Geld lenen ZZP

Geld lenen ZZP

Privé geld lenen? Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease - Gratis advies

Geld lenen ZZP

Kunt u ook moeilijk aan een lening komen als ZZP’er? Goedlenen.nl heeft de oplossing! U kunt vaak als ZZP’er moeilijk tot niet een lening afsluiten. Wil uw bank u als ZZP’ergeen geld lenen ondanks een nette jaarrekening? Goedlenen kent wel mogelijkheden en heeft speciale kredietvormen voor u als ZZP’er. Allereerst maken bij een onderscheid in uw leendoel voor geld lenen als ZZP’er. Wij stellen u daarom de vraag: waarvoor wilt u als ZZP’er geld lenen?

1. U wilt geld lenen voor privé? Kies dan voor ons Zelfstandig Krediet

2. U wilt geld lenen voor de zaak? Kies dan voor ons Ondernemerskrediet

Zelfstandig Krediet is de lening voor een ZZP’er!

Wat wij u te bieden hebben heet het Zelfstandigen Krediet: een buitengewoon product voor u als ondernemer indien u voor privé doeleinden geld wilt lenen. Of uw bestedingsdoel nu een auto, een boot, een nieuw interieur of een verbouwing is, indien de lening maar een privédoel kent. Geld lenen als ZZP’erbij Goedlenen.nl is dan ook de oplossing voor u als zelfstandig ondernemer wanneer u privégeld wenst te lenen.

Aantrekkelijke rente en meer voordelen bij geld lenen voor ZZP’er?

Er zijn meer voordelen aan de lening voor u als ZZP’er. U heeft keuze uit de volgende manieren van lenen:

 • Het persoonlijke zelfstandig krediet
  Hierbij wordt vooraf de rente, de looptijd en het maandtermijn bepaald. Tijdens de duur van de Persoonlijke lening komt u dan ook niet voor verrassingen te staan.
 • Het doorlopend zelfstandig krediet
  Er is dan sprake van een kredietlimiet, ofwel de hoofdsom. Deze kredietvorm kent een variabele rente, u kunt boetevrij aflossen, afgeloste bedragen zijn weer opneembaar, de minimale aflossing is 1% over het limiet en de maandtermijn bestaat uit rente en aflossing.
 • Restschuldfinanciering
  Beide kredietvormen kunt u gebruiken als Restschuldfinanciering. Voor beide kredietvormen geldt renteaftrek in BOX1.
 • Géén onderpand
  Daarbij geldt voor zowel het Doorlopend krediet als voor de Persoonlijke lening dat het geld blanco wordt verstrekt. Er is dus geen sprake van een (verplicht) onderpand.
Geld lenen als ZZP’er: wanneer komt u voor Zelfstandigen Krediet in aanmerking?

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor Zelfstandigen Krediet zijn als volgt:

 • U bent 3 jaar zelfstandig
 • U heeft een goed betalingsverleden (BKR)
 • Het leendoel is privé

U voldoet niet aan de voorwaarden? Bel ons dan en geef aan waaraan u niet voldoet. Wij kunnen dan direct bepalen of er wel of geen uitzondering gemaakt kan worden en u alsnog een aanvraag kunt indienen.

Indien een Zelfstandigen krediet niet mogelijk is, zijn er wellicht nog andere zelfstandigen producten waarmee wij u mogelijk toch uw krediet kunt offreren. Bekijk hier onze andere mogelijkheden.

Vrijblijvend meer informatie over het Zelfstandigen Krediet?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over geld lenen als ZZP’er?  Stel uw vraag dan aan de rechterzijde.  Voor het direct vrijblijvend aanvragen van een krediet klikt u op onderstaande knop. Na ontvangt van uw formulier gaan voor u graag vrijblijvend aan de  slag!

Ja, ik wil een lening aanvragen