let op geld lenen kost geld
Kies jouw lening

Jouw lening in 3 stappen

Je maakt een kredietkeuze, vult het aanvraagformulier in en drukt op verzenden, klaar! Vrijblijvend advies - Geen extra afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice.

Kies jouw lening

 • 1
 • 2
 • 3

Persoonlijke lening

Bekijk de mogelijkheden

 • Auto
 • Motor
 • Woningverbetering
 • Restschuldkrediet
 • Dure lening oversluiten
 • Overige

Je bent op zoek naar een nieuwe auto? Hiervoor hebben wij diverse financieringsvormen. De beste leenvorm voor een autofinanciering is een persoonlijke lening.

Een lening met een vaste rente en looptijd. De looptijd stem je af op de levensduur van de auto zodat de lening is afbetaald wanneer je in de toekomst weer een andere auto wilt of moet kopen.

Wij verstrekken alleen blanco kredieten. Je bent dus direct economisch en juridisch eigenaar van jouw auto. Dit is bij een garage niet altijd zo. Let hier altijd goed op. De persoonlijke leningen die wij aanbieden zijn allemaal boetevrij af te lossen. Je kunt dus altijd wanneer jij dit wilt van jouw lening af. Een prettige gedachte.

Lening aanvragen

Een nieuwe motor kopen spreekt je spaarsaldo behoorlijk aan. Wanneer je onvoldoende spaargeld hebt, kun je ervoor kiezen een lening af te sluiten voor de aankoop van een motor. Daarnaast moet je goed nadenken wat je allemaal nodig hebt om veilig motor te rijden zoals bijv. een helm, motorpak enz.

Verder maak je een keuze welke kredietvorm het beste bij jou past. Wanneer je kiest voor zekerheid van een vaste rente en een vaste einddatum dan sluit een persoonlijke lening hier perfect op aan.

In ieder geval is het verstandig de looptijd van de lening gelijk te hebben met de te verwachten levensduur van de motor. Welke financieringsvorm je ook kiest, boetevrij aflossen mag altijd.

Lening aanvragen

Wij hebben diverse persoonlijke leningen voor het verbouwen en/of verbeteren van jouw woning. Wanneer de woning jouw eigendom is kun je de betaalde rente fiscaal aftrekken. Om voor fiscale renteaftrek in aanmerking te kunnen komen dien je altijd een persoonlijke lening af te sluiten.

Een doorlopend krediet kan ook wanneer je de renteaftrek niet of minder belangrijk vindt. Bijv. omdat je binnen afzienbare tijd de beschikking krijgt over middelen waarmee je de lening versneld kunt afbetalen.

Tezamen met een scherp rentetarief vaak een goed alternatief in vergelijking met een 2e hypotheek. Anders dan bij een hypothecaire lening ben je gevrijwaard van afsluit-, notariële- en (eventuele) taxatiekosten.

Lening aanvragen

Bij de verkoop van een eigen woning kan er sprake zijn van een restschuld. Gedwongen verkoop i.v.m. een scheiding, verhuizing of ander werk zijn voorbeelden waardoor er een situatie kan ontstaan dat de verkoopprijs lager is dan de openstaande hypotheeksom.

Je kunt dan namelijk niet het juiste moment van verkoop bepalen. Als wachten op een betere verkoopprijs dan geen optie is betekent dit dat wanneer de verkoopopbrengst lager is dan de restant hypotheeksom een restschuld.

Onze restschuldkredieten hebben allemaal scherpe rentetarieven.

Een restschuldkrediet kan een persoonlijke lening óf een doorlopend krediet zijn. Ondanks géén renteaftrek (vervallen per 01/01/2018) blijft het voordeel van een scherpe rente en een (eventuele)  extra lange looptijd van kracht.

Lening aanvragen

Geld besparen door een dure elders lopende lening(en) over te sluiten tegen een lager rentetarief? Wij controleren graag jouw lopende lening(en) op rente en voorwaarden. voorwaarden.

Het samenvoegen van lopende leningen geeft je overzicht, je bent goedkoper uit door een lager rentetarief en je bent daardoor ook eerder van je lening af. Het kan ook zijn dat je lopende lening(en) betere voorwaarden kent of al een nette rente heeft en oversluiten je niet of nauwelijks voordeel oplevert. Dat verneem je dan óók van ons.

Je kunt ook besluiten om op het moment van samenvoegen over te stappen van een doorlopend krediet naar een persoonlijke lening. Het is maar net wat het beste bij jou past. Wanneer de marktrente laag is, geniet een persoonlijke lening de voorkeur vanwege een vaste rente en looptijd. Tevens mag je op onze persoonlijke leningen  boetevrij aflossen.

Lening aanvragen

Waarvoor wil jij geld lenen? Wij hebben al een aantal onderwerpen besproken. Maar lenen kan ook voor bijv. een camper, caravan, boot of studie.

Afhankelijk van het gewenste leendoel hebben wij hiervoor passende kredietoplossingen. Scherpe rentetarieven en boetevrij aflossen is standaard. Je hebt de keuze uit een doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Welke kredietvorm het beste bij jou past is o.a. afhankelijk van het doel van de lening, of je extra wilt aflossen en afgeloste bedragen weer wilt kunnen opnemen. Je hebt de mogelijkheid om met of zonder advies een lening aan te vragen. Indien jouw aanvraag akkoord is ontvang je van ons spoedig de door jou gewenste kredietofferte.

Lening aanvragen

Doorlopend krediet

Bekijk de mogelijkheden

 • Auto
 • Woninginrichting
 • Restschuldkrediet
 • Huishoudelijk
 • Oversluiten lagere rente
 • Overige

Je bent op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Hiervoor hebben wij diverse leenvormen. De beste leenvorm voor een autofinanciering is een persoonlijke lening maar ook een doorlopend krediet kan voor jou een passende oplossing zijn.

Bij een doorlopend krediet staat de rente niet vast maar is  deze variabel. De rente kan tijdens de looptijd dalen maar ook stijgen.Verder betaal je bij een doorlopend krediet alleen rente over het uitstaand saldo, je kunt altijd volledig of gedeeltelijk boetevrij aflossen en het afgeloste bedrag kun je ook weer opnemen.

In de opnamemogelijkheid schuilt ook het gevaar dat lening nog niet is afgelost wanneer de levensduur van de auto ten einde is. Wanneer je bij het afsluiten van een doorlopend krediet al weet dat je met eigen middelen het krediet vervroegd boetevrij  kunt aflossen, kan deze kredietvorm ook een interessante optie voor jou zijn. Bijv. door een schenking, geld uit een vrijgekomen spaarpolis etc.

Lening aanvragen

Je bestaande of nieuwe woning inrichten? Een doorlopend krediet kan hiervoor de juiste kredietvorm zijn.  Je bepaalt voor jezelf de kredietsom ofwel de kredietlimiet. Tot aan de limiet kun jij dan jouw aankopen doen waar en wanneer jij dit wilt. Wanneer je de kredietlimiet niet volledig aanspreekt hou je geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven. Bijv. voor een wasmachine die onverwachts kapot gaat. 

De te betalen rentevergoeding wordt alleen geheven over het uitstaande saldo en niet over de beschikbare kredietlimiet tenzij natuurlijk de volledige limiet door je wordt opgenomen. Het maandtermijn bestaat naast het rente- ook uit een aflossingsdeel.

Ook woonwinkels bieden klanten vaak kredietmogelijkheden aan. Let dan goed op het aangeboden rentepercentage. Dit kan fors zijn. Informeer dan ook altijd elders voor een vergelijkingstarief. Dit levert je meestal veel voordeel op. Het liefst natuurlijk bij ons!

Lening aanvragen

Een restschuld ontstaat wanneer een woning bij verkoop minder opbrengt dan de op dat moment uitstaande hypotheeksom. Wanneer je hiervoor geen of onvoldoende eigen geld hebt, kun je bij ons een restschuldkrediet aanvragen. Onze restschuldkredieten hebben scherpe rentetarieven, en (eventueel) looptijden t/m 180 maanden.

Sinds 2013 is de betaalde rente op een (hypothecaire) lening gebruikt voor de aanschaf en/of verbetering van de woning alleen nog maar fiscaal aftrekbaar wanneer je de lening op basis van een annuïteit of lineair aflost. Tot 01/01/2018 was ook een Doorlopend krediet bestemd voor restschuldfinanciering fiscaal aftrekbaar. De mogelijkheid om een Doorlopend krediet voor een restschuldfinanciering aan te vragen blijft van kracht.

Lening aanvragen

Ook in het huishouden gaan huishoudelijke apparaten stuk dan wel zijn een keer aan vervanging toe. Denk hierbij aan wasmachines, televisies, cv-ketel, koelkast, afwasmachine etc.  Je kunt hiervoor bij ons een doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen.

Op zowel het doorlopend krediet als de persoonlijke lening mag je altijd boetevrij aflossen. Het is dan ook aan jou welke kredietvorm het beste bij jouw leendoel en voorkeuren past. Zie hiervoor ook de specifieke informatie bij de onderwerpen persoonlijke lening en doorlopend krediet in het menu op onze website.

Ook witgoedwinkels bieden klanten vaak kredietmogelijkheden aan. Let dan goed op het aangeboden rentepercentage. Dit kan fors zijn. Informeer dan ook altijd elders voor een vergelijkingstarief. Dit levert je meestal veel voordeel op. Bij ons profiteer je in ieder geval van een laag rentetarief

Lening aanvragen

Geld besparen door een dure elders lopende lening(en) over te sluiten tegen een lager rentetarief? Je hebt 1 of meerdere lopende leningen?  Laat je lopende lening(en) controleren op zowel het rentetarief als op de voorwaarden.

Het samenvoegen van lopende leningen geeft overzicht, een hogere kredietsom betekent bijna altijd een lagere rente en je bent daardoor ook eerder van je lening af.

Hebben de lopende leningen al een nette rente en goede voorwaarden? In dat geval levert het samenvoegen van de lopende leningen je weinig op behalve dan dat 1 lening je een beter overzicht geeft. Wanneer je leningen gaat samenvoegen tot 1 nieuwe lening heb je de keuze uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Een persoonlijk lening geeft je zekerheid van een vaste rente  en looptijd Een doorlopend krediet geeft je de meeste flexibiliteit. Ook het bestedingsdoel kan van belang zijn. Denk hierbij bijv. aan het recht op fiscale renteaftrek.

Lening aanvragen

Waarvoor wil jij geld lenen? Wij hebben al een aantal onderwerpen besproken. Maar lenen kan ook voor bijv. een camper, caravan, boot of studie.

Afhankelijk van het gewenste leendoel hebben wij hiervoor passende kredietoplossingen. Scherpe rentetarieven en boetevrij aflossen is standaard. Je hebt de keuze uit een doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Welke kredietvorm het beste bij jou past is o.a. afhankelijk van het doel van de lening, of je extra wilt aflossen en afgeloste bedragen weer wilt kunnen opnemen. Je hebt de mogelijkheid om met of zonder advies een lening aan te vragen. Indien jouw aanvraag akkoord is ontvang je van ons spoedig de door jou gewenste kredietofferte.

Lening aanvragen
terug naar stappenplan
terug naar stappenplan