let op geld lenen kost geld
Lenen

Ondernemer lenen

Privé geld lenen? Rente vanaf 4,7% - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk lenen? Investeringskrediet - Bedrijfskrediet - Financial lease

Lenen

Op onze site informeren wij je over verschillende leenmogelijkheden voor jou als ondernemer in privé en/of zakelijk. Bij vragen beantwoorden wij deze graag voor jou.  Druk op de knop waarin jij interesse hebt of lees eerst de algemene informatie op deze pagina.

Zelfstandig krediet (Privé geld lenen) Investeringskrediet LeasenHypotheken Bedrijfsmiddelen Verzekeringen inkomensderving

 

Algemene informatie lenen ondernemer

Ondernemer en privé geld lenen

Als ondernemer je eigen privéwoning willen verduurzamen? Wij helpen je graag aan de gewenste lening. Wij verstrekken privéleningen aan zelfstandig ondernemers met de navolgende entiteiten: Eenmanszaak, Maatschap, VOF, Bv’s/DGA.

De te verstrekken lening dient een privédoel te hebben ofwel mag niet zakelijk aangewend worden. De leenvorm is een persoonlijke lening waarop boetevrij aflossen is toegestaan en geen onderpandverplichting rust.

De lening dus zonder aanvullende zekerheden verstrekt. Het doel van de lening dient ook echt privé te zien. Dit verklaar je dan ook in de kredietovereenkomst.

Jij wilt een zakelijk krediet?

Natuurlijk kun je ook een zakelijke kredietvraag hebben. Ook hiervoor hebben wij diverse kredietmogelijkheden waarmee wij meestal een passende oplossing kunnen aanbieden. Bijv. een Financial lease voor ondernemers. Deze zakelijke autofinanciering kenmerkt zich door soepele acceptatierichtlijnen en een scherp rentetarief.

Crowdfunding

Ook wanneer je wilt investeren kun je bij ons een krediet aanvragen. Meestal financieren wij dit via Crowdfunding. Wij werken samen met meerdere Crowdfunding platforms en hebben dan ook vaak een passende oplossing voor een zakelijke kredietvraag.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 41 reviews

  • Avatar Niek ★★★★★ een maand geleden
    Erg goed en professioneel geholpen door Roland van Goedlenen. Meerdere deskundige en prettige gesprekken gehad en uiteindelijk met tevredenheid een startershypotheek kunnen afsluiten! Absolute aanrader!
  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ een maand geleden
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden! Zelfs nog zeer … More snel een hoger leenbedrag geregeld na onvoorziene kosten. Top service
  • Avatar Debbie ★★★★★ 2 maanden geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.