let op geld lenen kost geld
Hypotheken

Jouw hypotheek

Wij informeren jou graag over een passende hypotheek - Voor jouw 1e of 2e woning - Wij starten met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek - Werkzaam met alle kredietverstrekkers - Verbouwingshypotheek - Second opinion - Oversluiten - Rentemiddeling

Hypotheken

Een persoonlijk hypotheekadvies

Wij zijn ook goed in hypotheken! Wij zijn aangesloten bij diverse hypotheekverstrekkers en werken samen met een inkoopcombinatie. Hierdoor kunnen wij jou een breed assortiment aan hypotheekproducten aanbieden. Dit resulteert in een passend hypotheekaanbod met een messcherpe rente en goede hypotheekvoorwaarden.

Goed advies

Wij begeleiden je graag vanaf jouw 1e koopgedachte tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht van jouw nieuwe woning. Tijdens de looptijd van de hypotheek zijn wij blijvend jouw vraagbaak en denken met je mee wanneer jouw privé omstandigheden veranderen.

Second opinion

Elders een goed hypotheekvoorstel aangeboden gekregen. Niets mis mee natuurlijk. Toch kan het goed zijn om vrijblijvend een second opinion aan te vragen.

Oversluiten

Je wilt jouw huidige elders lopende hypotheek oversluiten? Wij nemen jouw hypotheekvraag graag in behandeling. De verschillen kunnen aanzienlijk zijn. Of het zinvol is om een hypotheek(vorm) over te sluiten naar een andere hypotheekverstrekker of het beter is deze te wijzigen bij de huidige aanbieder vergt expertise. Wij helpen jou hier graag mee.

Rentemiddeling

Een vaak gestelde hypotheekvraag: ‘Volgens mij betaal ik veel te veel”. Ik wil een lagere hypotheekrente.  Het middelen van jouw contractuele hypotheekrente en de huidige rente kan jouw voordeel opleveren.  Wij rekenen dit voor je uit en informeren jou graag over de voor- en nadelen zodat jezelf hierin een weloverwogen afweging kunt maken.

Aanvullende advisering

Naast de hypotheek zelf kun je bij ons ook terecht voor aanvullende benodigde en/of gewenste verzekeringen, een eventuele later gewenste aanvullende verbouwingslening maar ook voor al jouw privé verzekeringen. Gemakkelijk, toch?

Altijd scherp geprijsd

Ook bij onze andere dienstverleningsproducten werken wij samen met krediet en hypotheekverstrekkers en een inkoopcombinatie. Ook bij deze producten kunnen wij jou dus messcherpe rentepercentages en verzekeringspremies aanbieden. Niets moet maar alles scherp geprijsd onder 1 dak is handig, toch?

Niet alleen bij jouw 1e woning

Bijv.. wanneer je wilt gaan verhuizen of wilt verbouwen maar ook bij een (wij hopen van niet…) minder leuke periode bijv. wanneer je relatie eindigt helpen wij jou maar ook je (ex)partner graag mee met het financieel ontvlechten van jullie beëindigde relatie.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de aankoop van een 2e woning zoals een recreatiewoning of een beleggingspand voor verhuur. Vb. de aankoop van een appartement voor jouw studerende zoon of dochter.

Een persoonlijk vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Bel ons voor een contactmoment en daarna leren wij je graag kennen in een opvolgend persoonlijk vrijblijvend (telefonisch) oriënterend adviesgesprek.

StarterDoorstromerOversluitenVerbouwenUit elkaar Zakelijke hypotheek

 

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 33 reviews

  • Avatar Marcel van Arensbergen ★★★★★ in de afgelopen week
    Uitstekend geholpen door Goed Lenen en echte aanrader voor zelfstandige ondernemers zij doen net iets meer om toch wat je wilt mogelijk te maken. Nog bedankt voor alle service.
  • Avatar Fuat Tok ★★★★★ een week geleden
    Via een familielid ben ik op dit adres gekomen, had al positieve verhalen over gehoord, dus dacht probeer het zelf. Ben goed geholpen, lekker snel, vriendelijk, duidelijk uitgelegd, lage rente , ik kan verder met de verbouwing van mijn … More huis, Zeker een AANRADER.
  • Avatar Roland Hofmeester ★★★★★ 4 weken geleden
    Er werd snel en goed gereageerd op alle vragen en opmerkingen. Bovendien werd goed meegedacht met de wensen en mogelijkheden.Geen standaard oplossing, maar maatwerk bij onze financieringsvraag.Er wordt een vinger aan de pols gehouden en … More ongeveer een jaar na de eerste afhandeling gevraagd of alles nog naar wens is. Service ook nadat "de buit binnen is".Een tweede aanvraag (i.v.m. alle prijsstijgingen een overschrijding van het budget) was binnen een week geregeld. En omdat ze onze situatie en wensen al kenden meteen een perfect advies.