let op geld lenen kost geld
Geld lenen zelfstandig ondernemer

Geld lenen zelfstandig ondernemer

Privé geld lenen? Het Zelfstandig Krediet: Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden | Zakelijk krediet? Ondernemerskrediet - Financial lease

Geld lenen zelfstandig ondernemer

Geld lenen als zelfstandig ondernemer?

Geld lenen zelfstandig ondernemer.  Het Zelfstandig Krediet als jij als ondernemer in privé geld wilt lenen voor bijvoorbeeld het verduurzamen van jouw woning of een zakelijk krediet om te investeren in jouw onderneming. Op deze pagina informeren wij je over onze kredietmogelijkheden voor een zelfstandig ondernemer.

Direct een kredietofferte?

Vandaag weten waar je aan toe bent? Wij doen dan ons best om je dezelfde werkdag van een vrijblijvende kredietofferte te voorzien.

Tip! Vul het aanvraagformulier volledig in en uploadt gelijk de gevraagde gegevens mee. Klik hier voor een versnelde kredietaanvraag.

Geld lenen zelfstandig ondernemer:

Direct aanvragen? Klik dan hieronder op het krediet naar keuze:

Het Zelfstandig Krediet

Wanneer jij geld wilt lenen als zelfstandig ondernemer in privé, moet het bestedingsdoel ook privé zijn. Vb. een auto, een verbouwing, woninginrichting of bij het verduurzamen van jouw woning. Het Zelfstandigen krediet mag dus niet voor zakelijke doeleinden worden gebruikt.

De kredietvorm is een persoonlijke lening met een vaste rente. Hierdoor blijft tijdens de looptijd van de lening de maandtermijn gelijk en dat geeft je zekerheid. Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de persoonlijke lening eindigt. Je mag boetevrij aflossen. De voordelen? Een vaste rente & looptijd én boetevrij aflossen.

Je weet dus precies waar je aan toe bent. Met geld lenen zelfstandig ondernemer helpen wij jou graag. Zoals je hebt kunnen lezen ook als je een privé aankoop wilt financieren. Wil jij verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten? Met het Zelfstandig Krediet kun je dit eenvoudig regelen. Géén notaris én afsluitkosten. Zie voor de vanaf tarieven de rentetabel/ lening voor zelfstandigen onderaan deze pagina.

Verduurzamen van de woning

Wil je de gelden gebruiken voor bijvoorbeeld het verbouwen van je woning? De rentevoet ligt weliswaar hoger dan bij een hypothecair krediet maar je hebt géén extra kosten bij het afsluiten van het krediet. Bij een iets hogere rente heb je wél een hogere fiscale renteaftrek!  De looptijd bij een Zelfstandig Krediet is maximaal 120 maanden.

Je bouwt dus kredietschuld snel af en de betaalde rente bij het verduurzamen van je woning valt in Box1. De (eventuele) overwaarde blijft behouden en zal door het verduurzamen van jouw woning verder vergroot worden.

Ook voor het vernieuwen van bijvoorbeeld je keuken, badkamer of een dakkapel is het Zelfstandig Krediet een goede keuze. Ook bij deze leendoelen is de rente fiscaal aftrekbaar. Wij bekijken graag vrijblijvend jouw leenmogelijkheden.

Lopende lening samenvoegen

Het Zelfstandig Krediet  kun je ook gebruiken om lopende leningen privéleningen (dus niet zakelijke) samen te voegen. Heb je al een lening(en) lopen? Gezien de lage rentestand rekenen wij jou graag voor of het oversluiten van jouw lopende lening(en) je voordeel oplevert. Kijk voor meer informatie ook eens op onze pagina lening oversluiten.

Geen zekerheidstelling

Het Zelfstandigenkrediet wordt  blanco verstrekt, dus zonder het stellen van zekerheden. Je mag altijd boetevrij aflossen en bij verduurzamen van de woning is de rente fiscaal aftrekbaar.

Onze zakelijke kredietmogelijkheden

Het Ondernemerskrediet

Zakelijk geld lenen zelfstandig ondernemer? Je wilt zakelijk investeren? Ook hiervoor kun je bij ons een lening aanvragen. Wil je als zelfstandig ondernemer zakelijk lenen? Dit kan vanaf €10.000,-. Klik dan hier voor meer informatie over ondernemerskredieten.

De rentetarieven onderaan deze pagina gelden niet voor het Ondernemerskrediet. Het rentetarief voor deze leenvorm wordt door de kredietverstrekker bepaald tijdens de beoordeling van het kredietdossier.

Financial lease

Een Financial lease zorgt ervoor dat je het werkkapitaal niet hoeft te gebruiken voor aanschaf van een bedrijfsauto. Klik hier voor meer informatie over geldlenen zelfstandig ondernemer en een Financial lease.

Goed om te weten!

Van aanvraag t/m een vrijblijvende Zelfstandig Kredietofferte ben je aan ons géén advies en/of afsluitkosten. Onze kosten zitten al verrekend in het jaarkostenpercentage ofwel het rentetarief vermeld op de overeenkomst. Wanneer je een zakelijk krediet afsluit ben je wel afsluitkosten verschuldigd.
Als je dit wilt, kun je deze meefinancieren. De hoogte ervan is afhankelijk van de zakelijke kredietaanbieder.  Je ontvangt in ieder geval eerst altijd een vrijblijvende kredietofferte. Als door de complexiteit van de zakelijke kredietaanvraag direct kosten verschuldigd zijn dan verneem je dit ook altijd vóóraf waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Geld lenen zelfstandig ondernemer?

Direct aanvragen? Klik dan hieronder op de kredietsoort naar keuze:

Hoe bereik je ons?

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen: (0545) 221299 of je stuurt ons een e-mail: [email protected] Van maandag t/m donderdag zijn wij telefonisch ook bereikbaar tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag.

Ja, ik wil een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne

Handige tips