let op geld lenen kost geld
Verkeer

Particulier verzekeren

Jouw voertuig goed en goedkoop verzekerd

Verkeer

Bij ons kun je voor verschillende vervoermiddelen een particuliere verzekering afsluiten zoals voor een auto, motor, camper, boot, bromfiets, scooter, (elektrische)fiets of oldtimer.  Wij hebben een rechtstreekse aansluitingen bij verzekeraars en werken ook samen met een inkoopcombinatie.

De inkoopcombinatie waarmee wij samenwerken heeft een aanstelling bij alle verzekeraars. Het voordeel voor ons en natuurlijk jou is dat wij hierdoor kunnen zoeken naar de beste verzekering tegen een zo scherp mogelijke premie. Ook voor speciale verzekeringen kunnen wij jou hierdoor van dienst zijn.

Door meerdere verzekeringen tegelijkertijd bij ons af te sluiten krijg je ook extra premiekorting.  Hoe meer in 1 verzekeringspakket hoe voordeliger het voor jou wordt! Mooi meegenomen, toch?

Geïnteresseerd in een messcherpe verzekeringsofferte én goede voorwaarden? Vraag dan vrijblijvend  jouw verzekeringsofferte aan.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 42 reviews

  • Avatar Victor Rosa Valdez ★★★★★ 3 weken geleden
    Mijn ervaring met Goedlenen was heel positief. De dienstverlening was heel klantvriendelijk en professioneel. Ik kreeg het gevoel dat het persoonlijk was en niet zomaar een klant. Uiteindelijk binnen een korte tijd heb ik een goed product … More aangeboden gekregen.
  • Avatar Dirk - ★★★★★ een maand geleden
    Prima snel en soepel verlopen.
  • Avatar Milovan De Buck ★★★★★ 2 maanden geleden
    Uitzonderlijk goede dienstverlening