Geld lenen ZZP

Geld lenen ZZP

Privé geld lenen? Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease - Gratis advies

Geld lenen ZZP

Is Geld lenen voor jou ook moeilijk aan een lening komen als ZZP’er? Goedlenen.nl heeft voor Geld lenen ZZP diverse kredietmogelijkheden voor jou als zelfstandig ondernemer. Als ZZP’er  is het meestal niet eenvoudig om een lening af te sluiten.

Wil jouw bank je als ZZP’er geen geld lenen ondanks een nette jaarrekening? Goedlenen.nl kent wel mogelijkheden en heeft speciale kredietvormen voor jou als ZZP’er. Allereerst maken bij een onderscheid in jouw leendoel voor geld lenen als ZZP’er. Waarvoor wil je als ZZP’er geld lenen?

1. Jij wilt privé geld lenen? Kies dan voor ons Zelfstandig Krediet

2. Jij wilt geld lenen voor de zaak? Kies dan voor ons Ondernemerskrediet

Het Zelfstandig Krediet is de lening voor een ZZP’er!

Wat wij jou te bieden hebben noemen wij het Zelfstandig Krediet: een mooi product voor jou als ondernemer indien je voor privé doeleinden geld wilt lenen. Of jouw bestedingsdoel nu een auto, een boot, een nieuw interieur of een verbouwing is, indien de lening maar een privédoel kent. Geld lenen als ZZP’er bij Goedlenen.nl is dan ook de oplossing voor jou als zelfstandig ondernemer wanneer je in privé geld wilt lenen.

Aantrekkelijke rente en meer voordelen bij geld lenen voor ZZP’er?

Er zijn meer voordelen aan de lening voor jou als ZZP’er. Je hebt keuze uit de volgende kredietvormen:

 • Het persoonlijke zelfstandig krediet
  Hierbij wordt vooraf de rente, de looptijd en het maandtermijn bepaald. Tijdens de duur van de Persoonlijke lening kom je dan ook niet voor verrassingen te staan. Je mag boetevrij aflossen.
 • Het doorlopend zelfstandig krediet
  Er is dan sprake van een kredietlimiet, ofwel de hoofdsom. Deze kredietvorm kent een variabele rente, je kunt boetevrij aflossen, afgeloste bedragen zijn weer opneembaar, de minimale aflossing is 1% over het limiet en de maandtermijn bestaat uit rente en aflossing.
 • Restschuldfinanciering
  Beide kredietvormen kun je gebruiken als Restschuldfinanciering. Voor beide kredietvormen geldt renteaftrek in BOX1 tot 01-01-2018.
 • Géén onderpand
  Daarbij geldt voor zowel het Doorlopend krediet als voor de Persoonlijke lening dat het geld blanco wordt verstrekt. Er is dus geen sprake van een (verplicht) onderpand.
Geld lenen als ZZP’er: wanneer kom jij voor een Zelfstandig Krediet in aanmerking?

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor Zelfstandig Krediet zijn als volgt:

 • Je bent 3 jaar zelfstandig
 • Je heeft een goed betalingsverleden (BKR)
 • Jouw leendoel is privé

Je voldoet niet aan de voorwaarden? Bel ons dan en geef aan waaraan je niet voldoet. Wij kunnen dan direct bepalen of er wel of geen uitzondering gemaakt kan worden en je alsnog een aanvraag kunt indienen.

Indien een Zelfstandig krediet niet mogelijk is, zijn er wellicht nog andere Zelfstandig producten waardoor wij jou mogelijk toch een krediet aanbieding kunnen doen. Bel ons vrijblijvend, wij denken graag met je mee.

Vrijblijvend meer informatie over het Zelfstandigen Krediet?

Wil je vrijblijvend meer informatie over geld lenen als ZZP’er?  Stel jouw vraag dan aan de rechterzijde.  Voor het direct aanvragen van een krediet klik je op onderstaande knop. Na ontvangt van jouw  aanvraag gaan wij graag voor je aan de slag!

Ja, ik wil een lening aanvragen