Krediet zelfstandigen

Krediet zelfstandigen

Privé geld lenen

Krediet zelfstandigen

Goedlenen.nl is de specialist in krediet zelfstandigen

Je kunt bij ons als zelfstandig ondernemer een krediet zelfstandigen aanvragen voor privé doeleinden. Veel sites zeggen het maar wij doen het. Je zal begrijpen dat er wel een aantal spelregels zijn om een krediet aanvraag bij ons te kunnen doen.

Waaraan dien je te voldoen om bij ons een krediet zelfstandigen aan te kunnen vragen?

  • De hoofdpunten waaraan jij dient te voldoen zijn:
  1. Je leent voor een privé doel
  2. 3 jaar zelfstandig*
  3. Geen negatief BKR

*indien je geen 3 jaar kunt overleggen kun je ons bellen en aan de hand van het telefonisch onderhoud kunnen wij een inschatting maken of een kredietaanvraag zinvol is.

Indien je aan de  hierboven genoemde punten voldoet kun je bij ons een krediet zelfstandigen aanvragen.

Kredietvormen

Je hebt de keuze uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Kies je voor flexibiliteit van tussentijds extra aflossen en wanneer jij dit wilt afgeloste bedragen weer op te nemen dan past wellicht een doorlopend krediet het beste bij jou.

Wil jij zekerheid vooraf, eenmalig bij aanvang het krediet opnemen, een vaste rente en boetevrij kunnen aflossen dan zal jouw voorkeur waarschijnlijk uitgaan naar een persoonlijke lening.

Hoe vraag je een krediet zelfstandigen aan?
Bel ons direct voor een  vrijblijvende telefonische aanvraag of  druk op onderstaande knop voor een online aanvraag. Het is belangrijk om de online kredietaanvraag volledig in te vullen. Hierdoor kan jouw aanvraag voor een groot deel automatisch worden beoordeeld en weet je sneller of en zo ja welke kredietmogelijkheden wij jou kunnen aanbieden.

Na ontvangst van het aanvraagformulier en de daarin gevraagde gegevens weet je binnen 24 uur  of wij jou een kredietofferte kunnen aanbieden.

Het zelfstandigenkrediet wordt blanco verstrekt ofwel  zonder onderpand en/of overige extra zekerheden. Een aanvraag is vrijblijvend en kosteloos. Ook voor het afsluiten van een kredietovereenkomst ben je ons geen kosten verschuldigd. Wij zien jouw kredietaanvraag graag tegemoet!

Meer info?

Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Ja, ik wil een lening aanvragen