let op geld lenen kost geld
Eigen Huiskrediet

Particulier lenen

Jouw bezit mooier maken met een Verbouwingslening of een verduurzamen met de Groene Lening

Eigen Huiskrediet

Het Eigen Huiskrediet  om je eigen  woning te verbouwen of te verduurzamen? Wij hebben hiervoor speciale kredietvormen. Allemaal met scherpe rentetarieven.

De Groene lening

Een scherpe rente met een laag maandtermijn

Een laag rentetarief en een keuzemogelijkheid van een looptijd t/m 15 jaar maakt dit product een goed alternatief voor een hypothecaire geldlening. Bij een (2e) hypotheek heb je meestal aanvullende kosten zoals notariskosten en afsluitprovisie. Dit is bij een Eigen huiskrediet niet het geval. Geen gedoe, (meestal) fiscale renteaftrek als je voor de persoonlijke lening kiest en boetevrij af te lossen. Iets voor jou?

De Groene lening kent een extra scherp rentetarief. Ook bij lagere kredietbedragen onder de €10.000,- een zeer aantrekkelijke leenvorm.  Klik hier voor meer informatie over de Groene

Verbouwen

Wil je een  lening afsluiten voor het verbouwen van je woning? Met het Eigen Huiskrediet maak je de juiste keuze. Stel je gaat je toilet verbouwen, kozijnen vernieuwen of een garage bijbouwen dan zijn de betaalde rentekosten fiscaal aftrekbaar. Dit mag alleen als je een lineaire of annuïteiten hypotheek afsluit of een lening op basis van een annuïteit met een vaste rente en einddatum.

Een persoonlijke lening komt in aanmerking voor renteaftrek als het doel van de lening gebruikt wordt voor woningverbetering. Wat wel en niet onder woningverbetering valt leggen wij graag aan je uit. Meer informatie over een persoonlijke lening? Klik hier.  Wil je een lening met een langere looptijd dan 120 maanden? Dan hebben wij hiervoor het Eigen Huiskrediet. Direct naar meer informatie over het onderwerp verbouwen? Klik dan hier.

Boetevrij aflossen

Een Eigen Huiskrediet kent een maximale looptijd van 180 maanden.  Soms kan de looptijd beperkt worden wanneer je op de einddatum van de lening de maximale leeftijdsgrens overschrijdt. Bij een Eigen Huiskrediet met een looptijd groter dan 120 maanden dien je wel vooraf aan te tonen dat je de gelden gebruikt voor verbouwing/verduurzaming van de woning.

Kies je voor een looptijd t/m 120 maanden dan is het vooraf aantonen van het leendoel niet nodig. Dit blijft wel van belang voor eventuele renteaftrek in Box1. De Belastingdienst kan bij een controle namelijk vragen om de facturen zodat men kan zien of de gelden daadwerkelijk aan woningverbetering zijn besteed.

Wél of géén renteaftrek?

Het doel van de woningverbetering kan in bepaalde situaties de renteaftrek belemmeren. Wij informeren jou hier graag verder over. Een kijkje op de site van de Belastingdienst kan natuurlijk ook of je vraagt jouw belastingadviseur om raad.

Toch een hypotheek?

Tijdens een (telefonisch) oriënterend gesprek kan de uitkomst zijn dat een hypothecair krediet voor jou de beste oplossing is. Geen probleem, wij doen ook in hypotheken en werken met alle hypotheekaanbieders samen.

Omdat wij  met alle hypotheekverstrekkers samenwerken kunnen wij jouw passend adviseren door  jouw hypotheekmogelijkheden te toetsen bij jouw huidige hypotheekaanbieder en de uitkomst hiervan vergelijken met andere aanbieders. Wij starten altijd met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek. Na dit gesprek weet jij of het zinvol is om een hypotheektraject met ons in te gaan of toch te kiezen voor bijvoorbeeld een Eigen Huiskrediet.

Lopende leningen oversluiten?

Heb je lopende leningen? Je wilt deze  leningen graag samenvoegen en tevens geld lenen  voor woningverbetering? Dat kan. Het samenvoegen van leningen zal jou bijna altijd rentevoordeel bieden.

Let op!
Wel  moet je oppassen dat het deel dat je voor renteaftrek wilt opgegeven wel voor fiscale aftrek in aanmerking komt. Het samenvoegen van leningen met en zonder renteaftrek kan problemen opleveren met de Belastingdienst. Informeer hiervoor altijd bij jouw Belastingadviseur. Of een Eigen Huiskrediet gebruikt moet worden om ook overige leningen samen te voegen is dus de vraag.

Het meest zuivere is om lopende leningen welke niet voor woningverbetering zijn aangewend samen te voegen en ernaast Het Eigen Huiskrediet + eventueel een lopende lening samen te voegen voor zover dit voor jou natuurlijk rentevoordeel oplevert.  Dit is altijd maatwerk en wij informeren jou hier graag over.

De maximale looptijd van 180 maanden is alleen toegestaan als de totale hoofdsom ‘nieuw’ geld is dat volledig wordt gebruikt voor woningverbetering. Wil je om het rentevoordeel ook je huidige leningen samenvoegen? Dan is hert slimmer om 2 leningen naast elkaar te sluiten.

Meer info?

Wij bekijken graag vrijblijvend welke financieringsmogelijkheden wij jou kunnen aanbieden. Je kunt ons telefonisch benaderen op (0545) 221 299 of je klikt op onderstaande aanvraagknop en wij nemen  z.s.m. contact met jou op. Wij spreken je graag!

Kredietofferte aanvragen
 • De Groene Lening
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Groene lening 120 maanden (Klik voor looptijd120 of 180 maanden op minimaal of maximaal)
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
2.500,-28,276,66,61203.392,40
5.000,-56,546,66,61206.784,80
7.500,-84,816,66,612010.177,20
10.000,-113,086,66,612013.569,60
15.000,-169,626,66,612020.354,40
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 06.08.2023

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 66 reviews

 • Avatar Johan Snijder ★★★★★ 2 maanden geleden
  Erg prettig in de samenwerking en contact.Ronald heeft zijn uiterste best gedaan voor ons en met een geweldig resultaat.
 • Avatar Sylvia Leijs ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Avatar Herman Wennink ★★★★★ 3 maanden geleden
  Prima geholpen, ze hebben zelfs nog contact opgenomen om het een en ander uit te leggen.