let op geld lenen kost geld
Verkeer

Particulier verzekeren

Jouw voertuig goed en goedkoop verzekerd

Verkeer

Bij ons kun je voor verschillende vervoermiddelen een particuliere verzekering afsluiten zoals voor een auto, motor, camper, boot, bromfiets, scooter, (elektrische)fiets of oldtimer.  Wij hebben een rechtstreekse aansluitingen bij verzekeraars en werken ook samen met een inkoopcombinatie.

De inkoopcombinatie waarmee wij samenwerken heeft een aanstelling bij alle verzekeraars. Het voordeel voor ons en natuurlijk jou is dat wij hierdoor kunnen zoeken naar de beste verzekering tegen een zo scherp mogelijke premie. Ook voor speciale verzekeringen kunnen wij jou hierdoor van dienst zijn.

Door meerdere verzekeringen tegelijkertijd bij ons af te sluiten krijg je ook extra premiekorting.  Hoe meer in 1 verzekeringspakket hoe voordeliger het voor jou wordt! Mooi meegenomen, toch?

Geïnteresseerd in een messcherpe verzekeringsofferte én goede voorwaarden? Vraag dan vrijblijvend  jouw verzekeringsofferte aan.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!