let op geld lenen kost geld
Verzekeren

Verzekeren

Zakelijk of privé goed verzekerd

Verzekeren

Naast een aanvullende overlijdensrisicodekking bij jouw krediet of hypotheek kun je bij ons ook terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringsvragen. Bijv. een opstal- en inboedelverzekering voor je woonhuis maar ook voor een zakelijke inventaris- en goederenverzekering.

Natuurlijk ook voor jouw nieuwe auto of oldtimer. Wij hebben directe aansluitingen bij verzekeraars en werken samen met een inkoopcombinatie. Hierdoor kunnen wij van alle  verzekeraars voor jou het beste voorstel offreren. Dit is vooral bij zakelijke verzekeringsvragen belangrijk om dat wij hierdoor voor elke branche passende verzekering(en) kunnen aanbieden. 

Scherpe premies, goede voorwaarden en premiekortingen wanneer je meerdere verzekeringen bij ons afneemt. Een offerte is gratis en vrijblijvend. Wij informeren je graag!

Interesse in een hypotheek of lening?

Naast verzekeren bemiddelen wij ook in hypotheken en leningen. Werkzaam met vele hypotheek- en kredietverstrekkers. Heb je een lopende hypotheek of lening?

Verbouwingsplannen, aanschaf van een andere auto, jouw lopende hypotheek of lening goedkoper oversluiten? Wij informeren je hierover  graag vrijblijvend verder. Klik hier voor meer informatie.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 41 reviews

  • Avatar Niek ★★★★★ een maand geleden
    Erg goed en professioneel geholpen door Roland van Goedlenen. Meerdere deskundige en prettige gesprekken gehad en uiteindelijk met tevredenheid een startershypotheek kunnen afsluiten! Absolute aanrader!
  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ een maand geleden
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden! Zelfs nog zeer … More snel een hoger leenbedrag geregeld na onvoorziene kosten. Top service
  • Avatar Debbie ★★★★★ 2 maanden geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.