let op geld lenen kost geld
Aansprakelijkheid

Ondernemer verzekeren

Goed verzekerd voor een ander

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering (AVB) verzeker je de continuïteit van je bedrijf. Je veroorzaakt met je bedrijfsactiviteiten schade aan andere mensen of andermans spullen? Indien je hiervoor verantwoordelijk bent is een AVB-verzekering een must.

Een kleine schade kun je wellicht uit eigen middelen voldoen maar bij grotere aansprakelijkheidsschades kan er direct een liquiditeitsprobleem ontstaan met alle gevolgen van dien.

Er zijn verschillende vormen van aansprakelijkheid. We gaan op 2 aansprakelijkheidsverzekeringen verder in, de productaansprakelijkheid en de werkgeversaansprakelijkheid. Daarnaast willen wij hacking onder jouw aandacht brengen.

Productaansprakelijkheid

Wanneer je aansprakelijk gesteld wordt door schade veroorzaakt door producten die door jezelf of onder jouw verantwoordelijkheid zijn geproduceerd of door jou op de markt zijn gebracht dien je over een productaansprakelijkheidsverzekering te beschikken.

Werkgeversaansprakelijkheid

Een werkgeversaansprakelijkheidsverzekering is een onmisbare zakelijke verzekering wanneer je personeel in dienst hebt. Ook indien je leiding geeft over personeel die niet bij jou in dienst zijn kun je aansprakelijk gesteld worden. Bijv. als iemand schade oploopt tijdens of door werkzaamheden. Zoals bijv. door een bedrijfsongeval.

Wist je dat wanneer jouw werknemer op zijn of haar fiets tijdens kantooruren een boodschap voor je verricht en ze letsel oploopt jij hiervoor aansprakelijk bent?

Hacking

Hacking ofwel cybercrime. Een snel opkomend probleem voor veel bedrijven. Hacking is niets meer of minder dan digitale criminaliteit. De totaalschade is jaarlijks enorm. Je kunt dan denken aan het onklaar maken van je website, het stelen van privacygevoelige data, het stelen van wachtwoorden etc. Voor deze digitale criminaliteit bieden wij een cyberrisicoverzekering aan. Meer weten? Wij informeren je graag.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!