let op geld lenen kost geld
Leningen

Leningen

Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Scherpe rente - Ook voor Zelfstandigen

Leningen

Klik hieronder voor meer informatie over leningen op de knoppen ondernemer of particulier. Indien je direct een lening wilt aanvragen klik je op de aanvraagknop.

Voor Particulier én Ondernemer

Je kunt bij ons een lening aanvragen als ondernemer of particulier. Ook wanneer je als ondernemer in privé geld wilt lenen. Geld lenen voor een zakelijke of privéauto, je restschuld van de woning financieren of geld lenen voor woningverbetering? Wij helpen je graag.

Lopende leningen oversluiten

Je hebt al een lening of meerdere leningen lopen? Wij informeren jou gratis of het oversluiten ervan je voordeel oplevert. Onze kredietproducten hebben scherpe rentetarieven en goede voorwaarden.

Kies voor zekerheid

Je hebt een doorlopend krediet en maakt geen gebruik van de opname mogelijkheid of je kunt pas weer opnemen nadat de bank jouw financiële situatie heeft gecontroleerd? Een doorlopend krediet kent een variabele rente. De rentevoet ligt al een paar jaar hoger dan de rente van een persoonlijke lening. Steeds meer klanten sluiten dan ook een doorlopend krediet over naar een persoonlijke lening.

Steeds meer klanten willen een persoonlijke lening

Vooraf weten hoeveel je precies moet terugbetalen en wanneer je het krediet hebt afbetaald.  Niet in de verleiding komen om een al afgelost gedeelte van het krediet weer op te nemen? Kies dan nu voor een persoonlijke lening met een vaste rente waarop je boetevrij mag aflossen. Kies nu ook voor zekerheid  met een lager rentetarief.

Direct een lening aanvragen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne