let op geld lenen kost geld
Lenen

Particulier lenen

Vrijblijvende offerte - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Geld lenen met een rente vanaf 3,5%

Lenen

Lenen? Wij informeren je graag over lenen zoals het het oversluiten van lopende leningen of de juiste lening voor om je woning te verduurzamen. Kies hiervoor 1 van de onderstaande knoppen voor meer specifieke kredietinformatie.


Persoonlijke leningDoorlopend kredietEigen huiskredietPerspectiefleningLenen met of zonder adviesKredietbeschermingHet Zelfstandig Krediet Jouw lening aanvragen in 3 stappen

 


Geld lenen wanneer je in loondienst of wanneer je zelfstandig ondernemer bent.

Wij werken samen met meerdere banken en kunnen kredietoffertes aanbieden wanneer je in loondienst werkzaam bent of als zelfstandig ondernemer. Je wilt geld lenen voor een auto, verbouwing, woninginrichting, restschuld woning of studie? Natuurlijk kun je ook een ander leendoel hebben. Wij helpen jou hier graag mee. Wij werken samen met de goedkoopste kredietverstrekkers en hebben diverse kredietvormen waaruit jij kunt kiezen.

Je bent zelfstandig ondernemer en wilt een zakelijk krediet?

Zakelijk krediet

Als ondernemer kun je bij ons naast het Zelfstandig Krediet ook een zakelijk krediet aanvragen. Je wilt investeren in jouw zaak zoals een bedrijfsauto, voorraadfinanciering, aankoop van machines enz? Ook hiervoor kun je bij ons een lening aanvragen. Om een zakelijk krediet aan te vragen dien je minimaal 1 jaar zelfstandig te zijn en ook geen negatieve BKR-aantekeningen en/of lopende betalingsregelingen te hebben.

Startende ondernemer

Je wilt als startende ondernemer investeren in jouw onderneming? Wij hebben hiervoor beperkte kredietmogelijkheden. Als je minimaal 1 volledig boekjaar/ jaarbalans (12 maanden) kunt aanleveren dan kunnen wij jouw kredietaanvraag in behandeling nemen.  Dit is altijd maatwerk en van te voren is niet te bepalen of de aanvraag kansrijk zal zijn. Wij doen in ieder geval altijd ons best voor je. Klik hier voor meer informatie.

Moet je nog beginnen? Dan hebben wij hiervoor helaas geen kredietmogelijkheden.

Lopende leningen oversluiten

Een lopende lening(en)? Wij bekijken graag jullie kredietmogelijkheden. Werkzaam met meerdere kredietverstrekkers waardoor wij maatwerk kunnen leveren. Met het oversluiten van een lening is er meestal ook sprake van een rentevoordeel. Hierdoor ben je eerder van de lening af.

Wel of geen advies?

Wellicht heb je al eens eerder geld geleend en hierdoor voldoende kennis en ervaring opgedaan om een juiste kredietkeuze te maken. Ook heb je voldoende inzicht of er sprake is van inkomensderving bij overlijden, ziekte en werkeloosheid en of er een noodzaak is je hiervoor bij te verzekeren.

Je kunt bij ons namelijk kiezen tussen wél of géén advies. Bij geen advies bepaal jezelf de kredietvorm, looptijd en of je wel of geen aanvullende dekking nodig hebt. Indien jouw kredietaanvraag akkoord is ontvang je van ons de door jou gewenste kredietofferte.

Je wilt lenen en je hebt hiermee voldoende kennis en ervaring opgedaan maar wilt toch liever een (aanvullend) advies? Dit doen wij natuurlijk graag. Denk altijd goed na of je wel of geen advies wenst. Hiermee voorkom of beperk je meestal ongewenste en onnodige financieringsproblemen tijdens de looptijd van jouw krediet. Alsnog een advies? Laat ons dit weten en wij adviseren jou graag!

 

DIrect een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne