let op geld lenen kost geld
Bedrijfsmiddelen

Ondernemer lenen

Zakelijk krediet nodig? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease - Gratis advies

Bedrijfsmiddelen

Zakelijk krediet

Je wilt nieuwe machines aanschaffen of een zakelijke lening voor een auto, bestelbus of vrachtwagen afsluiten? Wij bieden hebben hiervoor diverse leaseopties en zakelijke kredietvormen. Ook kredieten voor speciale bedrijfsmiddelen zoals  tractoren, een mobiele kraan of een bulldozer zijn bij ons aan te vragen.

Tijdens de aanvraagprocedure kan er gevraagd worden om jaarcijfers en/of IB-aangiftes, tussentijdse cijfers, offerte(s) van het bedrijfsmiddel etc. Een aanvraag wordt altijd vrijblijvend en kosteloos in behandeling genomen. Ook kan er sprake zijn van een financiering zonder aanvullende cijfers. Kredietaanvragen voor bedrijfsmiddelen zijn altijd maatwerk.

Werkzaam met banken en Crowdfunding platforms

Een zakelijke kredietaanvraag voor bedrijfsmiddelen wordt door ons aangevraagd bij een reguliere bank zoals bijv. ABNAMRO maar ook via samenwerkende Crowdfunding platforms.

Wanneer wij de zakelijke kredietaanvraag succesvol kunnen afronden ben je ons eenmalig een bemiddelingsvergoeding verschuldigd. Dit in tegenstelling tot een privékrediet. De eenmalige kosten bedragen 0,8 tot 1% van de gevraagde hoofdsom. Het kan voorkomen dat ook de aanbieder zelf afsluitkosten verlangt. Deze kosten zijn desgewenst mee te financieren.

Je betaalt alléén wanneer het project succesvol wordt afgerond. De kredietaanvraag is akkoord? Dan ontvang je van ons een vrijblijvende kredietofferte. Na ontvangst bepaal jij of je de kredietofferte accepteert dan wel annuleert. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Nádat het krediet is uitbetaald vindt dus pas de facturatie plaats.

Zakelijk krediet aanvragen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne