let op geld lenen kost geld
Beleggingspand

Ondernemer hypotheek

Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers - Verhuurhypotheken - We beginnen met een vrijblijvend oriënterend (telefonisch) hypotheekgesprek

Beleggingspand

Je wilt graag meer rendement halen uit jouw vermogen? De aankoop van een beleggingspand kan dan een goede optie zijn. Wij verstrekken hypotheken voor beleggingspanden aan ondernemers zowel in privé als zakelijk. Wij werken samen met diverse hypotheekverstrekkers die hypotheken verstrekken voor een Beleggingspand. Meestal spreekt men dan van een Verhuurhypotheek.

Diverse hypotheekaanbieders voor een beleggingspand

Via Nederlandse  hypotheekverstrekkers kunnen wij  jou van een passende hypotheekverstrekking voorzien. Steeds meer Nederlandse hypotheekverstrekkers bieden tegenwoordig een Verhuurhypotheek aan. Deze markt werd een paar jaar geleden nog gedomineerd door Duitse hypotheekaanbieders echter deze zijn nagenoeg allemaal van de Nederlandse markt verdwenen.

Een beleggingspand volledig financieren?

Helaas is dit niet mogelijk. De aankoopprijs van een beleggingspand zal ook deels met eigen middelen gefinancierd moeten worden. Een bank financiert namelijk niet de volledige aankoopprijs. Op basis van eigen casussen hebben wij  hypotheken kunnen verstrekken  t/m 80% van de marktwaarde. Tijdens een vrijblijvend oriënterend (telefonisch)  hypotheekgesprek kunnen wij jou hierover verder informeren.

Als je eigen middelen dient in te brengen en je deze niet hebt is soms een  aanvullende financiering elders mogelijk. We kunnen je dan toch van een 100% financiering voorzien. Leg ons vrijblijvend jouw persoonlijke hypotheekvraag voor en je verneemt van ons of wij kansen zien.

Wij helpen jou graag

Wanneer jij wilt weten of wij jou van een passende hypotheekofferte kunnen voorzien klik je op onderstaande aanvraagknop. Na ontvangst van jouw hypotheekaanvraag volgt een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek. Wij hebben er zin in, jij ook?

Geld lenen ZZP

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 75 reviews

  • Avatar Tim Eeftink ★★★★★ in de afgelopen week
    Goed contact. Snel alles afgerond. Top
  • Avatar Hillie Van der Veen ★★★★★ 3 weken geleden
  • Avatar Kitty Kikkert ★★★★★ een maand geleden
    Prettige ervaring! Fijn contact, goede informatie, snelle persoonlijke service.