Verbouwingshypotheek aanvragen

De Verbouwingshypotheek

Kies voor een Verbouwingshypotheek of een Verbouwingslening met een zeer laag rentetarief!

Verbouwingshypotheek aanvragen

Wil je een verbouwingshypotheek aanvragen? Ben je aan het overwegen om jouw eigen woning te verbouwen en zoek je daarvoor extra financiering? Dit kun je doen om meer leefruimte te creëren, een nieuwe keuken te bouwen of om jouw woning te verduurzamen door te isoleren en te voorzien van zonnepanelen.

Voor deze verbouwing kun je jouw spaargeld aanspreken, verbouwen met geld uit een schenking, het afsluiten van een extra hypotheek of een lening. Gaat jouw voorkeur uit naar een lening?

Wij zijn een tussenpersoon en dus niet de bank zelf. Bij ons krijg je onafhankelijk advies en wij geven aanbevelingen over alle opties, in plaats van slechts enkele mogelijkheden.

Verbouwingslening aanvragen Verbouwingshypotheek aanvragen

 

Geld lenen voor een verbouwing

Het financieren van een verbouwing kan op verschillende manieren. Dit kan binnen jouw bestaande hypotheek, je kunt de bestaande hypotheek verhogen of je kunt er een aparte lening, een speciale verbouwingshypotheek (zoals een tweede hypotheek voor verbouwen) voor afsluiten.

Bespreek de mogelijkheden tijdens een gratis oriënterend hypotheekgesprek

Verbouwingshypotheek

Wij zijn werkzaam met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers. Met een gratis oriënterend hypotheekgesprek kunnen wij je informeren of een verbouwingshypotheek bij jouw huidige hypotheekverstrekker of een persoonlijke lening de beste optie is

Bij het afsluiten van een verbouwingshypotheek komen er extra kosten kijken. Je moet mogelijk de waarde van de woning opnieuw laten taxeren en je moet notaris- en afsluitkosten betalen.

Daarom kan het interessant zijn om een verbouwingslening (persoonlijke lening) af te sluiten. Hierover betaal je meestal wel wat meer rente, maar de extra kosten die eerdergenoemd zijn heb je dan niet. Lees verderop deze pagina over de Verbouwingslening.

Jouw situatie in beeld

Daar de situatie bij iedereen anders is, gaan wij graag samen met jou onderzoeken welke aanvullende kredietvorm het beste bij jouw verbouwing past. Dit begint met een vrijblijvend en gratis (telefonisch) oriënterend hypotheekgesprek.

De uitkomst van dit gesprek bepaalt de route die je kunt nemen voor het financieren van jouw verbouwing. Uiteraard is het mogelijk om na dit gesprek alsnog een lening bij een bank aan te gaan of om jouw eigen spaargeld aan te spreken.

Wij helpen jou in ieder geval graag aan jouw lening. Wij denken met je mee om de op beste en meest voordelige manier jouw verbouwing te financieren.

 

Verbouwing financieren: wat is verstandig?

Zoals hierboven al beschreven zijn er verschillende opties voor het financieren van de verbouwing. Daarbij is het van belang om te weten dat je boven een bepaald bedrag aan spaargeld ga je vermogensheffing betalen.

Zit je boven dat bedrag en heb je het geld de komende tijd niet nodig? Dan doe je er wellicht beter aan om jouw eigen geld aan te spreken. Een extra verbouwingshypotheek ofwel een 2e hypotheek naast je eerste hypotheek is ook een mogelijkheid. Heb je niet zoveel spaargeld dat je vermogensheffing moet betalen? Dan kun je ervoor kiezen om een lening af te sluiten bij Goedlenen.nl. Als je via ons een hypotheek afsluit kijken wij naar jouw situatie en denken we met jou mee voor de beste  kredietoplossing.

Afsluiten van een verbouwingshypotheek

Als jij jouw verbouwing wilt financieren door middel van een tweede hypotheek, moet je rekening houden met de regels voor de hypotheekverstrekking. Je moet bijvoorbeeld voldoen aan de inkomensnormen en de totale hypotheek moet binnen 100% van de marktwaarde van de woning na verbouwing passen.

Bij een verbouwing voor energiebesparende doeleinden is dat percentage 106%. Niet elke bank biedt deze mogelijkheid! Als jouw huis energiezuiniger wordt dankzij de verbouwing, kom je in aanmerking voor subsidie.

Verbouwingslening vanaf 3,9%

Een lening waarvoor je niet naar de notaris hoeft en ook géén afsluitkosten betaald. Bij Goedlenen.nl kun je een lening afsluiten wanneer je in loondienst werkzaam bent, maar ook als zelfstandig ondernemer.

Geld lenen voor een verbouwing bij Goedlenen.nl heeft verschillende voordelen. Wij kijken samen met jou naar de best passende oplossing. Je kunt bij de Verbouwingslening uit 2 kredietvormen kiezen. Hieronder een toelichting op de beide kredietvormen.

Persoonlijke lening

 • Vaste looptijd (12-180 maanden);
 • Boetevrij aflossen ( meestal niet bij een looptijd langer dan 120 maanden);
 • Lenen tot 78-jarige leeftijd;
 • Vast rentetarief;
 • Ook voor ondernemers.

Doorlopend krediet

 • Aflossen en weer opnemen;
 • Variabele rente & looptijd;
 • Altijd boetevrij aflossen;
 • Vaste looptijdsvariant;
 • Ook voor ondernemers.

