let op geld lenen kost geld
Hypotheek voor zelfstandigen

Hypotheek voor zelfstandigen

Privé hypotheek - Zakelijke hypotheek - Beleggingshypotheek - Recreatie hypotheek, 2e woning - Verbouwingslening Wij informeren jou graag tijdens een vrijblijvend hypotheekgesprek

Hypotheek voor zelfstandigen

Ben jij op zoek naar een hypotheek voor zelfstandigen? Wij hebben jarenlange ervaring met zelfstandigen die op zoek zijn naar een privé en/of zakelijke hypotheek en zijn werkzaam met alle binnen- en buitenlandse hypotheekaanbieders.

Vrijblijvend oriënterend hypotheekadviesgesprek

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend oriënterend hypotheekadviesgesprek. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden of het zinvol is om een hypotheekadviestraject op te starten want duidelijkheid vooraf is belangrijk en daarom verneem jij tijdens het gesprek ook wie wij zijn en hoe wij werken.

Jarenlange ervaring met verstrekking hypotheek zelfstandige

Wij hebben jarenlange ervaring met een hypotheek voor zelfstandigen. Wij helpen jou dan ook graag aan een privé- en/of bedrijfshypotheek. Maar ook voor een tweede (vakantie)woning, een appartementencomplex of woning voor verhuur kun je bij ons terecht.

Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers

Wij werken samen met alle hypotheekverstrekkers. Belangrijk want elke hypotheek voor zelfstandigen is maatwerk en dit kunnen wij jou alleen maar aanbieden als wij kunnen putten uit meerdere hypotheekproducten van verschillende hypotheekaanbieders.

Een Duitse hypotheek voor zelfstandigen?

Wij werken ook samen met Duitse hypotheekverstrekkers. Wanneer je in privé of zakelijk een beleggingspand voor verhuur wilt aankopen dan zit je bij ons goed.

Momenteel zijn de mogelijkheden bij Duitse hypotheekverstrekkers wel zeer beperkt, maar wij hebben een ruim aanbod van  Nederlandse hypotheekverstrekkers. Laat ons jou vrijblijvend informeren tijdens het eerste oriënterende (telefonisch) hypotheekgesprek.

De bestaande hypotheek voor zelfstandigen aanpassen?

Wil je de bestaande hypotheek laten aanpassen? Zoals al aangegeven werken wij met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers samen en kunnen je dan ook van dienst zijn bij wijzigingen aan jou bestaande hypotheek voor zelfstandigen. Denk bijvoorbeeld aan je informeren en helpen met het kiezen van een nieuwe rentevast periode.

Het maakt hierbij niet uit of jouw huidige hypotheek niet via onze bemiddeling is afgesloten. Wij helpen je graag.

Als je over een hypotheek voor zelfstandigen vragen hebt, stel deze dan tijdens het 1e vrijblijvende oriënterende hypotheekgesprek en je weet dan snel waar je aan toe bent.

Een tweede woning op het oog?

Een eigen vakantiewoning of een appartement aankopen voor jezelf of jouw kind(eren)? Door jarenlange ervaring met een hypotheek voor zelfstandigen kunnen wij jou hierin van een goed advies voorzien en luisteren en zoeken graag met je mee naar een passende hypotheekoplossing!

Verhuurhypotheek voor zelfstandigen?

Ook ben je bij ons aan het juiste adres wanneer je 1 of meerdere woningen voor de verhuur wilt aankopen. Verhuur hypotheek voor zelfstandigen is ons specialisme en wij werken hiervoor samen met diverse hypotheekaanbieders. Een Verhuurhypotheek is maatwerk, dat maakt het leuk en ook hiervoor geldt dat het 1e hypotheekgesprek vrijblijvend is!

Wij duiken graag samen met je in jouw hypotheekvraagstuk!

Liever een verbouwingslening?

In sommige situaties past een Verbouwingslening beter bij de kredietvraag dan een hypotheek voor zelfstandige ondernemer. I.p.v. een hypotheek voor zelfstandigen verstrekken wij dan een privélening in de vorm van een persoonlijke lening waarop boetevrij mag worden afgelost.

Voordelen: Er zijn geen aanvullende afsluit-, notaris- en/of taxatiekosten en ook geen bouwdepot.

Wanneer de juiste kredietvorm en het volledige bedrag voor woningverbetering gebruikt wordt dan is óók de betaalde rente fiscaal aftrekbaar. Een bijkomend voordeel van de Verbouwingslening is dat d binnen een paar werkdagen geregeld is. Klik hier voor meer informatie over de verbouwingslening.

Nieuw! Looptijd t/m 180 maanden!
Nu ook voor jou als Zelfstandige looptijden t/m 180 maanden mogelijk! Als het leendoel woningverbetering of verduurzaming van de woning is dan kun jij als Zelfstandige nu ook een lening aanvragen t/m 180 maanden! Het inlossen van lopende leningen is niet toegestaan.

Wil je meer informatie over een hypotheek voor zelfstandigen?

Voor een vrijblijvend hypotheekgesprek klik je op onderstaande aanvraagknop. Natuurlijk kun je ons ook vrijblijvend bellen op (0545) 221 299.

Wellicht belangrijk te vermelden is dat wij ook voor jou als ondernemer een telefonische avondopenstelling hebben en wel van maandag t/m donderdag van 20.30 tot 22.00 uur.

Voor een correct hypotheekadvies over een hypotheek voor zelfstandig ondernemer gaat dit wel op (telefonische) afspraak. Wij zorgen dan dat jij alleen spreekt met een deskundig Erkend hypotheekadviseur van ons kantoor.

Liever een lening  i.p.v. een hypotheek?

Hierboven hebben wij al de Verbouwingslening genoemd.  Met een consumptieve lening heb je geen aanvullende kosten zoals notaris-, taxatie- en afsluitkosten.

Wij rekenen graag vrijblijvend voor je uit of een hypotheek voor zelfstandig ondernemer of een Verbouwingslening voor zelfstandigen jou het meeste voordeel geeft. Liever direct een Verbouwingslening aanvragen? Klik dan hier.  Zie hiervoor ook de tarieventabel onderaan deze pagina.

Vrijblijvend hypotheekgesprek
 • De Groene Lening
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Groene lening 120 maanden (Klik voor looptijd120 of 180 maanden op minimaal of maximaal)
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
2.500,-28,276,66,61203.392,40
5.000,-56,546,66,61206.784,80
7.500,-84,816,66,612010.177,20
10.000,-113,086,66,612013.569,60
15.000,-169,626,66,612020.354,40
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 06.08.2023

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 65 reviews

 • Avatar Sylvia Leijs ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Herman Wennink ★★★★★ een week geleden
  Prima geholpen, ze hebben zelfs nog contact opgenomen om het een en ander uit te leggen.
 • Avatar Ab De Man ★★★★★ 2 weken geleden
  Voor de tweede keer een kortlopende lening hier afgesloten.Puur omdat de eerste keer ook al zo goed beviel.Ga zo door!