let op geld lenen kost geld
Lening oversluiten

Lening oversluiten

Sluit lening(en) over - Voeg leningen samen - Bespaar op rente - Eerder van je lening af

Lening oversluiten

Leningen vergelijken

Vergelijk Kies Aanvragen

Bedrag:
Looptijd:
Vergelijk op
Show more results

Je huidige lening(en) oversluiten. Wanneer de rentevoet laag is leent zich een persoonlijke lening het beste voor het oversluiten. Bij een persoonlijke lening staat de lening namelijk gedurende de looptijd vast. Tevens mag je ook op een persoonlijke lening boetevrij extra aflossen. Je kiest met een persoonlijke lening voor zekerheid.

Andere kredietvormen

Naast een doorlopend krediet of een persoonlijke lening zijn er ook andere kredietvormen zoals: creditcards, verzendhuiskredieten,  roodstandkredieten, een studielening etc.  Een geoorloofde roodstandfaciliteit op je privérekening  alsmede verzendhuiskredieten kennen meestal een hoge rente en lenen zich goed tot oversluiten.

Fiscaliteit bij lening oversluiten

Heb jij jouw huidige over te sluiten lopende lening gebruikt voor woningverbetering en heb je recht op renteaftrek. Geef ons dit altijd door zodat wij ook voor je nazien of de renteaftrek  door het oversluiten problemen gaat opleveren. Vooral wanneer je wilt gaan samenvoegen is dit van belang.  Wij informeren jouw hier graag over. Je kunt ook de site van de Belastingdienst  hierover raadplegen.

Onvoldoende inkomen?

Je hebt 1 of meerdere lopende leningen en wilt deze lening(en) oversluiten omdat je een lagere rente wenst en/of lager maandtermijn.  Je aanvraag wordt afgewezen vanwege onvoldoende leencapaciteit  Als je alleen wilt oversluiten  en geen geld in handen wenst dan kunnen wij je op basis van een speciale acceptatierichtlijn meestal toch van dienst zijn.

Wanneer oversluiten het klantbelang dient  zoals bijv. een lagere rente dan gelden hiervoor speciale ruimere richtlijnen. Niet altijd maar vaak zijn er dan toch mogelijkheden om de lening(en) over te sluiten.  Klik hierna op de link en bij het invullen van het aanvraagformulier kies je voor het doel: Oversluiten lening(en). Lening aanvragen ➜

Wetgeving

Volgens de huidige wet en regelgeving moeten wij jouw huidige financiële en persoonlijke omstandigheden eerst toetsen alvorens wij jou een kredietvoorstel mogen aanbieden. Wij proberen het meeste werk voor je uit handen te nemen zodat een omzetting je zo weinig mogelijk tijd vergt.

Géén kosten.
Je betaalt ons geen (aanvullende) afsluitkosten. In de rentevergoeding van de kredietovereenkomst zitten onze kosten al verwerkt.

Liever een (2e) hypotheek?

Ook hierin kun wij je van dienst zijn. Werkzaam met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers. Bij een (2e) hypotheek komen wel afsluitkosten om de hoek kijken, eventuele notariskosten etc. echter een 1e infogesprek is altijd gratis.  Vraag dan hiervoor een gratis (telefonisch) oriënterend hypotheekgesprek aan. Je vind op onze pagina verbouwingshypotheek aanvragen  meer informatie over een (2e) hypotheek. Klik hier voor meer informatie.

Heb je eerst een vraag?
Bel ons of stel je vraag op deze pagina en wij informeren je graag.

Interesse?
Wij rekenen voor je uit of het oversluiten je voordeel oplevert. Klik voor een vrijblijvende offerte op de vergelijkingstabel op de bank naar keuze  en je verneemt meestal dezelfde dag jouw kredietmogelijkheden.

Wij  ontvangen graag jouw kredietaanvraag en gaan dan voor je aan de slag!

Mijn lening oversluiten
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden    
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 164,535,9%5,9%72€ 11.846,16
€ 15.000,-€ 235,474,2%4,2%72€ 16.953,84
€ 25.000,-€ 387,003,7%3,7%72€ 27.864,00
€ 50.001,-€ 769,673,5%3,5%72€ 55.416,24
€ 75.000,-€ 1.154,483,5%3,5%72€ 83.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 27.10.2020