let op geld lenen kost geld
Geld lenen zelfstandig ondernemer

Geld lenen zelfstandig ondernemer

Privé geld lenen? Het Zelfstandig Krediet: Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden | Zakelijk krediet? Ondernemerskrediet - Financial lease

Geld lenen zelfstandig ondernemer

Geld lenen als zelfstandig ondernemer? Dan hebben wij voor jou het Het Zelfstandig Krediet. Een krediet voor zelfstandigen die voor privédoeleinden geld willen lenen. Bijvoorbeeld voor het verduurzamen van jouw woning, een auto, inrichten van de tuin, aanschaf van camper enz.

Ook kun je bij ons een zakelijk krediet aanvragen om te investeren in jouw onderneming. Op deze pagina informeren wij je over onze kredietmogelijkheden voor een zelfstandig ondernemer.

Direct een kredietofferte?

Vandaag weten waar je aan toe bent? Wij doen dan ons best om je dezelfde werkdag van een vrijblijvende kredietofferte te voorzien.

Tip! Vul het aanvraagformulier volledig in en uploadt gelijk de gevraagde gegevens mee. Klik hier voor het direct aanvragen van jouw lening.

Hoe kom ik in aanmerking?

Voorwaarden voor de kredietaanvraag:

 • Minimaal 2 jaar zelfstandig*
 • Geen negatief BKR
 • Bestedingsdoel is privé

Het Zelfstandig Krediet

Zoals hierboven al genoemd kun je als zelfstandig ondernemer voor privédoeleinden een lening bij ons aanvragen. Voorbeeld: een auto, een verbouwing, woninginrichting of bij het verduurzamen van jouw woning. Het Zelfstandigen Krediet mag dus niet voor zakelijke doeleinden worden gebruikt.

De kredietvorm kent als basis een persoonlijke lening met een vaste rente. Hierdoor blijft tijdens de looptijd van de lening de maandtermijn gelijk en dat geeft jou zekerheid. Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de persoonlijke lening eindigt. Je mag boetevrij aflossen. De voordelen? Een vaste rente & looptijd én boetevrij aflossen!

Voorbeelden geld lenen zelfstandig ondernemer:

Het Eigen Huiskrediet

Een Persoonlijke lening met een scherp rentetarief en boetevrij af te lossen. Wanneer je de gelden gebruikt voor woningverbetering zoals bijvoorbeeld verduurzamen dan heb je recht op fiscale renteaftrek. Wij informeren jou hier graag of vraag het aan jouw belastingadviseur.

Restschuldkrediet

Is er sprake van een restschuld bij verkoop van jouw woning? Wij hebben hiervoor de persoonlijke lening met een looptijd t/m 120 maanden en géén kosten bij vervroegd aflossen. Tot 01 januari 2018 was de rente op deze kredietvorm ook fiscaal aftrekbaar.

Herfinancieringskrediet

Een Persoonlijke lening met als doel lopende leningen over te sluiten waardoor je goedkoper uit bent. Heb jij naast jouw huidige kredietvraag nog elders lopende privéleningen?  Wij kunnen vrijblijvend voor je nakijken  of het samenvoegen van de lopende leningen niet voordeliger is. Laat het ons gerust weten. Wij rekenen dit graag voor jou uit.

Verbouwingslening

Je weet dus precies waar je aan toe bent. Met geld lenen zelfstandig ondernemer helpen wij jou graag. Zoals je hebt kunnen lezen ook als je een privé aankoop wilt financieren. Wil jij verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten? Met Het Zelfstandig Krediet kun je dit eenvoudig regelen. Géén notaris én afsluitkosten. Zie voor de vanaf tarieven de rentetabel/ lening voor zelfstandigen onderaan deze pagina.

Verduurzamen van de woning

Wil je de gelden gebruiken voor bijvoorbeeld het verduurzamen van je woning? De rentevoet ligt meestal iets hoger dan bij een hypothecair krediet maar je hebt géén extra kosten bij het afsluiten van het krediet. Bij een iets hogere rente heb je wél een hogere fiscale renteaftrek! Dit compenseert niet volledig maar helpt natuurlijk wel. De looptijd bij het Zelfstandig Krediet is maximaal 120 maanden.

