let op geld lenen kost geld
Doorstromer

Particulier hypotheek

Werkzaam met nagenoeg alle hypotheekaanbieders en verzekeraars - Messcherpe rente en premies. Je wilt een andere woning kopen met een nieuwe hypotheek met een messcherpe rente? Dit regelen wij graag voor jou!

Doorstromer

Een andere woning

Je bent een Doorstromer wanneer je huiseigenaar bent en wilt verhuizen naar een ander koophuis. Een goede voorlichting is hierbij belangrijk. Vanaf 2013 is er fiscaal veel veranderd. Als doorstromer moet je hierover goed ingelicht worden. Een goed advies is nu eenmaal niet gratis maar kan je veel ellende besparen en brengt jou nieuw woongenot.

Werkzaam met vele aanbieders

Door rechtstreekse samenwerking zoals bijv. met ABNAMRO en aangesloten bij een goede inkoopcombinatie kunnen wij jou nagenoeg alle hypotheekverstrekkers aanbieden. Dit is prettig voor jou als Doorstromer. Door een grote diversiteit aan hypotheekverstrekkers hebben wij de mogelijkheid je van een passend advies te voorzien tegen goede voorwaarden en een messcherpe rente.

Kies altijd voor een goed hypotheekadvies

Als Doorstromer is een goed hypotheekadvies essentieel. Welke fiscale voordelen heb jij op jouw huidige hypotheek? Kan ik mijn huidige fiscale hypotheekrechten (nog) meenemen in mijn nieuwe hypotheek? Zijn de huidige hypotheekvormen beter? Ik heb nu een Spaarhypotheek. Mijn huidige opgebouwde waarde afkopen en inbrengen?

Zo maar een paar vragen waarover jij goed advies nodigt hebt. Wanneer jij hierin geen goed advies krijgt kan dit nu of aan het eind van de looptijd van jouw hypotheek vervelende  (fiscale) consequenties hebben. Tip! Een goed advies is niet gratis maar betaalt zich altijd terug!

Start met een gratis oriënterend hypotheekgesprek

Kan ik überhaupt wel een hypotheek afsluiten? Deze vraag wordt o.a. beantwoord in een  gratis oriënterend  hypotheekgesprek. Meer weten? Vraag dan een vrijblijvend gratis oriënterend hypotheekgesprek aan. Wij informeren jou graag!

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering