let op geld lenen kost geld
Verzekeren

Verzekeren

Zakelijk of privé goed verzekerd

Verzekeren

Naast een aanvullende overlijdensrisicodekking bij jouw krediet of hypotheek kun je bij ons ook terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringsvragen. Bijv. een opstal- en inboedelverzekering voor je woonhuis maar ook voor een zakelijke inventaris- en goederenverzekering.

Natuurlijk ook voor jouw nieuwe auto of oldtimer. Wij hebben directe aansluitingen bij verzekeraars en werken samen met een inkoopcombinatie. Hierdoor kunnen wij van alle  verzekeraars voor jou het beste voorstel offreren. Dit is vooral bij zakelijke verzekeringsvragen belangrijk om dat wij hierdoor voor elke branche passende verzekering(en) kunnen aanbieden. 

Scherpe premies, goede voorwaarden en premiekortingen wanneer je meerdere verzekeringen bij ons afneemt. Een offerte is gratis en vrijblijvend. Wij informeren je graag!

Interesse in een hypotheek of lening?

Naast verzekeren bemiddelen wij ook in hypotheken en leningen. Werkzaam met vele hypotheek- en kredietverstrekkers. Heb je een lopende hypotheek of lening?

Verbouwingsplannen, aanschaf van een andere auto, jouw lopende hypotheek of lening goedkoper oversluiten? Wij informeren je hierover  graag vrijblijvend verder. Klik hier voor meer informatie.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 83 reviews

  • Avatar Sil Wouters ★★★★★ in de afgelopen week
    Denken mee in het hele traject en geven goed en persoonlijk advies. Alles was snel geregeld, echt top!
  • Avatar R Spijker ★★★★★ 3 weken geleden
    Zeer behulpzaam, fijn contact!
  • Avatar Edward Buijs ★★★★★ 4 weken geleden
    Roland heeft alles tot in de puntjes begeleid. Snel, adequaat en betrouwbaar. Aanrader!