let op geld lenen kost geld
Lenen

Ondernemer lenen

Privé geld lenen? - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden // Zakelijk lenen? Zakelijke lening - Zakelijk krediet - Debiteurenkrediet- Lease

Lenen

Op onze site informeren wij je over verschillende leenmogelijkheden voor jou als ondernemer in privé en/of zakelijk. Bij vragen beantwoorden wij deze graag voor jou.  Druk op de knop waarin jij interesse hebt of lees eerst de algemene informatie op deze pagina.

Zelfstandig krediet (Privé geld lenen) Investeringskrediet Leasen Zakelijke Hypotheek Bedrijfsmiddelen Verzekeringen inkomensderving

 

Algemene informatie lenen ondernemer

Ondernemer en privé geld lenen

Als ondernemer je eigen privéwoning willen verduurzamen? Wij helpen je graag aan de gewenste lening. Wij verstrekken privéleningen aan zelfstandig ondernemers met de navolgende entiteiten: Eenmanszaak, Maatschap, VOF, Bv’s/DGA.

De te verstrekken lening dient een privédoel te hebben en mag dan ook niet zakelijk aangewend worden. De leenvorm is een persoonlijke lening waarop boetevrij aflossen is toegestaan en geen onderpandverplichting rust.

De lening wordt zonder aanvullende zekerheden verstrekt. Het doel van de lening dient ook echt privé te zijn.

Jij wilt een zakelijk krediet?
Leasen

Natuurlijk kun je ook een zakelijke kredietvraag hebben. Ook hiervoor hebben wij diverse kredietmogelijkheden waarmee wij meestal een passende oplossing kunnen aanbieden. Bijv. een Financial- of Operationele Lease voor ondernemers voor: personenauto’s bedrijfsauto’s, wegtransport, grondverzet, elektrische bedrijfswagen enz.

Zakelijke lening

Je wilt investeren in jouw bedrijf? Ook hiervoor kun je bij ons een lening aanvragen. Een zakelijke lening voor de aanschaf van auto’s, machines en inventaris maar ook voor groei, uitbreiding of herfinanciering.

Wanneer jouw bedrijf een financieringsbehoefte heeft in werkkapitaal (debiteuren en/of voorraden), groei of uitbreiding kun je bij ons terecht voor een zakelijk krediet.  Wil je een bedrijfspand aankopen of herfinancieren voor eigen gebruik? Hiervoor vraag je bij ons een zakelijke hypotheek aan.

Ook kan er een (tijdelijke) behoefte zijn aan een debiteurenkrediet. Wanneer je veel geld bij debiteuren hebt uitstaan en dit nodig hebt voor jouw bedrijfsvoering dan kun je dit laten voorfinancieren.

Druk voor meer informatie over het onderwerp naar keuze op 1 van de knoppen en vraag bij interesse vrijblijvend een kredietofferte aan.

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 66 reviews

  • Avatar Johan Snijder ★★★★★ 2 maanden geleden
    Erg prettig in de samenwerking en contact.Ronald heeft zijn uiterste best gedaan voor ons en met een geweldig resultaat.
  • Avatar Sylvia Leijs ★★★★★ 3 maanden geleden
  • Avatar Herman Wennink ★★★★★ 3 maanden geleden
    Prima geholpen, ze hebben zelfs nog contact opgenomen om het een en ander uit te leggen.