let op geld lenen kost geld
Geld lenen als zelfstandig ondernemer

Geld lenen zelfstandig ondernemer

Privé geld lenen? Het Zelfstandig Krediet: Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden | Zakelijk krediet? Ondernemerskrediet - Financial lease

Geld lenen als zelfstandig ondernemer

Wil je geld lenen als zelfstandig ondernemer? Dan heeft Goed lenen het perfecte krediet product voor jou: Het zelfstandig krediet. Dit krediet is speciaal ontworpen voor zelfstandig ondernemers die geld willen lenen voor privédoeleinden. Misschien wil jij je huis verduurzamen, een auto kopen, je tuin inrichten of een camper aanschaffen, wij bieden de lening die bij jou past.

Daarnaast kun je bij ons ook een zakelijk krediet aanvragen om te investeren in jouw onderneming. We informeren je over de verschillende kredietmogelijkheden voor zelfstandige ondernemers.

Vraag een lening aan

Geld lenen als zelfstandig ondernemer

Het zelfstandig krediet is dus bedoeld voor privédoeleinden en mag niet voor zakelijke doeleinden gebruikt worden. Deze lening is gebaseerd op een persoonlijke lening met een vaste rente. Dit betekent dat je gedurende de looptijd van de lening een vast maandelijks bedrag betaalt en dat zorgt voor zekerheid. Je bepaalt zelf de looptijd van de lening en daardoor weet je dus precies wanneer deze eindigt. Bovendien kun je boetevrij extra aflossen. De voordelen? Een vaste rente, een vaste looptijd en boetevrij aflossen!

Voorwaarden kredietaanvraag

Om in aanmerking te komen voor een krediet, dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Minimaal 2 jaar zelfstandig ondernemer
 • Geen negatieve BKR-registratie
 • Het krediet is bedoeld voor privédoeleinden

Wil je krediet aanvragen en direct weten waar je aan toe bent? Wij proberen je dezelfde werkdag een vrijblijvende kredietofferte aan te bieden. Vul het online aanvraagformulier volledig in en uploadt meteen de gevraagde gegevens mee. Klik hier om jouw lening direct aan te vragen.

Voorbeelden van geld lenen als zelfstandig ondernemer

Hier zijn enkele voorbeelden van specifieke leningen die je kunt aanvragen als zelfstandig ondernemer:

 • Het eigen huiskrediet
 • Restschuldkrediet
 • Herfinancieringskrediet
 • Verbouwingslening
 • Verduurzaming van je woning
 • Renteaftrek

Het Eigen Huiskrediet

Een Persoonlijke lening met een aantrekkelijk rentetarief en de mogelijkheid tot boetevrij aflossen. Als je het geld gebruikt voor woningverbetering, zoals het verduurzamen van je huis, kom je mogelijk in aanmerking voor fiscale renteaftrek.  Looptijden t/m 180 maanden. Wij voorzien je hierover graag van meer informatie of raadpleeg jouw belastingadviseur.

Restschuldkrediet

Als er sprake is van een restschuld bij de verkoop van je woning, hebben wij een persoonlijke lening met een looptijd t/m 120 maanden. Je mag altijd boetevrij aflossen. Tot 1 januari 2018 was de rente op deze lening ook fiscaal aftrekbaar.

Herfinancieringskrediet

Met een Herfinancieringskrediet kun je lopende leningen oversluiten om zo lagere kosten te hebben. Als je naast je huidige kredietaanvraag nog andere lopende privéleningen hebt, kunnen we vrijblijvend bekijken of het samenvoegen van deze leningen jou voordeel oplevert. Laat het ons gerust weten, we berekenen graag de mogelijkheden voor je.

Verbouwingslening

Met een Verbouwingslening weet je precies waar je aan toe bent. Of je nu als zelfstandig ondernemer een privé-aankoop wilt financieren of je woning wilt verbouwen zonder een hypothecaire lening af te sluiten, het Zelfstandig Krediet biedt hiervoor een goede oplossing. Geen notaris- en afsluitkosten! Bekijk de rentetabel/lening voor zelfstandig ondernemers onderaan deze pagina voor een indicatie van de rentetarieven.  Wil je precies weten welke kredietmogelijkheden wij voor je hebben, inzage in de maandtermijn en het rentetarief? Vraag dan vrijblijvend een kredietofferte aan.

Verduurzaming van je woning

Als je het geld wilt gebruiken om bijvoorbeeld je woning te verduurzamen, geldt meestal een iets hoger rentepercentage dan bij een hypothecair krediet maar daarentegen  zijn er geen extra kosten verbonden aan het afsluiten van het krediet. Bovendien kun je bij een iets hogere rente  profiteren van een hogere fiscale renteaftrek. De maximale looptijd van Het Zelfstandig Krediet is 180 maanden wanneer er sprake is van het verbouwen of verduurzamen van jouw woning.

Looptijden t/m 180 maanden

Nu ook voor jou als zelfstandige zijn looptijden t/m 180 maanden mogelijk! Het doel dient woningverbetering, verduurzaming van de woning, een aankoop van een recreatiewoning, boot of camper te zijn. Voor een toercaravan geldt een looptijd van maximaal 144 maanden.

