let op geld lenen kost geld
Lease

Ondernemer lenen

Leasen

Lease

In het midden- en kleinbedrijf kun je behoefte hebben aan een zakelijk krediet. Leasen kan dan een goede optie zijn, maar ook een zakelijk blanco krediet waarop je boetevrij kunt aflossen. Wij hebben hiervoor diverse financieringsmogelijkheden die wij hieronder zullen bespreken.

Personen- en bestelauto’s

Een lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat gefinancierd dient te worden tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf.  Je hebt ook leasevormen die ervoor zorgen dat de onderneming geen economisch risico loopt.

Verschillende leasevormen

Er zijn verschillende leasevormen waarvan wij hieronder een drietal zullen toelichten

Financial lease

Tijdens de looptijd van de leaseovereenkomst ben je economisch eigenaar van het voertuig. De bedrijfskosten van de auto waaronder het leasetermijn kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt ook juridisch eigenaar wanneer de leasetermijnen door je zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen wanneer je een nieuwe auto aanschaft.

Auto’s met een lage bijtelling, aanvullende subsidie mogelijkheden waardoor je onder andere een lagere bijtelling hebt, wordt veel op gezocht. Vooral elektrische auto’s worden nog steeds gesubsidieerd en het jaarlijks aandeel ervan wordt steeds hoger.

Bij een Financial lease financier je het object en niet de onderhoudskosten tijdens de looptijd.  Naast een Financial Lease voor een auto is deze leasevorm ook aan te vragen voor een camper, caravan, bestelbus, aanhangwagen en overige werktuig machines.

Netto Operationele Lease

Een Netto Operationele Lease is een andere populaire leasemogelijkheid voor ondernemers. Bij deze vorm van leasen betaal je een vast maandbedrag voor het gebruik van de auto, inclusief de wegenbelasting. In tegenstelling tot een Operationele Lease zijn de overige onderhouds- en verzekeringskosten niet meegenomen in de maandtermijn. Net zoals bij een Operationele Lease wordt het object niet op de balans gezet waardoor de solvabiliteit behouden blijft.  Het overnemen van het leaseobject ná de leaseperiode is mogelijk.

Andere mogelijkheden dan een lease?

Ondernemerskrediet

Het Ondernemerskrediet is de verzamelnaam voor verschillend kredietvormen voor de zelfstandig ondernemer.

Zakelijke Lening

Je wilt investeren in jouw bedrijf? Ook hiervoor kun je bij ons een lening aanvragen. Een Zakelijke Lening voor de aanschaf van auto’s, machines en inventaris maar ook voor groei, uitbreiding of herfinanciering. Een een Zakelijke Lening i.p.v. een Lease kan voor jou de passende financieringsvorm zijn.

Een Zakelijk lening  voor importen Duitse auto?
Een zakelijk blanco krediet afsluiten en daarmee een buitenlandse auto kopen en invoeren? Dat kan ook. Informeer bij ons hiervoor naar de voorwaarden.

Zelfstandig Krediet

Je bent ondernemer maar wilt een privé auto aankopen en de zakelijke kilometers verhalen op jouw onderneming? Hiervoor hebben wij Het Zelfstandig Krediet. Een lening met een vaste rente, vaste looptijd en boetevrij af te lossen.  Bij deze lening komt de auto niet als onderpand te staan. Je bent dan ook direct economisch én juridisch eigenaar.

Naast deze ondernemerskredietvormen hebben wij ook nog het Zakelijk krediet. Een krediet met een limiet waarbij je geld kunt opnemen en terugstorten wanneer dit jou uitkomt Dit product is niet echter niet toegespitst voor vervoermiddelen. Klik hier voor meer informatie hierover.

Jouw Ondernemerskrediet  aanvragen?

Vraag hieronder kosteloos jouw Financial Lease, Netto Operationele Lease, Zakelijke Lening of Zelfstandig krediet aan.

 

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • De Groene Lening
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-172,167,67,67212.395,52
15.000,-253,516,96,97218.252,72
25.000,-418,046,56,57230.098,88
50.000,-836,086,56,57260.197,76
75.000,-1.274,327,17,17291.751,04
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 08.03.2024

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 83 reviews

 • Avatar Sil Wouters ★★★★★ in de afgelopen week
  Denken mee in het hele traject en geven goed en persoonlijk advies. Alles was snel geregeld, echt top!
 • Avatar R Spijker ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer behulpzaam, fijn contact!
 • Avatar Edward Buijs ★★★★★ 4 weken geleden
  Roland heeft alles tot in de puntjes begeleid. Snel, adequaat en betrouwbaar. Aanrader!