let op geld lenen kost geld
Leasen

Ondernemer lenen

Leasen

Leasen

In het midden- en kleinbedrijf kun je behoefte hebben aan een zakelijk  krediet.  Leasen kan dan een goede optie zijn maar ook een zakelijk blanco krediet waarop je boetevrij kunt aflossen. Wij hebben hiervoor diverse financieringsmogelijkheden die wij hieronder  zullen bespreken.

Leasen

Je bent ondernemer en wilt investeren in jouw onderneming maar je moet tegelijkertijd ook een bedrijfsauto aanschaffen? Dan is een lease misschien iets voor jou. Je leaset jouw bedrijfswagen en gebruikt jouw bedrijfsvermogen om de onderneming verder te laten groeien.

Personen- en bestelauto’s

Een lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat gefinancierd dient te worden tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf.  Je hebt ook leasevormen die ervoor zorgen dat de onderneming geen economisch risico loopt.

Wij kunnen een lease aanbieden voor personen- en bestelauto’s standaard tot €125.000,- Hogere bedragen kunnen als maatwerk worden voorgelegd zoals bij een Vrachtwagen lease.

Er zijn verschillende leasevormen waarvan wij hieronder een 3-tal zullen toelichten

Financial lease

Tijdens de looptijd van de leaseovereenkomst ben je economisch eigenaar van het voertuig. De bedrijfskosten van de auto waaronder het leasetermijn kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt ook juridisch eigenaar wanneer de leasetermijnen door je zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen wanneer je een nieuwe auto aanschaft.

Bij een Financial lease financier je in het object en niet de onderhoudskosten tijdens de looptijd. De looptijd van een Financial lease is mogelijk t/m 72 maanden.

Operationele lease

Operationele Lease is zakelijk leasen voor een periode van 12 tot en met 60 maanden. Eenvoudig gezegd betekent dit  bij een Operationele Lease alle kosten die horen bij het gebruik van een lease auto inbegrepen zijn. Denk hierbij aan rente en afschrijving, reparatie en onderhoud, Allrisk verzekering, houderschapsbelasting, 24-uur hulpdienst in binnen- en buitenland en vervangend vervoer bij pech en schade. Dit alles voor een vast bedrag per maand.  Je hebt dus geen economisch risico.

Short Lease

Deze vorm wordt vaak gebruikt wanneer je als ondernemer tijdelijk een bedrijfsauto nodig hebt. Denk bijv. aan een tijdelijke arbeidskracht of een project waarbij je voor een bepaalde periode een bedrijfsauto nodig hebt.  Shortlease zou dan een goede oplossing kunnen zijn.  Zie Shortlease als een Operationele lease maar dan met een maximale flexibiliteit.  Wanneer je kiest voor Shortlease maak je keuze uit een selectie van voorraad auto’s die direct beschikbaar zijn.

Andere mogelijkheden dan een lease?

Crowdfunding
Wij kunnen voor jou ook een blanco zakelijke kredietaanvraag in behandeling nemen. Wij doen dit via de met ons samenwerkende Crowdfunding platforms.

Een Zakelijk krediet voor importen Duitse auto?
Een zakelijk blanco krediet afsluiten en daarmee een buitenlandse auto kopen en invoeren? Dat kan, klik hier voor meer informatie.

Mogelijkheden
Wil jij weten welke zakelijke kredietmogelijkheden wij jou kunnen bieden? Wij helpen jou graag aan alle informatie.

Vrijblijvend aanvragen

Vraag hieronder kosteloos jouw financial lease of zakelijk krediet aan.
Wij kennen scherpe leasetarieven en soepele acceptatierichtlijnen. Informeer vrijblijvend naar jouw mogelijkheden. Wij informeren je graag.

Jouw krediet aanvragen in 3 stappen

 

Interesse in een hypotheek of lening?

Naast verzekeren bemiddelen wij ook in hypotheken en leningen. Werkzaam met vele hypotheek- en kredietverstrekkers. Heb je een lopende hypotheek of lening?

Verbouwingsplannen, aanschaf van een andere auto, jouw lopende hypotheek of lening goedkoper oversluiten? Wij informeren je hierover  graag vrijblijvend verder. Klik hier voor meer informatie.

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 35 reviews

  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een week geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne
  • Avatar KarinenStephan Masselink ★★★★★ 3 weken geleden
    Vriendelijk en vlot geholpen door Roland, het geld stond na akkoord snel op de rekening, de verbouwing kan beginnen! Dank je wel voor het steeds (zelfs in het weekend) reageren!
  • Avatar Marcel van Arensbergen ★★★★★ een maand geleden
    Uitstekend geholpen door Goed Lenen en echte aanrader voor zelfstandige ondernemers zij doen net iets meer om toch wat je wilt mogelijk te maken. Nog bedankt voor alle service.