let op geld lenen kost geld
Lenen met of zonder Advies

Particulier lenen

Zelf doen of toch maar niet

Lenen met of zonder Advies

Wellicht heb je al vaker een lening afgesloten en heb je kennis van de verschillende kredietvormen. Heb je daarbij ook voldoende inzicht in de risico’s wanneer je komt te overlijden, arbeidsongeschikt of werkeloos raakt?

Stel je raakt tijdelijk arbeidsongeschikt, kun je dan de vaste lasten zoals de maandtermijn van de lening en huur of hypotheek blijven betalen? Je bent samenwonend? Misschien dat je partner meer kan gaan werken?  Je hebt voldoende kennis over eventueel inkomensverlies bij  arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkeloosheid?

Je bent ook in staat om voor jezelf goed af te wegen of jij je hiervoor wel of niet moet bijverzekeren? Indien dit klopt kun je kiezen of je een lening wilt afsluiten zonder advies.

Wist je ook dat het oversluiten van lopende leningen naar een lening met een goedkopere rente niet altijd voordeliger hoeft te zijn? Hoeveel rente heb je al betaald en ga je met het oversluiten niet rente op rente betalen? Met een advies wordt dit je duidelijk. Kun je dit zelf berekenen? Dan is op dit punt advisering niet noodzakelijk maar een bevestiging in een kort adviesgesprek wellicht toch prettig(?)

Wanneer je kiest voor geen (Beperkt)advies verkort je het aanvraagtraject. Wij ontvangen jouw kredietwensen en gaan voor je aan de slag. Als jouw kredietaanvraag akkoord komt stellen wij de door jou gewenste kredietofferte op. Onze kredietofferte is jouw kredietwens. Wij hebben je hierover niet geadviseerd. Jij hebt je eigen kredietkeuze gemaakt.

Je wilt toch advies? Dat kan altijd. Wij geven je dan advies over welke kredietvorm het beste bij jouw persoonlijke situatie en kredietdoel past. Indien uit onze inventarisatie blijkt dat het verstandig is om hierbij een aanvullende overlijdensrisicodekking, arbeidsongeschiktheid- en/of werkeloosheidsdekking af te sluiten, zullen wij je hierover tijdens het adviesgesprek informeren.

jouw lening aanvragen in 3 stappen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 42 reviews

  • Avatar Victor Rosa Valdez ★★★★★ 3 weken geleden
    Mijn ervaring met Goedlenen was heel positief. De dienstverlening was heel klantvriendelijk en professioneel. Ik kreeg het gevoel dat het persoonlijk was en niet zomaar een klant. Uiteindelijk binnen een korte tijd heb ik een goed product … More aangeboden gekregen.
  • Avatar Dirk - ★★★★★ een maand geleden
    Prima snel en soepel verlopen.
  • Avatar Milovan De Buck ★★★★★ 2 maanden geleden
    Uitzonderlijk goede dienstverlening