Lening voor zelfstandigen

Lening voor zelfstandigen

Wij regelen het graag voor u!

Als zelfstandig  ondernemer is het niet gemakkelijk om een lening in privé af te sluiten. Geen onderpand ofwel blanco kredietverstrekking wordt  niet of zeer zelden geaccepteerd. Ook een goede verstandhouding bij uw eigen bank biedt meestal geen soelaas.

Uit eigen ervaring hebben wij geleerd dat een lening in privé voor zelfstandigen meestal wordt afgewezen.Wij hebben  wel verschillende mogelijkheden voor deze specifieke vraag.

De oplossing voor een privé lening voor zelfstandigen!
Wij bieden u het Zelfstandigen Krediet aan. Een uniek product voor u als Zelfstandig ondernemer indien u voor privé doeleinden geld wil lenen. Of u nu een lening wilt  voor een auto, een nieuw interieur, een verbouwing van uw huis of gewoon voor diversen maakt niet uit. Het doel dient in ieder geval privé te zijn.

Lening voor Zelfstandigen? Wat zijn de voorwaarden?

Natuurlijk gelden voor een lening voor zelfstandigen ook spelregels.  Aan welke voorwaarden dient u te voldoen om een lening voor zelfstandigen aan te vragen?
De spelregels:

  • U bent minimaal 3 jaar zelfstandig .
  • Goed BKR .
  • Leendoel is privé

Welke kredietvormen kent een Zelfstandigen Krediet?
U kunt kiezen uit een  Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente en waarbij u boetevrij mag aflossen..

Daarnaast is er nog een speciale variant van de Persoonlijke lening. Het Woning Voordeel Krediet.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kiest u voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot uw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

U betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en u mag boetevrij.aflossen. U bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Nieuw! Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen
Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop u boetevrij mag aflossen.  Wilt u verbouwen zonder uw woning hypothecair te belasten?

Met een Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen kunt u dit eenvoudig regelen. Geen notaris en afsluitkosten.  Dit krediet is ook speciaal afgestemd op de huidige belastingwet  en valt bij woningverbetering in BOX1

Restschuldfinanciering voor u als ondernemer
Het Woning Voordeelkrediet voor zelfstandigen is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en u mag boetevrij aflossen wanneer u wilt.

Het Woning Voordeelkrediet voor restschuldfinanciering voldoet ook aan de BOX1 uitgangspunten van de belastingdienst. Het is hier speciaal op afgestemd. Wel zo gemakkelijk bij uw aangifte.

Persoonlijke lening
indien uw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening  met een vaste rente dan kiest u voor zekerheid.  U bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt.

Boetevrij aflossen is niet mogelijk echter de kosten bij eventueel vervroegd aflossen zijn beperkt tot ,maximaal 1% over de hoofdsom.

Dit valt dus wel mee. Een gering boetebedrag kan in het niet vallen bij een ongunstige variabele rente wanneer u voor een Doorlopend krediet kiest. Bij een Persoonlijke lening  kiest u zoals gezegd voor zekerheid.

Welk Zelfstandigen krediet is beter?
U moet deze vraag anders stellen. Welke vorm past het beste bij mijn doelstellingen en persoonlijke wensen. Voor meer informatie kunt u op onze site  ook de Leenadvieswijzer raadplegen. Hiermee wordt het voor u inzichtelijk welke vorm van het Zelfstandigen Krediet het beste bij u past. Klik hier voor onze leenadvieswijzer.

Voor beide varianten van het Zelfstandig Krediet geldt dat er gekozen kan worden uit korte en lange looptijden ofwel hoge en lage maandtermijnen.

Bestedingsdoel woningverbetering
Indien u het  geld aan woningverbetering  besteed is de rente vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits u kiest voor een lening op basis van annuïteit. Bij een Zelfstandigen krediet  betekent dit een Persoonlijke lening. Wij geven u hierover graag meer informatie.

Uniek is dat het Zelfstandig Krediet blanco, dus zonder zekerheden, verstrekt wordt. Daarbij heeft u een vrije bestedingskeuze zolang u de besteding maar in privé gebruikt.

Direct uw mogelijkheden weten?
Vul dan onderstaand  aanvraagformulier in en wij bellen u direct terug voor een vrijblijvende aanvraag. Indien uw jaarcijfers en legitimatiebewijs worden bijgevoegd (zie upload mogelijkheid hieronder) wordt uw aanvraag met voorrang behandeld.

Goed om te weten!
Van aanvraag t/m een vrijblijvende offerte betaalt u aan ons géén advies en/of afsluitkosten.

U wilt een lening voor Zelfstandigen Aanvragen?

Voor het aanvragen van een lening voor zelfstandigen hierbij het verzoek aan u om ons te bellen. Tijdens het gesprek kunnen wij vrijblijvend eventuele vragen beantwoorden en uw leningaanvraag noteren..

Telefonisch werkt in de praktijk voor u en ons het prettigst en is geheel vrijblijvend. Natuurlijk kunt u ook via deze site uw lening voor zelfstandigen aanvragen.

Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op. Indien u nu vrijblijvend een lening voor zelfstandigen wilt aanvragen  verzoeken wij u onderstaand contactformulier in te vullen en te verzenden.

Ja, ik wil een lening aanvragen