let op geld lenen kost geld
Een Persoonlijke lening tot 81 jaar

Een Persoonlijke lening tot 85 jaar

Lenen voor bijv. een auto, woningverbetering of uw lopende lening(en) oversluiten en uw maandlasten verlagen

Een Persoonlijke lening tot 81 jaar

De Persoonlijkste Sr. lening is een Persoonlijke lening tot 81 jaar af te sluiten. Onlangs zijn de voorwaarden gewijzigd en kunt u nu voor een looptijd kiezen tot aan uw 85e levensjaar.  Dit betekent dat de lening op deze leeftijd volledig afgelost moet zijn. U kunt nu een looptijd voor uw lening kiezen die aansluit bij het doel waar u de lening voor gebruikt en zonder dat u de lening versneld of in een heel korte tijd moet aflossen. Uw maandlasten blijven daardoor betaalbaar en u weet bij het afsluiten al wanneer u de laatste termijnbetaling zal plaatsvinden.

Direct aanvragen  
 
 
 
U bent nog géén 65 jaar?
Vraag dan de reguliere persoonlijke lening aan. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van de persoonlijke lening.

U heeft al een lening lopen?

Een lopende lening? Dan kunt u de lening oversluiten en hiermee de looptijd van uw lening verlengen en uw maandlasten verlagen.  U heeft daarbij de zekerheid dat u de Persoonlijkste Sr. lening aan het eind volledig is afgelost. Laat u adviseren of bereken zelf hoeveel extra rente een langere looptijd met zich meebrengt.

In dit voorbeeld zult u voor uzelf moeten afwegen wat u belangrijker vindt. Wel mag u altijd boetevrij aflossen. U bepaalt dus uiteindelijk toch zelf hoe goedkoop of duur u leent.

De overige specifieke kenmerken van een Persoonlijke lening van 81 nu tot 85 jaar

√  Betalingen pauzeren
√  Extra aflossen zonder kosten
√  Zelf incassodatum regelen
√  Maandtermijn zelf veranderen


Betalingen pauzeren

Bij de Persoonlijke lening tot 81 jaar mag eenmalig 3 maanden uitstel van betalen worden aangevraagd als er tijdelijk wat ruimte nodig is. Er kan zich altijd iets onvoorziens voordoen waarbij een tijdelijke armslag uitkomst kan bieden.

Extra aflossen zonder kosten

Als u extra wilt aflossen dan mag dat.  Dit mag boetevrij . Wanneer een grote bedrag ineens wilt aflossen dan kunnen wij afhankelijk van de kredietverstrekker het verzoek doen om de maandtermijn te verlagen of de lening over te sluiten naar een lening met een door u gewenst maandtermijn en looptijd.

Zelf de incassodatum bepalen

Wanneer de  incassodatum  niet uitkomt omdat deze ingaat voordat uw pensioen of AOW gestort word? U kunt dit dan laten aanpassen aan een door uzelf gewenste incassodatum. Wel zo handig!

Maandbedrag veranderen

De maandtermijn mag u verhogen waarmee u de looptijd verkort en eerder van de  Persoonlijkste Sr. lening af bent. Wel is hierbij de eis dat de aangegane periode minimaal 6 maanden is.

Verbouwen of Verduurzamen van uw woning

De Persoonlijkste Sr. Lening leent zich ook goed voor het verbouwen of verduurzamen van uw woning. De kredietvorm is een persoonlijke lening op basis  van een annuïteit. Dit betekent dat u de betaalde rente bij verbouwen of verduurzamen van uw woning kunt fiscaal in BOX1 kunt aangeven.

Auto

Een andere auto? Ook hiervoor leent zicht de Persoonlijke lening tot 81 jaar goed.  De lening wordt zonder onderpand verstrekt en de auto is dan ook direct uw eigendom.

Dat is prettig want u bent dan vrij om tijdens de looptijd een andere auto te kopen of te verkopen.  Dit is niet het geval bij een Private lease of anders gezegd een Privé lease. Bij deze kredietvorm huurt u de auto en wordt en bent u geen eigenaar.

Gepensioneerd & Zelfstandig?

Als u zelfstandig ondernemer bent komt u niet in aanmerking voor de Persoonlijkste Sr. lening. Is uw pensioen inkomen toereikend? Dan  hebben wij wellicht toch kredietmogelijkheden. Het zelfstandig inkomen wordt echter niet meegenomen in de kredietaanvraag.

Wel hebben wij wel een andere kredietverstrekker waarbij wij voor u een persoonlijke lening als zelfstandige ondernemer kunnen aanvragen. De maximale looptijd is dan tot 75 jaar. Uw pensioeninkomen zal dan ook aangetoond moeten worden. Dit wil nog wel eens lastig zijn omdat niet elke zelfstandige naast het basis AOW-pensioen een eigen pensioen opbouwt. Vaak komt dit pas vrij na verkoop van het bedrijf of bij verkoop van het onroerend goed.

Hoe vraagt u de Persoonlijkste Sr. lening aan?

Wanneer u bij ons een consumptieve lening aanvraagt zoals de Persoonlijke lening tot 85 jaar, bent u ons voor het aanvragen, offreren en afsluiten  géén kosten verschuldigd! Duidelijk en geen gedoe. Klik op de onderstaande aanvraagknop voor een gratis aanbiedingsofferte.

Is de Persoonlijkste Sr. lening iets voor u?

Wij zien graag vrijblijvend voor u na of de Persoonlijke lening tot 81 jaar  iets voor u is. Ook wanneer u al een lening heeft lopen toetsen wij graag voor u of een samenvoeging van de nieuwe en al lopende lening(en) uw voordeel oplevert. U geeft maar aan wat u wel en niet wilt en wij gaan voor u vrijblijvend aan de slag.

Hoe bereikt u  ons?

Natuurlijk kunt u ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221 299 of een  e-mail sturen naar: [email protected]. Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken u  graag

Vrijblijvend uw  Persoonlijke lening tot 85 jaar aanvragen? Klik dan op onderstaande button.

 

Aanvragen Persoonlijkste Sr. Lening
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • De Groene Lening
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-172,167,67,67212.395,52
15.000,-253,516,96,97218.252,72
25.000,-418,046,56,57230.098,88
50.000,-836,086,56,57260.197,76
75.000,-1.274,327,17,17291.751,04
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 08.03.2024

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

 • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
  Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
 • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
  Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
 • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
  Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!