let op geld lenen kost geld
Verkeer

Particulier verzekeren

Jouw voertuig goed en goedkoop verzekerd

Verkeer

Bij ons kun je voor verschillende vervoermiddelen een particuliere verzekering afsluiten zoals voor een auto, motor, camper, boot, bromfiets, scooter, (elektrische)fiets of oldtimer.  Wij hebben rechtstreekse aansluiting bij verzekeraars en werken ook samen met een inkoopcombinatie.

De inkoopcombinatie waarmee wij samenwerken heeft aanstelling bij alle verzekeraars. Het voordeel voor ons en natuurlijk jou is dat wij hierdoor kunnen zoeken naar de beste verzekering tegen een zo scherp mogelijke premie. Ook voor speciale verzekeringen kunnen wij jou hierdoor van dienst zijn.

Beter voor jou en onszelf.  Hierdoor kunnen wij een verzekeringsklant in principe altijd van dienst zijn bij een verzekeringsvraag en tegen een messcherpe premie. Door meerdere verzekeringen tegelijkertijd bij ons af te sluiten krijg je ook extra preniekorting. Mooi meegenomen, toch?

Geïnteresseerd in een messcherpe verzekeringsofferte én goede voorwaarden? Vraag dan vrijblijvend  je verzekeringsofferte aan.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne