Verbouwen

Particulier hypotheek

Met een hypotheek of lening

Verbouwen

Je overweegt om in jouw woning meer leefruimte te creëren, deze te verduurzamen door te gaan isoleren en/of te voorzien van zonnepanelen? Je kunt hiervoor jouw spaargeld aanspreken, verbouwen met geld uit een schenking maar natuurlijk ook met een aanvullende (hypothecaire) lening.

Wanneer je de verbouwing wilt financieren zijn hiervoor meerdere mogelijkheden. Je kunt de verbouwing financieren binnen je bestaande hypotheek, de hypotheek verhogen of een aparte lening hiervoor afsluiten.

Wanneer je een hypothecaire lening afsluit zijn hieraan kosten verbonden. Wellicht is een hertaxatie van de woning noodzakelijk en moet je notaris- en afsluitkosten betalen. Het kan ook interessant zijn om een persoonlijke lening af te sluiten. De rente hierop kan weliswaar iets hoger zijn maar je betaalt de hierboven genoemde kosten dan niet.

Welke aanvullende kredietvorm het beste bij jouw persoonlijke situatie past, zoeken wij graag voor je uit. Te beginnen met een vrijblijvend en gratis oriënterend hypotheekgesprek.De uitkomst van dit gesprek bepaalt dan de te bewandelen route.