let op geld lenen kost geld
Kies jouw lening

Jouw lening in 3 stappen

Je maakt een kredietkeuze, vult het aanvraagformulier in en drukt op verzenden, klaar! Vrijblijvend advies - Geen extra afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice.

Kies jouw lening

 • 1
 • 2
 • 3

Persoonlijke lening

Bekijk de mogelijkheden

 • Auto
 • Motor
 • Woningverbetering
 • Restschuldkrediet
 • Dure lening oversluiten
 • Overige

Je bent op zoek naar een nieuwe auto? Hiervoor hebben wij diverse financieringsvormen. De beste leenvorm voor een autofinanciering is een persoonlijke lening.

Een lening met een vaste rente en looptijd. De looptijd stem je af op de levensduur van de auto zodat de lening is afbetaald wanneer je in de toekomst weer een andere auto wilt of moet kopen.

Wij verstrekken alleen blanco kredieten. Je bent dus direct economisch en juridisch eigenaar van jouw auto. Dit is bij een garage niet altijd zo. Let hier altijd goed op. De persoonlijke leningen die wij aanbieden zijn allemaal boetevrij af te lossen. Je kunt dus altijd wanneer jij dit wilt van jouw lening af. Een prettige gedachte.

Lening aanvragen

Een nieuwe motor kopen spreekt je spaarsaldo behoorlijk aan. Wanneer je onvoldoende spaargeld hebt, kun je ervoor kiezen een lening af te sluiten voor de aankoop van een motor. Daarnaast moet je goed nadenken wat je allemaal nodig hebt om veilig motor te rijden zoals bijv. een helm, motorpak enz.

Verder maak je een keuze welke kredietvorm het beste bij jou past. Wanneer je kiest voor zekerheid van een vaste rente en een vaste einddatum dan sluit een persoonlijke lening hier perfect op aan.

In ieder geval is het verstandig de looptijd van de lening gelijk te hebben met de te verwachten levensduur van de motor. Welke financieringsvorm je ook kiest, boetevrij aflossen mag altijd.

Lening aanvragen

Wij hebben diverse persoonlijke leningen voor het verbouwen en/of verbeteren van jouw woning. Wanneer de woning jouw eigendom is kun je de betaalde rente fiscaal aftrekken. Om voor fiscale renteaftrek in aanmerking te kunnen komen dien je altijd een persoonlijke lening af te sluiten.

Een Flex & Zeker lening  kan ook wanneer je de renteaftrek niet of minder belangrijk vindt. Bijv. omdat je binnen afzienbare tijd de beschikking krijgt over middelen waarmee je de lening versneld kunt afbetalen.

Tezamen met een scherp rentetarief vaak een goed alternatief in vergelijking met een 2e hypotheek. Anders dan bij een hypothecaire lening ben je gevrijwaard van afsluit-, notariële- en (eventuele) taxatiekosten.

Lening aanvragen

Bij de verkoop van een eigen woning kan er sprake zijn van een restschuld. Gedwongen verkoop i.v.m. een scheiding, verhuizing of ander werk zijn voorbeelden waardoor er een situatie kan ontstaan dat de verkoopprijs lager is dan de openstaande hypotheeksom.

Je kunt dan namelijk niet het juiste moment van verkoop bepalen. Als wachten op een betere verkoopprijs dan geen optie is betekent dit dat wanneer de verkoopopbrengst lager is dan de restant hypotheeksom een restschuld.

Onze restschuldkredieten hebben allemaal scherpe rentetarieven.

Een restschuldkrediet kan een persoonlijke lening óf een Flex & Zeker lening zijn. Ondanks géén renteaftrek (vervallen per 01/01/2018) blijft het voordeel van een scherpe rente en een (eventuele)  extra lange looptijd van kracht.

Lening aanvragen

Geld besparen door een dure elders lopende lening(en) over te sluiten tegen een lager rentetarief? Wij controleren graag jouw lopende lening(en) op rente en voorwaarden. voorwaarden.

Het samenvoegen van lopende leningen geeft je overzicht, je bent goedkoper uit door een lager rentetarief en je bent daardoor ook eerder van je lening af. Het kan ook zijn dat je lopende lening(en) betere voorwaarden kent of al een nette rente heeft en oversluiten je niet of nauwelijks voordeel oplevert. Dat verneem je dan óók van ons.

Je kunt ook besluiten om op het moment van samenvoegen over te stappen van een doorlopend krediet naar een persoonlijke lening. Het is maar net wat het beste bij jou past. Wanneer de marktrente laag is, geniet een persoonlijke lening de voorkeur vanwege een vaste rente en looptijd. Tevens mag je op onze persoonlijke leningen  boetevrij aflossen.

Lening aanvragen

Waarvoor wil jij geld lenen? Wij hebben al een aantal onderwerpen besproken. Maar lenen kan ook voor bijv. een camper, caravan, boot of studie.

Afhankelijk van het gewenste leendoel hebben wij hiervoor passende kredietoplossingen. Scherpe rentetarieven en boetevrij aflossen is standaard. Je hebt de keuze uit een Flex & Zeker lening  of persoonlijke lening.

Welke kredietvorm het beste bij jou past is o.a. afhankelijk van het doel van de lening, of je extra wilt aflossen en afgeloste bedragen weer wilt kunnen opnemen. Je hebt de mogelijkheid om met of zonder advies een lening aan te vragen. Indien jouw aanvraag akkoord is ontvang je van ons spoedig de door jou gewenste kredietofferte.

Lening aanvragen

Flex & Zeker Lening

Bekijk de mogelijkheden

 • Auto
 • Woninginrichting
 • Restschuldkrediet
 • Huishoudelijk
 • Oversluiten lagere rente
 • Overige

Je bent op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Hiervoor hebben wij diverse leenvormen. De beste leenvorm voor een autofinanciering is een persoonlijke lening maar ook een Flex & Zeker lening kan voor jou een passende oplossing zijn.

