let op geld lenen kost geld
Verkeer

Ondernemer verzekeren

Het transport goed verzekerd

Verkeer

Auto

Met de zakelijke autoverzekering verzeker je jouw zakelijke personenauto(’s). Wij bieden je messcherpe premies en keuze uit drie hoofddekkingen:

1. Wettelijke aansprakelijkheid. Dekking voor schade die je aan een ander toebrengt,
2. WA Beperkt Casco. De WA-dekking + stormschade, diefstal, ruitbreuk, brand en botsing met dieren
3. Allrisk. Dekking 1 & 2 + schuldschade aan eigen voertuig bijv. door een botsing.

Eenvoudig uit te breiden met aanvullende verzekeringen voor bijv. rechtsbijstand en inzittenden. Wij offreren graag een zakelijke autoverzekering afgestemd op jouw wensen.

Bestelauto

Met de bestelauto vervoer je zakelijke goederen Het is belangrijk hiervoor een goede verzekering af te sluiten. Net zoals bij de zakelijke autoverzekering kun je kiezen uit: WA-, WA Beperkt Casco- en Allriskdekking. Met een betelauto worden meestal in een korte periode veel kilometers gereden. Een goede verzekering is hierbij dan ook zeer belangrijk. Voor jezelf of je werknemer(s) maar ook voor het deelnemende verkeer op de weg waartussen jij je dagelijks bevind.

De zakelijke verzekering is eenvoudig uit te breiden met dekkingen voor bijv. inzittenden, rechtshulp en schade aan de lading. En verzeker je meerdere bestelauto’s voor jouw bedrijf, dan levert dit je een mooie premiekorting op.

Vrachtauto

Met een bedrijfsautoverzekering kun je behalve bestelauto(‘s) ook je vrachtauto(‘s) verzekeren. Je hebt de keuze uit 3 dekkingsmogelijkheden: WA-, WA Beperkt Casco- en Allriskdekking.

De verzekering is eenvoudig uit te breiden met dekkingen voor bijv. inzittenden, rechtshulp en schade aan de lading. En verzeker je meerdere vrachtauto’s voor jouw bedrijf, dan levert jou dit een mooie premiekorting op.

Aanhangwagen

Je rijdt met een aanhangwagen? Vaak is deze niet meeverzekerd op de autoverzekering. Voor jou als ondernemer hebben wij een goede aanhangerverzekering met een volledige dekking tegen een scherpe premie.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 73 reviews

  • Avatar Kitty Kikkert ★★★★★ in de afgelopen week
    Prettige ervaring! Fijn contact, goede informatie, snelle persoonlijke service.
  • Avatar Kirsten Orsel ★★★★★ een week geleden
    Goede dienstverlening! Ben erg snel en duidelijk geholpen met een financiering, Roland heeft geduldig gezorgd voor een snel akkoord bij de bank.
  • Avatar mies Jor ★★★★★ 3 weken geleden
    Vriendelijke mensen en zeer goede service.