let op geld lenen kost geld
Verkeer

Particulier verzekeren

Jouw voertuig goed en goedkoop verzekerd

Verkeer

Bij ons kun je voor verschillende vervoermiddelen een verzekering afsluiten zoals voor een auto, motor, bromfiets, scooter, (elektrische)fiets of oldtimer. De autoverzekering lichten wij hierna verder toe.

Auto

Meestal speelt de leeftijd van de auto de belangrijkste rol voor de het bepalen van de dekkingsvorm. Wij kennen 3 mogelijkheden:

1. De WA-dekking. Wanneer je schade toebrengt aan anderen wordt deze schade vergoedt. Schade aan het eigen voertuig is niet verzekerd.
2. WA Beperkt Casco. De belangrijkste dekkingen zijn: de WA-dekking + brand, diefstal, ruitbreuk, hagel en stormschade, en schade door loslopende dieren
3. Allriskdekking. Dit is de meest uitgebreide dekking. De dekking bestaat uit WA Beperkt casco plus eigen schuldschade aan uw eigen voertuig door bijv. een botsing met een ander voertuig. Tevens kennen wij de mogelijkheid van een nieuwwaarde- of aanschafwaarde dekking.

Geïnteresseerd in een messcherpe verzekeringsofferte én goede voorwaarden? Vraag dan vrijblijvend  je verzekeringsofferte aan.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering