let op geld lenen kost geld
Een Persoonlijke lening tot 81 jaar

Een Persoonlijke lening tot 81jaar

Lenen voor bijv. een auto, woningverbetering of uw lopende lening(en) oversluiten en uw maandlasten verlagen

Een Persoonlijke lening tot 81 jaar

De Persoonlijkste Sr. lening is een Persoonlijke lening tot 81 jaar. U kunt nu een looptijd voor uw lening kiezen die aansluit bij het doel waar u de lening voor gebruikt en zonder dat u de lening versneld of in een heel korte tijd moet aflossen. Uw maandlasten blijven daardoor betaalbaar en u weet bij het afsluiten al wanneer u de laatste termijnbetaling zal plaatsvinden.

U heeft al een lening lopen?

Wanneer u al een lopende lening heeft kunt u de lening oversluiten en hiermee de looptijd van uw lening verlengen en uw maandlasten verlagen.  U heeft daarbij de zekerheid dat u de Persoonlijkste Sr. lening aan het eind volledig is afgelost. Laat u adviseren of bereken zelf hoeveel extra rente een langere looptijd met zich meebrengt.

In dit voorbeeld zult u voor uzelf moeten afwegen wat u belangrijker vindt. Wel mag u altijd boetevrij aflossen. U bepaalt dus uiteindelijk toch zelf hoe goedkoop of duur u leent.

De overige specifieke kenmerken van een Persoonlijke lening tot 81 jaar

√  Betalingen pauzeren
√  Extra aflossen zonder kosten
√  Zelf incassodatum regelen
√  Maandtermijn zelf veranderen


Betalingen pauzeren

Eenmalig 3 maanden de betaling uitstellen als er tijdelijk wat ruimte nodig is. Er kan zich altijd iets onvoorziens voordoen waarbij een tijdelijke armslag uitkomst kan bieden.

Extra aflossen zonder kosten

U kunt kiezen voor verlaging van uw maandlasten of kortere looptijd nadat er extra is afgelost. Handig wanneer u bij het aangaan van de Persoonlijkste Sr. lening al weet dat u een deel van de lening een tijdelijk karakter heeft en dat na dit deel te hebben afgelost u op een voor gewenst maandtermijn uitkomt.

Zelf de incassodatum bepalen

Een veel voorkomende irritatie wanneer de termijnincasso net plaatsvindt voordat uw pensioen of AOW gestort wordt. U kunt nu zelf uw incassodatum bepalen. Wel zo handig!

Maandbedrag veranderen

U mag uw maandtermijn zelf verhogen waarmee u de looptijd verkort en eerder van de  Persoonlijkste Sr. lening af bent. Wel is hierbij de eis dat de aangegane periode minimaal 6 maanden is.

Verbouwen of Verduurzamen van uw woning

De Persoonlijkste Sr. Lening leent zich ook goed voor het verbouwen of verduurzamen van uw woning. De kredietvorm is een persoonlijke lening op basis  van een annuïteit. Dit betekent dat u de betaalde rente bij verbouwen of verduurzamen van uw woning kunt fiscaal in BOX1 kunt aangeven.

Is de Persoonlijkste Sr. lening iets voor u?

Wij zien graag vrijblijvend voor u na of de Persoonlijke lening tot 81 jaar  iets voor u is. Ook wanneer u al een lening heeft lopen toetsen wij graag voor u of een samenvoeging van de nieuwe en al lopende lening(en) uw voordeel oplevert. U geeft maar aan wat u wel en niet wilt en wij gaan voor u vrijblijvend aan de slag.

Auto

U bent op zoek naar een andere auto? Ook hiervoor leent zicht de Persoonlijkste Sr. lening goed.  Belangrijk hierbij is dat de lening blanco verstrekt wordt. De auto wordt niet als onderpand gesteld. Dat is prettig want u bent dan vrij om tijdens de looptijd een andere auto te kopen of te verkopen.  Dit is niet het geval bij een Private lease of anders gezegd een Privé lease. Bij deze kredietvorm huurt u de auto en wordt en bent u geen eigenaar.

Zelfstandige?

Als u zelfstandig ondernemer bent dan komt u niet in aanmerking voor de Persoonlijkste Sr. lening. Waarschijnlijk in de nabije toekomst wel omdat deze kredietverstrekker ook een krediet product voor zelfstandig ondernemers ontwikkelt.

Wel hebben wij een andere kredietverstrekker waarbij wij wel voor u een persoonlijke lening kunnen aanvragen. De looptijd  is dan echter beperkt tot 75 jarige leeftijd en pensioeninkomen zal dan ook aangetoond moeten worden. Dit wil nog wel eens lastig zijn omdat niet elke zelfstandige een pensioen opbouwt. Vaak komt dit pas vrij na verkoop van het bedrijf of bij verkoop van het onroerend goed.

Hoe vraagt u de Persoonlijkste Sr. lening aan?

Wanneer u bij ons een consumptieve lening aanvraagt zoals de Persoonlijke lening tot 81 jaar, bent u ons voor het aanvragen, offreren en afsluiten  géén kosten verschuldigd! Wij worden rechtstreeks betaald door de kredietverstrekker. Duidelijk en geen gedoe. Klik op de onderstaande aanvraagknop voor een gratis aanbiedingsofferte.

Hoe bereikt u  ons?

Natuurlijk kunt u ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221 299 of een  e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken u  graag

Vrijblijvend uw  Persoonlijke lening tot 81 jaar aanvragen? Klik dan op onderstaande button.

 

Aanvragen Persoonlijkste Sr. Lening
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne