let op geld lenen kost geld
Leningen

Leningen

Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice - In loondienst? Geld lenen vanaf 3,6% - Zelfstandig en lenen voor een privédoel? Nu vanaf 4,5%

Leningen

Klik hieronder voor meer informatie over leningen op de knoppen ondernemer of particulier. Indien je direct een lening wilt aanvragen klik je op de aanvraagknop. Voor het aanvragen van een privélening ben je bij ons geen aanvullende afsluitkosten verschuldigd. Wij worden direct betaald door de bank. Druk op de aanvraagknop en je weet spoedig of jij jou een scherpe kredietofferte kunnen aanbieden.

 
Meer informatie over leningen

Voor Particulier én Ondernemer
Je kunt bij ons een lening aanvragen als ondernemer of particulier. Ook wanneer je als ondernemer in privé geld wilt lenen. Geld lenen voor een zakelijke of privéauto, je restschuld van de woning financieren of geld lenen voor woningverbetering? Wij helpen je graag.

Lopende leningen oversluiten
Je hebt al een lening of meerdere leningen lopen? Wij informeren jou gratis of het oversluiten ervan je voordeel oplevert. Onze kredietproducten hebben scherpe rentetarieven en goede voorwaarden.

Kies voor zekerheid

Je hebt een doorlopend krediet en maakt geen gebruik van de opname mogelijkheid of je kunt pas weer opnemen nadat de bank jouw financiële situatie heeft gecontroleerd?

Steeds meer klanten willen een persoonlijke lening

Vooraf weten hoeveel je precies moet terugbetalen en wanneer je de lening hebt afbetaald.  Niet in de  verleiding komen om een al afgelost gedeelte van de lening in een opwelling te gebruiken voor een aankoop waarvan je later spijt hebt? 

Kies dan nu voor een persoonlijke lening met een vaste rente waarop je boetevrij mag aflossen. Kies nu ook voor zekerheid  met een lager rentetarief.

Jouw lening aanvragen in 3 stappen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering