let op geld lenen kost geld
Persoonlijke lening voor Zelfstandigen

Persoonlijke lening voor Zelfstandigen

Een privélening voor jou als zelfstandig ondernemer

Persoonlijke lening voor Zelfstandigen

Persoonlijke lening voor Zelfstandigen  kun je als ondernemer aanvragen om bijvoorbeeld jouw woning te verbouwen, een restschuld te financieren of een privéauto aan te schaffen. Een krediet voor jou als ondernemer wanneer je voor privédoeleinden geld wilt lenen.

Leendoel

Het doel van de lening mag dus alléén privé zijn. De lening mag niet voor bijvoorbeeld een bedrijfsinvestering aangewend worden. Je ondertekent hiervoor een aanvullende verklaring waarin je aangeeft dat de lening niet zakelijk gebruikt zal worden.

Doorlopend krediet of Persoonlijke lening

De Persoonlijke lening Zelfstandigen is een privélening zonder onderpandverplichtingen. Zoals al uit de naam blijkt is gaat het om een persoonlijke lening. Een leenvorm met een vaste rente gedurende de gehele looptijd en boetevrij af te lossen in gedeeltes of volledig in 1 keer.

Rentevoet

De rentevoet verschilt per aanbieder. De rentevoet van de persoonlijke lening ligt iets hoger liggen dan wanneer je in loondienst variant. Momenteel is het verschil bij de goedkoopste aanbieder zo’n 0,5%. Dit verschil was voorheen aanzienlijk groter en is onlangs beduidend kleiner geworden.

Doorlopend krediet aflossen?
De persoonlijke lening kent een lager tarief dan het doorlopend krediet. Ook is het rentetarief van de Persoonlijke lening Zelfstandigen onlangs scherper gesteld.

Heb je een lopend doorlopend krediet? Laat je vrijblijvend voorrekenen hoeveel je bespaart wanneer je het doorlopend krediet omzet of samenvoegt met je huidige kredietvraag.

Je lening voor meerdere doelen gebruiken

De Persoonlijke lening Zelfstandigen  kun je voor meer doelen gebruiken zolang dit maar privé is.  Je kunt de lening dus gebruiken voor verbouwing of verbetering van jouw eigen woning maar ook om bijvoorbeeld  een restschuld te financieren.

De betaalde rente bij  woningverbetering komt ook in aanmerking fiscale renteaftrek. De voorwaarden hiervoor zijn gelijkwaardig als bij een hypothecaire lening.

Kom ik aanmerking voor een Persoonlijke lening Zelfstandigen?

Wanneer je een stabiel inkomen over 3 jaar (minimaal 2 jaar) kunt overleggen, je leendoel privé is, en je  geen negatieve BKR registratie hebt, kun je bij ons een Persoonlijke lening Zelfstandigen aanvragen.

Meer info?
Wil je eerst meer informatie of direct vragen stellen? Bel of mail ons. Wij informeren je graag.

Hoe bereik je ons?
Je kunt ons tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Direct weten of je kunt lenen?

Klik dan op onderstaande aanvraagknop en vraag direct vrijblijvend jouw Persoonlijke lening Zelfstandigen aan. Je weet dan op werkdagen dezelfde dag of wij jou een kredietofferte kunnen aanbieden.
Jouw lening aanvragen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne