let op geld lenen kost geld
Beleggingspand

Ondernemer hypotheek

Jij wilt ook meer rendement uit jouw vermogen?

Beleggingspand

Je wilt graag meer rendement halen uit jouw vermogen? De aankoop van een beleggingspand kan dan een goede optie zijn. Wij verstrekken hypotheken voor beleggingspanden aan ondernemers zowel in privé als zakelijk. Wij werken samen met diverse hypotheekverstrekkers waarbij de aankoop van een beleggingspand (deels) gefinancierd kan worden.

Diverse hypotheekaanbieders voor een beleggingspand.

Via Nederlandse- én Duitse hypotheekverstrekkers kunnen wij  je van een passende hypotheekverstrekking voorzien. Ook bij Nederlandse hypotheekverstrekkers kan een beleggingshypotheek worden aangevraagd. Wel zijn de mogelijkheden hierin beperkter dan een aantal jaren geleden.

Duitse aanbieders

Naast Nederlandse hypotheekbanken hebben wij ook Duitse hypotheekaanbieders. Op basis van maatwerk hebben wij al vele klanten van een Duitse beleggingshypotheek voorzien. Wij hebben de expertise om van aanvraag t/m afwikkeling jouw Duitse hypotheekaanvraag goed af te wikkelen.

Belangrijk omdat je wel goed op de hoogte moet zijn van de verschillen tussen Nederlandse en Duitse hypotheekvoorwaarden alsmede van het aanvraagproces. Heldere acceptatievoorwaarden en scherpe rentetarieven hebben van de Duitse hypotheek een populair product gemaakt.

Op dit moment zijn de mogelijkheden bij Duitse banken  echter beperkt. De Nederlandse marktprijzen vinden ze niet meer in balans. Daartegenover staat dat wij tegenwoordig bij meerdere Nederlandse banken ook verhuurhypotheken kunnen onderbrengen. 

Een beleggingspand volledig financieren?

Helaas is dit niet mogelijk. De aankoopprijs van een beleggingspand zal ook deels met eigen middelen gefinancierd moeten worden. Een bank financiert namelijk niet de volledige aankoopprijs. Normaliter is een hypotheekverstrekking t/m 70% van de marktwaarde mogelijk. Bij maatwerk gaat men soms verder.

Het resterende bedrag dien jij uit eigen middelen in te brengen. Wanneer jij hierover niet beschikt kunnen wij nazien of wij met een aanvullende financiering elders jou toch van een 100% financiering kunnen voorzien.

Wij helpen jou graag

Het rendement, de eigen inbreng, jouw vermogenspositie en zakelijke investeringen betekenen in de praktijk dat wij tijdens het aanvraagproces contact met je houden en indien van belang ook met jouw accountant. De aankoop moet je iets opleveren en geen kopzorgen brengen, toch?

Wanneer jij wilt weten of wij jou van een passende hypotheekofferte kunnen voorzien klik je op onderstaande aanvraagknop. Na ontvangst van jouw hypotheekaanvraag volgt een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Wij hebben er zin in, jij ook?

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering