let op geld lenen kost geld
Besparen op jouw lening of hypotheek

Besparen op jouw lening of hypotheek?

Wij rekenen dit graag voor je uit!

Besparen op jouw lening of hypotheek

Lening

Besparen op een lopende lening(en) of een hypotheek? Wij zoeken dit vrijblijvend voor je uit. Het is belangrijk om je niet blind te staren op alleen het rentetarief. Heeft oversluiten wel zin? Ben ik echt goedkoper uit? Zijn de voorwaarden gelijkwaardig? Wil je ook tegelijkertijd met  Direct je woning verduurzamen en hiervoor lenen om tegelijkertijd met je dak te besparen op gas? Wij nemen dan direct de financieringsmogelijkheden met in de aanbiedingsofferte.

Snel besparen door over te sluiten

Met de juiste aanvraaggegevens gaan wij voor je aan het rekenen en vergelijken hoeveel je kunt besparen. Ook verneem je van ons als het oversluiten je geen voordeel oplevert, maar ook wat te doen als uit de vergelijking blijkt dat de rente gelijk blijft maar de voorwaarden beter zijn?

Wij informeren je graag over het wel of niet oversluiten en als je ons van de juiste informatie voorziet is het mogelijk om een consumptieve kredietaanvraag binnen 24 uur af te handelen.

Versneld lening aanvragen ➜

 

Direct op je lening besparen

Je kunt op onze site zelf vergelijken en een keuze maken of wij gaan voor je aan de slag. Zelf of tezamen met ons bieden wij jou graag een scherpe kredietofferte aan. Als blijkt dat wij je geen voordeligere lening kunnen aanbieden dan verneem je dit ook van ons!

Tip!  Eerst vermenigvuldig  je de restant looptijd van je huidige lening met het termijnbedrag. Daarna vergelijk je de uitkomst met het totaal terug te betalen bedrag dat vermeld staat in de nieuwe kredietofferte. Tenslotte trek dit van elkaar af en je hebt de uitkomst.

Hoeveel kan ik besparen?

Als uitgangspunt nemen wij dat het oversluiten van een lening je rentevoordeel bij minimaal gelijke voorwaarden opleveren. Het kan voorkomen dat de rente op de kredietofferte erg laag is maar dat het besparen op de rente minimaal is. Als je alleen een lening wilt oversluiten zonder geld in handen kan het voorkomen dat dit je niet of nauwelijks voordeel oplevert.

Wil je extra geld in handen dan is de situatie weer anders en rekenen voor je uit of het verstandig is de huidige lening te verhogen of voor het extra te lenen bedrag een andere lening ernaast af te sluiten.

Tegelijk besparen op rente en je woning verduurzamen?

Laat ons ook direct voor je bekijken of je verduurzaming door dakisolatie, een warmtepomp alsmede kozijnen op gas kunt besparen. Met een goed advies is de investering meestal snel terugverdiend. Wij hebben echter niet overal verstand van en laten het verduurzamen van jouw  woning over aan de juiste bedrijven. Wij geven je echter graag tips over bijvoorbeeld de juiste investeringen waardoor de waarde van de woning het meeste zal stijgen.

Daarvan heb je nu baat omdat je op je gas- en elektriciteitsrekening zult besparen en zal bij een eventuele latere verkoop van de woning je ook helpen aan een betere verkoopprijs. Als je dit wilt denken wij met je mee.

Als de offerterente beduidend lager ligt dan het rentepercentage op de lopende lening kan het toch zo zijn dat het oversluiten je (bijna) niets oplevert. Hoe dit kan leggen wij je graag verder uit in een telefonisch onderhoud. Kies ook voor het oversluiten van jouw lening via Goedlenen.nl 

Lening oversluiten ➜

 

Hoeveel kan ik lenen?

Je weet hoeveel je kunt besparen en je wilt ook weten hoeveel je kunt lenen?
In 2021 zijn  de acceptatierichtlijnen strenger geworden. Hierdoor hebben wij vooraf meer gegevens van je nodig om goed uit te kunnen rekenen hoeveel je verantwoord kunt lenen.

Het netto-inkomen waarmee wij mogen rekenen wordt bepaald aan de hand van de betaalde pensioenpremie, variabele extra uren , 13 e maand, vakantiegeld, de vaste eindejaarsuitkering en het maandelijkse te besteden bedrag aan vrije uren. Maar ook aan het niet meenemen van reiskosten en bijtelling auto vd zaak.

Aanleveren van de juiste gegevens

Onjuiste gegevens zorgen voor géén of een foutieve offerte met een te lage of een te hoge kredietsom. Daardoor zal het maximaal besparen niet goed gaan. Het is belangrijk om direct over de juiste gegevens te beschikken. Dit voorkomt teleurstellingen, een stroef acceptatieproces, een langere verwerkingstijd en of een aangepaste offerte bij de afwikkeling van een kredietdossier. Stuur je gegevens dan ook direct mee of heb ze bij de hand als je liever telefonisch de krediet aanvraag met ons doorneemt.

