let op geld lenen kost geld
Hypotheken

Ondernemer hypotheek

Wij informeren jou graag over een privé of zakelijke hypotheek. Wij starten met een gratis orienterend hypotheekadviesgesprek.

Hypotheken

Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Je kunt bij ons een hypotheek aanvragen voor zowel een privéwoning als een bedrijfspand.

Door een combinatie van rechtstreekse samenwerking met hypotheekverstrekkers en inkoopcombinaties kunnen wij jou maatwerk bieden. Eerst vindt er een oriënterend gratis adviesgesprek plaats. Tijdens dit gesprek informeren wij jou o.a.  hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen.  Ook willen wij graag van je weten wat jij wel en niet wilt en hoe je de toekomst ziet.

Verder informeren wij jou over hoeveel je aan ons kwijt bent indien wij jouw hypotheek mogen verzorgen. Wanneer dit duidelijk is en jij geeft aan dat wij jou hierin mogen adviseren, begeleiden wij jou graag van het begin tot aan de sleuteloverdracht van je nieuwe woning of bedrijfspand.

Wanneer de hypotheek gepasseerd is zijn wij graag jouw vraagbaak bij toekomstige vragen, houden wij je op de hoogte van onderwerpen die voor jouw lopende hypotheek belangrijk zijn en begeleiden wij jou graag weer bij een eventuele volgende woningaankoop.

AankoopVerbouwenBeleggingspandOversluiten Hypotheek ZZP

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne