let op geld lenen kost geld
Lenen

Particulier lenen

Vrijblijvende offerte - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden

Lenen

Lenen? Wij informeren je graag over de juiste lening voor het  verbouwen of verduurzamen  van je woning of bijvoorbeeld voor de aanschaf van een auto, camper of het oversluiten en eventueel samenvoegen van lopende leningen. Kies hiervoor 1 van de onderstaande knoppen voor meer specifieke kredietinformatie.


Persoonlijke leningDoorlopend kredietEigen huiskredietPerspectiefleningLenen met of zonder adviesKredietbeschermingHet Zelfstandig Krediet Seniorenlening Lening(en) oversluiten Jouw lening aanvragen in 3 stappen

 


Geld lenen: In loondienst, ondernemer, pensioeninkomen, tijdelijk dienstverband of anders?

Wij kunnen een kredietaanvraag in behandeling nemen als er inkomen is uit : (tijdelijk) loondienstverband, zelfstandig ondernemer, WIA/IVA/WAO, FASE A/B/C, pensioeninkomen vaste neveninkomsten zoals”: verhuurinkomsten en alimentatie inkomen.

Inkomen uit WW of Bijstand
Heb je momenteel een werkeloosheidsuitkering of inkomen uit een bijstandsuitkering? Dan hebben wij helaas geen kredietmogelijkheden.  De met ons samenwerkende kredietverstrekkers accepteren deze 2 uitkeringsvormen niet voor het aanvragen van een lening.

Ander inkomen
Heb je een ander inkomen dan hierboven beschreven staat dan kun je dit aan ons voorleggen en verneem je van ons of dit inkomen acceptabel is voor het aanvragen van een geldlening.

Waarvoor wil je geld lenen?

Je wilt geld lenen voor een auto, camper, motor verbouwing, het verduurzamen van de woning, 2e woning, woninginrichting, studie of anders? Nagenoeg elke leendoel is acceptabel. Wij werken samen met meerdere goedkope kredietverstrekkers met verschillende acceptatievoorwaarden waardoor wij meestal hebben diverse kredietvormen waaruit jij kunt kiezen.

Je bent zelfstandig ondernemer?

Zelfstandig Krediet

Je wilt voor een privédoel geld lenen zoals bijvoorbeeld jouw woning verduurzamen of  de aanschaf van een auto?  Hiervoor hebben wij het Zelfstandig Krediet. Een lening zonder onderpand, een vast rentetarief en boetevrij af te lossen. Meer informatie over het Zelfstandig Krediet? Klik dan hier.

Zakelijk krediet

Als ondernemer kun je bij ons naast het Zelfstandig Krediet ook een zakelijk krediet aanvragen. Je wilt lenen om te investeren in jouw zaak zoals voor een bedrijfsauto, voorraadfinanciering, aankoop van machines enz? Ook hiervoor kun je bij ons een zakelijke lening of lease aanvragen. Om een zakelijk krediet aan te vragen dien je minimaal 15 maanden zelfstandig te zijn en mag er géén sprake zijn van negatieve BKR-aantekeningen en/of lopende betalingsregelingen.

Startende ondernemer

Je wilt als startende ondernemer investeren in jouw onderneming en hiervoor een lening afsluiten? Wij hebben hiervoor beperkte kredietmogelijkheden. Als je minimaal 1 volledig boekjaar/ jaarbalans (12 maanden) opgemaakt door een accountant kunt aanleveren k dan kunnen wij een zakelijke kredietaanvraag in behandeling nemen.  Dit is altijd maatwerk en van te voren is niet te bepalen of een leenaanvraag kansrijk zal zijn. Wij doen in ieder geval altijd ons best voor je. Klik hier voor meer informatie.

Moet je nog starten met jouw eigen zaak? Dan hebben wij voor jou op dit moment helaas geen kredietmogelijkheden.

Lopende leningen oversluiten

Een lopende lening(en)? Laat ons vrijblijvend voor je uitrekenen of het oversluiten van deze lening(en) jou voordeel oplevert. Werkzaam met meerdere kredietverstrekkers waardoor jou om te lenen van een scherp aanbod kunnen voorzien.  Het doel van een lening oversluiten is in de meeste gevallen voor het krijgen van rentevoordeel zodat je eerder van de lening af bent.

BKR-registratie

Als je een lening afsluit dan wordt de lening op jouw naam aangemeld bij het Bureau Krediet Registratie. Wanneer je volgens de voorwaarden van de kredietovereenkomst aflost dan is dit een positieve BKR-registratie. Zelf gratis je eigen registratie opvragen? Klik dan hier.

Bij een betalingsachterstand langer dan 2,5 maand zal er een negatieve code bij de lening achter jouw naam worden geplaatst. Spreek je op tijd met de kredietverstrekker een betalingsregeling af en wordt deze volgens afspraak nagekomen en ingelopen dan volgt er een herstelmelding.

In bovenstaande situaties kun je bij ons een lening aanvragen en zorgen wij ervoor dat het lenen van geld zo goed mogelijk aansluit bij jouw situatie en wensen.

Een lopende lening met achterstand(en)
Wanneer er sprake is van een lopende achterstand of een achterstand op een al afgeloste lening zonder herstelmelding dan hebben wij geen kredietmogelijkheden.  In situaties waarbij een vermelde codering(en) langer dan 2 jaar geleden en volledig is voldaan( BKR met herstelregistratie), wordt er op basis van maatwerk vaak een uitzondering gemaakt.

Is dit laatste op jou van toepassing dan kun je dit aan ons voorleggen. Klik hier voor meer informatie over de Perspectief lening.

Verduurzamen van de woning

Vaak wordt er bij het verduurzamen van de woning gesproken over een eigen woning. Ook als je een woning huurt kun je maatregelen treffen voor een lager energieverbruik. Let er wel op dat je aan de verhuurder vraagt wat er wel en niet eigenhandig aan de woning aangepast mag worden. Door dit vooraf goed te overleggen voorkom je onnodige kosten en kun jevoordeliger uit zijn als de verhuurder wil meebetalen of alles voor zijn rekening neemt.

Wanneer je eigenaar bent van de woning, bepaal je dit natuurlijk zelf.  Laat je eerst goed informeren zodat je zinvol en goed verduurzaamt. Voor een lening informeren wij jou graag vrijblijvend over alle kredietmogelijkheden bij het verduurzamen en of verbouwen van jou woning.

Geld lenen voor vervoer

Als je op zoek bent naar een auto, motor of bijvoorbeeld een camper dan kunnen wij jou informeren over de kredietmogelijkheden zoals een persoonlijke lening of een Flex & Zeker Lening. Ben je zelfstandig ondernemer? Ook voor jou hebben wij leenmogelijkheden. Zowel in privé als zakelijk hebben wij hiervoor verschillende kredietvormen.

Een andere auto kopen en zelf je huidige auto verkopen maar nog niet verkocht? Wij informeren jouw graag dan graag over de Flex & Zeker Lening!

Wel of geen advies?

Als je al eens eerder geld geleend en dan heb je waarschijnlijk daarmee voldoende kennis en ervaring opgedaan om een juiste kredietkeuze te maken. Ook heb je voldoende inzicht over inkomensverlies bij overlijden, ziekte en werkeloosheid en of er een noodzaak is om je hiervoor bij te verzekeren.

Je kunt bij ons namelijk kiezen uit wél of géén advies. Bij geen advies bepaal jezelf de kredietvorm, looptijd en of je wel of geen aanvullende dekking nodig hebt. Indien jouw kredietaanvraag akkoord is ontvang je van ons de door jou gewenste kredietofferte.

Je wilt geld lenen en je hebt voldoende kennis en ervaring maar wilt toch liever een (aanvullend) advies? Denk altijd goed na of je wel of geen advies wenst. Hiermee voorkom of beperk je ongewenste en onnodige financieringsproblemen tijdens de looptijd van jouw krediet. Alsnog een advies? Wij adviseren jou graag!

DIrect een lening aanvragen
 • De Groene Lening
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Groene lening 120 maanden (Klik voor looptijd120 of 180 maanden op minimaal of maximaal)
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
2.500,-28,276,66,61203.392,40
5.000,-56,546,66,61206.784,80
7.500,-84,816,66,612010.177,20
10.000,-113,086,66,612013.569,60
15.000,-169,626,66,612020.354,40
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 06.08.2023

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 66 reviews

 • Avatar Johan Snijder ★★★★★ 2 maanden geleden
  Erg prettig in de samenwerking en contact.Ronald heeft zijn uiterste best gedaan voor ons en met een geweldig resultaat.
 • Avatar Sylvia Leijs ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Avatar Herman Wennink ★★★★★ 3 maanden geleden
  Prima geholpen, ze hebben zelfs nog contact opgenomen om het een en ander uit te leggen.