Direct besparen met het oversluiten van een doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet ligt de rentevoet t.o.v. een persoonlijke lening de laatste jaren hoger. Wil jij ook zo snel mogelijk van je lening af en gebruik je de opnamemogelijkheid van een doorlopend krediet toch niet? Kies dan voor een persoonlijke lening.

Besparen door  direct te kiezen voor een persoonlijke lening. Je weet wanneer de lening eindigt, je mag boetevrij aflossen en de rente staat de gehele looptijd vast. Een doorlopend krediet oversluiten regelen wij graag voor jou.

Met het oversluiten van een doorlopend krediet of persoonlijke lening ben je ons geen aanvullende afsluitkosten verschuldigd. De kosten zitten al in het jaarkostenpercentage en staat vermeld in de overeenkomst.

Een lening en met je dak geld besparen?

Geld besparen door je lening(en) over te sluiten? Laat ons dit voor je uitrekenen en als je daarbij ook geld in handen om met verduurzamen met je dak gas besparen? Geef dit dan aan op het aanvraagformulier of tijdens het telefoongesprek.

Zelfstandigen Krediet

Als je zelfstandig ondernemer bent dan kun je bij ons  een lening of hypotheek aanvragen. Het Zelfstandigen Krediet  is een persoonlijke lening wilt afsluiten voor woningverbetering, aanschaf van een auto, verduurzaming zoals het isoleren van je dak en muur en kozijnen. Hierdoor kun je veel op gas verbruik besparen, maar ook voor jouw privéhypotheek, zakelijke en/of verhuurhypotheek kun je ben ons terecht.

Zelfstandig Krediet aanvragen ➜

 

Hypotheek

Besparen op jouw hypotheek

Je wilt besparen op jouw huidige hypotheek en deze oversluiten? Wij werken met alle hypotheekverstrekkers en kunnen je dan ook van een passende hypotheekofferte voorzien. Goedkoper uit zijn maar wel met gelijke of betere voorwaarden, dat is ons doel.

Overwaarde in jouw woning en lopende leningen? Dan rekenen wij voor je uit of deze leningen meegenomen kunnen worden in de hypotheek. Hoe? Dat verschilt per aanvraag en is maatwerk. Misschien bij je huidige hypotheekverstrekker of bij een voordeligere aanbieder.

Vrijblijvend 1e hypotheekgesprek

In het 1e hypotheekgesprek kunnen wij aan de hand van een aantal gerichte vragen bepalen of het voor jou zin heeft om een hypotheektraject in te gaan. Het besparen op rente is dan 1 van de onderwerpen die tijdens dit traject zal worden meegenomen.

Je kunt bij ons terecht voor het oversluiten van je huidige hypotheek, een hypotheekverhoging, hypotheekaanpassing, of het aankopen van je 1e of een andere woning.

Woning verbouwen

Het verbouwen van een woning heeft de laatste paar jaar een grote vlucht genomen. Door schaarste op de woningmarkt zijn de woningprijzen momenteel erg hoog. Daardoor zien veel mensen de mogelijkheid om te verhuizen aan zich voorbijgaan. Door te hoge vraagprijzen en het niet vinden van een geschikte woning besluiten ze om hun huidige woning te verbouwen. Direct je dak en muren  isoleren en daarmee op gas besparen is een slimme zet.

Dit 1e gesprek is vrijblijvend en met de uitkomst van dit gesprek weet je of of er kredietmogelijkheden zijn en kun jezelf goed bepalen wat je wel en niet wilt. Als er hypotheekmogelijkheden zijn dan verzorgen wij dit graag voor jou.

Vrijblijvend hypotheekmogelijkheden aanvragen ➜

 

Versneld aanvragen

Omdat je dit wilt of vanwege bijzondere omstandigheden kan het zijn dat je z.s.m. wilt weten of je een lening of hypotheek kunt afsluiten. Wij kunnen jouw krediet- of hypotheekaanvraag als spoedaanvraag in behandeling nemen. Wij doen dan ons best om je sneller van een krediet- of hypotheekofferte te voorzien.

Versneld jouw lening of hypotheek aanvragen ➜

 

Liever eerst informatie
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 160,094,9%4,9%72€ 11.526,48
€ 15.000,-€ 232,223,7%3,7%72€ 16.719,84
€ 25.000,-€ 382,663,3%3,3%72€ 27.551,52
€ 50.001,-€ 765,333,3%3,3%72€ 55.103,76
€ 75.000,-€ 1.147,973,3%3,3%72€ 82.653,84
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 05.11.2021

Handige tips