let op geld lenen kost geld
Geld lenen ZZP

Geld lenen ZZP

Voor een Privédoel geld lenen? - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice -/- Zakelijk krediet? Investeringskrediet - Voorraadfinanciering - Handelsfinanciering - Vastgoedfinanciering - Financial lease

Geld lenen ZZP

Een aanvraag voor Geld lenen ZZP nemen wij bij Goedlenen.nl  graag voor je in behandeling. Je kunt als ZZP’er bij ons een privé- of zakelijk krediet aanvragen.

Kredietmogelijkheden voor: ZZP’ers, Eenmanszaken (met personeel), VOF ‘s  en Bv’s.  

De tekst op deze pagina gaat uit van jou als ZZP’er maar Goedlenen.nl  kan jou ook van dienst zijn als jij een eenmanszaak met personeel, een V.O.F. of een BV hebt  Wanneer je verder leest vul je bij het woord ZZP  eenvoudig de entiteit van jouw bedrijf in.

Direct een vrijblijvende offerte?

Prive geld lenen?➜  Zakelijk geld lenen? ➜

Geld lenen ZZP

Het Zelfstandig Krediet, een Privékrediet voor de ZZP’er!

Jij wilt geld lenen voor een privédoel? Hiervoor hebben wij het Zelfstandig Krediet. Of het bestedingsdoel nu een auto, een boot, een nieuw interieur of een verbouwing is maakt hierbij niets uit zolang het leendoel maar privé is. Ook voor het oversluiten van lopende privéleningen kun je een krediet aanvragen. Bij ons kun jij als ZZP’er in privé eenvoudig een lening  aanvragen.

Geen afsluitkosten

Een voordeel bij een privélening zonder onderpand is dat deze kredietvorm valt onder het consumptief krediet. Wanneer je bij ons een privélening afsluit betaal je aan ons géén aanvullende afsluitkosten. Natuurlijk is het afsluiten van een lening niet gratis. Onze bemiddelingskosten zitten al verrekend in het jaarkostenpercentage ofwel het rentepercentage dat vermeld staat in de kredietovereenkomst.

 

Zie voor de huidige rente op een privélening onderstaande rentetabel

  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 156,574,9%4,9%72€ 11.272,71
€ 15.000,-€ 234,003,9%3,9%72€ 16.848,00
€ 25.000,-€ 387,003,7%3,7%72€ 27.864,00
€ 50.001,-€ 769,673,5%3,5%72€ 55.416,24
€ 75.000,-€ 1.154,483,5%3,5%72€ 83.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 01.06.2021

De voorwaarden van het Zelfstandig (Privé) krediet zijn:

√ Je bent minimaal 3 jaar zelfstandig*

√ Je hebt een goed betalingsverleden (BKR)

√ Jouw leendoel is privé

*Bij minimaal 2 volledige boekjaren kun je jouw kredietaanvraag aan ons voorleggen.

Je voldoet niet aan de voorwaarden? Bel ons en geef aan waaraan je niet voldoet. Wij kunnen je dan meestal tijdens het telefoongesprek aangeven of wij toch kredietmogelijkheden zien.

Prive geld lenen?➜

Kredietvormen Geld lenen ZZP

Het Persoonlijk Zelfstandig krediet

Hierbij wordt vooraf de rente, de looptijd en het maandtermijn bepaald. Dit is een persoonlijke lening voor jou als zelfstandig ondernemer. Tijdens de duur van de persoonlijke lening kom je dan ook niet voor verrassingen te staan.

Je mag boetevrij aflossen. Er wordt geen onderpand gevraagd. Het doel van de lening is privé.

Het Doorlopend Zelfstandig krediet*

Er is dan sprake van een kredietlimiet, ofwel de hoofdsom. Deze kredietvorm kent een variabele rente, je kunt boetevrij aflossen, afgeloste bedragen zijn weer opneembaar, de minimale aflossing is 1,5% over de limiet en het maandtermijn bestaat uit rente en aflossing.

*Tijdelijk is deze vorm niet mogelijk en ook steeds meer kredietverstrekkers stoppen ermee. Ook op een persoonlijke lening mag je boetevrij aflossen, is weliswaar minder flexibel maar geeft je wel meer zekerheid.

Zakelijk krediet

Investeren in jouw zaak zoals bijv. voorraadfinanciering, handelsfinanciering, seizoenfinanciering, Inbreng lease, voorfinanciering BTW, Vastgoedfinanciering enz.  Weten of je hiervoor in aanmerking komt?

Voorwaarden verschillen per kredietverstrekker. Ter info een paar basisvereisten: kredietverstrekking vanaf  €10.000,- , jouw bedrijf  bestaat minimaal 24 maanden,  er sprake van een positieve Cashflow.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte wij nemen contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook bellen op (0545) 221 299.

Financial lease

Het eigen vermogen wil je liever in de zaak houden en niet voor aanschaf van een auto gebruiken? Je wilt wel het onderhoud, de verzekering e.d. in eigen beheer houden? Wij informeren je dan graag over een Financial lease. Een ander voordeel is dat na de laatste termijnbetaling en eventueel slottermijn de auto van jezelf is.