Renteaftrek

Je bouwt dus de kredietschuld snel af en de betaalde rente bij het verduurzamen van je woning valt in Box1. Hierdoor blijft (eventuele) overwaarde behouden en zal dit door het verduurzamen van jouw woning verder vergroot worden.

Ook voor het vernieuwen van bijvoorbeeld je keuken, badkamer of een dakkapel is Het Zelfstandig Krediet een goede keuze.  Maar ook als je jouw woning wilt verduurzamen zoals bijvoorbeeld met nieuwe kozijnen of het isoleren van je muren en dak.

Ook bij deze leendoelen is de rente fiscaal aftrekbaar. Deze doelen vallen onder woningverbetering   en dan komt het leendeel hiervoor in aanmerking voor renteaftrek in Box1. Informeer bij ons, bij jouw belastingadviseur of kijk op de site van de Belastingdienst of de aftrek over de betaalde rente ook in jouw situatie geldig is.

Het is belangrijk om de financiering hiervoor fiscaal correct op te stellen.  Wij bekijken in ieder geval graag vrijblijvend naar jouw leenmogelijkheden.

Lopende lening samenvoegen

Het Zelfstandig Krediet kun je ook gebruiken om lopende leningen privéleningen (dus niet zakelijke) samen te voegen. Heb je al een lening(en) lopen? Gezien de lage rentestand rekenen wij jou graag voor of het oversluiten van jouw lopende lening(en) je voordeel oplevert. Kijk voor meer informatie ook eens op onze pagina lening oversluiten.

Overige leendoelen van het Zelfstandig Krediet

Natuurlijk zijn er nog vele andere leendoelen waarvoor je het Zelfstandig Krediet kunt gebruiken zoals voor de aankoop van: een auto, camper, motor, fiets, aanleg tuin enz. Als het doel van de lening maar privé en niet zakelijk is.

Geen zekerheidstelling

Het Zelfstandigenkrediet wordt  blanco verstrekt, dus zonder het stellen van zekerheden. Je mag altijd boetevrij aflossen en zoals eerder aangegeven is bij verduurzamen van de woning is de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.

Geld lenen voor zelfstandigen:

Direct aanvragen? Klik dan hieronder op het krediet naar keuze:

Onze zakelijke kredietmogelijkheden

Het Ondernemerskrediet

Zakelijk geld lenen zelfstandig ondernemer? Je wilt zakelijk investeren? Ook hiervoor kun je bij ons een lening aanvragen. Wil je als zelfstandig ondernemer zakelijk lenen? Dit kan vanaf €10.000,-. Klik dan hier voor meer informatie over ondernemerskredieten.

De rentetarieven onderaan deze pagina gelden niet voor het Ondernemerskrediet. Het rentetarief voor deze leenvorm wordt door de kredietverstrekker bepaald tijdens de (risico) beoordeling van jouw kredietdossier.

Financial lease

Een Financial lease zorgt ervoor dat je het werkkapitaal niet hoeft te gebruiken voor de aanschaf van een bedrijfsauto. Klik hier voor meer informatie over geldlenen zelfstandig ondernemer en een Financial lease.

Goed om te weten!

Van aanvraag t/m een vrijblijvende kredietofferte voor privédoeleinden ben je aan ons géén advies en/of afsluitkosten verschuldigd. Onze kosten zitten  volgens de huidige wet- en regelgeving al verrekend in het jaarkostenpercentage ofwel het rentetarief dat vermeld staat op de overeenkomst. Wanneer je een zakelijk krediet afsluit, ben je wel afsluitkosten verschuldigd.

Hoe bereik je ons?

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen: (0545) 221299 of je stuurt ons een e-mail: [email protected]. Van maandag t/m donderdag zijn wij telefonisch ook bereikbaar tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag.

Ja, ik wil een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-169,467,07,07212.201,12
15.000,-242,805,35,37217.481,60
25.000,-398,024,74,77228.657,44
50.000,-796,044,74,77257.314,88
75.000,-1.207,345,15,17286.928,48
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 10.10.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 54 reviews

 • Avatar John Ganpat ★★★★★ 3 weken geleden
  Ik ben goed geholpen door Goedlenen.Dankjewel.
 • Avatar Richard Dijkstra ★★★★★ 3 weken geleden
  Was top het en supersnel geregeld super goed advies van Roland
 • Avatar Ilse Ten Hagen ★★★★★ 3 weken geleden

Handige tips