let op geld lenen kost geld
Doorstromer

Particulier hypotheek

Werkzaam met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers - Vrijblijvend 1e hypotheekgesprek

Doorstromer

Een andere woning

Je bent een Doorstromer wanneer je huiseigenaar bent en wilt verhuizen naar een ander koophuis. Een goede voorlichting is hierbij belangrijk. Vanaf 2013 is er fiscaal veel veranderd. Als doorstromer moet je hierover goed ingelicht worden. Een goed advies is nu eenmaal niet gratis maar kan je veel ellende besparen en brengt jou nieuw woongenot.

Werkzaam met vele aanbieders

Door rechtstreekse samenwerking zoals bijv. met ABNAMRO en aangesloten bij een goede inkoopcombinatie kunnen wij jou nagenoeg alle hypotheekverstrekkers aanbieden. Dit is prettig voor jou als Doorstromer. Door een grote diversiteit aan hypotheekverstrekkers hebben wij de mogelijkheid je van een passend advies te voorzien tegen goede voorwaarden en een messcherpe rente.

Kies altijd voor een goed hypotheekadvies

Als Doorstromer is een goed hypotheekadvies essentieel. Welke fiscale voordelen heb jij op jouw huidige hypotheek? Kan ik mijn huidige fiscale hypotheekrechten (nog) meenemen in mijn nieuwe hypotheek? Zijn de huidige hypotheekvormen beter? Ik heb nu een Spaarhypotheek. Mijn huidige opgebouwde waarde afkopen en inbrengen? Kan ik mijn huidige hypotheek oversluiten?

Zo maar een paar vragen waarover jij goed advies over nodigt hebt. Wanneer jij hierover niet goed wordt geïnformeerd kan dit vervelende  (fiscale) consequenties hebben. Tip! Een goed advies is niet gratis maar betaalt zich altijd terug!

Tip  Ook verbouwen? Laat je ook goed informeren over de wat er allemaal komt kijken bij verbouwen. Zorg dat je vooraf voldoende eigen geld of financieringsmogelijkheden hebt besproken zodat je van tevoren je de hoogte van je financiering op orde hebt. Kijk ook eens op deze pagina voor meer informatie hierover.

Start met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Kan ik überhaupt wel een hypotheek afsluiten? Deze vraag wordt o.a. beantwoord in een  vrijblijvend oriënterend  hypotheekgesprek. Meer weten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij informeren jou graag!

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne