Geld lenen ZZP

Geld lenen ZZP

Privé geld lenen? Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease - Gratis advies

Geld lenen ZZP

Geld lenen ZZP en Goedlenen.nl hebben een goede match. Wij hebben voor jou als ZZP’er kredietmogelijkheden. Als ZZP’er  is het meestal niet eenvoudig om een lening af te sluiten. Wil jouw bank je als ZZP’er geen geld lenen ondanks een nette jaarrekening?

Goedlenen.nl heeft voor jou als ZZP’er wel speciale kredietmogelijkheden. Allereerst maken bij een onderscheid in jouw leendoel. Waarvoor wil je als ZZP’er geld lenen?

1. Privé geld lenen?  Lees verder of ga direct naar het aanvraagformulier: Zelfstandig Krediet

2. Zakelijk lenen?     Ga hiervoor naar onze zakelijke kredietpagina:           Ondernemerskrediet

Het Zelfstandig Krediet is de lening voor een ZZP’er!

Jij wilt geld lenen voor een privédoel? Hiervoor hebben wij voor jou het Zelfstandig Krediet. Of jouw bestedingsdoel nu een auto, een boot, een nieuw interieur of een verbouwing is maakt hierbij niets uit zolang het leendoel maar privé is. Bij ons kun jij als ZZP’er in privé eenvoudig een lening  aanvragen.

Aantrekkelijke rente en meer voordelen bij geld lenen voor jou als ZZP’er?

Er zijn meer voordelen aan een privé lening voor jou als ZZP’er. Je hebt keuze uit de volgende kredietvormen:

 • Het persoonlijke zelfstandig krediet
  Hierbij wordt vooraf de rente, de looptijd en het maandtermijn bepaald. Tijdens de duur van de Persoonlijke lening kom je dan ook niet voor verrassingen te staan. Je mag boetevrij aflossen.
 • Het doorlopend zelfstandig krediet
  Er is dan sprake van een kredietlimiet, ofwel de hoofdsom. Deze kredietvorm kent een variabele rente, je kunt boetevrij aflossen, afgeloste bedragen zijn weer opneembaar, de minimale aflossing is 1,5% over de limiet en het maandtermijn bestaat uit rente en aflossing.
 • Restschuldfinanciering
  Beide kredietvormen kun je gebruiken als Restschuldfinanciering. Voor beide kredietvormen geldt renteaftrek in BOX1 tot 01-01-2018.
 • Géén onderpand
  Daarbij geldt voor zowel het Doorlopend krediet als voor de Persoonlijke lening dat het geld blanco wordt verstrekt. Er is dus geen sprake van een (verplicht) onderpand.
Kan ik geld lenen als ZZP’ er?

De voorwaarden voor jou als ZZP’ er om een krediet aan te vragen zijn:

 • Je bent 3 jaar zelfstandig
 • Je hebt een goed betalingsverleden (BKR)
 • Jouw leendoel is privé

Je voldoet niet aan de voorwaarden? Bel ons dan en geef aan waaraan je niet voldoet. Wij kunnen dan direct bepalen of er wel of geen uitzondering gemaakt kan worden en je alsnog een aanvraag kunt indienen.

Indien een Zelfstandig krediet niet mogelijk is, zijn er wellicht nog andere kredietproducten waardoor wij jou misschien toch van dienst kunnen zijn. Bel ons vrijblijvend, wij denken graag met je mee.

Vrijblijvend meer informatie over het Zelfstandigen Krediet?

Wil jij weten of wij jou een aanbiedingsofferte kunnen toezenden of wil je eerst meer informatie vooraf? Wanneer je vragen hebt bel of stuur ons een email.

Meer info?
Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier. Wil je meer informatie vooraf? Wanneer je vragen hebt bel ons of stuur een email.

Hoe bereik je ons?
Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: info@goedlenen.nl. Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Direct een krediet aanvragen

Voor het direct aanvragen van een kredietofferte klik je op de onderstaande aanvraagknop. Na ontvangst van jouw kredietaanvraag gaan wij graag voor je aan de slag!

Ja, ik wil een lening aanvragen