let op geld lenen kost geld
Verzekeren

Ondernemer verzekeren

Privé en zakelijk goed verzekerd

Verzekeren

Inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen zijn voor jou als ondernemer belangrijke verzekeringen. Indien je bijvoorbeeld tijdelijk arbeidsongeschikt raakt is het belangrijk dat je het inkomensverlies hiermee (deels) kunt opvangen door een maandelijkse uitkering uit een inkomensverzekering.

Je staat er als ondernemer alleen voor. Een sociaal vangnet op de bijstand na, is er voor jou als ondernemer niet. Wanneer je dus geen andere middelen tot je beschikking hebt zoals bijv. eigen vermogen waarmee je (tijdelijk) het inkomensverlies kunt opvangen of ander inkomen waarmee dit (deels) kunt compenseren is het raadzaam om je te verdiepen in een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering.

De uitkering van een overlijdensrisicoverzekering zorgt bijv. dat je uitstaande hypotheekschuld (deels) wordt afgelost maar ook om jouw naasten voor een bepaalde periode van een maandelijks aanvullend inkomen te voorzien. Wij hebben diverse verzekeringen waarmee jij jezelf maar ook je naasten financiële zekerheid kunt bieden en informeren je hierover dan ook graag.

Naast bovengenoemde verzekeringen kun je bij ons ook terecht voor alle reguliere schadeverzekeringen zoals voor een gebouw- en inventarisverzekering, transportverzekering, verkeerschadeverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering enz.

Wij hebben contacten met diverse inkomensverzekeraars waardoor wij jou op elk gebied een passende verzekeringsdekking kunnen aanbieden. Onze verzekeringsproducten hebben goede voorwaarden en messcherpe premies.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering