let op geld lenen kost geld
Kies jouw lening

Jouw lening in 3 stappen

Je maakt een kredietkeuze, vult het aanvraagformulier in en drukt op verzenden, klaar! Vrijblijvend advies - Geen extra afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice.

Kies jouw lening

 • 1
 • 2
 • 3
person

Persoonlijke lening

Bekijk de mogelijkheden

 • Auto

 • Motor

 • Woningverbetering/verbouwing

 • Restschuldkrediet

 • Dure lening oversluiten

 • Overige

Direct aanvragen Meer informatie over persoonlijke leningen
person

Flex & Zeker lening

Bekijk de mogelijkheden

 • Auto

 • Woninginrichting

 • Restschuldkrediet

 • Huishoudelijk

 • Dure lening oversluiten

 • Overige

Direct aanvragen Meer informatie over de Flex & Zeker lening

Persoonlijke lening

Bekijk de mogelijkheden

 • Auto
 • Motor
 • Woningverbetering
 • Restschuldkrediet
 • Dure lening oversluiten
 • Overige

Je bent op zoek naar een nieuwe auto? Hiervoor hebben wij diverse financieringsvormen. De beste leenvorm voor een autofinanciering is een persoonlijke lening.

Een lening met een vaste rente en looptijd. De looptijd stem je af op de levensduur van de auto zodat de lening is afbetaald wanneer je in de toekomst weer een andere auto wilt kopen.

Je bent direct economisch en juridisch eigenaar van jouw auto. Dit is bij een garage niet altijd zo. Let hier altijd goed op.

De persoonlijke leningen die wij aanbieden zijn allemaal boetevrij af te lossen. Je kunt dus altijd wanneer jij dit wilt van jouw lening af. Een prettige gedachte.

Ook kun je bij ons terecht voor een Private lease. Geef de auto van jouw voorkeur op, de gewenste leasetermijn en wij gaan voor je op zoek naar een scherpe leaseofferte.

Lening aanvragen

Een nieuwe motor kopen?  Hiervoor hebben wij een persoonlijke lening en de Zeker & Flex Lening.

De motor staat niet als onderpand en je mag altijd boetevrij aflossen. Natuurlijk kun je alle noodzakelijke accessoires meefinancieren zoals bijvoorbeeld een helm, handschoenen, een motorpak enz..

Verder maak je een keuze welke kredietvorm het beste bij jou past. Wanneer je kiest voor zekerheid van een vaste rente en een vaste einddatum dan sluit een persoonlijke lening hier perfect op aan.

In ieder geval is het verstandig de looptijd van de lening gelijk te hebben met de te verwachten levensduur van de motor. Welke financieringsvorm je ook kiest, boetevrij aflossen mag altijd.

Lening aanvragen

Wij hebben diverse persoonlijke leningen voor het verbouwen en/of verbeteren van jouw woning. Wanneer de woning jouw eigendom is kun je de betaalde rente fiscaal aftrekken.

Om voor fiscale renteaftrek in aanmerking te kunnen komen sluit je altijd een persoonlijke lening af.

Een Flex & Zeker lening  kan ook wanneer je de renteaftrek niet of minder belangrijk vindt. Bijv. omdat je in het begin nog niet direct de hele hoofdsom van het geleende bedrag nodig hebt.

Tezamen met een scherp rentetarief is een consumptief krediet vaak een goed alternatief in vergelijking met een 2e hypotheek. Anders dan bij een hypothecaire lening ben je gevrijwaard van afsluit-, notariële- en (eventuele) taxatiekosten.

Lening aanvragen

Bij de verkoop van een eigen woning kan er sprake zijn van een restschuld. Gedwongen verkoop i.v.m. een echtscheiding, verhuizing of ander werk zijn voorbeelden waardoor er een situatie kan ontstaan dat de verkoopprijs lager is dan de openstaande hypotheeksom.

Je kunt dan namelijk niet het juiste moment van verkoop bepalen. Als het wachten op een betere verkoopprijs geen optie is dan ontstaat er bij een te lage verkoopopbrengst een restschuld.

Onze Restschuldkredieten hebben allemaal scherpe rentetarieven.

Een Restschuldkrediet kan een persoonlijke lening óf een Flex & Zeker lening zijn. Meestal wordt gekozen voor een persoonlijke lening.

Een scherp rentetarief, een looptijd t/m maximaal 180 maanden en geen aanvullende aansluitkosten zijn de sterke punten van het Restschuldkrediet.

Lening aanvragen

Geld besparen door een dure elders lopende lening(en) over te sluiten tegen een lager rentetarief? 

Het doel? Meer overzicht, een lagere rente  en eerder van je lening af. Het kan ook zijn dat de lopende lening(en) betere voorwaarden kent of al een nette rente heeft en oversluiten je niet of nauwelijks voordeel oplevert. Dat verneem je dan óók van ons.

Je kunt ook besluiten om op het moment van samenvoegen over te stappen van een doorlopend krediet naar een persoonlijke lening. Het is maar net wat het beste bij jou past.

Wanneer de marktrente laag is, geniet een persoonlijke lening de voorkeur vanwege een vaste rente en looptijd. Tevens mag je op onze persoonlijke leningen altijd boetevrij aflossen.

Lening aanvragen

Waarvoor wil jij geld lenen? Wij hebben al een aantal onderwerpen besproken. Maar lenen kan ook voor bijv. een camper, caravan, boot of studie.

Afhankelijk van het gewenste leendoel hebben wij hiervoor passende kredietoplossingen. Scherpe rentetarieven en boetevrij aflossen is standaard. Je hebt de keuze uit een Flex & Zeker lening  of persoonlijke lening.

Welke kredietvorm het beste bij jou past is o.a. afhankelijk van het doel van de lening, of je extra wilt aflossen en afgeloste bedragen weer wilt kunnen opnemen.

Je hebt de mogelijkheid om met of zonder advies een lening aan te vragen. Indien jouw aanvraag akkoord is, ontvang je van ons spoedig de door jou gewenste kredietofferte.

Lening aanvragen

Flex & Zeker Lening

Bekijk de mogelijkheden

 • Auto
 • Woninginrichting
 • Restschuldkrediet
 • Huishoudelijk
 • Oversluiten lagere rente
 • Overige

Je bent op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Hiervoor hebben wij diverse leenvormen.

De beste leenvorm voor een autofinanciering is een persoonlijke lening maar ook een Flex & Zeker lening kan voor jou een passende oplossing zijn.

Bij een Flex & Zeker lening staat de rente vast maar heb je de 1e 24 maanden de mogelijkheid om boetevrij af te lossen én op te nemen.  Voor meer informatie klik je op het keuzeblok van de Flex & Zeker Lening.

 

Lening aanvragen

Je bestaande of nieuwe woning inrichten? Een Flex & Zeker lening kan hiervoor de juiste kredietvorm zijn.  Je bepaalt voor jezelf de kredietsom ofwel de kredietlimiet.

Tot aan de limiet kun jij dan in de 1e 24 maanden  jouw aankopen doen waar en wanneer jij dit wilt. Wanneer je de kredietlimiet niet volledig aanspreekt hou je geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven. Bijv. voor een wasmachine die onverwachts kapot gaat. 

De te betalen rentevergoeding wordt alleen geheven over het uitstaande saldo en niet over de beschikbare kredietlimiet tenzij natuurlijk de volledige limiet door je wordt opgenomen. De maandtermijn bestaat naast de rente- ook uit een aflossingsdeel.

Ook woonwinkels bieden klanten vaak kredietmogelijkheden aan. Let dan goed op het aangeboden rentepercentage. Vaak vraagt men een zeer hoge rente. Informeer dan ook altijd elders voor een vergelijkingstarief. Dit levert je meestal veel voordeel op. Het liefst natuurlijk bij ons!

Lening aanvragen

Een restschuld ontstaat wanneer een woning bij verkoop minder opbrengt dan de op dat moment uitstaande hypotheeksom. Wanneer je hiervoor geen of onvoldoende eigen middelen hebt, kun je bij ons een Restschuldkrediet aanvragen.

