let op geld lenen kost geld
Persoonlijke lening

Persoonlijke lening

Lenen met een vaste rente - Boetevrij aflossen - Vrijblijvende offerte - Geen afsluitkosten - Geen aanvullende zekerheden - Looptijd t/m 180 maanden mogelijk - Gratis oversluitservice

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening wordt het bedrag dat je leent direct op je rekening gestort. Een persoonlijke lening heeft een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Handig wanneer je een grote aankoop gaat doen, zoals bijv. een auto of een nieuwe keuken.

Zekerheid

Met een persoonlijke lening kies je dus voor zekerheid. Je weet precies waar je aan toe bent en je weet vooraf ook wanneer je de laatste termijn moet voldoen.

Auto
Je kiest dus voor duidelijkheid en zekerheid wanneer je een persoonlijke lening afsluit. Gebruik je de lening voor de aanschaf van een auto? Dan is het verstandig om de looptijd af te stemmen op de economische levensduur van je nieuwe auto. Zo voorkom je dat je nog aan de lening betaalt wanneer je toe bent aan een andere auto. Een persoonlijke lening is dan ook een uitstekende kredietvorm voor de aanschaf van een auto.

Woningverbetering
Is jouw bestedingsdoel woningverbetering? Meestal is dan de door jou betaalde rente fiscaal aftrekbaar. Net zo als bij de renteaftrek van een hypothecaire lening. Het doel van de lening moet woningverbetering zijn  en  moet lineair of annuïtair worden afgebouwd. Wij informeren je hier graag verder over. Ook lees je hierover meer op de site van de Belastingdienst. Ook jouw belastingadviseur kan jou hierover informeren.

Restschuld op jouw woning
Je hebt je woning verkocht en je hebt hieraan een restschuld overgehouden? Is het verschil tussen de verkoopprijs en de uitstaande hypotheekschuld negatief, dan spreken we over een restschuld. De restschuld kun je financieren met een persoonlijke lening.

De voor- én nadelen van een persoonlijke lening

Voordelen
Een voordeel van de persoonlijk lening is de vaste rente tijdens de looptijd. Ook de einddatum van de lening is bij aanvang al bekend. Dit geeft je zekerheid en zoals al eerder beschreven is bij woningverbetering de rente in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.

Boetevrij aflossen
Je mag in tegenstelling tot vroeger boetevrij aflossen t/m een looptijd van 120 maanden.

Nadelen
Wij kunnen je looptijden aanbieden t/m 180 maanden. Boetevrij  aflossen  is alleen mogelijk t/m 120 maanden. Van 121 t/m 180 maanden betaal je een boete bij vervroegd aflossen. Dit is 1% over de resterende restschuld van de lening op het moment van aflossen. Verder kun je in tegenstelling tot een doorlopend krediet tussentijds afgeloste bedragen niet weer opnemen

Heb je al een lopende lening?

Gebruik dan de gratis tool op deze pagina. De uitkomst is weliswaar indicatief maar geeft je inzicht of het slim is om je huidige lening over te sluiten. Wanneer je ook geld in handen wilt is het samenvoegen van je huidige lening misschien een goed plan! Vermeld dit dan op het aanvraagformulier.

Geen aanvullende afsluitkosten
Een persoonlijke lening is een consumptief krediet. Bij het afsluiten betaal je aan ons géén (aanvullende) afsluitkosten. Onze bemiddelingskosten zitten al verwerkt in het rentepercentage dat je in de overeenkomst vermeld ziet staan.

Verbouwen

Wil je een persoonlijke lening afsluiten voor het verbouwen van je woning? Dan maak je de juiste keuze. Stel je gaat je toilet verbouwen, kozijn vernieuwen of een garage bijbouwen dan zijn de betaalde rentekosten fiscaal aftrekbaar. Dit mag alleen als je een lineaire of annuïteiten hypotheek afsluit of een persoonlijke lening. Sluit je voor het verbouwen van je woning een doorlopend krediet af dan heb je geen recht op renteaftrek!

Interesse in een vrijblijvende offerte voor een persoonlijke lening?

Volledig online
Wij gaan graag voor je aan de slag! Je kunt de kredietaanvraag van aanvraag t/m afwikkeling volledig digitaal afwikkelen. De offerte kun je in een beveiligde online omgeving inzien en afwikkelen. Als je ons om advies vraagt dan communiceer je in jouw online omgeving ook met jouw persoonlijk adviseur van ons kantoor. Wel zo handig.

Telefonisch?
Natuurlijk kun je een kredietofferte ook telefonisch aanvragen. Wij zijn je tijdens werktijden graag van dienst. Komt het je overdag niet uit? Van maandag t/m donderdag zijn wij ook ‘s avonds geopend van 20.30 – 22.00 uur. Zelf vinden wij een contactmoment altijd prettig. Wij spreken onze klanten namelijk graag.

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-169,467,07,07212.201,12
15.000,-242,805,35,37217.481,60
25.000,-398,024,74,77228.657,44
50.000,-796,044,74,77257.314,88
75.000,-1.207,345,15,17286.928,48
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 10.10.2022

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 54 reviews

 • Avatar John Ganpat ★★★★★ 3 weken geleden
  Ik ben goed geholpen door Goedlenen.Dankjewel.
 • Avatar Richard Dijkstra ★★★★★ 3 weken geleden
  Was top het en supersnel geregeld super goed advies van Roland
 • Avatar Ilse Ten Hagen ★★★★★ 3 weken geleden