens de huidige acceptatierichtlijnen betaalbaar en helpt het verstrekken van de lening jou om de tijdelijke betalingsproblemen op te lossen. Een aanvraag voor een Perspectief lening is altijd maatwerk en dit betekent dat van tevoren de uitkomst niet te bepalen is. Wij doen in ieder geval graag ons best voor je.

Blanco leningen zonder onderpandverplichting, scherpe rentetarieven en boetevrij af te lossen maken de mogelijkheden compleet.

Met of zonder advies

Wanneer je al vaker een lening hebt afgesloten en hierdoor over voldoende kennis en ervaring beschikt, kun je bij ons kiezen om het krediet af te sluiten zonder advies.

Bij geen advies beoordelen wij de kredietaanvraag en indien deze akkoord is brengen wij een kredietofferte uit op basis van de hoofdsom, kredietvorm en looptijd zoals door jou op het aanvraagformulier is opgegeven.

Hypotheek

Naast een consumptieve lening kun je bij ons ook terecht voor het afsluiten van je hypotheek. Doordat wij  een aantal rechtstreekse aansluitingen hebben bij hypotheekaanbieders en werken met een inkoopcombinatie kunnen wij jou nagenoeg hypotheekaanbieders aanbieden. Een passend hypotheekaanbod tegen een messcherpe rente is hierdoor mogelijk. Klik hier voor meer hypotheekinformatie.

Privé hypotheken, Beleggingshypotheken  t.b.v. verhuur, Zakelijke hypotheken, Recreatiehypotheek.

Verzekering

Bij een lening of een hypotheek kan het verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten om bijv. verlies van inkomen tegen te gaan wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Naast inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen kun je bij ons ook terecht voor je schadeverzekeringen. Werkzaam met vele verzekeraars met scherpe premies en goede voorwaarden.
LenenHypotheken

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 75 reviews

 • Avatar Tim Eeftink ★★★★★ in de afgelopen week
  Goed contact. Snel alles afgerond. Top
 • Avatar Hillie Van der Veen ★★★★★ 3 weken geleden
 • Avatar Kitty Kikkert ★★★★★ een maand geleden
  Prettige ervaring! Fijn contact, goede informatie, snelle persoonlijke service.