Renteaftrek

Alléén de te betalen rente van een persoonlijke lening komt in aanmerking voor fiscale renteaftrek.

Verbouwingshypotheek of verbouwingslening

Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat de beste opties zijn voor jouw kredietvraag. Dit is zeker van belang wanneer je een verbouwingshypotheek wilt aanvragen. Dit is een impactvoller product dan de verbouwingslening.

Een verbouwingslening kent een hogere rente dan een verbouwingshypotheek maar je hebt géén afsluitkosten én notariskosten. Op beide leningen mag je de rente fiscaal aftrekken wanneer jij de regels hierover naleeft. Wij informeren je hier graag over of kijk eens op de site van de Belastingdienst.

Bij een hogere rente geniet je ook van meer renteaftrek. Ook iets om mee te nemen bij het maken van jouw kredietkeuze. Het is dan belangrijk dat je precies weet welke stappen hiervoor nodig zijn en je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Overige kredietmogelijkheden

Je kunt bij ons voor meerdere doelen een lening afsluiten zoals een persoonlijke lening, een doorlopend krediet, (private) lease, of een zakelijk krediet. Naast de eerdergenoemde kredietmogelijkheden kun je bij ons ook terecht voor:

Private lease

 • Een vast bedrag per maand;
 • Onderhoudsvrij rijden;
 • Gratis haal én breng service;
 • Alleen de benzine betaal je zelf;
 • Heldere voorwaarden.

Zakelijk krediet

 • Bedrijfsmiddelen;
 • Voorraadfinanciering;
 • Verbouwing bedrijfspand;
 • Investeringen.

Lenen bij goedlenen.nl?

Geef aan waarvoor je wilt lenen, zodat wij jou van een goed advies kunnen voorzien. Bij ons leen je onder goede voorwaarden en de afspraken over de rente en aflossing zijn dan ook zeer duidelijk. Verder is een lening bij ons zeer voordelig en overzichtelijk. Je weet in ieder geval altijd waar je aan toe bent.

Gunstige voorwaarden

De verbouwingslening mag je bij een looptijd t/m 120 maanden altijd boetevrij aflossen in delen of in 1 keer. Je betaalt géén afsluitkosten en je hebt een scherp rentetarief. Wil je liever een langere looptijd? Dat kan ook. Een looptijd t/m 180 maanden is mogelijk. Ook over deze variant informeren wij jou graag.

Makkelijk online een lening afsluiten

Het is uiteraard mogelijk om eerst met ons rond de tafel te gaan zitten om te kijken wat voor jou de beste optie is. Dat doen we bijvoorbeeld als het gaat om een hypotheekverstrekking. Natuurlijk kunnen wij jou ook informeren tijdens een telefonisch onderhoud. De keuze is aan jou. Heb je deze informatie allemaal al en kies je voor een verbouwingslening? Dat is uiteraard mogelijk!

Je vult eenvoudig de kredietaanvraag in. De gegevens worden uiteraard veilig en versleuteld verzonden. Het afsluiten van de lening is kostenvrij en je mag boetevrij versneld aflossen.

Tijdens het invullen van het online aanvraagformulier kun je direct aangeven hoeveel geld je wilt lenen en hoeveel je per maand wilt afbetalen. De aanvraag duurt slechts vijf minuten! Na de aanvraag beoordelen wij jouw kredietaanvraag en wanneer akkoord ontvang kun je jouw offerte dezelfde dag inzien in een beveiligde onlineomgeving.

Hulp nodig? Neem contact op!

Heb je vragen over een specifieke hypotheekvorm, een lening, onze dienstverlening of aanverwante zaken? Wij beantwoorden al jouw vragen graag! Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier Stel ons hier jou vraag op deze pagina in te vullen. Je kunt hierbij aangeven of wij je moeten terugbellen of dat een e-mail voldoende is. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alle vragen te beantwoorden.

Verbouwingslening of verbouwingshypotheek?

Weet je al wat je wilt? Vraag dan direct de verbouwingshypotheek of verbouwingslening aan. Een aanbiedingsofferte is meestal binnen een werkdag te realiseren. Ben je al aan het verbouwen en je hebt direct geld nodig om de verbouwing af te kunnen maken? Vraag dan hieronder direct de verbouwingslening aan. Deze lening heeft een korter aanvraagproces dan de verbouwingshypotheek.

Direct vrijblijvend aanvragen

Je wilt graag z.s.m. over het geldbedrag beschikken én je wilt daarnaast graag ook meer weten over een verbouwingshypotheek? Klik hiervoor op de onderstaande knop Verbouwingslening aanvragen en geef dit dan aan in het toelichtingsveld op het aanvraagformulier en wij informeren jou ook over de mogelijkheden van een hypotheek.

Ik wil een verbouwingshypotheek

Klik dan op de onderstaande knop: Verbouwingshypotheek aanvragen en na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier informeren wij jou spoedig. Het aanvraagformulier voor een 2e hypotheek is uitgebreid. Hiermee kun je ook een 1e hypotheek of zakelijke hypotheek aanvragen. Kies bij het doel van aanvragen voor: verbouwen/verbouwingshypotheek. Het wijst zich dan verder vanzelf.

Wanneer je eerst algemene informatie wilt ontvangen kun je ons ook een vraag stellen via het contactformulier op deze pagina. Natuurlijk staan wij jou ook telefonisch graag vrijblijvend te woord. Wij hopen je te mogen spreken!

Verbouwingslening aanvragen Verbouwingshypotheek aanvragen