let op geld lenen kost geld
Persoonlijke lening voor Zelfstandigen

Persoonlijke lening voor Zelfstandigen

Een privélening voor jou als zelfstandig ondernemer

Persoonlijke lening voor Zelfstandigen

De Persoonlijke lening voor Zelfstandigen  kun je als ondernemer aanvragen om bijvoorbeeld jouw woning te verduurzamen, een restschuld te financieren of een privéauto aan te schaffen. Een krediet voor jou als ondernemer wanneer je voor privédoeleinden geld wilt lenen.

Leendoel

Het doel van de lening mag dus alléén privé zijn. De lening mag niet voor bijvoorbeeld een bedrijfsinvestering aangewend worden. Je ondertekent hiervoor een aanvullende verklaring waarin je aangeeft dat de lening niet zakelijk gebruikt zal worden.

Nieuw! Looptijden t/m 180 maanden nu ook voor Zelfstandig ondernemers

Voor een aanvrager in loondienstverband zijn looptijden t/m 180 maanden al langer mogelijk als het leendoel verbetering of verduurzaming van de woning is. Nu ook voor zelfstandig ondernemers zijn looptijden t/m 180 maanden mogelijk! Voorheen was de looptijd voor een zelfstandig ondernemer maximaal 120 maanden.

Doorlopend krediet of Persoonlijke lening

De Persoonlijke lening Zelfstandigen is een privélening zonder onderpandverplichtingen. Zoals al uit de naam blijkt gaat het om een persoonlijke lening. Een leenvorm met een vaste rente gedurende de gehele looptijd en boetevrij af te lossen in delen of in 1 keer.

Een doorlopend krediet bieden wij niet meer aan. De meeste banken bieden dit product ook niet meer aan. Alleen bij loondienstverband is er bij sommige kredietverstrekkers nog een mogelijkheid zoals de Flex & Zeker Lening. Voor zelfstandigen bieden wij geen doorlopend krediet meer aan.

Rentevoet

De rentevoet verschilt per aanbieder. De rentevoet van de persoonlijke lening ligt iets hoger liggen dan wanneer je in loondienst variant. Een vangnet zoals een WW-uitkering, WIA, IVA zijn er niet behalve de bijstand. Natuurlijk kan een ondernemer zich verzekeren tegen bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid.

Dit is echter een individuele keuze van de ondernemer en geen regeling vanuit wet- en regelgeving. Lang niet elke ondernemer verzekert zich hiervoor.  Deze risico’s worden dan ook geprijsd in het rentetarief.

Doorlopend krediet aflossen?
De persoonlijke lening kent een lager tarief dan het doorlopend krediet. Ook is het rentetarief van de Persoonlijke lening Zelfstandigen onlangs scherper gesteld.

Heb je een lopend doorlopend krediet? Laat je vrijblijvend voorrekenen hoeveel je bespaart wanneer je het doorlopend krediet omzet of samenvoegt met je huidige kredietvraag. Let op! Wij bieden geen nieuwe doorlopende kredieten meer aan. Wel hebben wij een nieuwe variant dat een samensmelting is van een doorlopend krediet en een persoonlijke lening.

De Flex en Zeker Lening. Klik hier voor meer informatie over dit kredietproduct. 

Je lening voor meerdere doelen gebruiken

De Persoonlijke lening Zelfstandigen  kun je voor meer doelen gebruiken zolang dit maar privé is.  Je kunt de lening dus gebruiken voor verbouwing of het verduurzamen van jouw eigen woning maar ook om bijvoorbeeld  een restschuld te financieren.

De betaalde rente bij  woningverbetering komt ook in aanmerking fiscale renteaftrek. De voorwaarden hiervoor zijn gelijkwaardig als bij een hypothecaire lening.

Kom ik aanmerking voor een Persoonlijke lening Zelfstandigen?

Wanneer je een stabiel inkomen over 3 jaar (minimaal 2 jaar) kunt overleggen, je leendoel privé is, en je  geen negatieve BKR registratie hebt, kun je bij ons een Persoonlijke lening Zelfstandigen aanvragen.

Meer info?
Wil je eerst meer informatie of direct vragen stellen? Bel of mail ons. Wij informeren je graag.

Hoe bereik je ons?
Je kunt ons tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een e-mail sturen naar: [email protected]. Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Direct weten of je kunt lenen?

Klik dan op onderstaande aanvraagknop en vraag direct vrijblijvend jouw Persoonlijke lening Zelfstandigen aan. Je weet dan op werkdagen dezelfde dag of wij jou een kredietofferte kunnen aanbieden.
Jouw lening aanvragen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 75 reviews

  • Avatar Tim Eeftink ★★★★★ een dag geleden
    Goed contact. Snel alles afgerond. Top
  • Avatar Hillie Van der Veen ★★★★★ 3 weken geleden
  • Avatar Kitty Kikkert ★★★★★ een maand geleden
    Prettige ervaring! Fijn contact, goede informatie, snelle persoonlijke service.