let op geld lenen kost geld
Lenen

Particulier lenen

Vrijblijvende offerte - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Geld lenen met een rente vanaf 3,5%

Lenen

Lenen? Wij informeren je graag over lenen zoals het het oversluiten van lopende leningen of de juiste lening voor om je woning te verduurzamen. Kies hiervoor 1 van de onderstaande knoppen voor meer specifieke kredietinformatie.


Persoonlijke leningDoorlopend kredietEigen huiskredietPerspectiefleningLenen met of zonder adviesKredietbeschermingHet Zelfstandig Krediet Jouw lening aanvragen in 3 stappen

 


Geld lenen wanneer je in loondienst of wanneer je zelfstandig ondernemer bent.

Wij werken samen met meerdere banken en kunnen kredietoffertes aanbieden wanneer je in loondienst werkzaam bent of als zelfstandig ondernemer. Je wilt geld lenen voor een auto, verbouwing, woninginrichting, restschuld woning of studie? Natuurlijk kun je ook een ander leendoel hebben. Wij helpen jou hier graag mee. Wij werken samen met de goedkoopste kredietverstrekkers en hebben diverse kredietvormen waaruit jij kunt kiezen.

Je bent zelfstandig ondernemer en wilt een zakelijk krediet?

Zakelijk krediet

Als ondernemer kun je bij ons naast het Zelfstandig Krediet ook een zakelijk krediet aanvragen. Je wilt investeren in jouw zaak zoals een bedrijfsauto, voorraadfinanciering, aankoop van machines enz? Ook hiervoor kun je bij ons een lening aanvragen. Om een zakelijk krediet aan te vragen dien je minimaal 1 jaar zelfstandig te zijn en ook geen negatieve BKR-aantekeningen en/of lopende betalingsregelingen te hebben.

Startende ondernemer

Je wilt als startende ondernemer investeren in jouw onderneming? Wij hebben hiervoor beperkte kredietmogelijkheden. Als je minimaal 1 volledig boekjaar/ jaarbalans (12 maanden) kunt aanleveren dan kunnen wij jouw kredietaanvraag in behandeling nemen.  Dit is altijd maatwerk en van te voren is niet te bepalen of de aanvraag kansrijk zal zijn. Wij doen in ieder geval altijd ons best voor je. Klik hier voor meer informatie.

Moet je nog beginnen? Dan hebben wij hiervoor helaas geen kredietmogelijkheden.

De Perspectief lening

In het verleden een betalingsprobleem op een lening gehad? De achterstand al ingelopen maar hierdoor wel een herstelde BKR-achterstandsregistratie? Een lopende betalingsregeling bij de Belastingdienst, incassobureau?

Met de Perspectief lening kunnen wij je dan wellicht toch van dienst zijn! Belangrijk is wel dat er géén lopende lening(en) zonder herstelde achterstandscodering bij de BKR vermeld staat. Als je géén negatieve BKR-registraties hebt of een registratie zoals hierboven omschreven dan kun je een aanvraag indienen voor de Perspectief lening.

Zoals de naam van het product al aangeeft, het doel is perspectief te bieden. Is het gevraagde bedrag volgens de huidige acceptatierichtlijnen betaalbaar en helpt het verstrekken van de lening jou om de tijdelijke betalingsproblemen op te lossen? In dat geval kan de Perspectief lening daarvoor de juiste lening zijn.

Een aanvraag voor een Perspectief lening is altijd maatwerk en dit betekent dat van tevoren de uitkomst niet te bepalen is. Wij doen in ieder geval graag ons best voor je.

Lopende leningen oversluiten

Een lopende lening(en)? Wij bekijken graag jullie kredietmogelijkheden. Werkzaam met meerdere kredietverstrekkers waardoor wij maatwerk kunnen leveren. Met het oversluiten van een lening is er meestal ook sprake van een rentevoordeel. Hierdoor ben je eerder van de lening af.

Wel of geen advies?

Wellicht heb je al eens eerder geld geleend en hierdoor voldoende kennis en ervaring opgedaan om een juiste kredietkeuze te maken. Ook heb je voldoende inzicht of er sprake is van inkomensderving bij overlijden, ziekte en werkeloosheid en of er een noodzaak is je hiervoor bij te verzekeren.

Je kunt bij ons namelijk kiezen tussen wél of géén advies. Bij geen advies bepaal jezelf de kredietvorm, looptijd en of je wel of geen aanvullende dekking nodig hebt. Indien jouw kredietaanvraag akkoord is ontvang je van ons de door jou gewenste kredietofferte.

Je wilt lenen en je hebt hiermee voldoende kennis en ervaring opgedaan maar wilt toch liever een (aanvullend) advies? Dit doen wij natuurlijk graag. Denk altijd goed na of je wel of geen advies wenst. Hiermee voorkom of beperk je meestal ongewenste en onnodige financieringsproblemen tijdens de looptijd van jouw krediet. Alsnog een advies? Laat ons dit weten en wij adviseren jou graag!

 

DIrect een lening aanvragen
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
  • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-162,755,55,57211.718,00
15.000,-233,863,953,957216.837,92
25.000,-385,393,553,557227.748,08
50.000,-769.663,53,57255.415.52
75.000,-1.154,483,53,57283.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven per 08.02.2022