let op geld lenen kost geld
Inkomen

Ondernemer verzekeren

Vergeet jezelf niet

Inkomen

Arbeidsongeschiktheid wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Toch kan het gebeuren dat je door ziekte of een ongeval je werk niet meer kunt doen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verzeker jij je tegen inkomensverlies.

Wij bieden arbeidsongeschiktheidsverzekeringen op maat aan. Wanneer je starter bent is het wel van belang om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Voor een volledige variant ontbreekt in het begin meestal nog de financiële middelen. Denk goed na of je voldoende eigen middelen hebt om het een periode zonder inkomen te kunnen uithouden.

Wanneer je deze mogelijkheid niet hebt laat je dan goed adviseren over bijv. onze starter AOV. Een beperkte uitkeringsduur tot maximaal 5 jaar. Minder uitkeren is minder risico en dus een lagere premie. Wellicht dat deze variant wel een passende (tijdelijke) oplossing voor jou is.

Een uitgebreidere variant is de flexibele AOV. Deze variant kent ruime dekkings- en keuzemogelijkheden. Aan te passen naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Tenslotte de volledige AOV-verzekering. Op maat samen te stellen, lange uitkeringsduur en zeer ruime dekking.

Alle verzekeringen voor jouw bedrijf en personeel goed voor elkaar? Vergeet jezelf niet! Wij informeren je hier graag over.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne