let op geld lenen kost geld
Lening voor zelfstandigen

Lening voor Zelfstandigen

Privé geld lenen als Zelfstandige? Dit kan vanaf 4,7% Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? Bedrijfsmiddelenkrediet - Financial lease

Lening voor zelfstandigen

Wil jij geld lenen als zelfstandig ondernemer? Bij ons kan het!

Lening voor Zelfstandigen?  Een persoonlijke lening waarop je boetevrij kunt aflossen. Daarnaast verstrekken wij ook  zakelijke kredieten.

Onze kredietmogelijkheden:

 • Het ZelfstandigKrediet
 • Het Ondernemerskrediet
 • Financial lease

Het Zelfstandig Krediet

Wanneer jij geld wil lenen als zelfstandig ondernemer in privé, moet het bestedingsdoel privé zijn. Vb. een auto, een verbouwing, woninginrichting of een restschuldkrediet. Het Zelfstandigen krediet mag dus niet voor zakelijke doeleinden worden gebruikt.

De kredietvormen van het Zelfstandigen Krediet

Het Zelfstandig Krediet is een persoonlijke lening met een vaste rente én looptijd Tevens mag je altijd volledig of in delen boetevrij aflossen.

Persoonlijke lening
Een persoonlijke lening kent een vaste rente en daarmee kies je voor zekerheid. Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de persoonlijke lening eindigt. Je mag ook boetevrij aflossen. Een vaste rente en looptijd en boetevrij aflossen. Je weet precies waar je aan toe bent.

Oversluiten lopende leningen

Wil je geld lenen en heb je ook lopende leningen? Laat ons dan ook voor je uitrekenen of het samenvoegen van de leningen je rentevoordeel oplevert. Wij rekenen dit graag voor je uit. Als je met het oversluiten voordeliger uit bent dan kunnen wij het oversluiten van de lening(en) ook voor je verzorgen. Als je meer informatie wilt over besparen op een lening of hypotheek klik dan hier.

Geen zekerheidstelling
Het Zelfstandig Krediet wordt blanco verstrekt, dus zonder het stellen van zekerheden.

Het Ondernemerskrediet

Wil je zakelijk investeren? Ook hiervoor hebben wij een pasklare oplossing. Zakelijk geld lenen vanaf €10.000,- t/m €250.000,- Klik dan hier voor informatie over ondernemerskredieten.

Financial lease

Een Financial lease zorgt ervoor dat jij jouw werkkapitaal niet hoeft te gebruiken voor aanschaf van een bedrijfsauto. Klik hier voor meer informatie

Goed om te weten!
Van aanvraag t/m een lening voor ondernemers betaal je aan ons géén aanvullende advies en/of afsluitkosten  verschuldigd. Onze kosten zitten al in het rentetarief verwerkt.

Direct jouw mogelijkheden weten?
Mogelijkheden lening voor zelfstandigen? Vul dan onderstaand  aanvraagformulier in en wij  nemen jouw kredietaanvraag  direct vrijblijvend in behandeling. Indien jouw jaarcijfers worden bijgevoegd (zie upload mogelijkheid hieronder) wordt jouw aanvraag met voorrang behandeld.

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221 299 of een e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook op telefonisch op afspraak tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag.

 

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne