let op geld lenen kost geld
Je woning verbouwen

Particulier hypotheek

Met een hypotheek of lening

Je woning verbouwen

Je woning verbouwen? Meer leefruimte in je woning creëren, deze te verduurzamen door te gaan isoleren en/of te voorzien van zonnepanelen? Hiervoor kun je jouw spaargeld aanspreken, verbouwen met geld uit een schenking maar natuurlijk ook met een aanvullende (hypothecaire) lening.

Je woning verbouwen, hoe?

Wanneer je de verbouwing wilt financieren zijn hiervoor meerdere financieringsmogelijkheden. Je kunt de verbouwing financieren binnen je bestaande particuliere hypotheek, de hypotheek verhogen of een aparte lening hiervoor afsluiten.

Sluit je een hypothecaire lening af dan zijn hieraan kosten verbonden. Waarschijnlijk is een hertaxatie van de woning noodzakelijk en moet je notaris- en afsluitkosten betalen. Het kan ook interessant zijn om een persoonlijke lening af te sluiten. De rentevoet is weliswaar iets hoger maar je betaalt de hierboven genoemde kosten dan niet.

Verdere uitleg

Je hebt een kredietbehoefte voor bijv. een nieuwe keuken of uitbouw? Wij  informeren jou hieronder over 2 veel gebruikte  kredietvormen:

De Verbouwingshypotheek

Je woning verbouwen wil je financieren? Wij hebben hiervoor o.a. de Verbouwingshypotheek. Wanneer er sprake is van voldoende overwaarde én inkomen dan kan er een 2e hypotheek gesloten worden.

De Verbouwingshypotheek staat los van jouw huidige hypotheekverstrekker. Natuurlijk bekijken wij voor je of de (2e) hypotheek het beste bij jouw huidige hypotheekaanbieder kan worden aangevraagd of de Verbouwingshypotheek de beste keuze is.

Wij zijn werkzaam met bijna alle  hypotheekverstrekkers en kunnen dus een juiste rekensom en vergelijking voor jou maken. Dit alles regelen wij graag voor jou. Klik hier voor meer informatie over de Verbouwingshypotheek.

Je woning verbouwen met de Verbouwingslening

De uitkomst van het vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek kan zijn dat de kosten bij het afsluiten van een (2e) hypotheek te hoog zijn en dat een consumptieve geldlening een betere optie is.

Met een Verbouwingslening kunnen wij jou dan alsnog van dienst zijn. Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij mag aflossen wanneer de looptijd niet langer is dan 120 maanden.

Gunstige voorwaarden

Als je geld wilt lenen voor woning verbouwen hanteren de kredietverstrekkers scherpe rentetarieven. Bij de persoonlijke lening staat de rente  de gehele looptijd vast en wanneer je de persoonlijke lening voor woningverbetering gebruikt kun je de betaalde rente ook fiscaal aftrekken. Wij informeren je hier graag over en je kunt dit ook nalezen op de site van de Belastingdienst. Je betaalt aan ons voor het Verbouwingslening géén afsluitkosten.

Je woning verbouwen én lopende leningen oversluiten?

Heb je lopende leningen? Laat ons vrijblijvend voor je uitrekenen over het oversluiten van de lening(en) je rentevoordeel oplevert. Om fiscale redenen is het meestal niet handig om lopende leningen samen te voegen met geld voor je woning verbouwen. Wij informeren je hier graag verder over.

Meer weten?

Wil je een vrijblijvend oriënterend hypotheekadviesgesprek over de mogelijkheden van woning verbouwen ? Als je dit wilt, vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met jou op.

Direct geld nodig?

Je woning verbouwen en direct over geld willen beschikken? Vraag dan hieronder een persoonlijke lening  aan en geef op het aanvraagformulier aan dat jouw leendoel woningverbetering is waarna wij jouw kredietaanvraag beoordelen voor een Verbouwingslening.

Wanneer je ook informatie wilt ontvangen over de Verbouwingshypotheek vermeld je dit op het aanvraagformulier in het toelichtingsveld.

Vrijblijvende kredietofferte

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!