let op geld lenen kost geld
Lenen

Particulier lenen

Vrijblijvende offerte - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Geld lenen met een rente vanaf 3,5%

Lenen

Lenen? Wij informeren je graag over lenen waaronder het oversluiten van lopende leningen. Kies hiervoor 1 van de onderstaande knoppen voor meer specifieke kredietinformatie.


Persoonlijke leningDoorlopend kredietEigen huiskredietLenen met of zonder adviesKredietbescherming Jouw lening aanvragen in 3 stappen

 


Geld lenen wanneer je in loondienst én wanneer je zelfstandig ondernemer bent.

Wij werken samen met meerdere banken en kunnen kredietoffertes aanbieden wanneer je in loondienst werkzaam bent of als zelfstandig ondernemer. Je wilt geld lenen voor een auto, verbouwing, woninginrichting, restschuld woning of studie? Natuurlijk kun je ook een ander leendoel hebben. Wij helpen jou hier graag mee. Wij werken samen met de goedkoopste kredietverstrekkers en hebben diverse kredietvormen waaruit jij kunt kiezen.

Je bent zelfstandig ondernemer?

Jij wilt geld lenen als ondernemer. Ook voor jouw hebben wij kredietmogelijkheden. Een blanco privékrediet zonder zekerheden waarop je boetevrij mag aflossen. Ook voor een zakelijk leendoel kun je bij ons terecht zoals bijv. voor een Financial lease.

De Perspectief lening

In het verleden een betalingsprobleem gehad? De achterstand al ingelopen maar hierdoor wel een herstelde BKR-achterstandsregistratie? Een lopende betalingsregeling bij de Belastingdienst, incassobureau?

Met de Perspectief lening kunnen wij je misschien toch van dienst zijn! Belangrijk is dat je géén lopende achterstanden of afgeloste leningen hebt welke bij de BKR vermeld staan! Alléén een herstelde BKR-registratie (= A van achterstand met de H van hersteld- AH) wordt geaccepteerd.  Het heeft dus geen zin een aanvraag in te dienen als je hieraan niet voldoet.

Als je géén negatieve BKR-registraties hebt of een registratie zoals hierboven gemeld en/of  een lopende  betalingsregeling(en) dan kun je een kredietaanvraag indienen voor de Perspectief lening. Zoals je zult begrijpen moet jouw aanvraag verder aan de reguliere acceptatievoorwaarden voldoen.

Zoals de naam van het product al aangeeft, het doel is perspectief te bieden. Is het gevraagde bedrag volgens de huidige acceptatierichtlijnen betaalbaar en helpt het verstrekken van de lening jou om de tijdelijke betalingsproblemen op te lossen. Een aanvraag voor een Perspectief lening is altijd maatwerk en dit betekent dat van tevoren de uitkomst niet te bepalen is. Wij doen in ieder geval graag ons best voor je.

Lopende leningen oversluiten

Jullie hebben een lopende lening(en)? Wij bekijken graag jullie kredietmogelijkheden. Werkzaam met meerdere kredietverstrekkers waardoor wij maatwerk kunnen leveren. Met het oversluiten van een lening is er meestal ook sprake van een rentevoordeel. Hierdoor ben je eerder van de lening af.

Wel of geen advies?

Wellicht heb je al eens eerder geld geleend en hierdoor voldoende kennis en ervaring opgedaan om een juiste kredietkeuze te maken. Ook heb je voldoende inzicht of er sprake is van inkomensderving bij overlijden, ziekte en werkeloosheid en of er een noodzaak is je hiervoor bij te verzekeren.

Je kunt bij ons namelijk kiezen tussen wél of géén advies. Bij geen advies bepaal jezelf de kredietvorm, looptijd en of je wel of geen aanvullende dekking nodig hebt. Indien jouw kredietaanvraag akkoord is ontvang je van ons de door jou gewenste kredietofferte.

Je wilt lenen en je hebt hiermee voldoende kennis en ervaring opgedaan maar wilt toch liever een (aanvullend) advies? Dit doen wij natuurlijk graag. Denk altijd goed na of je wel of geen advies wenst. Hiermee voorkom of beperk je meestal ongewenste en onnodige financieringsproblemen tijdens de looptijd van jouw krediet. Alsnog een advies? Laat ons dit weten en wij adviseren jou graag!

 

DIrect een lening aanvragen
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 160,094,9%4,9%72€ 11.526,48
€ 15.000,-€ 232,223,7%3,7%72€ 16.719,84
€ 25.000,-€ 382,663,3%3,3%72€ 27.551,52
€ 50.001,-€ 765,333,3%3,3%72€ 55.103,76
€ 75.000,-€ 1.147,973,3%3,3%72€ 82.653,84
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 05.11.2021