Lening oversluiten

Waarschijnlijk kan jouw lening goedkoper. Wij zoeken het graag vrijblijvend voor je uit!

Jouw lening gratis goedkoper oversluiten - Meer zekerheid door een vaste rente en einddatum - Boetevrij aflossen - (Eventueel) elders lopende leningen samenvoegen

Lening oversluiten

Waarom dit schrijven?
Je bent al geruime tijd klant bij ons. Wij zijn blij met jou als klant en wij hopen dat je ook tevreden bent over ons. Op dit moment is de leenrente laag en waarschijnlijk kan jouw lening  dan ook worden omgezet naar een lening met een lager rentetarief. Klik hier voor onze huidige rentetabellen. Hierdoor ben je eerder van jouw lening af. Wil jij het eerst voor jezelf uitrekenen? Klik dan hier.

Soort lening
Je hebt een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Voor beide  kredietvormen hebben wij scherpe rentetarieven. Wanneer de rentevoet laag is leent zich een persoonlijke lening het beste voor het oversluiten. Bij een persoonlijke lening staat de lening namelijk gedurende de looptijd vast. Tevens mag je nu ook bij op een persoonlijke lening boetevrij extra aflossen.

Ons doel is omzetten naar een persoonlijke lening
Een nieuwe lening met een lager vast rentetarief, boetevrij af te lossen en een einddatum. Een nieuwe lening met zekerheid vooraf en voordeliger dan jouw huidige kredietovereenkomst.

Je wilt géén persoonlijke lening?
Wanneer je een doorlopend krediet hebt en deze kredietvorm wilt behouden is dit geen probleem. Wel is de hedendaagse regel dat de banken en toezichthouder  af willen van het zogeheten rentekrediet waarop niet maandelijks wordt afgelost

Waarom?
De looptijd is bij deze kredietvariant zeer lang en bij een stijgende rente en wanneer je  géén mogelijkheid hebt om extra af te lossen zit je(te) lang aan het krediet vast. Een doorlopend krediet zonder aflossingscomponent, het zogeheten Rentekrediet, past niet meer in deze tijd en wordt ook niet, dan wel binnenkort niet, meer verstrekt.

Voor deze kredietvariant wil men een aflossingsverplichting gaan instellen en wel minimaal  1% van het limiet zodat er in ieder geval wordt afgelost. Bij 1% blijft de looptijd lang en het liefst ziet men een aflossing van minimaal 1,5% echter dat is (nog) geen verplichting.  Voor jou betekent aflossen dat je eerder van jouw lening af bent.

Een lagere rente op mijn huidig doorlopend krediet
Wanneer jij jouw huidig doorlopend krediet wilt oversluiten naar een  doorlopend krediet met een lagere rente wordt het maandtermijn bij een aantal goedkope kredietverstrekkers al  op minimaal 1,5% van het limiet of saldo gesteld. Wanneer jouw voorkeur echter uitgaat naar een zo laag mogelijke rente is een persoonlijke lening op 120 maanden het beste alternatief. Wij kennen ook nog een maatwerkproduct met een looptijd van 180 maanden.

Wetgeving
Volgens de huidige wet en regelgeving moeten wij jouw huidige financiële en persoonlijke omstandigheden eerst toetsen alvorens wij jou een kredietvoorstel mogen aanbieden. Wij proberen het meeste werk voor je uit handen te nemen zodat een omzetting je zo weinig mogelijk tijd vergt.

Een echte verbetering!
Indien je niet aan de huidige acceptatie eisen voldoet maar de omzetting  is wel in jouw voordeel ontvang je alsnog een maatwerkofferte. Stel je hebt op dit moment onvoldoende inkomen, bijv. door een WW uitkering. Voorheen zouden wij jou pas weer van dienst kunnen zijn vanaf het moment je weer een (vast) dienstverband kon aantonen.

Dit is nu verleden tijd.
Er wordt dus géén neen verkocht. Dit laatste kan pas sinds kort en is een échte verbetering.  Dit is dan ook mede een belangrijke reden geweest om jou hierover nu te berichten.

Géén kosten.
De omzetting kost je niets en brengt je voordelen en zekerheid.

Ben ik verplicht het aanbod te accepteren?
Je moet niets. Wel zal worden vastgelegd waarom jij niet op de aanbieding wenst in te gaan en welke gevolgen dit voor jou in de  (nabije) toekomst kan hebben. (Bijv. verplichte verhoogde aflossing)

Wij willen jou graag in een telefonisch onderhoud hierover informeren. Tijdens dit gesprek noteren wij jouw huidige gegevens en nemen wij de kredietaanvraag in behandeling. Je ontvangt dan z.s.m. een kredietvoorstel op maat.

Hoe komen wij met elkaar in contact? Wij kunnen jou bellen of jij belt ons.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen overdag maar ook in de avonduren. Een terugbelverzoek in de avond kan op werkdagen van maandag t/m donderdag  tussen 20.30 uur en 22.00 uur.

Hoe bereik je ons?
Ons telefoonnummer: (0545) 221 299.  Ons e-mailadres: oversluiten@goedlenen.nl.

Je wilt z.s.m. weten waar je aan toe bent. Bellen gaat het snelst. Wanneer je het prettiger vindt om jouw huidige gegevens per aanvraag in te sturen druk je hiervoor op onderstaande knop.

Wij hopen je binnenkort te spreken en gaan dan graag voor je aan de slag. Tot dan!