Tijdens de looptijd heb ben je al economisch eigenaar en na het voldoen van de leasesom wordt de auto ook juridisch jouw eigendom. Je kunt dan doorrijden, inruilen als je een andere auto wilt aanschaffen of  overnemen in privé. Klik hier voor een vrijblijvende offerte

Zakelijk krediet

Investeren in jouw zaak zoals bijv. voorraadfinanciering, handelsfinanciering, seizoenfinanciering, Inbreng lease, voorfinanciering BTW, Vastgoedfinanciering enz.  Weten of je hiervoor in aanmerking komt?

Voorwaarden verschillen per kredietverstrekker. Ter info een paar basisvereisten: kredietverstrekking vanaf  €10.000,- , jouw bedrijf  bestaat minimaal 24 maanden,  er sprake van een positieve Cashflow.

Zakelijk krediet aanvragen ➜

Hoe bereik je ons?

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een e-mail sturen naar: [email protected]. Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag.

Direct een krediet aanvragen

Prive geld lenen?➜  Zakelijk geld lenen? ➜

 

Veel gestelde vragen over geld lenen als ZZP’er

Kan ik bij jullie privé geld lenen als zelfstandig ondernemer?

Jazeker, als je aan de onderstaande basisvoorwaarden voldoet kun je een lening aanvragen. Bij twijfel gewoon even bellen of een email sturen.

De belangrijkste voorwaarden:

  1. Géén negatieve BKR-registratie
  2. Standaard dien je 3 jaarrekeningen te overleggen
  3. Bij  2 volledige boekjaren kun je jouw kredietaanvraag voorleggen
  4. Positief eigen vermogen en werkkapitaal. Klein negatief kan voorgelegd worden. Wel met goede onderbouwing/ reden(en).
Kan ik ook voor een zakelijk doel zoals een investering in werkkapitaal bij jullie een lening aanvragen?

Jazeker, voor investeringen in jouw zaak zoals bijv. voorraadfinanciering, handelsfinanciering, seizoenfinanciering, Inbreng lease, voorfinanciering BTW, Vastgoedfinanciering enz.

Weten of je hiervoor in aanmerking komt? De voorwaarden verschillen per kredietverstrekker. Ter info een paar basis vereisten: kredietverstrekking vanaf  €10.000,- , jouw bedrijf  bestaat minimaal 24 maanden,  er sprake van een positieve Cashflow.

Kan ik als startende ondernemer bij jullie een lening aanvragen?

Voor een startende ondernemer hebben wij momenteel geen kredietmogelijkheden.  Als je minimaal 12 maanden ondernemer bent en je kunt een volledig jaarrekening overleggen kun je bij ons een zakelijk krediet aanvragen. Of er kredietmogelijkheden wordt bepaald aan de hand van de ingezonden aanvraaggegevens.

Wordt inkomen uit verhuur meegenomen?

Als je als ondernemer vastgoed hebt en dit verhuurd dan verrekenen wij de kosten (lees hypotheektermijn(en) met de huuropbrengst. De winst wordt niet meegenomen als inkomen. Zijn de kosten hoger dan de opbrengst dan worden deze kosten meegenomen in de leencapaciteitsberekenng waardoor het kan zijn dat je minder kunt lenen.

Kan ik lopende privéleningen samenvoegen?

Hiervoor gelden dezelfde regels als bij lenen in loondienstverband. Samenvoegen van lopende privéleningen is mogelijk voor zover jouw kredietaanvraag akkoord komt en het gevraagde binnen dit akkoord past.

Is de rentevoet gelijk als bij iemand die in loondienst werkzaam is?

Dit ligt aan de kredietverstrekker. Meestal ligt de rentevoet iets hoger. Dit komt o.a. door  geen dan wel een gering sociaal vangnet. Er bestaat namelijk geen tijdelijke WW-uitkering of ziektewetuitkering (AOV wordt niet meegenomen) voor een zelfstandig ondernemer behalve bijstandsniveau. O.a. deze risico’s hebben invloed op het rentetarief.

Ik heb een negatief eigen vermogen

Dit betekent normaal gesproken een afwijzing. Soms geldt er een uitzondering. Vb. je bent ziek geweest en hierdoor  heb je tijdelijk niet kunnen werken waardoor er omzetverlies is geleden. Dit heeft dan ook invloed op de vermogenspositie. Als dit goed kan worden aangetoond o.a. met bijv. een uitkering uit een arbeidsongeschiktheidsverzekering dan is dit op basis van maatwerk bespreekbaar mits in het jaar ervoor en erna dan wel in het lopende boekjaar er wel sprake is van een positief eigen vermogen.

Heeft een lopende lease invloed op hoeveel ik kan lenen?

Even uitgaande van een eenmanszaak of VOF (dus geen BV) ben je in privé hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden. De leaseovereenkomst wordt dan ook als lening achter jouw naam bij de BKR aangemeld. Als jij kunt aantonen dat deze zakelijk is (staat dus op de balans) dan wordt de maandtermijn niet meegenomen in de berekening hoeveel je in privé kunt lenen. Wel wordt het  bedrag dat jij maandelijks in privé kwijt bent als fiscale bijtelling als kosten meegenomen. Dit is dus van invloed op hoeveel jij mag lenen.

Informatie over verbouwingslening

Is een hypotheek niet passend voor jouw verbouwingssituatie en wil je eerst meer weten over andere financieringsvormen?
Bekijk dan onze pagina over de verbouwingslening.

Meer over (verbouwings)leningen ➜

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering