Hypotheek zelfstandig ondernemer

Specialist in hypotheken voor ondernemers

Voor al uw privé of zakelijke hypotheekvragen. Gratis orienterend hypotheekadviesgesprek - Onafhankelijk - Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers - Scherpe rentetarieven

Hypotheek zelfstandig ondernemer

Vaak is het niet gemakkelijk als zelfstandig ondernemer om een hypotheek te krijgen. Vaak wordt om onduidelijke reden(en) een aanvraag afgewezen.

Goedlenen.nl verstrekt al geruime tijd ook hypotheken aan een zelfstandig ondernemer en kennen de specifieke valkuilen die vaak met een hypotheek aanvraag voor een ondernemer gepaard gaan.

Goedlenen.nl is een onafhankelijk adviseur en werkt samen met nagenoeg alle hypotheekaanbieders. Daardoor kunt u bij ons goed vergelijken, zijn wij concurrent en wordt het slagingspercentage vergroot.

Waarom een hypotheek voor zelfstandig ondernemer bij Goedlenen.nl?

  1. Gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek
  2. Wij werken met korte lijnen
  3. Onafhankelijk
  4. Servicegericht
  5. Werken samen met vele aanbieders
  6. U heeft altijd dezelfde hypotheekadviseur
  7. Erkend Hypotheekadviseur
  8. Veel ervaring met ondernemersvraagstukken
  9. Altijd scherpe rente

Waarom wij verder kijken?

Naast uw bedrijfsresultaat kijken wij ook naar het totale eigen vermogen. Daardoor wordt de kans op betere voorwaarden en een hogere hypotheeksom groter.

Meedenken

Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat het hypotheekaanvraag ook in voorwaarden en rente passend is aan uw wensen en dat de hypotheekaanvraag een maximale scoringskans heeft. Een hypotheek voor zelfstandig ondernemer is dan ook een mooi voorbeeld van een maatwerkproduct.

Interesse, wat nu toe doen?

Heeft u interesse in een gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek en/of offerte? Bel ons: (0545) 221299 en wij bellen u terug voor een vrijblijvend gesprek.

Aanvraagformulier voor hypotheken