let op geld lenen kost geld
Lenen

Particulier lenen

Vrijblijvende offerte - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden

Lenen

Geld lenen voor het verbouwen of verduurzamen van je woning, de aankoop van een auto, motor, camper, caravan, boot of recreatiewoning? Voor bijna elke leendoel kun je bij ons een krediet aanvragen. Ook als je zelfstandig ondernemer bent. Klik dan hier of verderop in op deze pagina voor jouw kredietmogelijkheden.


Autokrediet Persoonlijke lening Doorlopend krediet Eigen huiskrediet (Verbouwen)Verduurzamen Seniorenlening (Tot 85 jaar) Lening(en) oversluiten Jouw lening aanvragen in 3 stappen

 


Autokrediet

Er zijn verschillende vormen van een Autokrediet. Een autofinanciering is de overkoepelende term voor alle manieren waarop je een auto kunt financieren. Dit kan via een persoonlijke lening, maar er zijn ook andere methoden beschikbaar zoals bijvoorbeeld een huurkoop of private lease. Klik hier voor meer informatie.

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening wordt het bedrag dat je leent direct op je rekening gestort. Een persoonlijke lening heeft een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Handig wanneer je een grote aankoop gaat doen, zoals bijv. een auto of een nieuwe keuken.

Met een persoonlijke lening kies je dus voor zekerheid. Je weet precies waar je aan toe bent en je weet vooraf ook wanneer je de laatste termijn moet voldoen. Klik hier voor meer informatie over de persoonlijke lening. Klik hier voor meer informatie over de persoonlijke lening.

Doorlopend Krediet

Het vernieuwde doorlopend krediet heet bij ons de Flex en Zeker Lening.  Lenen met flexibiliteit. Binnen de afgesproken krediethoofdsom (limiet) kun je de 1e 24 maanden opnemen én aflossen zoals jou dit uitkomt. Na deze periode volgt er een opnameblokkade. Klik hier voor meer informatie over de Flex & Zeker Lening.

Vanaf dat moment mag je niet meer opnemen en los je de lening af in een maximale periode van 120 maanden.  De afgesproken maandtermijn bij aanvang van het krediet blijft behouden. Klik hier voor meer informatie over deze kredietvorm.

Verduurzamen

Lenen om je woning te verduurzamen? Wij hebben hiervoor De Groene lening wordt volledig besteed aan de kosten van het verduurzamen van jouw woning. Je toont dit vooraf aan met offertes of facturen. De hoofdsom is altijd gelijk aan de som van de offertes/facturen. De lening wordt vooraf uitbetaald. Er is géén sprake van een bouwdepot.

Deze kredietvorm kent extra scherpe rentetarieven. Wij werken met meerdere kredietverstrekkers die extra scherpe rentetarieven hanteren bij het verduurzamen van de woning Ook een verstrekker met een gelijkwaardig rentetarief bij alle hoofdsommen ofwel een hoofdsom van €2500,- heeft dezelfde rentevoet als een hoofdsom van €25.000,-.

Dit maakt deze kredietvorm zeer interessant, zeker omdat er ook geen sprake is van aanvullende afsluitenkosten etc. Klik hier voor meer informatie over de Groene Lening.

Pensioen en lenen? De Seniorenlening

De Seniorenlening is een persoonlijke lening waarbij de aanvangsleeftijd maximaal 80 jaar is en waarbij de lening afgelost moet zijn bij het bereiken van het 85e levensjaar.  Voor een steeds grotere groep jongere ouderen een welkome aanvulling om ook bijvoorbeeld de eigen woning te verduurzamen of voor een andere consumptieve besteding zoals een auto geld te lenen.  Klik hier voor meer informatie over de Seniorenlening.

Lening oversluiten

Als je meerdere kleine leningen hebt lopen raak je vaak het overzicht kwijt. Ook is een kleine lening meestal duurder dan een 1 grote lening. Als vuistregel hanteren wij dat hoe hoger de lening hoe lager het rentetarief. Het is meestal voordeliger als je 1 lening afsluit.

Laat ons uitrekenen of het samenvoegen van leningen je voordeel oplevert. Klik hier voor meer informatie over het oversluiten of samenvoegen van leningen.

In 3 stappen naar uw lening

Welke leenvorm kies ik en hoe vraag ik deze eenvoudig aan? Maak eenvoudig een keuze welke kredietvorm het beste bij jou past, vraag deze lening aan en wij verzorgen een vrijblijvende kredietofferte.

Wanneer hierover aanvullend advies wilt hebben vink je dit eenvoudig aan tijdens het invullen van het aanvraagformulier. Natuurlijk mag je ons ook bellen en nemen wij de kredietaanvraag samen met je door.  Klik hier voor meer informatie.

Geld lenen als zelfstandig ondernemer?

Ook voor zelfstandig ondernemers hebben wij financieringsmogelijkheden in privé of zakelijk. Klik hier voor meer informatie over de zakelijke kredietproducten. Klik hier voor meer informatie over de kredietproducten voor zelfstandig ondernemers.

Kan ik lenen?

Geld lenen: In loondienst, ondernemer, pensioeninkomen, tijdelijk dienstverband of anders?

Wij kunnen een kredietaanvraag in behandeling nemen als er inkomen is uit: (tijdelijk) loondienstverband, zelfstandig ondernemer, WIA/IVA/WAO, FASE B/C, pensioeninkomen vaste neveninkomsten zoals”: verhuurinkomsten en alimentatie inkomen.

Inkomen uit WW of Bijstand
Heb je momenteel een werkeloosheidsuitkering of inkomen uit een bijstandsuitkering? Dan hebben wij helaas geen kredietmogelijkheden.  De met ons samenwerkende kredietverstrekkers accepteren deze 2 uitkeringsvormen niet voor het aanvragen van een lening.

Ander inkomen
Heb je een ander inkomen dan hierboven beschreven staat dan kun je dit aan ons voorleggen en verneem je van ons of dit inkomen acceptabel is voor het aanvragen van een geldlening.

BKR-registratie

Als je een lening afsluit dan wordt de lening op jouw naam aangemeld bij het Bureau Krediet Registratie. Wanneer je volgens de voorwaarden van de kredietovereenkomst aflost dan is dit een positieve BKR-registratie. Zelf kosteloos jouw eigen registratie opvragen? Klik dan hier.

Lopende lening met herstelde achterstandsvermelding
Wanneer er bij de BKR een herstelde achterstandscodering vermeld staat en deze is langer dan 1 jaar geleden is een lening bij ons aan te vragen.

Een lopende lening met achterstand(en)
Bij een achterstands- of een achterstandsvermelding op een lopende lening zonder herstelmelding hebben wij geen kredietmogelijkheden. Is de lening al langer geleden afgelost dan kun je ons dit voorleggen en toetsen wij of wij mogelijkheden zien. Meerdere achterstandsvermeldingen of saneringsregelingen? Helaas zijn er dan geen mogelijkheden.

Wanneer je twijfelt of het aanvragen van een lening zin heeft dan kun je ons het beste even bellen. Tijdens dit gesprek kunnen wij aangeven of het indienen van een kredietaanvraag kans van slagen heeft.

 

DIrect een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • De Groene Lening
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-172,167,67,67212.395,52
15.000,-253,516,96,97218.252,72
25.000,-418,046,56,57230.098,88
50.000,-836,086,56,57260.197,76
75.000,-1.274,327,17,17291.751,04
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 08.03.2024

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

 • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
  Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
 • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
  Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
 • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
  Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!