Hypotheken

Particulier hypotheek

Wij informeren jou graag over een passende privé hypotheek - Voor jouw 1e of 2e woning - Wij starten met een gratis orienterend hypotheekadviesgesprek - Werkzaam met bijna alle kredietverstrekkers - Ook 2e hypotheken - Second opinion - Oversluiten - Rentemiddeling

Hypotheken

Naast een consumptieve geldlening kun je bij ons ook terecht voor het afsluiten van een hypotheek. Wij zijn aangesloten bij diverse hypotheekverstrekkers en werken samen met een inkoopcombinatie. Hierdoor kunnen wij jou een breed assortiment aan hypotheekproducten aanbieden. Dit resulteert in een passend hypotheekaanbod met een messcherpe rente en goede hypotheekvoorwaarden.

Wij begeleiden je graag vanaf jouw 1e koopgedachte tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht van jouw nieuwe woning. Tijdens de looptijd van de hypotheek zijn wij blijvend jouw vraagbaak en denken met je mee wanneer jouw privé omstandigheden veranderen.

Bijv. wanneer je wilt gaan verhuizen maar ook bij een (wij hopen van niet…) minder leuke periode bijv. wanneer je relatie eindigt helpen wij jou maar ook je (ex)partner graag mee met het financieel ontvlechten van jullie beëindigde relatie.

Bel ons voor een vrijblijvend contactmoment en daarna leren wij je graag kennen in een opvolgend persoonlijk gratis oriënterend adviesgesprek.

StarterDoorstromerOversluitenVerbouwenUit elkaar