let op geld lenen kost geld
Verzekeren

Ondernemer verzekeren

Privé en zakelijk goed verzekerd

Verzekeren

Inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen zijn voor jou als ondernemer belangrijke verzekeringen. Indien je bijvoorbeeld tijdelijk arbeidsongeschikt raakt, is het belangrijk dat je het inkomensverlies hiermee (deels) kunt opvangen door een maandelijkse uitkering uit een inkomensverzekering.

Verzekeren als zelfstandig ondernemer

Je staat er als ondernemer alleen voor. Een sociaal vangnet op de bijstand na, is er voor jou als ondernemer niet. Wanneer je dus geen andere middelen tot je beschikking hebt zoals eigen vermogen waarmee je (tijdelijk) het inkomensverlies kunt opvangen of ander inkomen waarmee dit (deels) kunt compenseren is het raadzaam om je te verdiepen in een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Overlijdensrisicoverzekering

De uitkering van een overlijdensrisicoverzekering zorgt bijvoorbeeld dat je uitstaande hypotheekschuld (deels) wordt afgelost, maar ook om jouw naasten voor een bepaalde periode van een maandelijks aanvullend inkomen te voorzien. Wij hebben diverse verzekeringen waarmee jij jezelf, maar ook je naasten financiële zekerheid kunt bieden en informeren je hierover dan ook graag.

Meer verzekeringen voor zelfstandigen

Naast bovengenoemde verzekeringen kun je bij ons ook terecht voor alle reguliere schadeverzekeringen zoals voor een gebouw– en inventarisverzekering, transportverzekering, verkeerschadeverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering enz.

Verzekering zelfstandig ondernemer

Wil je een verzekering voor zelfstandig ondernemer afsluiten? Jouw bedrijfsverzekeringen waaronder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering eens goed nazien kan geen kwaad. Als jouw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld, dan kunnen de financiële gevolgen groot zijn en in deze situatie brengt dat ook de continuïteit van jouw bedrijf in gevaar.

Goed verzekerd zijn tegen een scherpe premie met natuurlijk goede voorwaarden is ons uitgangspunt wanneer wij lopende verzekeringen nazien. Vaak resulteert dit in een betere dekking tegen een scherpere premie. Wij proberen altijd een juiste balans te vinden tussen dekking en premiestelling. Wij hebben contacten met diverse inkomensverzekeraars

Prijs- en prestatieverhouding van bedrijfsverzekeringen

Het valt ons vaak op dat er over het algemeen te weinig naar de prijs versus prestatiedekking van bedrijfsverzekeringen wordt gekeken. Dit vinden wij dan ook vreemd, omdat er over de rentevoet bij hypotheekaanbiedingen, rekeningcourant of lease wel vaak wordt onderhandeld. Bij een correcte prijsvergelijking zal er net zoals bij particuliere verzekeringen ook voor de bedrijfsschadeverzekeringen prijs- en dekkingsvoordeel te behalen zijn.

Vrijblijvende aanbieding

Wij bieden jou dan ook een geheel vrijblijvende prijsvergelijking voor je bedrijfsverzekeringen aan. Hierbij is ons eerste doel om een vergelijking te maken gebaseerd op de huidige dekking- en premieverhoudingen van het lopende verzekeringspakket. Daarnaast zullen je erop wijzen of er naar onze mening sprake is van onder- of oververzekering.

Meer inzicht

Wij zijn ervan overtuigd dat het van groot belang is om af en toe naast uw huidige tussenpersoon of directe aanbieder een derde partij in te schakelen voor een check-up van je huidig verzekeringspakket. Wij zouden dit graag voor jou willen doen. Het is geheel vrijblijvend en gezien ons verzekeringspakket denken wij je een interessante vergelijking te kunnen aanbieden.

Neem contact met ons op

Ons aanbod is een vrijblijvende offerte ten behoeve van jouw verzekering zelfstandig ondernemer en eventueel persoonlijke verzekeringen zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als uitgangspunt nemen wij je huidig verzekeringspakket en premiesbetaling. Alleen dan kan een zuivere vergelijking plaatsvinden. Daarnaast zullen wij je erop attenderen of je naar onze mening onder- of over verzekerd bent. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of door te bellen op: 0545 221 299.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!