Sinds 2013 is de betaalde rente op een (hypothecaire) lening gebruikt voor de aanschaf en/of verbetering van de woning alleen nog maar fiscaal aftrekbaar wanneer je de lening op basis van een annuïteit of lineair aflost.

Tot 01/01/2018 was ook een Doorlopend krediet bestemd voor restschuldfinanciering fiscaal aftrekbaar.

Wanneer je een Flex & Zeker lening hiervoor afsluit heb je géén recht op renteaftrek in Box1. Wel renteaftrek? Kies dan voor een persoonlijke lening.

Lening aanvragen

Ook in het huishouden zijn huishoudelijke apparaten een keer aan vervanging toe. Denk hierbij aan wasmachine, televisie, cv-ketel, koelkast, afwasmachine etc.  Je kunt hiervoor bij ons een Flex & Zeker lening of een persoonlijke lening aanvragen.

Op zowel de Flex & Zeker lening als de persoonlijke lening mag je altijd boetevrij aflossen. Het is dan ook aan jou welke kredietvorm het beste bij jouw leendoel en voorkeur past.

Zie hiervoor ook de specifieke informatie bij de onderwerpen persoonlijke lening en Flex & Zeker lening. Ga hiervoor  naar het menu en klik op de gewenste pagina.

Ook witgoedwinkels bieden klanten vaak kredietmogelijkheden aan. Let dan goed op het aangeboden rentepercentage. Dit kan fors zijn.

Informeer dan ook altijd elders voor een vergelijkingstarief. Dit levert je meestal veel voordeel op. Bij ons profiteer je in ieder geval van een laag rentetarief

Lening aanvragen

Geld besparen door een dure elders lopende lening(en) over te sluiten tegen een lager rentetarief? Je hebt 1 of meerdere lopende leningen?

Laat je lopende lening(en) controleren op zowel het rentetarief als op de voorwaarden.

Het samenvoegen van lopende leningen geeft je overzicht, een hogere kredietsom betekent bijna altijd een lagere rente en je bent daardoor ook eerder van je lening af.

Hebben de lopende leningen al een nette rente en goede voorwaarden? In dat geval levert het samenvoegen van de lopende leningen je weinig op behalve dan dat 1 lening je een beter overzicht geeft.

Wanneer je leningen gaat samenvoegen tot 1 nieuwe lening heb je de keuze uit een Flex & Zeker Lening of een persoonlijke lening.

Een persoonlijk lening geeft je zekerheid van een vaste rente en looptijd. Een Flex & Zeker Lening geeft je de meeste flexibiliteit.

Ook het bestedingsdoel kan van belang zijn. Denk hierbij bijv. aan het recht op fiscale renteaftrek. In dat geval kies je altijd voor een persoonlijke lening.

Lening aanvragen

Waarvoor wil jij geld lenen? Wij hebben al een aantal onderwerpen besproken. Maar lenen kan ook voor bijv. een camper, caravan, boot of studie.

Afhankelijk van het gewenste leendoel hebben wij hiervoor passende kredietoplossingen. Scherpe rentetarieven en boetevrij aflossen is standaard. Je hebt de keuze uit een Flex & Zeker Lening of persoonlijke lening.

Welke kredietvorm het beste bij jou past is o.a. afhankelijk van het doel van de lening, of je extra wilt aflossen en afgeloste bedragen weer wilt kunnen opnemen.

Je hebt de mogelijkheid om met of zonder advies een lening aan te vragen. Indien jouw aanvraag akkoord is ontvang je van ons altijd een vrijblijvende kredietofferte.

Lening aanvragen
terug naar stappenplan
terug naar stappenplan

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 83 reviews

 • Avatar Sil Wouters ★★★★★ in de afgelopen week
  Denken mee in het hele traject en geven goed en persoonlijk advies. Alles was snel geregeld, echt top!
 • Avatar R Spijker ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer behulpzaam, fijn contact!
 • Avatar Edward Buijs ★★★★★ 4 weken geleden
  Roland heeft alles tot in de puntjes begeleid. Snel, adequaat en betrouwbaar. Aanrader!