Hypotheek voor zelfstandigen

Hypotheek voor zelfstandigen

Privé hypotheek - Zakelijke hypotheek - Beleggingshypotheek - Recreatie hypotheek, 2e woning - Wij informeren u graag tijdens een gratis orienterend hypotheekadviesgesprek

Hypotheek voor zelfstandigen

Bent u op zoek naar een hypotheek als zelfstandig ondernemer?  Voor zowel een zakelijke of privé hypotheek zijn wij u graag van dienst.

Vooral de laatste tijd zien we dat er een verschuiving gaande is van bank naar het intermediair. Wij vernemen vaak bij hypotheekaanvragen van zelfstandigen dat de eigen bank om onduidelijke redenen niet tot verstrekking wenst over te gaan.Vaak kunnen wij u wel van dienst zijn. Uiteraard volgens alle wettelijke  ‘spelregels’ waaraan ook wij ons dienen te houden.

Belangrijk voor u om te weten is dat wij onafhankelijk zijn en met vele hypotheekverstrekkers zaken doen. Wij werken daarbij met zowel binnenlandse als buitenlandse hypotheekverstrekkers. Wij kunnen u dus ook informeren over uw lopende hypotheek. Wij adviseren voor zowel particulieren als zelfstandigen.

U bent zelfstandig?

Wij kunnen u over een hypotheek voor zelfstandigen goed informeren. Hypotheekadvies voor zelfstandigen is ons specialisme. U kunt bij ons dan ook terecht voor zowel een privé als zakelijke hypotheekvraag.
U wilt  graag meer weten over een hypotheek voor zelfstandigen?  Klik voor een vrijblijvend gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek op onderstaande knop of bel ons: (0545) 221 299. Wij spreken u graag!

Aanvraagformulier voor hypotheken