let op geld lenen kost geld
Aankoop

Ondernemer hypotheek

De juiste hypotheek voor thuis of werk

Aankoop

Als ondernemer maak jij je eigen keuzes. De aankoop van een woning kan voor jou als ondernemer best ingewikkeld zijn. Hoe zit dit fiscaal? Botsen mijn zakelijke en privébelangen niet met elkaar?

Natuurlijk kun jij je daarin gaan verdiepen maar de tijd hiervoor ontbreekt meestal. Meedenken en een juiste feedback geven is daarbij prettig of niet? Wij helpen je graag om jou van het juiste aankoopadvies te voorzien. Een aankoopadvies niet alleen voor nu maar ook voor de langere termijn.

Wij hebben rechtstreekse kanalen zoals bijv. de ABNAMRO-bank en inkooporganisaties waardoor wij nagenoeg alle hypotheekverstrekkers kunnen aanbieden. Op basis van jouw hypotheekaanvraag zoeken wij tussen al deze hypotheekaanbieders het juiste hypotheekproduct voor jou. Een hypotheekvoorstel op maat dus.

Jij wilt een privéwoning aankopen? Je hebt een nieuw bedrijfspand op het oog? Wij kunnen jou bij al deze aankopen van dienst zijn. Wij kunnen je als ondernemer zowel privé als zakelijk adviseren. Wij informeren je dan ook graag verder in een gratis oriënterend hypotheekgesprek.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering