let op geld lenen kost geld
Aansprakelijkheid

Ondernemer verzekeren

Goed verzekerd voor een ander

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering (AVB) verzeker je de continuïteit van je bedrijf. Je veroorzaakt met je bedrijfsactiviteiten schade aan andere mensen of andermans spullen? Indien je hiervoor verantwoordelijk bent kun je de hieruit ontstane schade bij ons indienen. Wij wikkelen dit dan verder voor je af met de verzekeraar.

Er zijn verschillende vormen van aansprakelijkheid. We gaan op 3 veel gesloten aansprakelijkheidsverzekeringen verder in, de productaansprakelijkheid en de werkgeversaansprakelijkheid. Daarnaast willen wij hacking onder je aandacht brengen.

Productaansprakelijkheid

Wanneer je aansprakelijk gesteld wordt door schade veroorzaakt die door producten die door jezelf of onder jouw verantwoordelijkheid zijn geproduceerd of door jou op de markt zijn gebracht dien je over een productaansprakelijkheidsverzekering te beschikken.

Werkgeversaansprakelijkheid

Een werkgeversaansprakelijkheidsverzekering is een onmisbare verzekering wanneer je personeel in dienst hebt. Ook indien je leiding geeft over personeel die niet bij jou in dienst zijn kun je aansprakelijk gesteld worden. Bijv. als iemand schade oploopt tijdens of door werkzaamheden. Zoals bijv. door een bedrijfsongeval.

Wist je dat wanneer jouw werknemer op zijn of haar fiets tijdens kantooruren een boodschap voor je verricht en ze letsel oploopt jij hiervoor aansprakelijk bent?

Hacking

Hacking of wel cybercrime. Een snel opkomend probleem voor veel bedrijven. Hacking is niets meer of minder dan digitale criminaliteit. De schade is jaarlijks enorm. Je kunt dan denken aan het onklaar maken van je website, het stelen van privacygevoelige data, het stelen van wachtwoorden etc. Voor deze digitale criminaliteit hebben bieden wij een cyber risicoverzekering aan. Meer weten? Wij informeren je graag.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering