let op geld lenen kost geld
Aankoop woning of bedrijfspand

Ondernemer hypotheek

Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers - Aankoop privé of zakelijk - Verhuurhypotheek - Verbouwingslening - 1e oriënterende (telefonische) hypotheekgesprek is vrijblijvend

Aankoop woning of bedrijfspand

Bij de aankoop van een woning voor een ondernemer is  ingewikkelder dan wanneer je in loondienst werkzaam bent. Natuurlijk kun jij je hierin gaan verdiepen maar de tijd ontbreekt hiervoor meestal. Meedenken en een juiste feedback geven doen wij graag! Wij adviseren je graag bij de aankoop.

Aankoop met een hypotheek

Een aankoop van waarvoor je een hypotheek afsluit je af voor de lange termijn. Wij hebben rechtstreekse kanalen zoals bijvoorbeeld  ABNAMRO en ASR bank maar ook via  een inkooporganisatie zodat voor de aankoop wij alle hypotheekverstrekkers kunnen aanbieden. Op basis van jouw hypotheekaanvraag zoeken wij tussen alle hypotheekaanbieders het juiste hypotheek product voor jou. Een hypotheekvoorstel op maat dus.

Aankopen van een privé- of bedrijfspand?

Jij wilt een privéwoning aankopen of hebt een nieuw bedrijfspand op het oog? Bij de aankoop kunnen wij jou zowel zakelijk als privé adviseren.  Ook gecombineerd is mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer je een bedrijfspand koopt met een (inpandige) privéwoning.

Wij informeren je dan ook graag verder wat er allemaal komt kijken bij een aankoop van een bedrijfspand of privéwoning in een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 42 reviews

  • Avatar Victor Rosa Valdez ★★★★★ 3 weken geleden
    Mijn ervaring met Goedlenen was heel positief. De dienstverlening was heel klantvriendelijk en professioneel. Ik kreeg het gevoel dat het persoonlijk was en niet zomaar een klant. Uiteindelijk binnen een korte tijd heb ik een goed product … More aangeboden gekregen.
  • Avatar Dirk - ★★★★★ 2 maanden geleden
    Prima snel en soepel verlopen.
  • Avatar Milovan De Buck ★★★★★ 3 maanden geleden
    Uitzonderlijk goede dienstverlening