let op geld lenen kost geld
Hypotheken

Ondernemer hypotheek

Wij informeren jou graag over een privé of zakelijke hypotheek. Wij starten met een gratis orienterend hypotheekadviesgesprek.

Hypotheken

Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Je kunt bij ons een hypotheek aanvragen voor zowel een privéwoning als een bedrijfspand.

Door een combinatie van rechtstreekse samenwerking met hypotheekverstrekkers en inkoopcombinaties kunnen wij jou maatwerk bieden. Eerst vindt er een oriënterend gratis adviesgesprek plaats. Tijdens dit gesprek informeren wij jou o.a.  hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen.  Ook willen wij graag van je weten wat jij wel en niet wilt en hoe je de toekomst ziet.

Verder informeren wij jou over hoeveel je aan ons kwijt bent indien wij jouw hypotheek mogen verzorgen. Wanneer dit duidelijk is en jij geeft aan dat wij jou hierin mogen adviseren, begeleiden wij jou graag van het begin tot aan de sleuteloverdracht van je nieuwe woning of bedrijfspand.

Wanneer de hypotheek gepasseerd is zijn wij graag jouw vraagbaak bij toekomstige vragen, houden wij je op de hoogte van onderwerpen die voor jouw lopende hypotheek belangrijk zijn en begeleiden wij jou graag weer bij een eventuele volgende woningaankoop.

AankoopVerbouwenBeleggingspandOversluiten Hypotheek ZZP

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 42 reviews

  • Avatar Victor Rosa Valdez ★★★★★ 3 weken geleden
    Mijn ervaring met Goedlenen was heel positief. De dienstverlening was heel klantvriendelijk en professioneel. Ik kreeg het gevoel dat het persoonlijk was en niet zomaar een klant. Uiteindelijk binnen een korte tijd heb ik een goed product … More aangeboden gekregen.
  • Avatar Dirk - ★★★★★ 2 maanden geleden
    Prima snel en soepel verlopen.
  • Avatar Milovan De Buck ★★★★★ 3 maanden geleden
    Uitzonderlijk goede dienstverlening