let op geld lenen kost geld
Uit elkaar

Particulier hypotheek

Zo min mogelijk gedoe…

Uit elkaar

Hoe nu verder?

Bij het uit elkaar gaan komt er veel op jullie af. Bij een eigen woning zal er beslist moeten worden of de woning verkocht moet worden of dat één van jullie in de woning blijft wonen. Zo ja, hoe zit dit dan met de hypotheek?

Kan ik de lasten wel dragen, kan ik er wel blijven wonen? Wij hebben overwaarde en een polis waarin we samen een waarde hebben opgebouwd. Dit bedrag  zullen we moeten verdelen maar hoe doen we dit dan? Zomaar een paar vragen die beantwoord zullen moeten worden.

Jullie gaan niet voor niets uit elkaar. Bij de één gaat dit zonder noemenswaardige problemen en bij de ander is dit een uitdaging. Laat het ontvlechten van jullie financiële huishouding dan ook over aan specialisten, hoe goed naasten jullie ook van advies voorzien.

Uit elkaar, welke mogelijkheden?

Wanneer wij dit voor jullie mogen uitzoeken krijgen jullie een helder beeld welke rechten en plichten en welke financiële mogelijkheden jullie allebei hebben. Wanneer dit duidelijk is komt het erop aan hoe dit praktisch  kan worden ingevuld. Het is ook een beetje geven en nemen. Dit laatste is vaak het lastigste onderdeel bij het uit elkaar gaan.

Wellicht valt het jullie op dat wij hierin verder gaan dan alleen een hypotheekadvies. Ten tijde van het uit elkaar gaan zitten jullie in een emotionele achtbaan. Wij pretenderen dan ook niet dat wij altijd een oplossing hebben. Wat wij wel doen is helder uiteenzetten welke rechten en plichten jullie naar elkaar toe hebben en welke oplossingen  wij jullie hierin kunnen bieden.

Goed uit elkaar

Wanneer jullie elkaar ondanks alles een toekomst gunnen, voorkomen jullie (deels) gerechtelijke procedures en kosten. Soms is het helaas nodig om je recht te halen en dan moet je dit ook doen. Wij helpen graag mee met het vinden van de juiste stappen in jullie eigen nieuwe toekomst. Daar gaan wij voor. Bel of mail ons voor een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek.

Hypotheek op 1 naam oversluiten en verduurzamen?

1 van beide neemt de eigen woning over? Omdat de hypotheek dan toch aangepast moet worden is er vaak de vraag voor extra financiële middelen om de woning verduurzamen of te verbeteren. Als dit financieel haalbaar is dan berekenen wij graag hiervoor de hypotheekmogelijkheden.

Werkzaam met alle hypotheekaanbieders

Wij werken samen met alle hypotheekaanbieders. Hierdoor hebben wij vele kredietmogelijkheden. Dit komt bij een echtscheidingssituatie goed van pas omdat er dan altijd sprake is van maatwerk. Hoe meer mogelijkheden des te meer kans op een goede afloop. Hiermee kunnen wij jullie van een goed advies voorzien met altijd een scherpe hypotheekofferte.

Lopende leningen oversluiten

Ook voor het opsplitsen van lopende lening kun je bij ons terecht. Werkzaam met meerdere kredietverstrekkers waardoor wij ook hierin maatwerk kunnen leveren. Met het oversluiten van een lening is er meestal ook sprake van een rentevoordeel. Hierdoor ben je ook nog eens eerder van de lening af.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 65 reviews

  • Avatar Sylvia Leijs ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar Herman Wennink ★★★★★ een week geleden
    Prima geholpen, ze hebben zelfs nog contact opgenomen om het een en ander uit te leggen.
  • Avatar Ab De Man ★★★★★ 2 weken geleden
    Voor de tweede keer een kortlopende lening hier afgesloten.Puur omdat de eerste keer ook al zo goed beviel.Ga zo door!