let op geld lenen kost geld
Krediet zelfstandigen

Krediet zelfstandigen

Privé geld lenen - Rente vanaf 4,7%

Krediet zelfstandigen

Goedlenen.nl is de specialist in krediet zelfstandigen

Je kunt bij ons als zelfstandig ondernemer een krediet zelfstandigen aanvragen voor privé doeleinden. Een blanco krediet zonder onderpand en met een scherpe rente.

Waaraan dien je te voldoen om bij ons een krediet zelfstandigen aan te kunnen vragen?

 • De hoofdpunten waaraan jij dient te voldoen zijn:
 1. Je leent voor een privé doel
 2. 3 jaar zelfstandig*
 3. Geen negatief BKR

*indien je geen 3 jaar kunt overleggen kun je ons bellen en aan de hand van het telefonisch onderhoud kunnen wij een inschatting maken of een kredietaanvraag zinvol is.

Indien je aan de  hierboven genoemde punten voldoet kun je bij ons een krediet zelfstandigen aanvragen.

Kredietvormen

Je hebt de keuze uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Kies je voor flexibiliteit van tussentijds extra aflossen en wanneer jij dit wilt afgeloste bedragen weer op te nemen dan past wellicht een doorlopend krediet het beste bij jou.

Wil jij zekerheid vooraf, eenmalig bij aanvang het krediet opnemen, een vaste rente en boetevrij kunnen aflossen dan zal jouw voorkeur waarschijnlijk uitgaan naar een persoonlijke lening. Ook voor het verbouwen van je woning is een persoonlijke lening zeer geschikt.

Hoe vraag je een krediet zelfstandigen aan?

Bel ons direct voor een  vrijblijvende telefonische aanvraag of  druk op onderstaande knop voor een online aanvraag. Het is belangrijk om de online kredietaanvraag volledig in te vullen. Hierdoor kan jouw aanvraag voor een groot deel automatisch worden beoordeeld en weet je sneller of en zo ja welke kredietmogelijkheden wij jou kunnen aanbieden.

Na ontvangst van het aanvraagformulier weet je op werkdagen dezelfde dag of wij je een aanbiedingsofferte kunnen doen. Je kunt de offerte dan in een beveiligde omgeving inzien en wanneer je akkoord gaat eenvoudig afsluiten.

Geen aanvullende afsluitkosten

Een aanvraag  krediet zelfstandigen is vrijblijvend en kosteloos. Ook voor het afsluiten van een kredietovereenkomst ben je ons geen  aanvullende afsluitkosten kosten verschuldigd.  Wij worden betaald door de kredietverstrekker. De kosten zitten al verwerkt in het rentetarief. Wel zo gemakkelijk!

Oversluiten lopende leningen

Wil je geld lenen en heb je ook lopende leningen? Laat ons dan ook voor je uitrekenen of het samenvoegen van de leningen jouw rentevoordeel oplevert. Wij rekenen dit graag voor je uit. Als je met het oversluiten krediet zelfstandigen voordeliger uit bent dan kunnen wij het oversluiten van de lening(en) ook voor jou verzorgen.

Zakelijk krediet

Naast een privélening kun je ook voor zakelijke kredieten bij ons terecht. Voor meer informatie hierover klik je hier.

Meer info?

Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Gebruik hiervoor de rekentools op deze pagina. Natuurlijk kun je ons ook bellen op: (0545) 221 299. Wij  helpen je graag!

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne