let op geld lenen kost geld
Lening voor zelfstandigen

Lening voor Zelfstandigen

Privé geld lenen als Zelfstandige? Dit kan vanaf 4,7% Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? Bedrijfsmiddelenkrediet - Financial lease

Lening voor zelfstandigen

Wil jij geld lenen als zelfstandig ondernemer? Bij ons kan het!

Lening voor Zelfstandigen? Kun jij als zelfstandig ondernemer geen lening afsluiten? Wij hebben hiervoor een persoonlijke lening of doorlopend krediet waarop je boetevrij kunt aflossen. Daarnaast verstrekken wij ook  zakelijke kredieten.

Onze kredietmogelijkheden:

  • Het Zelfstandigkrediet
  • Het Ondernemerskrediet
  • Financial lease

Het Zelfstandig Krediet

Wanneer jij geld wil lenen als zelfstandig ondernemer in privé, moet het bestedingsdoel privé zijn. Vb. een auto, een verbouwing, woninginrichting of een restschuldkrediet. Het Zelfstandigen krediet mag dus niet voor zakelijke doeleinden worden gebruikt.

De kredietvormen van het Zelfstandigen Krediet

Je kunt kiezen uit een persoonlijke lening met een vaste rente én looptijd of een doorlopend krediet met een variabele rente waarbij je afgeloste bedragen ook weer kunt opnemen. Tevens mag je op beide kredietvormen boetevrij aflossen.

Doorlopend Krediet
Bij een doorlopend krediet rente kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen zijn dan mogelijk. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een doorlopend krediet kan stijgen en dalen. Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en daarnaast een aflossingsdeel. Jij bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen
Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij mag aflossen. Wil jij verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten? Met een Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen kun je dit eenvoudig regelen. Geen notaris én afsluitkosten.

Restschuldfinanciering ondernemer in privé
Het Woning Voordeelkrediet voor zelfstandigen is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en je mag boetevrij aflossen wanneer jij dit wilt.

Persoonlijke lening
Indien jouw voorkeur uitgaat naar een persoonlijke lening met een vaste rente kies je voor zekerheid. Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de persoonlijke lening eindigt. Je mag ook boetevrij aflossen. Een vaste rente en looptijd en boetevrij aflossen. Je weet precies waar je aan toe bent.

Oversluiten lopende leningen

Wil je geld lenen en heb je ook lopende leningen? Laat ons dan ook voor je uitrekenen of het samenvoegen van de leningen je rentevoordeel oplevert. Wij rekenen dit graag voor je uit. Als je met het oversluiten voordeliger uit bent dan kunnen wij het oversluiten van de lening(en) ook voor je verzorgen. Als je meer informatie wilt over besparen op een lening of hypotheek klik dan hier.

Geen zekerheidstelling
Het Zelfstandig Krediet wordt blanco verstrekt, dus zonder het stellen van zekerheden.

Het Ondernemerskrediet

Wil je zakelijk investeren? Ook hiervoor hebben wij een pasklare oplossing. Zakelijk geld lenen vanaf €10.000,- t/m €250.000,- Klik dan hier voor informatie over ondernemerskredieten.

Financial lease

Een Financial lease zorgt ervoor dat jij jouw werkkapitaal niet hoeft te gebruiken voor aanschaf van een bedrijfsauto. Klik hier voor meer informatie

Goed om te weten!
Van aanvraag t/m een lening voor ondernemers betaal je aan ons géén aanvullende advies en/of afsluitkosten  verschuldigd. Onze kosten zitten al in het rentetarief verwerkt.

Direct jouw mogelijkheden weten?
Mogelijkheden lening voor zelfstandigen? Vul dan onderstaand  aanvraagformulier in en wij  nemen jouw kredietaanvraag  direct vrijblijvend in behandeling. Indien jouw jaarcijfers worden bijgevoegd (zie upload mogelijkheid hieronder) wordt jouw aanvraag met voorrang behandeld.

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221 299 of een e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook op telefonisch op afspraak tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag.

 

Lening aanvragen
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
  • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-162,755,55,57211.718,00
15.000,-233,863,953,957216.837,92
25.000,-385,393,553,557227.748,08
50.000,-769.663,53,57255.415.52
75.000,-1.154,483,53,57283.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven per 08.02.2022