let op geld lenen kost geld
Aankoop

Ondernemer hypotheek

Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers - Aankoop privé of zakelijk - Verhuurhypotheek - Verbouwingslening - 1e oriënterende (telefonische) hypotheekgesprek is vrijblijvend

Aankoop

Als ondernemer maak je eigen keuzes. De aankoop van een woning kan voor een ondernemer best ingewikkeld zijn. Natuurlijk kun jij je hierin gaan verdiepen maar de tijd ontbreekt hiervoor meestal. Meedenken en een juiste feedback geven doen wij graag! Wij advisteren je graag bij de aankoop.

Een hypotheek sluit je af voor de lange termijn. Wij hebben rechtstreekse kanalen zoals bij ABNAMRO-bank en inkooporganisaties waardoor wij nagenoeg alle hypotheekverstrekkers kunnen aanbieden. Op basis van jouw hypotheekaanvraag zoeken wij tussen al deze hypotheekaanbieders het juiste hypotheekproduct voor jou. Een hypotheekvoorstel op maat dus.

Jij wilt een privéwoning aankopen of hebt een nieuw bedrijfspand op het oog? Wij kunnen je zowel zakelijk als in privé adviseren. Wij informeren je dan ook graag verder in een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne