let op geld lenen kost geld
Leningen

Leningen

Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Scherpe rente - Ook voor Zelfstandigen

Leningen

Klik hieronder voor meer informatie over leningen op de knoppen ondernemer of particulier. Indien je direct een lening wilt aanvragen klik je op de aanvraagknop.

Voor Particulier én Ondernemer

Je kunt bij ons een krediet aanvragen als ondernemer of particulier. Ook wanneer je als ondernemer in privé geld wilt lenen. Geld lenen voor een zakelijke of privéauto, je restschuld van de woning financieren of geld lenen voor woningverbetering? Looptijden t/nm 180 maanden zijn mogelijk. Nieuw! Deze langere looptijd geldt nu ook als je zelfstandig ondernemer bent.

Lopende leningen oversluiten

Je hebt al een lening of n lopen? Wij informeren jou gratis of het oversluiten ervan je voordeel oplevert. Onze kredietproducten hebben scherpe rentetarieven en goede voorwaarden.

Kies voor zekerheid

Je hebt een doorlopend krediet en maakt geen gebruik van de opname mogelijkheid of je kunt pas weer opnemen nadat de bank jouw financiële situatie heeft gecontroleerd? Een doorlopend krediet kent een variabele rente. De rentevoet ligt al een paar jaar hoger dan de rente van een persoonlijke lening. Steeds meer klanten sluiten dan ook een doorlopend krediet over naar een persoonlijke lening.

Een vaste rente, looptijd en boetevrij aflossen

Vooraf weten hoeveel je precies moet terugbetalen en wanneer je het krediet hebt afbetaald.  Niet in de verleiding komen om een al afgelost gedeelte van het krediet weer op te nemen? Kies dan nu voor een persoonlijke lening met een vaste rente waarop je boetevrij mag aflossen. Kies nu ook voor zekerheid  met een lager rentetarief.

Wist je dat wanneer je een persoonlijke lening afsluit met als doel verbouwen of verduurzamen van jouw eigen woning, de betaalde rente fiscaal aftrekbaar is in BOX1? Informeer hierover bij ons, jouw belastingadviseur of kijk een op de site van de Belastingdienst.

Nieuw! Looptijden t/m 180 maanden nu ook voor Zelfstandig ondernemers
Voor een aanvrager in loondienstverband zijn looptijden t/m 180 maanden al langer mogelijk als het leendoel verbetering of verduurzaming van de woning is. Nu ook voor zelfstandig ondernemers zijn looptijden t/m 180 maanden mogelijk! Voorheen was de looptijd voor een zelfstandig ondernemer maximaal 120 maanden.

De Perspectief lening

Soms kan het door onvoorziene omstandigheden voorkomen dat er kortstondig achterstand is ontstaan op een lening met als resultaat een achterstandscodering achter jouw naam bij de Bureau Krediet Registratie in Tiel.

Wanneer er sprake is van een herstelde achterstandscodering en er ligt een plausibel reden(en) aan te grondslag dan is een kredietaanvraag bespreekbaar. Je zult de reden(en) goed moeten kunnen onderbouwen met bewijzen zodat dit te herleiden is.

Let op! Is er sprake van een lopende achterstandsregistratie op een lopende lening die je niet netjes wordt  betaald of een lening waarop niet correct is  terugbetaald waardoor er sprake is of is geweest van bijvoorbeeld een deurwaarder dan kunnen wij jou helaas niet van dienst zijn.

Heb je lopende leningen welke je graag wilt samenvoegen maar op basis van de huidige regelgeving is jouw inkomen onvoldoende? De Perspectief lening biedt wellicht toch mogelijkheden. Wij zoeken dit graag vrijblijvend voor je uit.

Direct een lening aanvragen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 73 reviews

  • Avatar Kitty Kikkert ★★★★★ in de afgelopen week
    Prettige ervaring! Fijn contact, goede informatie, snelle persoonlijke service.
  • Avatar Kirsten Orsel ★★★★★ een week geleden
    Goede dienstverlening! Ben erg snel en duidelijk geholpen met een financiering, Roland heeft geduldig gezorgd voor een snel akkoord bij de bank.
  • Avatar mies Jor ★★★★★ 4 weken geleden
    Vriendelijke mensen en zeer goede service.