Verbouwingshypotheek aanvragen

Wil je een verbouwingshypotheek aanvragen? Ben je aan het overwegen om jouw eigen woning te verbouwen en zoek je daarvoor extra financiering? Dit kun je doen om meer leefruimte te creëren, een nieuwe keuken te bouwen of om jouw woning te verduurzamen door te isoleren en te voorzien van zonnepanelen.

Voor deze verbouwing kun je jouw spaargeld aanspreken, verbouwen met geld uit een schenking maar het is natuurlijk ook mogelijk met een extra hypotheek.

Een persoonlijke lening afsluiten doe je via Goedlenen.nl. Wij zijn een tussenpersoon en dus niet de bank zelf. Bij ons krijg je onafhankelijk advies en wij geven aanbevelingen over alle opties, in plaats van slechts enkele mogelijkheden.

Geld lenen voor verbouwing

Het financieren van een verbouwing kan op verschillende manieren. Dit kan binnen jouw bestaande hypotheek, je kunt de bestaande hypotheek verhogen of je kunt er een aparte lening (zoals een tweede hypotheek voor verbouwen) voor afsluiten.

Bij het afsluiten van een hypothecaire lening komen er extra kosten kijken. Je moet mogelijk de waarde van de woning opnieuw laten taxeren en je moet de notaris- en afsluitkosten betalen.

Daarom kan het interessant zijn om een persoonlijke lening af te sluiten. Hierover betaal je mogelijk wel wat meer rente, maar de extra kosten die eerder genoemd zijn heb je dan niet.

Jouw situatie in beeld

Daar de situatie bij iedereen anders is, gaan wij graag samen met jou onderzoeken welke aanvullende kredietvorm het beste bij jouw verbouwing past. Dit begint met een vrijblijvend en gratis oriënterend hypotheekgesprek.

De uitkomst van dit gesprek bepaalt de route die je kunt nemen voor het financieren van jouw verbouwing. Uiteraard is het mogelijk om na dit gesprek alsnog een lening bij een bank aan te gaan of om jouw eigen spaargeld aan te spreken.

Wij helpen jou in ieder geval graag aan jouw lening. Wij denken met jou mee om de op beste en meest voordelige manier jouw verbouwing te financieren.

Verbouwing financieren: wat is verstandig?

Zoals hierboven ook al beschreven zijn er verschillende opties voor het financieren van de verbouwing. Boven een bepaald bedrag aan spaargeld ga je vermogensheffing betalen.

Zit je boven dat bedrag en heb je het geld de komende tijd niet nodig? Dan doe je er wellicht beter aan om jouw eigen geld aan te spreken. Het is uiteraard mogelijk om een tweede hypotheek af te sluiten, maar de hypotheekrente is vaak hoger dan de spaarrente, ook als het belastingvoordeel meegerekend wordt doordat deze fiscaal aftrekbaar is.

Een extra verbouwingshypotheek naast je eerste hypotheek is ook best duur. Heb je niet zoveel spaargeld dat je vermogensheffing moet betalen? Dan kun je er voor kiezen om een lening af te sluiten bij Goedlenen.nl. Als je via ons een hypotheek afsluit kijken wij naar jouw situatie en denken we met jou mee voor de beste  kredietoplossing.

Afsluiten van een verbouwingshypotheek

Als je toch jouw verbouwing wilt financieren door middel van een tweede hypotheek, moet je rekening houden met de regels voor de hypotheekverstrekking. Je moet bijvoorbeeld voldoen aan de inkomensnormen en de totale hypotheek moet binnen 100% van de marktwaarde van de woning na verbouwing passen.

Als de verbouwing voor energiebesparende doeleinden is is dat percentage 106%. Niet elke bank biedt deze mogelijkheid! Als jouw huis energiezuiniger wordt dankzij de verbouwing, kom je in aanmerking voor subsidie.

Wanneer lenen bij goedlenen.nl?

De drempel om te lenen bij Goedlenen.nl is vaak lager dan wanneer je naar een bank gaat voor een lening. Dus als je net een huis gekocht hebt maar je hebt veel extra kosten aan de verbouwing, kijken wij graag met jou naar de mogelijkheden voor een extra lening.

Wil je graag bij ons lenen? Geef aan waarvoor je wilt lenen, zodat wij jou van een goed advies kunnen voorzien. Bij ons leen je onder goede voorwaarden, de afspraken omtrent de rente en aflossing zijn dan ook zeer duidelijk.

Verder is een lening bij ons zeer voordelig en overzichtelijk. Je weet in ieder geval altijd waar je aan toe bent.

Direct een lening afsluiten!

Het is uiteraard mogelijk om eerst met ons rond de tafel te gaan om te kijken wat voor jou de beste optie is. Dat doen we bijvoorbeeld als het gaat om een hypotheekverstrekking. Heb je deze informatie allemaal al en wil je direct een lening aangaan? Dat is uiteraard mogelijk!

Op de website kun je jouw kredietwens invullen. Deze gegevens worden uiteraard veilig en versleuteld verzonden. Het afsluiten van de lening is kostenvrij en je mag boetevrij versneld aflossen.

In de kredietwens kun je direct aangeven hoeveel geld je wilt lenen en hoeveel je per maand wilt afbetalen. De aanvraag duurt slechts vijf minuten! Na de aanvraag krijg je een offerte ter overzicht en controle. Deze zend je ons terug en wij regelen de rest!

Geld lenen bij Goedlenen.nl

Bij Goedlenen.nl kun je privé en zakelijk geld lenen. Geld lenen voor een verbouwing bij Goedlenen.nl heeft verschillende voordelen. Wij kijken samen met jou naar de best passende oplossing.

Op deze manier helpen wij je aan het voordeligste of meest passende aanbod. Wij hebben verschillende soorten leningen.

Dit zijn een persoonlijke lening, een doorlopend krediet, (private) lease, of een zakelijk krediet. We hebben de voordelen van alle verschillende leningen voor je op een rijtje gezet:

Persoonlijke lening

 • Vaste looptijd (12-180 maanden);
 • Boetevrij aflossen (niet bij een looptijd langer dan 120 maanden);
 • Lenen tot 78 jarige leeftijd;
 • Vast rentetarief;
 • Ook voor ondernemers.

Doorlopend krediet

 • Aflossen en weer opnemen;
 • Variabele rente & looptijd;
 • Altijd boetevrij aflossen;
 • Vaste looptijdvariant;
 • Ook voor ondernemers.

Private lease

 • Een vast bedrag per maand;
 • Onderhoudsvrij rijden;
 • Gratis haal én breng service;
 • Alleen de benzine betaal je zelf;
 • Heldere voorwaarden.

Zakelijk krediet

 • Bedrijfsmiddelen;
 • Voorraadfinanciering;
 • Verbouwing bedrijfspand;
 • Investeringen;
 • Liquiditeit.

Hoeveel kun je lenen?

Het is fijn om vooraf een beeld te krijgen van hoeveel je ongeveer kunt gaan lenen. Op onze homepage hebben wij een rekenhulp staan. Hier kun je al jouw gegevens invullen. Er wordt dan een indicatie berekend.

Deze indicatie is uiteraard nog niet definitief! Mocht de berekening bevallen, dan kun je met één druk op de knop naast de uitkomst gelijk een offerte aanvragen.

Daarnaast gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken wat de beste opties zijn voor een lening. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent!

Overige diensten van Goedlenen.nl

Je kunt niet alleen voor een verbouwingslening bij ons terecht! Wij kunnen jou op nog veel meer vlakken van dienst zijn. Niet alleen particulieren maar ook ondernemers zijn bij ons van harte welkom.

Wij kunnen leningen verstrekken, maar ook als je een verzekering af wilt sluiten kun je met ons contact opnemen. Verder hebben wij ook private lease auto’s!

Kijk hierboven bij de verschillende leningen voor de voorwaarden van private lease bij ons. Wij werken samen met verschillende bedrijven en organisaties om een zo goed mogelijke dienstverlening neer te zetten.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over een specifieke hypotheekvorm, onze dienstverlening of aanverwante zaken? Wij beantwoorden al jouw vragen graag! Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Je kunt hierbij aangeven of wij je moeten terugbellen of dat een e-mail voldoende is. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alle vragen te beantwoorden.

Ook als je een klacht hebt kun je contact met ons opnemen. Wij proberen altijd deze altijd zo goed mogelijk op te lossen.