let op geld lenen kost geld
Aankoop woning of bedrijfspand

Ondernemer hypotheek

Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers - Aankoop privé of zakelijk - Verhuurhypotheek - Verbouwingslening - 1e oriënterende (telefonische) hypotheekgesprek is vrijblijvend

Aankoop woning of bedrijfspand

Bij de aankoop van een woning voor een ondernemer is  ingewikkelder dan wanneer je in loondienst werkzaam bent. Natuurlijk kun jij je hierin gaan verdiepen maar de tijd ontbreekt hiervoor meestal. Meedenken en een juiste feedback geven doen wij graag! Wij adviseren je graag bij de aankoop.

Aankoop met een hypotheek

Een aankoop van waarvoor je een hypotheek afsluit je af voor de lange termijn. Wij hebben rechtstreekse kanalen zoals bijvoorbeeld  ABNAMRO en ASR bank maar ook via  een inkooporganisatie zodat voor de aankoop wij alle hypotheekverstrekkers kunnen aanbieden. Op basis van jouw hypotheekaanvraag zoeken wij tussen alle hypotheekaanbieders het juiste hypotheek product voor jou. Een hypotheekvoorstel op maat dus.

Aankopen van een privé- of bedrijfspand?

Jij wilt een privéwoning aankopen of hebt een nieuw bedrijfspand op het oog? Bij de aankoop kunnen wij jou zowel zakelijk als privé adviseren.  Ook gecombineerd is mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer je een bedrijfspand koopt met een (inpandige) privéwoning.

Wij informeren je dan ook graag verder wat er allemaal komt kijken bij een aankoop van een bedrijfspand of privéwoning in een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!