Bij een Flex & Zeker lening staat de rente vast maar heb je de 1e 24 maanden de mogelijkheid om boetevrij af te lossen én op te nemen. Handig wanneer jij jouw huidige auto niet inruilt maar zelf verkoopt.

Verder is de totale looptijd ( inclusief de 1e 24 maanden) 120 maanden. De Flex & Zeker lening is een slim gecombineerd kredietproduct. Het is namelijk een combinatie van een doorlopend krediet en een persoonlijke lening ineen.

Het doorlopend krediet bieden wij niet meer aan. Wij hebben geen samenwerkende kredietverstrekkers meer die dit kredietproduct nog aanbieden.

Lening aanvragen

Je bestaande of nieuwe woning inrichten? Een Flex & Zeker lening an hiervoor de juiste kredietvorm zijn.  Je bepaalt voor jezelf de kredietsom ofwel de kredietlimiet. Tot aan de limiet kun jij dan in de 1e 24 maanden  jouw aankopen doen waar en wanneer jij dit wilt. Wanneer je de kredietlimiet niet volledig aanspreekt hou je geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven. Bijv. voor een wasmachine die onverwachts kapot gaat. 

De te betalen rentevergoeding wordt alleen geheven over het uitstaande saldo en niet over de beschikbare kredietlimiet tenzij natuurlijk de volledige limiet door je wordt opgenomen. Het maandtermijn bestaat naast het rente- ook uit een aflossingsdeel.

Ook woonwinkels bieden klanten vaak kredietmogelijkheden aan. Let dan goed op het aangeboden rentepercentage. Dit kan fors zijn. Informeer dan ook altijd elders voor een vergelijkingstarief. Dit levert je meestal veel voordeel op. Het liefst natuurlijk bij ons!

Lening aanvragen

Een restschuld ontstaat wanneer een woning bij verkoop minder opbrengt dan de op dat moment uitstaande hypotheeksom. Wanneer je hiervoor geen of onvoldoende eigen geld hebt, kun je bij ons een restschuldkrediet aanvragen. Onze restschuldkredieten hebben scherpe rentetarieven, en (eventueel) looptijden t/m 180 maanden.

Sinds 2013 is de betaalde rente op een (hypothecaire) lening gebruikt voor de aanschaf en/of verbetering van de woning alleen nog maar fiscaal aftrekbaar wanneer je de lening op basis van een annuïteit of lineair aflost.

Tot 01/01/2018 was ook een Doorlopend krediet bestemd voor restschuldfinanciering fiscaal aftrekbaar.

Een Flex & Zeker lening is ook hiervoor af te sluiten. Zoals eerder vermeld wordt het doorlopend krediet niet meer verstrekt.

Lening aanvragen

Ook in het huishouden gaan huishoudelijke apparaten stuk dan wel zijn een keer aan vervanging toe. Denk hierbij aan wasmachines, televisies, cv-ketel, koelkast, afwasmachine etc.  Je kunt hiervoor bij ons een Flex & Zeker lening of persoonlijke lening aanvragen.

Op zowel de Flex & Zeker lening als de persoonlijke lening mag je altijd boetevrij aflossen. Het is dan ook aan jou welke kredietvorm het beste bij jouw leendoel en voorkeuren past. Zie hiervoor ook de specifieke informatie bij de onderwerpen persoonlijke lening en Flex & Zeker lening in het menu op onze website.

Ook witgoedwinkels bieden klanten vaak kredietmogelijkheden aan. Let dan goed op het aangeboden rentepercentage. Dit kan fors zijn. Informeer dan ook altijd elders voor een vergelijkingstarief. Dit levert je meestal veel voordeel op. Bij ons profiteer je in ieder geval van een laag rentetarief

Lening aanvragen

Geld besparen door een dure elders lopende lening(en) over te sluiten tegen een lager rentetarief? Je hebt 1 of meerdere lopende leningen?  Laat je lopende lening(en) controleren op zowel het rentetarief als op de voorwaarden.

Het samenvoegen van lopende leningen geeft overzicht, een hogere kredietsom betekent bijna altijd een lagere rente en je bent daardoor ook eerder van je lening af.

Hebben de lopende leningen al een nette rente en goede voorwaarden? In dat geval levert het samenvoegen van de lopende leningen je weinig op behalve dan dat 1 lening je een beter overzicht geeft. Wanneer je leningen gaat samenvoegen tot 1 nieuwe lening heb je de keuze uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Een persoonlijk lening geeft je zekerheid van een vaste rente  en looptijd Een doorlopend krediet geeft je de meeste flexibiliteit. Ook het bestedingsdoel kan van belang zijn. Denk hierbij bijv. aan het recht op fiscale renteaftrek.

Lening aanvragen

Waarvoor wil jij geld lenen? Wij hebben al een aantal onderwerpen besproken. Maar lenen kan ook voor bijv. een camper, caravan, boot of studie.

Afhankelijk van het gewenste leendoel hebben wij hiervoor passende kredietoplossingen. Scherpe rentetarieven en boetevrij aflossen is standaard. Je hebt de keuze uit een doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Welke kredietvorm het beste bij jou past is o.a. afhankelijk van het doel van de lening, of je extra wilt aflossen en afgeloste bedragen weer wilt kunnen opnemen. Je hebt de mogelijkheid om met of zonder advies een lening aan te vragen. Indien jouw aanvraag akkoord is ontvang je van ons spoedig de door jou gewenste kredietofferte.

Lening aanvragen
terug naar stappenplan
terug naar stappenplan

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne