Lening oversluiten

Waarschijnlijk kan jouw lening goedkoper. Wij zoeken het graag vrijblijvend voor je uit!

Jouw lening gratis goedkoper oversluiten - Meer zekerheid door een vaste rente en einddatum - Boetevrij aflossen - (Eventueel) elders lopende leningen samenvoegen

Lening oversluiten

Op dit moment is de leenrente laag en waarschijnlijk kan jouw lening  dan ook worden omgezet naar een lening met een lager rentetarief. Klik hier voor onze huidige rentetabellen. Hierdoor ben je eerder van jouw lening af.

Soort lening
Je hebt een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Voor beide  kredietvormen hebben wij scherpe rentetarieven. Wanneer de rentevoet laag is leent zich een persoonlijke lening het beste voor het oversluiten. Bij een persoonlijke lening staat de lening namelijk gedurende de looptijd vast. Tevens mag je nu ook bij op een persoonlijke lening boetevrij extra aflossen.

Omzetten naar een persoonlijke lening
Een nieuwe lening met een lager vast rentetarief, boetevrij af te lossen én een einddatum. Een nieuwe lening met zekerheid vooraf en voordeliger dan jouw huidige kredietovereenkomst.

Je wilt géén persoonlijke lening?
Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar een doorlopend krediet, rekenen wij voor je uit hoeveel voordeel een omzetting jou oplevert. Indien je momenteel een Rentekrediet hebt (geen aflossing) kunnen wij jou hiervoor geen nieuwe aanbieding doen. Een Rentekrediet bieden wij tegenwoordig niet meer aan.

Wetgeving
Volgens de huidige wet en regelgeving moeten wij jouw huidige financiële en persoonlijke omstandigheden eerst toetsen alvorens wij jou een kredietvoorstel mogen aanbieden. Wij proberen het meeste werk voor je uit handen te nemen zodat een omzetting je zo weinig mogelijk tijd vergt.

Een echte verbetering!
Indien je niet aan de huidige acceptatie eisen voldoet maar de omzetting  is wel in jouw voordeel ontvang je alsnog een maatwerkofferte. Stel je hebt op dit moment onvoldoende inkomen, bijv. door een WW uitkering. Voorheen zouden wij jou pas weer van dienst kunnen zijn vanaf het moment je weer een (vast) dienstverband kon aantonen.

Dit is nu verleden tijd.
Er wordt dus géén neen verkocht. Dit laatste kan pas sinds kort en is een échte verbetering.  Dit is dan ook mede een belangrijke reden geweest om jou hierover nu te berichten.

Géén kosten.
De omzetting kost je niets en brengt je voordelen en zekerheid.

Hoe komen wij met elkaar in contact? Wij kunnen jou bellen of jij belt ons.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen overdag maar ook in de avonduren. Een terugbelverzoek in de avond kan op werkdagen van maandag t/m donderdag  tussen 20.30 uur en 22.00 uur.

Hoe bereik je ons?
Ons telefoonnummer: (0545) 221 299.  Ons e-mailadres: oversluiten@goedlenen.nl.

Je wilt z.s.m. weten waar je aan toe bent. Bellen gaat het snelst. Wanneer je het prettiger vindt om jouw huidige gegevens per aanvraag in te sturen druk je hiervoor op onderstaande knop.

Wij hopen je binnenkort te spreken en gaan dan graag voor je aan de slag. Tot dan!

Afspraak maken
info@goedlenen.nl
0545 221 299