let op geld lenen kost geld
Inkomen

Ondernemer verzekeren

Vergeet jezelf niet

Inkomen

Arbeidsongeschiktheid wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Toch kan het gebeuren dat je door ziekte of een ongeval je werk niet meer kunt doen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verzeker jij je tegen inkomensverlies.

Wij bieden arbeidsongeschiktheidsverzekeringen op maat aan. Wanneer je starter bent is het wel van belang om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Voor een volledige variant ontbreekt in het begin meestal nog de financiële middelen. Denk goed na of je voldoende eigen middelen hebt om het een periode zonder inkomen te kunnen uithouden.

Wanneer je deze mogelijkheid niet hebt laat je dan goed adviseren over bijv. onze starter AOV. Een beperkte uitkeringsduur tot maximaal 5 jaar. Minder uitkeren is minder risico en dus een lagere premie. Wellicht dat deze variant wel een passende (tijdelijke) oplossing voor jou is.

Een uitgebreidere variant is de flexibele AOV. Deze variant kent ruime dekkings- en keuzemogelijkheden. Aan te passen naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Tenslotte de volledige AOV-verzekering. Op maat samen te stellen, lange uitkeringsduur en zeer ruime dekking.

Alle verzekeringen voor jouw bedrijf en personeel goed voor elkaar? Vergeet jezelf niet! Wij informeren je hier graag over.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!