Particulier

Particulier

Voor particulier en ondernemer: Geld lenen - Hypotheken - Lease -Verzekeringen. Altijd een scherpe rente of premie.

Particulier

Geld lenen voor bijv. een nieuwe auto of caravan? Bij ons leen je tegen de scherpste rentetarieven en onze kredietproducten hebben goede voorwaarden zoals bijv. boetevrij kunnen aflossen.

Speciale kredietvormen met extra lange looptijden wanneer je de gelden gaat gebruiken voor woningverbetering of voor de restschuld van je woning.

Wanneer je al vaker een lening hebt afgesloten en hierdoor over voldoende kennis en ervaring beschikt, kun je bij ons kiezen om het krediet af te sluiten zonder advies.

Bij geen advies beoordelen wij de kredietaanvraag en indien deze akkoord is brengen wij een kredietofferte uit op basis van de hoofdsom, kredietvorm en looptijd zoals door jou op het aanvraagformulier is opgegeven.

Naast een consumptieve lening kun je bij ons ook terecht voor het afsluiten van je hypotheek. Doordat wij  een aantal rechtstreekse aansluitingen hebben bij hypotheekaanbieders en werken met een inkoopcombinatie kunnen wij je alle hypotheekaanbieders aanbieden. Een passend hypotheekaanbod tegen een messcherpe rente is hierdoor mogelijk.

Bij een lening of een hypotheek kan het verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten om bijv. verlies van inkomen tegen te gaan wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Naast inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen kun je bij ons ook terecht voor je schadeverzekeringen. Werkzaam met vele verzekeraars met scherpe premies en goede voorwaarden.

LenenHypotheken