let op geld lenen kost geld
Uit elkaar

Particulier hypotheek

Zo min mogelijk gedoe…

Uit elkaar

Hoe nu verder?

Bij het uit elkaar gaan komt er veel op jullie af. Bij een eigen woning zal er beslist moeten worden of de woning verkocht moet worden of dat één van jullie in de woning blijft wonen. Zo ja, hoe zit dit dan met de hypotheek?

Kan ik de lasten wel dragen, kan ik er wel blijven wonen? Wij hebben overwaarde en een verzekeringspolis waarin we samen een waarde hebben opgebouwd. Dit bedrag  zullen we moeten verdelen maar hoe doen we dit dan?

Zomaar een aantal vragen die beantwoord zullen moeten worden.

Jullie gaan niet voor niets uit elkaar. Bij de één gaat dit zonder noemenswaardige problemen en bij de ander is het een uitdaging. Laat het ontvlechten van jullie financiële huishouding dan ook over aan specialisten, hoe goed naasten jullie ook van advies voorzien.

Hoe?

Wanneer wij dit voor jullie mogen uitzoeken krijgen jullie een helder beeld welke rechten en plichten en welke financiële mogelijkheden jullie allebei hebben. Wanneer dit duidelijk is komt het erop aan hoe dit praktisch  kan worden ingevuld. Het is ook een beetje geven en nemen. Dit laatste is vaak het lastigste onderdeel bij het uit elkaar gaan.

Wellicht valt het jullie op dat wij hierin verder gaan dan alleen een hypotheekadvies. Ten tijde van het uit elkaar gaan zitten jullie in een emotionele achtbaan. Wij pretenderen dan ook niet dat wij altijd een oplossing hebben. Wat wij wel doen is helder uiteenzetten welke rechten en plichten jullie naar elkaar toe hebben en welke oplossingen  wij jullie kunnen bieden.

Allebei een nieuwe toekomst

Wanneer jullie elkaar ondanks alles een toekomst gunnen, voorkomen jullie (deels) gerechtelijke procedures en kosten. Soms is het helaas nodig om je recht te halen en dan moet je dit ook doen. Wij helpen graag mee met het vinden van de juiste stappen in jullie eigen nieuwe toekomst. Daar gaan wij voor. Bel of mail ons voor een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek.

Lopende leningen oversluiten

Jullie hebben een lopende lening(en) welke gesplitst moet worden in ieders zijn of haar deel?  Wij bekijken graag jullie kredietmogelijkheden. Werkzaam met meerdere kredietverstrekkers waardoor wij maatwerk kunnen leveren. Met het oversluiten van een lening is er meestal ook sprake van een rentevoordeel. Hierdoor ben je eerder van de lening af.

Hypotheek op 1 naam oversluiten en verduurzamen?

1 van beide neemt de eigen woning over? Omdat de hypotheek dan toch aangepast moet worden is er vaak de vraag voor extra financiële middelen om de woning verduurzamen of te verbeteren. Als dit financieel haalbaar is dan berekenen wij graag hiervoor de hypotheekmogelijkheden.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne