let op geld lenen kost geld
Hypotheek voor zelfstandigen

Hypotheek voor zelfstandigen

Privé hypotheek - Zakelijke hypotheek - Beleggingshypotheek - Recreatie hypotheek, 2e woning - Verbouwingslening Wij informeren jou graag tijdens een vrijblijvend hypotheekgesprek

Hypotheek voor zelfstandigen

Ben jij op zoek naar een hypotheek voor zelfstandigen? Wij hebben jarenlange ervaring met zelfstandigen die op zoek zijn naar een privé en/of zakelijke hypotheek en zijn werkzaam met alle binnen- en buitenlandse hypotheekaanbieders.

Vrijblijvend oriënterend hypotheekadviesgesprek

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend oriënterend hypotheekadviesgesprek. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden of het zinvol is om een hypotheekadviestraject op te starten want duidelijkheid vooraf is belangrijk en daarom verneem jij tijdens het gesprek ook wie wij zijn en hoe wij werken.

Wij hebben jarenlange ervaring met een hypotheek voor zelfstandigen. Wij helpen jou dan ook graag aan een privé- en/of bedrijfshypotheek. Maar ook voor een 2e (vakantie)woning, een appartementencomplex of woning voor verhuur kun je bij ons terecht.

Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers

Wij werken samen met alle hypotheekverstrekkers. Belangrijk want elke hypotheek voor zelfstandigen is maatwerk en dit kunnen wij jou alleen maar aanbieden als wij kunnen putten uit meerdere hypotheekproducten van verschillende hypotheekaanbieders.

Een Duitse hypotheek voor zelfstandigen?

Wij werken ook samen met Duitse hypotheekverstrekkers. Wanneer je in privé of zakelijk een beleggingspand voor verhuur wilt aankopen dab zit je bij ons goed. Momenteel zijn de mogelijkheden bij Duitse hypotheekverstrekkers wel zeer beperkt maar wij hebben ook een ruim aanbod van andere Nederlandse hypotheekverstrekkers. Laat ons jou vrijblijvend informeren tijdens het 1e oriënterend (telefonisch) hypotheekgesprek.

De bestaande hypotheek voor zelfstandigen aanpassen?

Wil je de bestaande hypotheek laten aanpassen? Zoals al aangegeven werken wij met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers samen en kunnen je dan ook van dienst zijn bij wijzigingen aan jou bestaande hypotheek voor zelfstandigen. Denk bijvoorbeeld aan je informeren en helpen met het kiezen van een nieuwe rentevast periode. Het maakt hierbij niet uit of jouw huidige hypotheek niet via onze bemiddeling is afgesloten. Wij helpen je graag.

Als je over een hypotheek voor zelfstandigen vragen hebt, stel deze dan tijdens het 1e vrijblijvende oriënterende hypotheekgesprek en je weet dan snel waar je aan toe bent.

Een 2e woning op het oog?

Een eigen vakantiewoning of een appartement aankopen voor jezelf of jouw kind(eren)? Door jarenlange ervaring met een hypotheek voor zelfstandigen kunnen wij jou hierin van een goed advies voorzien en luisteren en zoeken graag met je mee naar een passende hypotheekoplossing!

Verhuurhypotheek voor zelfstandigen?

Ook ben je bij ons aan het juiste adres wanneer je 1 of meerdere woningen voor de verhuur wilt aankopen. Verhuur hypotheek voor zelfstandigen is ons specialisme en wij werken hiervoor samen met diverse hypotheekaanbieders. Een Verhuurhypotheek is maatwerk, dat maakt het leuk en ook hiervoor geldt dat het 1e hypotheekgesprek vrijblijvend is! Wij duiken graag samen met je in jouw hypotheekvraagstuk!

Liever een Verbouwingslening?

In sommige situaties past een Verbouwingslening beter bij de kredietvraag dan een hypotheek voor zelfstandige ondernemer. I.p.v. een hypotheek voor zelfstandigen verstrekken wij dan een privélening in de vorm van een persoonlijke lening waarop boetevrij mag worden afgelost Er zijn dan ook geen aanvullende afsluit-, notaris- en/of taxatiekosten en ook geen bouwdepot.

Wanneer de juiste kredietvorm en het volledige bedrag voor woningverbetering gebruikt wordt dan is óók de betaalde rente fiscaal aftrekbaar. Een bijkomend voordeel van de Verbouwingslening is dat d binnen een paar werkdagen geregeld is. Klik hier voor meer informatie over de Verbouwingslening.

Wil je meer informatie over een hypotheek voor zelfstandigen?

Wil je graag advies bij het afsluiten van een hypotheek voor zelfstandigen? Vul dan onderstaand contactformulier in voor het 1e vrijblijvende (telefonische) hypotheekgesprek of bel ons direct op 0545 – 221 299. Wij spreken jou graag!

 

Vrijblijvend hypotheekgesprek
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne