let op geld lenen kost geld
Hypotheek

Hypotheken

Wij informeren jou graag over een passende hypotheek - Voor jou als Starter of Doorstromer - Zakelijk pand - Verhuurhypotheek - Seniorenhypotheek - 2e hypotheken - Second opinion - Oversluiten - Rentemiddeling - Vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek - Werkzaam met alle kredietverstrekkers

Hypotheek

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële stap. Je koopt een woning, neemt een forse schuld op je en betaalt dit meestal 30 jaar terug. Een goed advies is dan ook  belangrijk voor het maken van de juiste hypotheekkeuze.

Ook is het belangrijk dat iemand ervoor zorgt dat het hypotheekproces goed verloopt en als vraagbaak fungeert. Wij doen dit graag voor jou. Je kunt bij ons een hypotheek afsluiten voor een privéwoning maar ook wanneer je een zakelijk pand aankoopt ben je bij ons aan het juiste adres.  Je wilt op latere leeftijd graag langer in je woning blijven wonen? Ook hiervoor hebben wij hypotheekmogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op jouw nieuwe aanwinst.

Hypotheekaanbieders

Wij hebben rechtstreekse aansluitingen met een aantal hypotheekaanbieders zoals bijv. ABN AMRO  en ASR maar ook via een inkoopcombinatie kunnen wij nagenoeg alle overige hypotheekverstrekkers aanbieden. Je begrijpt dat wij uitstekend kunnen vergelijken om tezamen met jou een passende hypotheek te realiseren.

Een 2e hypotheek

Jouw huidige hypotheek loopt prima maar je wilt graag verbouwen of verduurzamen? Dan is een 2e hypotheek wellicht een goede optie. Wij bekijken dan of er een 2e hypotheek mogelijk is bij de huidige hypotheekverstrekker en anders bij een andere aanbieder.

Onze eerste kennismaking is a.d.h.v.  een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek. De uitkomst hiervan geeft jou en ons duidelijkheid of het zinvol is om een aanvullend hypothecair adviestraject in te gaan.

Consumptieve lening

Het kan ook zijn dat een 1e of 2e hypotheek niet mogelijk is of dat dit niet past bij jouw kredietvraag.  Bijv. omdat de gevraagde kredietsom versus de bijkomende kosten niet in verhouding staan. Naast het bemiddelen in hypotheken doen wij dit ook voor consumptief krediet.

Groene lening

Met de Groene Lening van het gas af of fors besparen op jouw gasrekening? Het uiteindelijke doel is om Nederland zo snel mogelijk gasvrij te krijgen. Het verduurzamen van de woning is voor iedereen een hele opgave. Ben je eigen huisbezitter en weet je niet waar je moet beginnen?  Op deze pagina informeren wij jou hierover.

Ook informeren wij je over een groene lening waarmee je eenvoudig tegen een scherp rentetarief de gewenste verduurzaming van je woning kunt financieren. Wij regelen graag voor jou de gewenste lening. Klik hier om verder te lezen over de Groene lening.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening los je af op basis van een annuïteit.  Een hypotheek op basis van een  annuïtaire of een lineaire aflossing komt in aanmerking voor renteaftrek in BOX 1 voor zover de gelden voor aankoop of woningverbetering zijn gebruikt (Zie hiervoor de  site van de Belastingdienst).

Een persoonlijke lening met als doel woningverbetering is in de basis gelijk aan  een annuïtaire of lineaire hypotheek alleen staat er geen woning als onderpand tegenover ofwel noemt men dit ook wel een blanco krediet. De looptijd is maximaal 180 maanden en de rentevoet ligt iets hoger.

Je hebt echter géén afsluitkosten, notariskosten e.d. en wanneer je de betaalde rente kunt aftrekken in BOX 1 geeft een iets hogere rentevoet ook een hogere renteaftrek. Wij denken graag met je mee welke kredietoplossing het best bij jou/jullie past.

Hypotheek voor ondernemer of  particulier

Wij  bemiddelen voor mensen in loondienst maar ook voor zelfstandig ondernemers. Klik om verder te gaan op de voor jouw bestemde knop.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!