let op geld lenen kost geld
Lenen

Particulier lenen

Vrijblijvende offerte - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden

Lenen

Lenen? Wij informeren je graag over lenen zoals het het oversluiten van lopende leningen of de juiste lening voor om je woning  verbouwen of te verduurzamen. Kies hiervoor 1 van de onderstaande knoppen voor meer specifieke kredietinformatie.


Persoonlijke leningDoorlopend kredietEigen huiskredietPerspectiefleningLenen met of zonder adviesKredietbeschermingHet Zelfstandig Krediet Jouw lening aanvragen in 3 stappen

 


In loondienst, ondernemer, pensioeninkomen, tijdelijk dienstverband of anders?

Wij kunnen een kredietaanvraag in behandeling nemen als er inkomen is uit : (tijdelijk) loondienstverband, zelfstandig ondernemer, WIA/IVA/WAO, FASE A/B/C, pensioeninkomen vaste neveninkomsten zoals”: verhuurinkomsten en alimentatie inkomen.

Inkomen uit WW of Bijstand
Heb je momenteel een werkeloosheidsuitkering of inkomen uit een bijstandsuitkering? Dan hebben wij helaas geen kredietmogelijkheden.  De met ons samenwerkende kredietverstrekkers accepteren deze 2 uitkeringsvormen niet.

Ander inkomen
Heb je een ander inkomen dan hierboven beschreven staat dan kun je dit aan ons voorleggen en verneem je van ons of dit inkomen acceptabel is voor het aanvragen van een geldlening.

Waarvoor wil je geld lenen?

Je wilt geld lenen voor een auto, camper, motor verbouwing, het verduurzamen van de woning, 2e woning, woninginrichting, studie of anders? Nagenoeg elke leendoel is acceptabel. Wij werken samen met meerdere goedkope kredietverstrekkers met verschillende acceptatievoorwaarden waardoor wij meestal hebben diverse kredietvormen waaruit jij kunt kiezen.

Je bent zelfstandig ondernemer?

Zelfstandig Krediet

Je wilt voor een privédoel geld lenen zoals bijvoorbeeld jouw woning verduurzamen of  de aanschaf van een auto?  Hiervoor hebben wij het Zelfstandig Krediet. Een lening zonder onderpand, een vast rentetarief en boetevrij af te lossen. Meer informatie over het Zelfstandig Krediet?

Zakelijk krediet

Als ondernemer kun je bij ons naast het Zelfstandig Krediet ook een zakelijk krediet aanvragen. Je wilt investeren in jouw zaak zoals een bedrijfsauto, voorraadfinanciering, aankoop van machines enz? Ook hiervoor kun je bij ons een zakelijke lening of lease aanvragen. Om een zakelijk krediet aan te vragen dien je minimaal 1 jaar zelfstandig te zijn en mag er géén sprake zijn van negatieve BKR-aantekeningen en/of lopende betalingsregelingen.

Startende ondernemer

Je wilt als startende ondernemer investeren in jouw onderneming? Wij hebben hiervoor beperkte kredietmogelijkheden. Als je minimaal 1 volledig boekjaar/ jaarbalans (12 maanden) opgemaakt door een accountant kunt aanleveren kunt aanleveren dan kunnen wij een zakelijke kredietaanvraag in behandeling nemen.  Dit is altijd maatwerk en van te voren is niet te bepalen of een aanvraag kansrijk zal zijn. Wij doen in ieder geval altijd ons best voor je. Klik hier voor meer informatie.

Moet je nog starten met jouw eigen zaak? Dan hebben wij voor jou op dit moment helaas geen kredietmogelijkheden.

Lopende leningen oversluiten

Een lopende lening(en)? Laat ons vrijblijvend voor je uitrekenen of het oversluiten van deze lening(en) jou voordeel oplevert. Werkzaam met meerdere kredietverstrekkers waardoor wij je van een scherp aanbod kunnen voorzien.  Het doel van een lening oversluiten is in de meeste gevallen voor het krijgen van rentevoordeel zodat je eerder van de lening af bent.

BKR-registratie

Als je een lening afsluit dan wordt de lening op jouw naam aangemeld bij het Bureau Krediet Registratie. Wanneer je volgens de voorwaarden van de kredietovereenkomst aflost dan is dit een positieve BKR-registratie.

Bij een betalingsachterstand langer dan 2,5 maand zal er een negatieve code bij de lening achter jouw naam worden geplaatst. Spreek je op tijd met de kredietverstrekker een betalingsregeling af en wordt deze volgens afspraak nagekomen en ingelopen dan volgt er een herstelmelding.

In bovenstaande situaties kun je bij ons een lening aanvragen.

Een lopende achterstand(en)
Wanneer er sprake is van een lopende achterstand of een achterstand op een al afgeloste lening zonder herstelmelding dan hebben wij geen kredietmogelijkheden.  In situaties waarbij een vermelde codering(en) langer dan 2 jaar geleden en volledig  is voldaan(geregistreerd), wordt er soms op basis van maatwerk een uitzondering gemaakt. Dit is bij ons de Perspectief lening.

Is dit laatste op jou van toepassing dan kun je dit aan ons voorleggen. Klik hier voor meer informatie over de Perspectief lening.

 

Wel of geen advies?

Wellicht heb je al eens eerder geld geleend en hierdoor voldoende kennis en ervaring opgedaan om een juiste kredietkeuze te maken. Ook heb je voldoende inzicht over inkomensverlies bij overlijden, ziekte en werkeloosheid en of er een noodzaak is om je hiervoor bij te verzekeren.

Je kunt bij ons namelijk kiezen uit wél of géén advies. Bij geen advies bepaal jezelf de kredietvorm, looptijd en of je wel of geen aanvullende dekking nodig hebt. Indien jouw kredietaanvraag akkoord is ontvang je van ons de door jou gewenste kredietofferte.

Je wilt geld lenen en je hebt voldoende kennis en ervaring maar wilt toch liever een (aanvullend) advies? Denk altijd goed na of je wel of geen advies wenst. Hiermee voorkom of beperk je ongewenste en onnodige financieringsproblemen tijdens de looptijd van jouw krediet. Alsnog een advies? Wij adviseren jou graag!

DIrect een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-169,467,07,07212.201,12
15.000,-242,805,35,37217.481,60
25.000,-398,024,74,77228.657,44
50.000,-796,044,74,77257.314,88
75.000,-1.207,345,15,17286.928,48
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 10.10.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 54 reviews

 • Avatar John Ganpat ★★★★★ 3 weken geleden
  Ik ben goed geholpen door Goedlenen.Dankjewel.
 • Avatar Richard Dijkstra ★★★★★ 3 weken geleden
  Was top het en supersnel geregeld super goed advies van Roland
 • Avatar Ilse Ten Hagen ★★★★★ 3 weken geleden