let op geld lenen kost geld
Hypotheek

Hypotheken

Wij informeren jou graag over een passende hypotheek - Voor jou als Starter of Doorstromer - Zakelijk pand - Verhuurhypotheek - Seniorenhypotheek - 2e hypotheken - Second opinion - Oversluiten - Rentemiddeling - Gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek - Werkzaam met bijna alle kredietverstrekkers

Hypotheek

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële stap. Je koopt een woning, neemt een forse schuld op je en betaalt dit meestal 30 jaar terug. Een goed advies is dan ook  belangrijk voor het maken van een juiste hypotheekkeuze.

Ook is het belangrijk dat iemand ervoor zorgt dat het hypotheekproces goed verloopt en als vraagbaak fungeert. Wij doen dit graag voor jou. Je kunt bij ons een hypotheek afsluiten voor een privéwoning maar ook wanneer je een zakelijk pand aankoopt ben je bij ons aan het juiste adres.  Je wilt op latere leeftijd graag langer in je woning blijven wonen? Ook hiervoor hebben wij hypotheekmogelijkheden. Wij ontzorgen je hierbij graag zodat jij je kunt focussen op jouw nieuwe aanwinst.

Hypotheekaanbieders

Wij hebben rechtstreekse aansluitingen met een aantal hypotheekaanbieders zoals bijv. ABN AMRO  en ASR maar ook via een inkoopcombinatie  werkzaam met nagenoeg alle overige hypotheekaanbieders. Je begrijpt dat wij uitstekend kunnen vergelijken om tezamen met jou een passende hypotheek te realiseren. 

Een 2e hypotheek

Jouw huidige hypotheek loopt prima maar je wilt graag verbouwen of verduurzamen? Dan is een 2e hypotheek wellicht een goede optie. Wij bekijken dan of er een 2e hypotheek mogelijk is bij de huidige hypotheekverstrekker en anders bij een andere aanbieder. 

Onze eerste kennismaking is a.d.h.v.  een gratis  oriënterend hypotheekadviesgesprek. De uitkomst hiervan geeft jou  en ons duidelijkheid of het zinvol is om een aanvullend hypothecair adviestraject in te gaan.

Consumptieve lening

Het kan ook zijn dat een 1e of 2e hypotheek niet mogelijk is of dat dit niet past bij jouw kredietvraag.  Bijv. omdat t.o.v. de gevraagde kredietsom de bijkomende kosten niet in verhouding staan. Naast het bemiddelen in hypotheken doen wij dit ook voor consumptief krediet.

Persoonlijke lening
Een persoonlijke lening is een annuïteit.  Een hypotheek op basis van een  annuïtaire of een lineaire aflossing komt in aanmerking voor renteaftrek in BOX 1 voor zover de gelden voor aankoop of woningverbetering zijn gebruikt (Zie hiervoor de  site van de Belastingdienst).

Een persoonlijke lening met als doel woningverbetering is in de basis gelijk aan  een annuïtaire of lineaire hypotheek alleen staat er geen woning als onderpand tegenover ofwel noemt men dit ook w el een blanco krediet. De looptijd is maximaal 180 maanden en de rentevoet ligt iets hoger.

Je hebt echter géén afsluitkosten, notariskosten e.d. en wanneer je de betaalde rente kunt aftrekken in BOX 1 geeft een iets hogere rentevoet ook een hogere renteaftrek.  wij denken graag met je mee. 

Ondernemer of  particulier

Wij  bemiddelen voor mensen in loondienst maar ook voor zelfstandig ondernemers. Klik om verder te gaan op de voor jouw bestemde knop.