Vooraf dien je minimaal een offerte aan te tonen waarvoor je het geleende gaat gaat gebruiken. Bij looptijden langer dan 120 maanden betekent dit dat de krediethoofdsom gelijk is aan het bedrag vermeld in de offerte.

Het inlossen van lopende leningen is daarbij niet toegestaan. Wil je toch leningen inlossen dan geldt een maximale looptijd van 120 maanden. Eventueel zou je de lening kunnen opsplitsen in een verbouwingslening t/m 180 maanden en een lening t.b.v. het oversluiten van bestaande lening met een looptijd t/m 120 maanden. Wij denken hierover graag met jou mee.

Renteaftrek

Met Het Zelfstandig Krediet los je de lening snel af en de betaalde rente voor het verduurzamen van je woning valt in Box 1. Hierdoor behoud je (mogelijke) overwaarde en wordt deze vergroot door het verduurzamen van je woning.

Ook als je bijvoorbeeld je keuken, badkamer of dakkapel wilt vernieuwen, is Het zelfstandig krediet een goede keuze. Hetzelfde geldt voor het verduurzamen van je woning, zoals het vervangen van kozijnen of het isoleren van muren en dak. Voor deze doelen is de rente fiscaal aftrekbaar. Deze doelen vallen onder woningverbetering, waardoor het geleende bedrag hiervoor in aanmerking komt voor renteaftrek in Box 1. Raadpleeg ons, jouw belastingadviseur of de website van de belastingdienst om te controleren of de aftrek van de betaalde rente ook geldt in jouw situatie.

Het is belangrijk om de financiering fiscaal correct op te stellen. We kijken graag vrijblijvend naar jouw leenmogelijkheden.

Lopende kredieten samenvoegen

Wanneer je naast je huidige kredietaanvraag nog andere lopende privéleningen hebt, kunnen we vrijblijvend bekijken of het samenvoegen van deze leningen jou voordeel oplevert. Wil je ook  besparen door over te sluiten? Neem contact met ons op en we berekenen graag de kredietmogelijkheden voor je.

Geen krediet zekerheidstelling

Het zelfstandigenkrediet wordt blanco verstrekt, dus zonder het stellen van zekerheden. Je mag altijd boetevrij aflossen en zoals eerder aangegeven is bij verduurzamen dan wel verbouwen van de woning de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.

Geld lenen zelfstandig ondernemer:

Direct aanvragen bij Goed lenen? Welke lening past bij jou?

Het Ondernemerskrediet

Wil je als zelfstandig ondernemer zakelijk investeren? Bij ons kun je ook een lening aanvragen als zelfstandig ondernemer voor zakelijke doeleinden. Het Ondernemerskrediet is beschikbaar vanaf €10.000,-. Klik hier voor meer informatie over ondernemerskredieten.

Let op: De rentetarieven onderaan deze pagina zijn niet van toepassing op het Ondernemerskrediet. Het rentetarief voor deze leenvorm wordt bepaald aan de hand van jouw kredietgegevens door de kredietverstrekker tijdens de beoordeling van jouw kredietdossier.

Financial lease

Met een Financial lease hoef je je werkkapitaal niet aan te spreken voor de aanschaf van een bedrijfsauto. Klik hier voor meer informatie over zakelijk geld lenen als zelfstandig ondernemer en Financial lease.

Goed om te weten

Bij het aanvragen van een vrijblijvende kredietofferte voor privédoeleinden brengen wij géén advies- en afsluitkosten in rekening. Onze kosten zijn al verrekend in het jaarkostenpercentage, oftewel het rentetarief dat vermeld staat in de kredietofferte conform de huidige wet- en regelgeving. Als je een zakelijk krediet afsluit, zijn er wel afsluitkosten van toepassing.

Persoonlijke lening zelfstandige, persoonlijk advies bij jouw krediet

Wil je een persoonlijk advies over geld lenen als zelfstandig ondernemer? Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar. Neem telefonisch contact met ons op of vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende kredietofferte. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste lening die past bij jouw situatie als zelfstandig ondernemer.

Tijdens kantooruren telefonisch: (0545) 221299 of je stuurt ons een e-mail: [email protected]. Van maandag t/m donderdag zijn wij telefonisch ook bereikbaar tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag.

Vraag een lening aan
 • De Groene Lening
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Groene lening 120 maanden (Klik voor looptijd120 of 180 maanden op minimaal of maximaal)
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
2.500,-28,276,66,61203.392,40
5.000,-56,546,66,61206.784,80
7.500,-84,816,66,612010.177,20
10.000,-113,086,66,612013.569,60
15.000,-169,626,66,612020.354,40
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 06.08.2023

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 65 reviews

 • Avatar Sylvia Leijs ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Herman Wennink ★★★★★ een week geleden
  Prima geholpen, ze hebben zelfs nog contact opgenomen om het een en ander uit te leggen.
 • Avatar Ab De Man ★★★★★ 2 weken geleden
  Voor de tweede keer een kortlopende lening hier afgesloten.Puur omdat de eerste keer ook al zo goed beviel.Ga zo door!

Handige tips