let op geld lenen kost geld
Ondernemerskrediet

Ondernemerskrediet

Een Vastgoedfinanciering of een zakelijk investeringskrediet?

Ondernemerskrediet

Slim investeren in jouw bedrijf? Kies dan voor het Ondernemerskrediet. Dit krediet is aan te vragen vanaf  € 10.000,- tot € 2.500.000,-

Het Ondernemerskrediet wordt verstrekt op basis van Crowdfunding.  Tegenwoordig een veel voorkomende manier om bedrijfskapitaal te verkrijgen.

Ondernemerskrediet t/m €1.000,0000,-

Wij werken met meerdere Crowdfunding platforms zoals bijv. Geld voor Elkaar, Collin Crowfund en Capital Box, New 10. Er zijn verschillen tussen deze platforms.  Aan de hand van een ontvangen kredietaanvraag wordt de sturing bepaald bij welk platform een aanvraag de meeste kans van slagen heeft.

De rentevoet varieert en wordt bepaald aan de hand van de aanvraaggegevens. De looptijd wordt bepaald aan de hand van de aanvraaggegevens. Daarbij wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant. De maximaal te verstrekken looptijd is 10 jaar.

Vervroegd aflossen is mogelijk en is dan ook flexibel. Je bepaalt dus zelf de uiteindelijke einddatum van de overeenkomst. In de meeste gevallen volgt een aanbiedingsofferte binnen 2 werkdagen.

Ondernemerskrediet vanaf €250.000,-

Ook als de kredietbehoefte groter is dan €250.000,- kunnen wij jouw kredietaanvraag in behandeling nemen. Het maximaal aan te vragen kredietbedrag is € 1.000.000,-

Hierbij gelden delfde rentevoet variabelen en looptijden als tot € 250.000,-.  Anders is echter dat ook startende ondernemingen vanaf dit kredietbedragen een krediet kunnen aanvragen. Hierbij is in ieder geval een ondernemingsplan noodzakelijk. Ook hiervoor geldt dat er  boetevrij mag worden afgelost.

Bij hogere bedragen zal meestal de begeleiding door een Crowdfund Coach plaatsvinden. Het is natuurlijk van belangrijk dat de investering zo goed mogelijk rendeert. Vooral bij een startende onderneming kan deze de juiste steun bieden.

Gevraagde gegevens

Na ontvangst van een Ondernemerskrediet aanvraag zullen er gegevens worden opgevraagd. Denk hierbij bijv. aan jaarcijfers, IB-Aangiftes, Je zult begrijpen dat er gegevens worden gevraagd om een kredietbeoordeling te kunnen starten.

Denk hierbij aan jaarcijfers, prognoses en een bedrijfsplan. Is er sprake van een startende onderneming dan zal er meer gevraagd worden van het bedrijfsplan en een goed onderbouwde prognose.

Vastgoedfinanciering

Wij hebben een hypotheektak waarbij vastgoedfinanciering ook vaak aan bod komt.  Meestal wordt dit met een Vastgoedhypotheek en eigen middelen gefinancierd. Het komt echter ook regelmatig voor dat er voor de eigen inbreng een aanvullende financiering nodig is. Hiervoor hebben wij via Crowdfunding de Vastgoedfinanciering.

Ook voor een Vastgoedfinanciering kan er geleend worden tussen de €25.000,- en €2.500.000,-. De rentevoet en het boetevrij kunnen aflossen is gelijk aan de hierboven genoemde leenmogelijkheden.

Overige Vastgoedfinanciering

Mogelijkheid tot een lening met een aflossingsvrije component. De aflossingsvrije lening kent daarbij wel een korte looptijd. De lening zal  hypothecair gevestigd worden als onderpand op het aan te kopen woon- of bedrijfspand.

Interesse?

Bel ons ►(0545) 221 299 of vul onderstaand contactformulier in en wij zullen jou binnen 48 uur tijdens werkdagen mededelen of wij je een kredietofferte kunnen aanbieden.

Je wilt als Zelfstandige geld lenen voor een privédoel? Zie dan het renteblok hieronder voor informatie over de huidige rentetarieven en klik  hier om voor meer informatie over het Privé  Zelfstandigkrediet.

Klik op onderstaande aanvraagknop, vul het aanvraagformulier in en klik op verzenden.
Ja, ik wil een krediet aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • De Groene Lening
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-172,167,67,67212.395,52
15.000,-253,516,96,97218.252,72
25.000,-418,046,56,57230.098,88
50.000,-836,086,56,57260.197,76
75.000,-1.274,327,17,17291.751,04
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 08.03.2024

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

 • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
  Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
 • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
  Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
 • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
  Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!