let op geld lenen kost geld
Leasen

Ondernemer lenen

Leasen

Leasen

In het midden- en kleinbedrijf kun je behoefte hebben aan een zakelijk krediet. Leasen kan dan een goede optie zijn, maar ook een zakelijk blanco krediet waarop je boetevrij kunt aflossen. Wij hebben hiervoor diverse financieringsmogelijkheden die wij hieronder zullen bespreken.

Vrachtwagen leasen

Je bent ondernemer en wilt investeren in jouw onderneming, maar je moet tegelijkertijd ook een bedrijfsauto of vrachtwagen aanschaffen? Dan is een vrachtwagen leasen misschien iets voor jou. Je leaset jouw bedrijfswagen of vrachtwagen en gebruikt jouw bedrijfsvermogen om de onderneming verder te laten groeien.

Personen- en bestelauto’s

Een lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat gefinancierd dient te worden tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf.  Je hebt ook leasevormen die ervoor zorgen dat de onderneming geen economisch risico loopt.

Verschillende leasevormen

Er zijn verschillende leasevormen waarvan wij hieronder een drietal zullen toelichten

Financial lease

Tijdens de looptijd van de leaseovereenkomst ben je economisch eigenaar van het voertuig. De bedrijfskosten van de auto waaronder het leasetermijn kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt ook juridisch eigenaar wanneer de leasetermijnen door je zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen wanneer je een nieuwe auto aanschaft.

Auto’s met een lage bijtelling, aanvullende subsidie mogelijkheden waardoor je onder andere een lagere bijtelling hebt, wordt veel op gezocht. Vooral elektrische auto’s worden gesubsidieerd en het jaarlijks aandeel ervan wordt steeds hoger.

Bij een Financial lease financier je in het object en niet de onderhoudskosten tijdens de looptijd. De looptijd van een Financial lease is mogelijk t/m 72 maanden.

Operationele lease

Operationele Lease is zakelijk leasen voor een periode van 12 tot en met 60 maanden. Eenvoudig gezegd betekent dit bij een Operationele Lease alle kosten die horen bij het gebruik van een lease auto inbegrepen zijn. Denk hierbij aan rente en afschrijving, reparatie en onderhoud, Allrisk verzekering, houderschapsbelasting, 24-uur hulpdienst in binnen- en buitenland en vervangend vervoer bij pech en schade. Dit alles voor een vast bedrag per maand.  Je hebt dus geen economisch risico.

Short Lease

Deze vorm wordt vaak gebruikt wanneer je als ondernemer tijdelijk een bedrijfsauto nodig hebt. Denk bijv. aan een tijdelijke arbeidskracht of een project waarbij je voor een bepaalde periode een bedrijfsauto nodig hebt.  Shortlease zou dan een goede oplossing kunnen zijn.  Zie Shortlease als een Operationele lease maar dan met een maximale flexibiliteit.  Wanneer je kiest voor Shortlease maak je keuze uit een selectie van voorraad auto’s die direct beschikbaar zijn.

Andere mogelijkheden dan een lease?

Wij kunnen voor jou ook een blanco zakelijke kredietaanvraag in behandeling nemen. Wij doen dit via de met ons samenwerkende Crowdfunding platforms.

Crowdfunding
Wij kunnen voor jou ook een blanco zakelijke kredietaanvraag in behandeling nemen. Wij doen dit via de met ons samenwerkende Crowdfunding platforms.

Een Zakelijk krediet voor importen Duitse auto?
Een zakelijk blanco krediet afsluiten en daarmee een buitenlandse auto kopen en invoeren? Dat kan, klik hier voor meer informatie.

Ter verduidelijking nemen wij hieronder als voorbeeld de voor- en nadelen van een Financial lease ten opzichte van een blanco Zakelijk krediet.

Voordelen ten opzichte van Financial lease

– Geen onderpand auto lening
– Boetevrij aflossen
– Direct juridisch en economisch eigenaar

Nadelen ten opzichte van Financial lease

– Het aanvraagproces duurt langer
– Bij een BV in privé mee tekenen
– Rentevoet kan hoger liggen.

Wil jij weten welke zakelijke kredietmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Wij helpen jou graag aan alle informatie. Vraag hieronder kosteloos jouw financial lease of zakelijk krediet aan. Wil jij de kosten berekenen van lease vrachtwagen? Je kunt dan de zakelijke lease calculator gebruiken.

Wij kennen scherpe leasetarieven en soepele acceptatierichtlijnen. Informeer vrijblijvend naar jouw mogelijkheden. Wij informeren je graag.

Jouw krediet aanvragen in 3 stappen

 

Interesse in een hypotheek of lening?

Naast verzekeren bemiddelen wij ook in hypotheken en leningen. Werkzaam met vele hypotheek- en kredietverstrekkers. Heb je een lopende hypotheek of lening?

Verbouwingsplannen, aanschaf van een andere auto, jouw lopende hypotheek of lening goedkoper oversluiten? Wij informeren je hierover  graag vrijblijvend verder. Klik hier voor meer informatie.

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 73 reviews

  • Avatar Kitty Kikkert ★★★★★ in de afgelopen week
    Prettige ervaring! Fijn contact, goede informatie, snelle persoonlijke service.
  • Avatar Kirsten Orsel ★★★★★ een week geleden
    Goede dienstverlening! Ben erg snel en duidelijk geholpen met een financiering, Roland heeft geduldig gezorgd voor een snel akkoord bij de bank.
  • Avatar mies Jor ★★★★★ 3 weken geleden
    Vriendelijke mensen en zeer goede service.