let op geld lenen kost geld
Klantenservice

Klantenservice

Voor vragen & Schademelding

Klantenservice

Vragen?

Wanneer je vragen hebt beantwoorden wij deze graag. Kies in het contactformulier het onderwerp,  geef aan of wij je moeten bellen of dat een e-mailbericht volstaat, omschrijf je vraag en klik op verzenden. Je ontvangt dan z.s.m. antwoord . Heb je een klacht? Dan proberen wij dit zo goed mogelijk voor  jou op te lossen.


Ben je een verzekeringsklant en heb je schade?

Via VCN

Ben je via ons verzekerd bij inkoopcombinatie VCN? Dan kun jouw schade online melden via onderstaand knop. Wij adviseren je wel om eerst altijd even met ons te overleggen zodat de schade ook juist gemeld wordt. Direct zelf melden? Klik dan op de onderstaande knop.

Schade melden

Anders

Wanneer je polissen niet bij VCN zijn ondergebracht of je wilt de schademelding door ons laten verzorgen klik je op de onderstaande knop schade melden. Wij  nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Schade melden

 


Contactinformatie
Goedlenen.nl
Telefoon: (0545) 221 299
E-mail: [email protected]

Correspondentieadres
Goedlenen.nl
Afdeling klantenservice
Antwoordnummer 3525
7150 ZX  Eibergen

Openingstijden:
Ma t/m vrij   9.00 – 17.15  uur
Ma t/m do  20.30 – 22.00 uur

Inschrijvingen
KVK- nummer: 08093429
AFM-nummer: 12008819
KIFID-nummer: 300.005541

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne