let op geld lenen kost geld
Eigen Huiskrediet

Particulier lenen

Jouw bezit mooier maken vanaf 3,6%. Vrijblijvende offerte - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice.

Eigen Huiskrediet

Het Eigen Huiskrediet  om je eigen  woning te verbouwen of te verbeteren? Wij hebben hiervoor speciale kredietvormen. Allemaal met scherpe rentetarieven.

Wanneer je kiest voor de persoonlijke lening variant is de rente fiscaal aftrekbaar. Naast de persoonlijke lening kun je ook kiezen voor een doorlopend krediet. Dit is een persoonlijke keuze. De rente is dan niet fiscaal aftrekbaar.

Een laag rentetarief en een keuzemogelijkheid van een looptijd t/m 15 jaar maakt dit product een goed alternatief i.p.v. een hypothecaire geldlening. Bij een (2e) hypotheek heb je meestal aanvullende kosten zoals notariskosten en afsluitprovisie. Dit is bij een Eigen huiskrediet niet het geval. Geen gedoe, wel fiscale renteaftrek indien je voor de persoonlijke lening variant kiest en boetevrij af te lossen. Iets voor jou?

Toch een hypotheek?

Een Eigen Huiskrediet is een privélening zonder onderpand waarvoor je geen afsluitkosten betaald en boetevrij mag aflossen. Deze kredietvorm kent een scherp rentetarief. Wanneer je dit krediet voor woningverbetering gebruikt is de rente in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.

Het doel van de woningverbetering kan in bepaalde situaties de renteaftrek belemmeren. Wij informeren jou hier graag verder over. Een kijkje op de site van de Belastingdienst kan natuurlijk ook.

Tijdens een (telefonisch) oriënterend gesprek kan de uitkomst zijn dat een hypothecair krediet toch misschien de beste oplossing is. Geen probleem, wij doen ook in hypotheken en werken nagenoeg met alle hypotheekaanbieders samen. 

Wanneer er sprake is van voldoende overwaarde en je komt in aanmerking voor een hypotheekofferte dan regelen wij graag voor je een  2e hypotheek  bij jouw huidige hypotheekaanbieder of elders. 

Meer info?
Wij bekijken graag geheel vrijblijvend welke financieringsmogelijkheden wij je kunnen aanbieden. Je kunt ons telefonisch benaderen op (0545) 221 299 of klikt op onderstaande aanvraagknop en wij nemen  z.s.m. contact me jou op. Wij spreken je graag!