let op geld lenen kost geld
Geld lenen zelfstandig ondernemer

Geld lenen zelfstandig ondernemer

Privé geld lenen? Rente vanaf 4,7% - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease

Geld lenen zelfstandig ondernemer

Jij bent ondernemer en wilt geld lenen? Bij ons kan het!

Geld lenen zelfstandig ondernemer. Dit is via jouw eigen bank is niet mogelijk? Wij informeren je over de navolgende kredietmogelijkheden.

Geld lenen zelfstandig ondernemer:

  • Het Zelfstandigenkrediet
  • Het Ondernemerskrediet
  • Financial lease

Het Zelfstandig Krediet

Wanneer jij geld wilt lenen als zelfstandig ondernemer in privé, moet het bestedingsdoel ook privé zijn. Vb. een auto, een verbouwing, woninginrichting of een restschuldkrediet. Het Zelfstandigen krediet mag dus niet voor zakelijke doeleinden worden gebruikt.

De  kredietvormen van het Zelfstandigen Krediet

Je kunt kiezen uit een  persoonlijke lening  met een vaste rente én looptijd of een doorlopend krediet met een variabele rente waarbij je afgeloste bedragen ook weer kunt opnemen. Tevens mag je op beide kredietvormen boetevrij aflossen.

Doorlopend Krediet

Bij een doorlopend krediet kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen zijn dan mogelijk. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een doorlopend krediet  kan stijgen en dalen. Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en daarnaast een aflossingsdeel. Jij bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Persoonlijke lening

Indien jouw voorkeur uitgaat naar een persoonlijke lening met een vaste rente kies je voor zekerheid. Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de persoonlijke lening eindigt. Je mag boetevrij aflossen. Een vaste rente en looptijd en boetevrij aflossen.

Je weet precies waar je aan toe bent. Met geld lenen zelfstandig ondernemer helpen wij jou graag. Zoals je kunt lezen ook als je een privéaankoop wilt financieren.

Wil jij verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten? ,Met het Zelfstandigenkrediet kun je dit eenvoudig regelen. Geen notaris én afsluitkosten.

Scherpe rente

De rente is scherp. Wel ligt deze iets hoger dan wanneer je in loondienst zou werken (niet je eigen BV)  maar het verschil tussen loondienstverband en zelfstandig inkomen  is kleiner geworden t.o.v. een paar jaar geleden.

Wil je de gelden gebruiken voor bijv. het verbouwen van je woning?  De rentevoet ligt weliswaar hoger dan bij een hypothecair krediet maar je hebt géén extra kosten bij het afsluiten en bij een iets hogere rente heb je wél een hogere fiscale renteaftrek.

Voor het vernieuwen van bijvoorbeeld  je keuken, badkamer of een dakkapel is het Zelfstandigenkrediet wellicht  de juiste kredietvorm. Wij bekijken dit graag vrijblijvend voor jou.

Lopende lening samenvoegen

Het Zelfstandigenkrediet  kun je ook gebruiken om lopende leningen samen te voegen. Heb je al een lening(en) lopen? Gezien de lage rente stand rekenen wij graag voor je uit of het oversluiten van jouw lopende leningen je voordeel oplevert. Kijk voor meer informatie ook eens op onze pagina lening oversluiten.

Geen zekerheidstelling

Het Zelfstandigenkrediet wordt  blanco verstrekt, dus zonder het stellen van zekerheden.

Onze zakelijke kredietmogelijkheden

Het Ondernemerskrediet

Zakelijk geld lenen zelfstandig ondernemer? Je wilt zakelijk investeren? Ook hiervoor hebben wij een pasklare oplossing.  Zakelijk geldlenen zelfstandig ondernemer vanaf €10.000,- t/m €250.000,- Klik dan hier voor informatie over ondernemerskredieten.

Financial lease

Een Financial lease zorgt ervoor dat jij jouw werkkapitaal niet hoeft te gebruiken voor aanschaf van een bedrijfsauto. Klik hier voor meer informatie over geldlenen zelfstandig ondernemer m.b.t een Financial lease.


Lopende leningen oversluiten

Jullie hebben een lopende lening(en)? Wij bekijken graag jullie kredietmogelijkheden. Werkzaam met meerdere kredietverstrekkers waardoor wij maatwerk kunnen leveren. Met het oversluiten van een lening is er meestal ook sprake van een rentevoordeel. Hierdoor ben je eerder van de lening af.

Meer info?

Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Goed om te weten!

Van aanvraag t/m een vrijblijvende consumptief kredietofferte betaal je aan ons géén advies en/of afsluitkosten. Onze kosten zitten verrekend in het jaarkostenpercentage ofwel het rentetarief vermeld op de overeenkomst.

Geld lenen zelfstandig ondernemer?

Jij wilt direct weten of je bij ons een Zelfstandigenkrediet kunt aanvragen? Klik dan op onderstaande aanvraagknop en vul geheel vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Hoe bereik je ons?

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag.

Ja, ik wil een lening aanvragen
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 156,574,9%4,9%72€ 11.272,71
€ 15.000,-€ 234,003,9%3,9%72€ 16.848,00
€ 25.000,-€ 387,003,7%3,7%72€ 27.864,00
€ 50.001,-€ 769,673,5%3,5%72€ 55.416,24
€ 75.000,-€ 1.154,483,5%3,5%72€ 83.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 01.06.2021