let op geld lenen kost geld
Hypotheken

Jouw hypotheek

Voor jouw 1e of 2e woning - Vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek - Werkzaam met alle hypotheekverstrekkers - Verbouwingshypotheek - Second opinion - Oversluiten - Rentemiddeling -Zakelijke hypotheek - Verhuurhypotheek

Hypotheken

Een persoonlijk hypotheekadvies

Wij zijn ook goed in hypotheken! Wij zijn aangesloten bij diverse hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij je een breed assortiment aan hypotheekproducten aanbieden. Dit zorgt voor een passend hypotheekadvies met een messcherpe rente en goede hypotheekvoorwaarden.

Een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Bel ons voor een contactmoment en daarna leren wij je graag kennen in een persoonlijk vrijblijvend (telefonisch) oriënterend adviesgesprek.

Starter DoorstromerOversluitenVerbouwenUit elkaar Zakelijke hypotheek

 

Goed advies

Wanneer je dit wilt begeleiden wij je vanaf jouw 1e koopgedachte tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht van jouw nieuwe woning. Tijdens de looptijd van de hypotheek zijn wij blijvend jouw vraagbaak en denken met je mee wanneer jij hieraan behoefte hebt zoals bijvoorbeeld wanneer jouw privé omstandigheden veranderen.

Second opinion

Elders een goed hypotheekvoorstel aangeboden gekregen? Dat is mooi. Toch kan het goed zijn om vrijblijvend een second opinion aan te vragen.  Je weet dan zeker of je de juiste keuze maakt.

Hypotheek oversluiten

Je wilt jouw lopende hypotheek oversluiten?  De verschillen kunnen aanzienlijk zijn. Is het zinvol is om een hypotheek(vorm) over te sluiten naar een andere hypotheekverstrekker of is het beter om deze te wijzigen bij jouw huidige hypotheekverstrekker zoeken wij graag voor jou uit.

Rentemiddeling bestaande hypotheek

Een vaak gestelde hypotheekvraag: ‘Volgens mij betaal ik een veel te hoge rente”.  Wij rekenen jou voor of je beter jouw contractuele hypotheekrente met de huidige marktrente voor resterende rentevast periode kunt middelen of dan wel het oversluiten van de hypotheek jou meer voordeel oplevert.  Wij bespreken dat met jou de voor- en nadelen zodat jezelf hierin een weloverwogen afweging kunt maken.

Aanvullende advisering

Naast de hypotheek zelf kun je bij ons ook terecht voor aanvullende verzekeringen, een eventuele aanvullende Verbouwingslening maar ook voor al jouw privé verzekeringen. Niets moet maar 1 loket waarbij je alles kunt regelen is handig, toch?

Altijd scherp geprijsd

Ook bij onze andere dienstverleningsproducten waaronder een zakelijke hypotheek, zakelijk krediet, consumptief krediet zoals een persoonlijke lening, privé en zakelijke verzekeringen en  (private) lease werken wij samen vele marktpartijen. Ook bij deze producten kunnen wij jou dus messcherpe rentepercentages en verzekeringspremies aanbieden. Niets moet maar alles scherp geprijsd onder 1 dak is handig, toch?

Niet alleen bij jouw 1e woning

Bijvoorbeeld wanneer je wilt verhuizen of verbouwen maar ook bij een (wij hopen van niet…) minder leuke periode zoals wanneer je relatie eindigt helpen wij jou maar ook je (ex)partner mee met het financieel ontvlechten van de relatie.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de aankoop van een 2e woning zoals een recreatiewoning of een beleggingspand voor verhuur. Vb. de aankoop van een appartement voor jouw studerende zoon of dochter.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!