let op geld lenen kost geld
Aankoop

Ondernemer hypotheek

Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers - Aankoop privé of zakelijk - Verhuurhypotheek - Verbouwingslening - 1e oriënterende (telefonische) hypotheekgesprek is vrijblijvend

Aankoop

Als ondernemer maak je eigen keuzes. De aankoop van een woning kan voor een ondernemer best ingewikkeld zijn. Natuurlijk kun jij je hierin gaan verdiepen maar de tijd ontbreekt hiervoor meestal. Meedenken en een juiste feedback geven doen wij graag! Wij advisteren je graag bij de aankoop.

Een hypotheek sluit je af voor de lange termijn. Wij hebben rechtstreekse kanalen zoals bij ABNAMRO-bank en inkooporganisaties waardoor wij nagenoeg alle hypotheekverstrekkers kunnen aanbieden. Op basis van jouw hypotheekaanvraag zoeken wij tussen al deze hypotheekaanbieders het juiste hypotheekproduct voor jou. Een hypotheekvoorstel op maat dus.

Jij wilt een privéwoning aankopen of hebt een nieuw bedrijfspand op het oog? Wij kunnen je zowel zakelijk als in privé adviseren. Wij informeren je dan ook graag verder in een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering