let op geld lenen kost geld
Hypotheek voor zelfstandigen

Hypotheek voor zelfstandigen

Privé hypotheek - Zakelijke hypotheek - Beleggingshypotheek - Recreatie hypotheek, 2e woning - Wij informeren jou graag tijdens een vrijblijvend hypotheekgesprek

Hypotheek voor zelfstandigen

Ben jij op zoek naar een hypotheek voor zelfstandigen? Wij hebben jarenlange ervaring met zelfstandigen die op zoek zijn naar een privé en/of zakelijke hypotheek.

Wij zijn werkzaam met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers Wij werken samen met zowel binnenlandse als buitenlandse hypotheekaanbieders

Gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek

Wij beginnen altijd met een gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek. Tijdens dat gesprek zal duidelijk worden of het zinvol is om een hypotheekadviestraject op te starten. Duidelijkheid vooraf is belangrijk. Tijdens dit gesprek verneem jij ook wie wij zijn en hoe wij werken.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met een hypotheek voor zelfstandigen. Wij helpen jou dan ook graag aan een privé en/of bedrijfshypotheek. Maar ook voor een 2e (vakantie)woning, een appartementen complex of woning voor verhuur kun je bij ons terecht.

Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers

Wij werken samen met vele hypotheekverstrekkers. Belangrijk want elke hypotheek zelfstandige is maatwerk en dit kunnen wij jou alleen maar aanbieden indien wij kunnen putten uit meerdere hypotheekproducten van verschillende hypotheekaanbieders.

Een Duitse hypotheek?

Wij werken ook samen met Duitse hypotheekverstrekkers. Wanneer je in privé of zakelijk een beleggingspand voor verhuur wilt aankopen hebben wij hiervoor speciale hypotheekmogelijkheden. Een ander hypotheekaanvraag proces waarin wij gespecialiseerd zijn.

Uw bestaande hypotheek aanpassen?

Wilt u de bestaande hypotheek laten aanpassen? Zoals al vermeld werken wij met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers samen. Wilt u de bestaande hypotheek verhogen, loopt de rentevast periode ten einde etc.? Het maakt hierbij niet uit of uw huidige hypotheek niet via onze bemiddeling is afgesloten. Wij helpen u graag.

Als u hierover vragen heeft, stel deze dan tijdens het 1e gratis hypotheekgesprek! U weet dan snel waar u aan toe bent.

Een 2e woning op het oog?

Een eigen vakantiewoning of een appartement aankopen voor uzelf of uw kind(eren)? Wij luisteren en zoeken graag met u mee naar een passende hypotheekoplossing! Door jarenlange ervaring hebben wij de expertise om u ook hierin van een goed advies te voorzien.

Verhuurhypotheek?

U wilt 1 of meerdere woningen aankopen en deze gaan verhuren? Wij zijn hierin gespecialiseerd. Wij werken hiervoor samen met diverse hypotheekaanbieders. Een Verhuurhypotheek is maatwerk en dat maakt het ook leuk! Wij duiken graag met u in uw hypotheekcasus! Ook hiervoor geldt dat het 1e hypotheekgesprek gratis is.

Liever een Verbouwingslening?

In sommige situaties past een Verbouwingslening beter bij de kredietvraag. Er is geen sprake van aanvullende afsluit-, notaris- en/of taxatiekosten en ook niet van een bouwdepot. Wanneer de juiste kredietvorm wordt gekozen en het volledige bedrag wordt voor woningverbetering gebruikt is óók de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.

Een bijkomend voordeel van deze leenvorm is dat dit binnen een paar werkdagen geregeld is. Klik hier voor meer informatie over de Verbouwingslening.

Wilt u meer weten?

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u graag advies bij het afsluiten van de juiste hypotheek? Vul dan onderstaand contactformulier in voor het 1e gratis (telefonische) hypotheekgesprek. Wij spreken u graag!

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering