let op geld lenen kost geld
Inkomen

Ondernemer verzekeren

Vergeet jezelf niet

Inkomen

Arbeidsongeschiktheid wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Toch kan het gebeuren dat je door ziekte of een ongeval je werk niet meer kunt doen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verzeker jij je tegen inkomensverlies.

Wij bieden arbeidsongeschiktheidsverzekeringen op maat aan. Wanneer je starter bent is het wel van belang om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Voor een volledige variant ontbreekt in het begin meestal nog de financiële middelen. Denk goed na of je voldoende eigen middelen hebt om het een periode zonder inkomen te kunnen uithouden.

Wanneer je deze mogelijkheid niet hebt laat je dan goed adviseren over bijv. onze starter AOV. Een beperkte uitkeringsduur tot maximaal 5 jaar. Minder uitkeren is minder risico en dus een lagere premie. Wellicht dat deze variant wel een passende (tijdelijke) oplossing voor jou is.

Een uitgebreidere variant is de flexibele AOV. Deze variant kent ruime dekkings- en keuzemogelijkheden. Aan te passen naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Tenslotte de volledige AOV-verzekering. Op maat samen te stellen, lange uitkeringsduur en zeer ruime dekking.

Alle verzekeringen voor jouw bedrijf en personeel goed voor elkaar? Vergeet jezelf niet! Wij informeren je hier graag over.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 60 reviews

  • Avatar netomota Mota ★★★★★ een week geleden
  • Avatar Lisa Rabeling ★★★★★ 3 weken geleden
    Wij zijn heel goed geholpen met de aankoop van een koopwoning. Dirk legde alles goed & rustig uit. Nam alle zorgen van ons weg en dat was heel fijn. Bij vragen konden we hem prima bereiken. Goedlenen is zeker een aanrader !!!
  • Avatar esmee dolphijn ★★★★★ een maand geleden
    Zeer tevreden met de dienstverlening, fijn laagdrempelig contact. Dirk stond altijd voor al onze vragen klaar. Met dank aan het advies wat wij gekregen hebben, hebben we uiteindelijk onze droom woning kunnen kopen!