Hypotheken

Ondernemer hypotheek

Privé of zakelijke hypotheek

Hypotheken

Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Je kunt bij ons een hypotheek aanvragen voor zowel een privéwoning als een bedrijfspand.

Door een combinatie van rechtstreekse samenwerking met hypotheekverstrekkers en inkoopcombinaties kunnen wij jou maatwerk bieden. Eerst vindt er een oriënterend gratis adviesgesprek plaats. Tijdens dit gesprek informeren wij jou o.a.  hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen.  Ook willen wij graag van je weten wat jij wel en niet wilt en hoe je de toekomst ziet.

Verder informeren wij jou over hoeveel jij aan ons kwijt bent indien wij jouw hypotheek mogen verzorgen. Wanneer dit duidelijk is en jij geeft aan dat wij jou hierin mogen adviseren, begeleiden wij je graag van het begin tot aan de sleuteloverdracht van je nieuwe woning of bedrijfspand.

Wanneer de hypotheek gepasseerd is zijn wij graag jouw vraagbaak bij toekomstige vragen, houden wij je op de hoogte van onderwerpen die voor jouw lopende hypotheek belangrijk zijn en begeleiden wij jou graag weer bij een eventuele volgende woningaankoop.

AankoopVerbouwenBeleggingspandOversluiten